تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

سلام.
فروشگاه سیگما هم بازی های جدید آورده
Lt+ 1.91 هم انجام می ده 20 تومن
به زودی هم Lt+ 2 رو ساپورت می کنه
جنسای جدیدش هم تا چند وقت دیگه می آد هرکی چیزی می خواد بیاد سفارش بده قبل از این که جنسا بیاد براش سفارش بده مثلا هارد xbox یا بازی ps3

به نظر من که کلا خرید بازی از بندر ارزش نداره
LT1.91 هم خیلی گرون میگیره بابا چه خبره من زیاده زیاد با 10 تومن ایکس باکس رو اپدیت میکنم:p

به نظر من که کلا خرید بازی از بندر ارزش نداره
LT1.91 هم خیلی گرون میگیره بابا چه خبره من زیاده زیاد با 10 تومن ایکس باکس رو اپدیت میکنم:p
قیمت آپدیت مثل تهران هست قدیما که 35 تومن بود برو پیناتا یا ... زنگ بزن ببین قیمتشون چنده
در مورد بازی قذیما من همیشه از نت می خریدم ولی حالا که پست گرون شده نمی صرفه الان بهترین کار دانلوده من deus ex رو روز اولی که اومد دان کردم خلاص در ضمن در مورد بادیکانت خیلی بازی جالبی نی

قیمت آپدیت مثل تهران هست قدیما که 35 تومن بود برو پیناتا یا ... زنگ بزن ببین قیمتشون چنده

من بندر یه جا میشناسم 10 میگیره . شما وقتی میدن به این مغازه دارا اینا که نمیتون بریزن ال تی رو که وگر نه مثل تهران بلافاصله 20 دقیقه ای تحویلت میدادن . میدن به کسی که براشون هک کنه بعدش یه درصدی به اون میدن یه درصدی خودش :d

من بندر یه جا میشناسم 10 میگیره . شما وقتی میدن به این مغازه دارا اینا که نمیتون بریزن ال تی رو که وگر نه مثل تهران بلافاصله 20 دقیقه ای تحویلت میدادن . میدن به کسی که براشون هک کنه بعدش یه درصدی به اون میدن یه درصدی خودش :d
کجا 10 میگیره برم بدم دستگاهو:-o

عزیز دارم می گم من خودم انجام میدم ولی به دلیل فقدان PC در مغازه میبرمشون خونه سیگما 5 میگیره من 15 جمعا 20 یعنی اگه مغازه مال خودم بود از تهران هم ارزون تر میشد ولی باور کن نه برا اون می صرفه نه من . من هر روز برا بردن ایکس باکس ها 6 تومن کرایه میدم

در مورد بازی قذیما من همیشه از نت می خریدم ولی حالا که پست گرون شده نمی صرفه الان بهترین کار دانلوده من deus ex رو روز اولی که اومد دان کردم خلاص در ضمن در مورد بادیکانت خیلی بازی جالبی نی

هنوزم خرید بیش از 2 بازی از تهران هم به صرفه تر هستش بازی که 1500 بخری هزینه ارسال میشه 3 4 تومن بازیم ارزش داره من انقدر از تهران بازی خریدم که دیگه خوده طرف هزینه ارسالو برایم کم حساب میکنه :d

LT

سلام.خوبی.لایو رو که فعلن بیخیال.راستی کسی رو نمیشناسی که بتونه اپدیت کنه
نه جایی که بفرستن تهران.میخوام جلو خودم باز کنه و اپدیت کنه:">
این بیژن رو میشناسم.تو ستاره شهر مغازه داشت(ایکس باکسمو از بیژن خریدم)
بلد نیست اپدیت کنه.میشناسمش

سلام.خوبی.لایو رو که فعلن بیخیال.راستی کسی رو نمیشناسی که بتونه اپدیت کنهنه جایی که بفرستن تهران.میخوام جلو خودم باز کنه و اپدیت کنه:">این بیژن رو میشناسم.تو ستاره شهر مغازه داشت(ایکس باکسمو از بیژن خریدم)بلد نیست اپدیت کنه.میشناسمش
از بیژن خریدی؟!:دی کینکتو چند میداد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or