Danitondar
کاربر سایت
آهان خوب از اول بگو این شد دلیل!>:d<یه اکس باکس اسلیم هم درست کپی خور نشده بود می خواست بده من که شعبه 2 فرستاد تهران
میگم از همه چی خبر نداری!تهران نفرستاد!

حالا کی بیدی؟
آهان خوب از اول بگو این شد دلیل!>:d<یه اکس باکس اسلیم هم درست کپی خور نشده بود می خواست بده من که شعبه 2 فرستاد تهران

خجالت بکش اون برادرشه کچله چیه![]()
یه آقای محترم با موهای بسیار بلندسلام.
فروشگاه سیگما هم بازی های جدید آورده
Lt+ 1.91 هم انجام می ده 20 تومن
به زودی هم Lt+ 2 رو ساپورت می کنه
جنسای جدیدش هم تا چند وقت دیگه می آد هرکی چیزی می خواد بیاد سفارش بده قبل از این که جنسا بیاد براش سفارش بده مثلا هارد xbox یا بازی ps3

1.91 اتفاقا 20 تومن خوبه نسبتابه نظر من که کلا خرید بازی از بندر ارزش نداره
LT1.91 هم خیلی گرون میگیره بابا چه خبره من زیاده زیاد با 10 تومن ایکس باکس رو اپدیت میکنم![]()
قیمت آپدیت مثل تهران هست قدیما که 35 تومن بود برو پیناتا یا ... زنگ بزن ببین قیمتشون چندهبه نظر من که کلا خرید بازی از بندر ارزش نداره
LT1.91 هم خیلی گرون میگیره بابا چه خبره من زیاده زیاد با 10 تومن ایکس باکس رو اپدیت میکنم![]()
اون که منم اشتباه گرفتی:dیه آقای محترم با موهای بسیار بلند
قیمت آپدیت مثل تهران هست قدیما که 35 تومن بود برو پیناتا یا ... زنگ بزن ببین قیمتشون چنده
کجا 10 میگیره برم بدم دستگاهو:-oمن بندر یه جا میشناسم 10 میگیره . شما وقتی میدن به این مغازه دارا اینا که نمیتون بریزن ال تی رو که وگر نه مثل تهران بلافاصله 20 دقیقه ای تحویلت میدادن . میدن به کسی که براشون هک کنه بعدش یه درصدی به اون میدن یه درصدی خودش :d
کجا 10 میگیره برم بدم دستگاهو:-o

عزیز دارم می گم من خودم انجام میدم ولی به دلیل فقدان PC در مغازه میبرمشون خونه سیگما 5 میگیره من 15 جمعا 20 یعنی اگه مغازه مال خودم بود از تهران هم ارزون تر میشد ولی باور کن نه برا اون می صرفه نه من . من هر روز برا بردن ایکس باکس ها 6 تومن کرایه میدممن بندر یه جا میشناسم 10 میگیره . شما وقتی میدن به این مغازه دارا اینا که نمیتون بریزن ال تی رو که وگر نه مثل تهران بلافاصله 20 دقیقه ای تحویلت میدادن . میدن به کسی که براشون هک کنه بعدش یه درصدی به اون میدن یه درصدی خودش :d
در مورد بازی قذیما من همیشه از نت می خریدم ولی حالا که پست گرون شده نمی صرفه الان بهترین کار دانلوده من deus ex رو روز اولی که اومد دان کردم خلاص در ضمن در مورد بادیکانت خیلی بازی جالبی نی
از بیژن خریدی؟!سلام.خوبی.لایو رو که فعلن بیخیال.راستی کسی رو نمیشناسی که بتونه اپدیت کنهنه جایی که بفرستن تهران.میخوام جلو خودم باز کنه و اپدیت کنهاین بیژن رو میشناسم.تو ستاره شهر مغازه داشت(ایکس باکسمو از بیژن خریدم)بلد نیست اپدیت کنه.میشناسمش