لیست میخوای چی کار؟!میشه یه لیست از مغازه ها رو تو بندر پ.خ;کنید
دوستان عزیز ساکن بندرعباس بنده به ایشون تذکر دادم که ویرایش کنند نکردند مجبورم بگم که ایشون فقط محض تبلیغ میگن کار مثلا زیتون رو انجام میدن بلکه باید بگم نه تنها کار زیتون بلکه فکر کنم کار جاهای دیگه هم انجام نمیدن چون وقتی بنده تمام وقت توی زیتون و شعبه ی دوم هستم چطور شما کار جایی که بنده هستم رو انجام میدین؟نكته جهت آشنايي: تا كنون تقريباً كليه آپديتها و تعميرات زيتون ، بازار روز ، ستاره و سيتي سنتر (سيگما ، كنسول ، لوك و ....)
توسط اينجانب انجام مي شد.
آره متوجهم منظورم با ایشون بود!فقط پیغامشو کپی کردم تو پست
میخواستم بدونم کسی میشناستش یا نه؟و گرنه من حواسم به زیتون و این حرفا نبود .فقط کپی کردم.
چون تا حالا کسی نمیشناختم برای اپدیت تو بندر گفتم(یا هم خیلی گردون اپدیت میکردن) تا شاید دوستان هم سردرگم نشن
شکست نفسی میفرمایین جای افرادی حرفه ای مثل جناب عالی توی بندر خالیه خوش بحال همشهریهاتون!چه خبره بچه های بندر
به به
به به
همه حرفه ای و ... :d
دوستان عزیز ساکن بندرعباس بنده به ایشون تذکر دادم که ویرایش کنند نکردند مجبورم بگم که ایشون فقط محض تبلیغ میگن کار مثلا زیتون رو انجام میدن بلکه باید بگم نه تنها کار زیتون بلکه فکر کنم کار جاهای دیگه هم انجام نمیدن چون وقتی بنده تمام وقت توی زیتون و شعبه ی دوم هستم چطور شما کار جایی که بنده هستم رو انجام میدین؟
خوهشنا برای تبلیغ دروغ رو وسط نکشین مگر نه بازم مجبور میشم اینطوری اعلام کنم چون داره زحمت هایی که ما توی زیتون میکشیم اینجا به اسم این آقا ثبت میشه!
امیدوارم دیگه از این دروغیات اینجا نبینم!
سلام
اگه اشتباه نکنم شما باید اقای بخردی باشین(چون شماره مال اقای بخردی هستش)!
اگه این طور باشه درست میگین.چون من چند وقت پیش ایکس باکس اسلیمو دادم دوستم با روش سوراخ کردن برام هک کنه ولی هک که نشد هیچ در درایوش هم خراب شد و دادم به مغازه اقای سجودی تا برام درستش کنه چند روز طول کشید و خبری نشد زنگ زدم به اقای سجودی و گفتن من شمارتون رو میدم به تعمیرکارمون تا اگه برد جدید یا چیز دیگه ای لازم داره باهاتون تماس بگیره و هماهنگ کنه که بعدا اقای بخردی(اگه اشتباه نکنم)با هام تماس گرفتن (با همین شماره)
دستم خسته شد!!!!