تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

اون موقع که من خریدم هنوز کینکت جا نیوفتاده بود.یکی دو ماه پیش میگفت تومن200

---------- نوشته در 06:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:05 PM ارسال شده بود ----------

کسی از دوستان بلد نیست ایکس باکس ما رو اپدیت کنه؟

میشه یه لیست از مغازه ها رو تو بندر پ.خ;کنید
لیست میخوای چی کار؟!:دی بهترین جا همون زیر زبانسرا هست که دوستان گفتن منم رفتم همه بازیا رو داشت از قدیمی تا جدید....ولی از شانس بد ما این Dead to Right: Retribution و Dante's Inferno که میخواستم نداشت!

به شماها ایمیل اومده که یه نفر داره ایکس باکس رو اپدیت کنه و کسانی که میخوان میتونن بهش زنگ بزنن

آپديت جديدترين فريموير + داشبورد(كپي خور)تمامي كنسولهاي بازي:

XBOX360 (Phat & Slim) ، PS3 ، PSP، Wii

تعميرات فني و تخصصي كنسولها :

(XBOX360)تعمير چراغهاي قرمز

(XBOX360)تعمير و تعويض درايو
PS3 Jailbreak

(PS3)تعمير چراغ زرد

(PSP)تعمير و تعويض LCD ، جو استيك و غيره

در استان هرمزگان دركمترين زمان و بهترين قيمت انجام مي شود.

شماره تماس :

09359199965
Email: Pooria2893@yahoo.com
پو ر يا

قابل توجه مغازه داران عزيز سفارشات كل استان پذيرفته مي شود.

آخرین ویرایش:
نكته جهت آشنايي: تا كنون تقريباً كليه آپديتها و تعميرات زيتون ، بازار روز ، ستاره و سيتي سنتر (سيگما ، كنسول ، لوك و ....)
توسط اينجانب انجام مي شد.
دوستان عزیز ساکن بندرعباس بنده به ایشون تذکر دادم که ویرایش کنند نکردند مجبورم بگم که ایشون فقط محض تبلیغ میگن کار مثلا زیتون رو انجام میدن بلکه باید بگم نه تنها کار زیتون بلکه فکر کنم کار جاهای دیگه هم انجام نمیدن چون وقتی بنده تمام وقت توی زیتون و شعبه ی دوم هستم چطور شما کار جایی که بنده هستم رو انجام میدین؟
خوهشنا برای تبلیغ دروغ رو وسط نکشین مگر نه بازم مجبور میشم اینطوری اعلام کنم چون داره زحمت هایی که ما توی زیتون میکشیم اینجا به اسم این آقا ثبت میشه!
امیدوارم دیگه از این دروغیات اینجا نبینم!

آخرین ویرایش:
فقط پیغامشو کپی کردم تو پست
میخواستم بدونم کسی میشناستش یا نه؟و گرنه من حواسم به زیتون و این حرفا نبود .فقط کپی کردم.
چون تا حالا کسی نمیشناختم برای اپدیت تو بندر گفتم(یا هم خیلی گردون اپدیت میکردن) تا شاید دوستان هم سردرگم نشن

فقط پیغامشو کپی کردم تو پست
میخواستم بدونم کسی میشناستش یا نه؟و گرنه من حواسم به زیتون و این حرفا نبود .فقط کپی کردم.
چون تا حالا کسی نمیشناختم برای اپدیت تو بندر گفتم(یا هم خیلی گردون اپدیت میکردن) تا شاید دوستان هم سردرگم نشن
آره متوجهم منظورم با ایشون بود!
همین زیتون 2-3 روز دیگه فت هم انجام میده به قول رفقا توی قسمت آزمایشیه:d

ويرايش كه نميشه گفت بلكه اضافات پيام

نكته جهت آشنايي: تا كنون تقريباً كليه آپديتها و تعميرات زيتون (آقاي محسني) ، بازار روز ، ستاره و سيتي سنتر (سيگما ، كنسول ، لوك و ....)
توسط اينجانب انجام مي شد.

نكته :
جهت اطلاع دوستان اينجانب با آقاي حيدري در مجتمع زيتون هيچ گونه همكاري نداشتم

---------- نوشته در 07:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:41 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز ساکن بندرعباس بنده به ایشون تذکر دادم که ویرایش کنند نکردند مجبورم بگم که ایشون فقط محض تبلیغ میگن کار مثلا زیتون رو انجام میدن بلکه باید بگم نه تنها کار زیتون بلکه فکر کنم کار جاهای دیگه هم انجام نمیدن چون وقتی بنده تمام وقت توی زیتون و شعبه ی دوم هستم چطور شما کار جایی که بنده هستم رو انجام میدین؟
خوهشنا برای تبلیغ دروغ رو وسط نکشین مگر نه بازم مجبور میشم اینطوری اعلام کنم چون داره زحمت هایی که ما توی زیتون میکشیم اینجا به اسم این آقا ثبت میشه!
امیدوارم دیگه از این دروغیات اینجا نبینم!

جواب شما رو هم دادم
خوب شد متوجه شديد
شايد صحيح نبود پيغام خصوصيتون رو اينجا بزارم اما با توجه به مطالب بالا بهتره دوستان در جريان باشند
عكس:با توجه به درخواست Danitondar عكس پيام خصوصي حذف شد

نكته: همانطور كه قبلا هم اعلام كردم با توجه به درخواستهاي متعدد دوستان در خصوص تعميرات و آپديت كنسولهاي بازي در استان و آشنايي مستقيم با اينجانب (بدليل هزينه دوبرابر يا شايد سه برابر برخي مغازه داران در بندرعباس) مجبور به ارسال يك پيام كلي شدم.

اگه مديران اجازه بدن بزودي از تبليغات بالاي سايت هم استفاده خواهم كرد

آخرین ویرایش:
سلام

اگه اشتباه نکنم شما باید اقای بخردی باشین(چون شماره مال اقای بخردی هستش)!
اگه این طور باشه درست میگین.چون من چند وقت پیش ایکس باکس اسلیمو دادم دوستم با روش سوراخ کردن برام هک کنه ولی هک که نشد هیچ در درایوش هم خراب شد و دادم به مغازه اقای سجودی تا برام درستش کنه چند روز طول کشید و خبری نشد زنگ زدم به اقای سجودی و گفتن من شمارتون رو میدم به تعمیرکارمون تا اگه برد جدید یا چیز دیگه ای لازم داره باهاتون تماس بگیره و هماهنگ کنه که بعدا اقای بخردی(اگه اشتباه نکنم)با هام تماس گرفتن (با همین شماره)
دستم خسته شد!!!!

بشخصه اعلام مي كنم كه اصلا اهل ادعا و كل كل نيستم
اما با توجه به گذشت زمان زيادي كه در بندرعباس در اين زمينه كار مي كنم صحيح نبود شخصي كه بقول خودش ............
اينجوري صحبت كنه.
متاسفانه مجبورم كرد از خودم دفاع كنم

شايد نكته جهت آشنايي رو بايد اينجوري مي زدم:

تعداد زيادي از دوستان فكر كنم بعد از باز كردن درب كنسولشون مي تونن كدي كه بعد از هر آپديت روي دستگاهشون نوشتم و دقيقا به همون نام يك پوشه كه محتويات كي درايوشون هست رو تو سيستم دارم ببينن.
يك سال اول كد نميزدم اما بعدن ياد گرفتم اگه كد بزنم و كي درايو ها رو داشته باشم بعدا اگه شخصي ... خرابكاري كرد مي تونم دستگاه رو درست كنم.

عكس نمونه :

codekh.jpg

عكس مربوط به دستگاهي هست كه مجدد براي آپديت اومده
سري آپديت الان روي P141 بجز دستگاههاي نواحي بندر هست

---------- نوشته در 09:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

سلام

اگه اشتباه نکنم شما باید اقای بخردی باشین(چون شماره مال اقای بخردی هستش)!
اگه این طور باشه درست میگین.چون من چند وقت پیش ایکس باکس اسلیمو دادم دوستم با روش سوراخ کردن برام هک کنه ولی هک که نشد هیچ در درایوش هم خراب شد و دادم به مغازه اقای سجودی تا برام درستش کنه چند روز طول کشید و خبری نشد زنگ زدم به اقای سجودی و گفتن من شمارتون رو میدم به تعمیرکارمون تا اگه برد جدید یا چیز دیگه ای لازم داره باهاتون تماس بگیره و هماهنگ کنه که بعدا اقای بخردی(اگه اشتباه نکنم)با هام تماس گرفتن (با همین شماره)
دستم خسته شد!!!!

قرار نشد زندگينامه ما رو بنويسي :d
آخر نگفتي دستگاه رو به كي داده بودي خرابش كرده بود.
البته خدارو شكر بدون تعويض برد تونستم واست درستش كنم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or