واقعا متاسفم برای اونایی که هنوز فرق کپی رو نمیدونند چی هست!
بعضی هم مثل این که چشم ندارند پیشرفت ایران رو ببینند و فقط یاد گرفتند بازیهای ایرانی رو موشکافی کنند و فکر میکنند کارشناس هستند!
من حتی غیر از این سایت سایتهای دیگه ای هم دیدم که بدون هیچ فکری نظرات بچه گانه میدن که نمیدونم بخندم یا گریه کنم! و فکر میکنم دلیلش بالا رفتن توقع بیش از حد آنها است که
مفت مفت بازی کردند و برای خرید بازیی پولی پرداخت نکردند و فکر کردند میتونند به راحتی زحمات یک بازیسار رو زیر سوال ببرند و یک نقاد باشند.
خب من همه رو کمی روشن میکنم:
اول اینکه یکی از دوستان میگفت بازی مبارزه در خلیج عدن کپی از سری بازی های Cod : mw1+2 هست! که یک مرحله از بازی مبارزه در خلیج عدن رو بردند زیر سوال! اینکه یک مرحله کشتی در بازی کال وجود داره که بعد از اتمام مرحله، کشتی غرق میشه. حالا میایم خلیج عدن رو میگیم که خود اسمش میگه خلیج عدن و خلیج عدن کجاست !؟ یک سرچ کوچیک بزنید میبینید که خلیج عدن یکی از ناامن ترین مناطق است که کشتی های تجاری توسط دزدان دریایی ربوده میشوند! پس مشخص شد که بازی مبارزه در خلیج عدن در محیط آبی و کشتی های تجاری روایت میشود! یه چیز دیگه اینکه فکر کردید فقط کالاف حق استفاده از کشتی رو تو بازیهاشون دارند(
افکار کودکانه)!
خب یه بحث دیگه ای هم بود که باز هم بخاطر همان افکار پیش میاید و نه تحقیقی نه توجه ای و ... به وجود میاد بین گیمرها! اینکه هر بازی موتور مخصوص به خود رو داره. سری بازیهای کالاف کلا از موتور اختصاصی خود که IW Engine نام داره استفاده میکنند و به هیچ بنی بشری هم نمیدن و نخواهند داد! و هر کاری که تو موتور انجام میدهند ازقبیل نحوه لول دیزایل یا نحوه ساخت سینماتیک رو به هیچ کس نمیگن و شاید تو یک making of به یک تکنولوژی و یا ابزاری اشاره کنند.
خب حالا میرسیم به بازی ایرانی مبارزه در خلیج عدن که با انجین Unity ساخته شده و اصلا هم هیچ ربطی به انجین IW نداره و هر کاری که تو انجین Unity انجام میشه رو از قبیل لول دیزاین، نورپردازی،گیم پلی و ... همه و همه رو خود سازنده بازی باید خلق کند.
بعضی از موتورهای اختصاصی بازی های بزرگ که به هیچ کس نمی دهند عبارتند از :
id Tech موتور بازیهای rage و doom
frosbitte موتور بازیهای *********** و medal of honor : warfighter
Anvil سری بازیهای AC
و خیلی موتورهای دیگر ...
قابل توجه اونایی که میگن ما ایرانیا آشغال بازی میسازیم، کسی مجبورت نکرده اینجا نظر کارشناسی بذاری و بعد نتیجه زحمت یک ساله یک شرکت رو زیر سوال ببرید!
به امید پیشرفت روزافزون بازیسازان ایرانی در این صنعت و همچنین رقابت با عناوین خارجی

---------- نوشته در 09:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ----------
به نظرم trailer جدید medal of honor : warfighter رو حتما ببینید یک reaction کاملا تقلیدی از سری بازیهای کالاف، زمان باز کردن دری برای از بین بردن دشمنان! و جالب اینجاست که دو کمپانی EA و Activision با هم یک رقابت سخت رو شروع کردند! و همچنین درگیر شدن این دو کمپانی! و چرا EA باید از Activision تقلید کنه!!!