تاریخ عرضه بازی ایرانی "مبارزه در خلیج عدن"

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

08467917907651503699.jpg

تاریخ عرضه بازی "مبارزه در خلیج عدن" اعلام شد.
این بازی ایرانی ساخت شرکت آمیتیس بازی رایان در تاریخ 16 خرداد عرضه می شود.
داستان بازی در مورد نبردهای تکاوران نیروی دریایی با دزدان دریایی این منطقه بوده و در طول چندین مرحله متنوع صورت می گیرد.
بازی "مبارزه در خلیج عدن" طبق تصاویر و تریلرهای پخش شده ، از نظر بصری و گرافیکی در وضعیت بسیار خوبی بوده و جزو زیباترین عناوین ساخته شده داخلی می باشد. همچنین صداگذاری و موسیقی زیبایی را در تریلر آن شاهد هستیم.
برای تماشای تریلر بازی می توانید از لینک های زیر استفاده کنید :

تریلر اول :
SD
HD

تریلر دوم :
SD
HD

موفق باشین !

بازی فقط گرافیک نیست نقطه
اگه بازیسازهای ایرانی مفهوم این جمله رو درک کنن بازیهای ایرانی خیلی بهتر از چیزی که هست میشه !
احسان تریلرهارو دیدی ؟
با اینکه مشکل کم نداشت ولی بنظر میرسید گیم پلی جالبی داشته باشه .

خوبه والا فقط بلدیم شعار بدیم یک سریمون. بحث سره خلیج فارس میشه تو فیس بوک کمپین راه می ندازیم ، به هر چی عربه فحش میدیم. از صبح تا شب دم می زنیم ما ایرانی هستیم و هنز نزد ایرانیان است و بس اما موقعی که یک تیمی میاد یه همچین عنوانی رو میده بیرون شروع می کنیم مسخره کردن. اقای محترم کلا تا حالا تو عمرت برنامه نویسی کردی ؟ اصلا می دونی بازیسازی چه طوریه ؟ می دونی چه قدر هزینه داره ؟ می دونی این بازی که خرجش کمتر از 100 میلیون بوده رو نمی تونی با عنوانی مقایسه کنی که بیشتر از 15 میلیارد فقط خرج ساختش شده و فقط برای ک تبلیغ فینال جام باشگاه های اروپا چند میلیون دلار پول براش خرج شده. یه عده هم میشند یه گوشه می گند لنگش کن. پیشرفت از همین جا شروع میشه عزیز من. اون کسی که فکر می کنه الان بازی های ایرانی باید در سطح عناوین درجه یک باشند یا واقعا اطلاعات نداره یا خیلی از مرحله پرته یا اینکه به شدت رویا پردازه. اگه خیلی به ایرانی بودن و میهن پرستیمون می نازیم بریم حداقل یه بازی بخریم که سازندش به هیچ ادعایی دست به ساخت اون زده و اگه هم نمی خریم حداقل چیزی رو مسخره نکینم وقتی حتی یک ذره هم راجع به مسائل ساخت اون اطلاع نداریم. واقعا شعار تا کی اخه ؟

خوبه والا فقط بلدیم شعار بدیم یک سریمون. بحث سره خلیج فارس میشه تو فیس بوک کمپین راه می ندازیم ، به هر چی عربه فحش میدیم. از صبح تا شب دم می زنیم ما ایرانی هستیم و هنز نزد ایرانیان است و بس اما موقعی که یک تیمی میاد یه همچین عنوانی رو میده بیرون شروع می کنیم مسخره کردن. اقای محترم کلا تا حالا تو عمرت برنامه نویسی کردی ؟ اصلا می دونی بازیسازی چه طوریه ؟ می دونی چه قدر هزینه داره ؟ می دونی این بازی که خرجش کمتر از 100 میلیون بوده رو نمی تونی با عنوانی مقایسه کنی که بیشتر از 15 میلیارد فقط خرج ساختش شده و فقط برای ک تبلیغ فینال جام باشگاه های اروپا چند میلیون دلار پول براش خرج شده. یه عده هم میشند یه گوشه می گند لنگش کن. پیشرفت از همین جا شروع میشه عزیز من. اون کسی که فکر می کنه الان بازی های ایرانی باید در سطح عناوین درجه یک باشند یا واقعا اطلاعات نداره یا خیلی از مرحله پرته یا اینکه به شدت رویا پردازه. اگه خیلی به ایرانی بودن و میهن پرستیمون می نازیم بریم حداقل یه بازی بخریم که سازندش به هیچ ادعایی دست به ساخت اون زده و اگه هم نمی خریم حداقل چیزی رو مسخره نکینم وقتی حتی یک ذره هم راجع به مسائل ساخت اون اطلاع نداریم. واقعا شعار تا کی اخه ؟

اقا کسری اینجا شما مقایسه این بازی با بازی دیگه رو میبینی ؟:-/ البته وقتی این بازی به سرنوشت میر مهنا و گرشاسب و بقیه بازی های ایرانی مخصوصا میر مهنا دچار شد جویای احوال همه میشیم :x سر این گرشاسب هم چقدر از این حرفهای ارمان گرا زدیم بعد یهو .... :)) خلاقیت و کار درست رو توی بازی های ایرانی میشه به بازی کوهنورد گفت نه این بازی های خلیج عدن و میر مهنا و از این دسته بازی ها که کلا نکردن یه صدا از خودشون روی بازی بازی بزارن البته از اون جایی که سر کرک diablo 3 همه کرکر شدن اینجا هم همه یهو بازی ساز و کد نویس میشن :x

سرنوشت گرشاسب ؟ اره خب بازی که فقط با 300 میلیون هزینه به قدری بزرگ میشه که حتی روی شبکه استیم قرار میگره حتما اوضاع خیلی خرابه. تازه اوضاع انقدر خرابه که تو ایران 400 میلیون فروخته. می دونی از اون چی جالب تره اینکه God of War 3 هزینه ساختش 44 میلیارد تومن بوده و گرشاسب فقط 300 میلیون. بقیه حرفاتون رو هم من اصلا متوجه نشدم یعنی ربطشو نفهمیدم. مشکل اینه که ماها حد وسط نداریم یا انقدر یه چیز بزرگ می کنیم که بعدا پشیمون بشیم یا انقدر مسخرش می کنیم که حتی اون محصول عالی هم بشه نتونیم زیر حرفامون بزنیم.

سرنوشت گرشاسب ؟ اره خب بازی که فقط با 300 میلیون هزینه به قدری بزرگ میشه که حتی روی شبکه استیم قرار میگره حتما اوضاع خیلی خرابه. تازه اوضاع انقدر خرابه که تو ایران 400 میلیون فروخته. می دونی از اون چی جالب تره اینکه God of War 3 هزینه ساختش 44 میلیارد تومن بوده و گرشاسب فقط 300 میلیون. بقیه حرفاتون رو هم من اصلا متوجه نشدم یعنی ربطشو نفهمیدم. مشکل اینه که ماها حد وسط نداریم یا انقدر یه چیز بزرگ می کنیم که بعدا پشیمون بشیم یا انقدر مسخرش می کنیم که حتی اون محصول عالی هم بشه نتونیم زیر حرفامون بزنیم.

در مورد شبکه استیم باید بگم منم یه بازی بسازم میتونم بزارم روی شبکه استیم شما از استیم خبر داری دیگه ؟ پس رفتن رو استیم کار بزگی نیست 400 میلیون فروخت چون بازی به شدت هایپ شده بود ولی بازی که امد بازی فقط پر باگ و مشکلات دیگه بود که نمیشد اسمش رو بازی بزاری. بقیه حرف ها رو نفهمیدین 1 بار دیگه بخونی ربطش خیلی ساده هست برای مثال اگه اون تیکه ارمان گرا رو نفهمیدی باید بگم سر هر بازی ایرانی همین حرف ها رو میزنیم حدودا از 5 سال پیش قرار بود شروع کنیم ولی هنوزم داریم شروع میکنیم فقط میگیم هی باید از یه جایی شروع کرد ولی این شروع کردن ها همش کپی کامل از روی یه بازی دیگه بود و هست که نمونه زیاد داریم من فقط نمیدونم چر داریم هی از یه جایی شروع میکنیم و یکی از همین نمونه ها تو سایت نقد شده به نام میرمهنا اگه در مورد جمله اخر نفهمیدی الان 5 صفحه ملت برای من از کد نویسی انجین بازی گفتن در صورتی که من از همه این افراد این چیزا رو بهتر میدونم و خودشون فقط یه چیزی پروندن چون عرق ملی گرفتتشون دارن یقه جر میدن چیزی در ابهام هست بگو شما صحبت میکنیم.

اخر نفهمیدی الان 5 صفحه ملت برای من از کد نویسی انجین بازی گفتن در صورتی که من از همه این افراد این چیزا رو بهتر میدونم و خودشون فقط یه چیزی پروندن چون عرق ملی گرفتتشون دارن یقه جر میدن چیزی در ابهام هست بگو شما صحبت میکنیم.

شما اگه میدونستی انجین چی هست! نمیگفتی این بازی کپیه !!!!! نکنه میخوای بگی سورس بازی کال رو خریدند!! ;;)

شما اگه میدونستی انجین چی هست! نمیگفتی این بازی کپیه !!!!! نکنه میخوای بگی سورس بازی کال رو خریدند!! ;;)

سلام مثل دیشب

i350056_loooooser.jpg

بازم جک درباره انجین داری بگو شما شاد میشیم.

همون جوری اگه صداگزاری سلاح ها و انیمیشن مردن و کلا صداگزاری بازی میرمهنا کلا برای cod بود یکم فکر کن میبینی خیلی سخت نیست بخوان یه چیزی رو کپی کنن. راحت همون صحنه رو باز سازی کردن انیمیشن بازی رو هم پیچیوندن فکر کردی این یکی کاری داره :))

آخرین ویرایش:
عزیز شما که برنامه نویسی بلدی و ته انجین بازیهارو دراوردی از این بازی خوشت نیومد . خب مشکلی نداره نگیر .
من و امثال من که نه برنامه نویسی بلدیم و نه کار با انجین رو میدونیم فقط 13-14 ساله هر بازی-ای که عرضه شده بازی کردیم با توجه به تریلرها از بازی خوشمون اومده !
خیالتم راحت بازیهایی که میگی از روش کپی کردن رو هم بازی کردیم . تقلید از یک چیزی بنظر من اصلا مشکل نداره .
اگه قرار باشه شما فقط بازیهایی که تقلید نکردن و نو و تازه هستن رو بازی بدونی و انجامشون بدی . الان باید پپسی من و کراش و این چیزا رو بازی کنی !
خود COD هر سال داره یک بازی رو با تغییرات خیلی جزئی عرضه میکنه ! ***********3 تو بخش داستانی تقلیدی از هم سبکهای خودشه !
کیلزون 3 گیم پلی بازی رو به تقلید از cod سریع میکنه !
والا ما نه جو ایرانی بودن گرفتتمون نه چیزی . تا قبل این هم از هیچ بازیه ایرانی-ای حمایت نکردم چون ازشون خوشم نمیومد ولی این یکی قضیش یکم متفاوته .

عزیز شما که برنامه نویسی بلدی و ته انجین بازیهارو دراوردی از این بازی خوشت نیومد . خب مشکلی نداره نگیر .
من و امثال من که نه برنامه نویسی بلدیم و نه کار با انجین رو میدونیم فقط 13-14 ساله هر بازی-ای که عرضه شده بازی کردیم با توجه به تریلرها از بازی خوشمون اومده !
خیالتم راحت بازیهایی که میگی از روش کپی کردن رو هم بازی کردیم . تقلید از یک چیزی بنظر من اصلا مشکل نداره .
اگه قرار باشه شما فقط بازیهایی که تقلید نکردن و نو و تازه هستن رو بازی بدونی و انجامشون بدی . الان باید پپسی من و کراش و این چیزا رو بازی کنی !
خود COD هر سال داره یک بازی رو با تغییرات خیلی جزئی عرضه میکنه ! ***********3 تو بخش داستانی تقلیدی از هم سبکهای خودشه !
کیلزون 3 گیم پلی بازی رو به تقلید از cod سریع میکنه !
والا ما نه جو ایرانی بودن گرفتتمون نه چیزی . تا قبل این هم از هیچ بازیه ایرانی-ای حمایت نکردم چون ازشون خوشم نمیومد ولی این یکی قضیش یکم متفاوته .

شما پست های منو درباره تقلید بخون بعد خودت پستت رو ویرایش کن جواب اون پست ها رو بده با هم حرف میزنیم قشنگ;)

چون بازی ایرانی هست ازش حمایت می کنیم ولی این دلیل نمیشه فردا سازنده های این بازی بیان بگن کمر قول رو شکستن ، پشت EA رو به خاک رسوندن و یا این بازی شگفتی ساز فلان جشنواره توی فلان کشور بوده.
درسته که خرجی که روی این بازی ها میشه به اندازه خرجی که روی بازی های بزرگ میشه نیست ، ولی این دلیل بر خوب بودن این بازی نیست ، کسی که جلومونو نگرفته ، خب بریم دوبرابر GOW3 سرمایه گذاری کنیم.
امیدوارم با حمایت هایی که از این بازی ها میشه ، به زودی بازی هایی در سطح جهانی و همتراز با بازی های بزرگ داشه باشیم.

در مورد شبکه استیم باید بگم منم یه بازی بسازم میتونم بزارم روی شبکه استیم شما از استیم خبر داری دیگه ؟ پس رفتن رو استیم کار بزگی نیست 400 میلیون فروخت چون بازی به شدت هایپ شده بود ولی بازی که امد بازی فقط پر باگ و مشکلات دیگه بود که نمیشد اسمش رو بازی بزاری. بقیه حرف ها رو نفهمیدین 1 بار دیگه بخونی ربطش خیلی ساده هست برای مثال اگه اون تیکه ارمان گرا رو نفهمیدی باید بگم سر هر بازی ایرانی همین حرف ها رو میزنیم حدودا از 5 سال پیش قرار بود شروع کنیم ولی هنوزم داریم شروع میکنیم فقط میگیم هی باید از یه جایی شروع کرد ولی این شروع کردن ها همش کپی کامل از روی یه بازی دیگه بود و هست که نمونه زیاد داریم من فقط نمیدونم چر داریم هی از یه جایی شروع میکنیم و یکی از همین نمونه ها تو سایت نقد شده به نام میرمهنا اگه در مورد جمله اخر نفهمیدی الان 5 صفحه ملت برای من از کد نویسی انجین بازی گفتن در صورتی که من از همه این افراد این چیزا رو بهتر میدونم و خودشون فقط یه چیزی پروندن چون عرق ملی گرفتتشون دارن یقه جر میدن چیزی در ابهام هست بگو شما صحبت میکنیم.
هایپ این چیزهایی که شما میگی همش ببخشید اما مزخرفاته. بازی 150 هزار تا فروخته توی کشوری که قانون کپی رایت نداره. کل هزینه تبلیغات بازی به 10 میلیون هم نمی رسه. من نمی دونم کدوم هایپ. نمی دونستم وقتی یک چیزی توی سایت بازی سنتر بزرگ میشه بهش می گند هایپ ، حتی اونقدری که 150 هزار نسخه بفروشه. شما که انقدر حالیته پس نمی خواد از میر مهنا بگی برو سراغ پایان معصومیت. برو سراغ اون و مقایسه کن با همین میر مهنا تا پیشرفت ببینی. بازی توی کشور های خارجی یه صنعته اما توی ایران نیست. وقتی صنعت نباشه پولی هم در نمیاره ، پولی هم نباشه کسی بهش اهمیت نمی ده. شما اگه از این افراد بهتر چیزی می دونستی نمی اومدی از این چیزها بگی فقط کافیه بری بینی موتوری که باهاش این بازی رو ( خلیج می گیم نه گرشاسب) ساختند موتور بازی تحت وب هست و یه تیم معمولی ایرانی اومده همچین چیزی ازش ساخته. حداقل برو دو تا مطلب اقتصادی راجع به وضعیت اقتصادی بازی های بخون برو ببین چه طوری بازی تو خارج پخش میشه. خودمون گول نزنیم ماها توی کشوری زندگی می کنیم که چیزی به اسم ناشر وجود نداره ( ناشر با شرکت پخش فرق داره ) بعد انتظار داری در چه حدی پیشرفت کنه. راجع به تقلید خوبه که می بینم 90 درصد بازی های شوتر اومدند المان های هیلو و کال اف دیوتی توی بازی خودشون گذشتند اونوقت به ما که می رسه میشه گناه ، میشه اشتباه.

احسان تریلرهارو دیدی ؟
با اینکه مشکل کم نداشت ولی بنظر میرسید گیم پلی جالبی داشته باشه .
آره دیدم دی
شایان منظورم بیشتر روی مضمون بود ! گیم پلی هم وقتی بیاد راحت تر میشه نظر داد دی
یه سری از این بازیای ایرانی من خودم تجربه کردم اونم با کلی شوق ! ولی تنها واژه ی قابل توصیف براش یه چیزه , وحشتناک ! از تنها جنبه ای که پیشرفت می کنن گرافیک ـه !

هایپ این چیزهایی که شما میگی همش ببخشید اما مزخرفاته. بازی 150 هزار تا فروخته توی کشوری که قانون کپی رایت نداره. کل هزینه تبلیغات بازی به 10 میلیون هم نمی رسه. من نمی دونم کدوم هایپ. نمی دونستم وقتی یک چیزی توی سایت بازی سنتر بزرگ میشه بهش می گند هایپ ، حتی اونقدری که 150 هزار نسخه بفروشه. شما که انقدر حالیته پس نمی خواد از میر مهنا بگی برو سراغ پایان معصومیت. برو سراغ اون و مقایسه کن با همین میر مهنا تا پیشرفت ببینی. بازی توی کشور های خارجی یه صنعته اما توی ایران نیست. وقتی صنعت نباشه پولی هم در نمیاره ، پولی هم نباشه کسی بهش اهمیت نمی ده. شما اگه از این افراد بهتر چیزی می دونستی نمی اومدی از این چیزها بگی فقط کافیه بری بینی موتوری که باهاش این بازی رو ( خلیج می گیم نه گرشاسب) ساختند موتور بازی تحت وب هست و یه تیم معمولی ایرانی اومده همچین چیزی ازش ساخته. حداقل برو دو تا مطلب اقتصادی راجع به وضعیت اقتصادی بازی های بخون برو ببین چه طوری بازی تو خارج پخش میشه. خودمون گول نزنیم ماها توی کشوری زندگی می کنیم که چیزی به اسم ناشر وجود نداره ( ناشر با شرکت پخش فرق داره ) بعد انتظار داری در چه حدی پیشرفت کنه. راجع به تقلید خوبه که می بینم 90 درصد بازی های شوتر اومدند المان های هیلو و کال اف دیوتی توی بازی خودشون گذشتند اونوقت به ما که می رسه میشه گناه ، میشه اشتباه.
چون پات بیرون سایت نرفته فکر میکنی فقط تو بازی سنتر دربارش صحبت شده ؟ تو کل ایران اره تو کل ایران این بازی مثل چی ترکونده بود واقعا همه منتظر این بازی بودن. بعد ببخشید این مشکل من نیست اینجا ناشر نداره اینا پول ندارن اینا مشکل من نیست من نمیتونم بگم چون اینا نیست پس هر اشغالی که من کار کردم خداست پس باید حمایت بشه ازم و تو این کشور هی بشینین خودتون رو گول بزنین بگین ما پیشرف کردیم اره بشینیم صدا گزاری و انیمیشن یه بازی دیگه رو بدزدیم بعد بگیم ما پیشرفت کردیم اره خیلی پیشرفت کردیم. خوبه میگی از المان های هیلو و cod استفاده کردن و تونستن ازش یه چیز خوب در بیارن نه این که همون رو بدون هیچ کاری بچپونن توی بازیشون نمونه ساده بگم یه بازی به نام tribes of ascend کاملا از halo الهام گرفته و تا الان 2 میلیون یوزر رو رد کرده چون از بازی درست الهم گرفته و تونسته ازش ایده بگیره و یه شاهکار تحویل بده ور نداشته همون halo رو همه چیزش رو بچپونه بده به خورد ملت. بعد جالب تر از اون پای سری بازی های quest of Persia رو کشیدی وسط که یکی از اون یکی بد تر بودن و داری یه چیزایی داری میگی که همه اینو میدونن ولی چرا هر سال و سر هر بازی که میاد باید همین حرف ها رو من و شما به هم بزنیم چه مخالف چه موافق این خودش نشون میده که هیچ پیشرفتی نبوده و باید متذکر بشم همه اینایی که گفتی رو میدونستم چون با سازنده بازی صحبت کوتاهی داشتم بعد درباره این که اینجا این صنعت وجود نداره یه چیزی رو یادم انداختی اره این صنعت وجو نداره حرفت 100 % قبول ولی حالا چرا که وجو نداره انقدر لقمه گنده تر از دهنمون ور داریم که مزخرفی به عنوان خلیج عدن تحویل بدیم چرا از پایه تر کار نکنیم یه شاهکاری مثل کوهنورد نسازیم ؟ این نکته رو هم بگم خیلی حرفات درسته ولی بازم تو بازی بعدی ایرانی که معرفی باشه توی همین نقطه هستیم بازم همین حرف ها رو به هم میزنیم چون فکر میکنیم پیش رفت کردیم ولی همون جا که بودیم هستیم. چه بخوایم چه نخوایم کارت جهانی دیده میشه کسی نمیاد بگه اخی نسبت به خودتون بد نیستین 2 تا ماچمون هم بکنن.

آخرین ویرایش:
آره دیدم دی
شایان منظورم بیشتر روی مضمون بود ! گیم پلی هم وقتی بیاد راحت تر میشه نظر داد دی
یه سری از این بازیای ایرانی من خودم تجربه کردم اونم با کلی شوق ! ولی تنها واژه ی قابل توصیف براش یه چیزه , وحشتناک ! از تنها جنبه ای که پیشرفت می کنن گرافیک ـه !
خب احسان مضمون که هنوز چیزی معلوم نیست . ولی همین بازیهای روز هم مضمون آنچنانی-ای ندارن . مثل COD و بتلفید و . . .
من فقط میگم چیزی که تو تریلر دیدم بنظر میرسید بازیه قابل قبولی باشه . برعکس بقیه بازیهای ایرانی که من هیچوقت هیچ کدوم رو تموم نکردم
اون مسئله-ی گرافیک هم درسته حق با توئه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or