تاریخ عرضه بازی ایرانی "مبارزه در خلیج عدن"

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

08467917907651503699.jpg

تاریخ عرضه بازی "مبارزه در خلیج عدن" اعلام شد.
این بازی ایرانی ساخت شرکت آمیتیس بازی رایان در تاریخ 16 خرداد عرضه می شود.
داستان بازی در مورد نبردهای تکاوران نیروی دریایی با دزدان دریایی این منطقه بوده و در طول چندین مرحله متنوع صورت می گیرد.
بازی "مبارزه در خلیج عدن" طبق تصاویر و تریلرهای پخش شده ، از نظر بصری و گرافیکی در وضعیت بسیار خوبی بوده و جزو زیباترین عناوین ساخته شده داخلی می باشد. همچنین صداگذاری و موسیقی زیبایی را در تریلر آن شاهد هستیم.
برای تماشای تریلر بازی می توانید از لینک های زیر استفاده کنید :

تریلر اول :
SD
HD

تریلر دوم :
SD
HD

موفق باشین !

ای بابا کاش اینا یه چیز خوب درست کنن همش کپی باشه
اینا کپی هم بدبختانه نمیتونن درست کنن مشکل اینجاست
به هر حال امیدوارم موفق بشه گرچه چشمم اب نمیخوره

گفتم که شما مراحل تونس یا لیبی بود بازی کنی یادت میاد در مورد mw3 هم چیزی یادم نمیاد گفته باشم بعد اینجا عکس جدیدی نمیبینم :))

احسنت به شما که شفاف سازی کردی.
پول ملت ببین خرج چه اشغال هایی میکنن ما اگه نخواییم بازی ایرانی نبینیم باید کی رو ببینیم.

بايد از خداتون باشه با اينجيني متوسط همچين گرافيكي رو براي بازي طراحي كردند .بجاي ترول و مسخره بازي پيشنهاد سازنده بديد .تا وقتي كه شماها همش بازيسازها رو بكوبونيد وضع همينه

حالا همچی میگه گرافیک انگار کار شاخی کردن
شما کرای انجین 2 یا Frostbite 2 داشته باشی یه چند تا آبجکت دانلود کنی ایمپورت کنی توش میشه گرافیک خفن چون انجینش خوبه
دوستان کسی اطلاع از انجینش داره؟
مهم گیم پلیش هست و داستانش که شخصا امیدی ندارم

انجینش Unity هست ( مطمئن نیستم )

احسنت به شما که شفاف سازی کردی.
پول ملت ببین خرج چه اشغال هایی میکنن ما اگه نخواییم بازی ایرانی نبینیم باید کی رو ببینیم.

شما لطف کن بازی رو نخر تا پولت رو خرج این آشغال نکرده باشی

گفتم که شما مراحل تونس یا لیبی بود بازی کنی یادت میاد در مورد mw3 هم چیزی یادم نمیاد گفته باشم بعد اینجا عکس جدیدی نمیبینم :))

معذرت منظورم mw2 بود.

حالا همچی میگه گرافیک انگار کار شاخی کردن
شما کرای انجین 2 یا Frostbite 2 داشته باشی یه چند تا آبجکت دانلود کنی ایمپورت کنی توش میشه گرافیک خفن چون انجینش خوبه
دوستان کسی اطلاع از انجینش داره؟
مهم گیم پلیش هست و داستانش که شخصا امیدی ندارم
انجین unity3d هست.
Frostbite 2 که اصلا رایگانش منتشر نشده!
بعد فقط توان نیست! اینا باید بازار رو هم در نظر بگیرن! شما خودتو نگاه نکن! خیلیا سیستماشون در حد MW1 هست و نه بیشتر! برای اینا ریسک بزرگی هست که بازیشون سیستم بالایی بخواد.
وگرنه اگه بیشتر مردم برن سیستماشونو ارتقا بدن در حد استانداردهای روز بعد هر 2-3 سال یه بارم یه دستی به سیستم بکشن بهتون قول می دم نهایتا تا 7-8 سال دیگه(پر پرش 10 سال) بازیهای ما با بازیهای غربی مو نمیزنه!(البته بستگی داره کی بتونن انجین نویسی رو خوب یاد بگیرن!)

واقعا بعضی ها فقط میخوان یک چیزی بگن من خودم نظرم اینه که تا وقتی که کشور ما شروع به تربیت درست نیروی کار در این رشته نکنه و چند تا برنامه نویس و گرافیست حرفه ای خارجی نیاره و نیروی ایرانی تربیت نکنه فقط چند تا بازی سالی میان و میرن .

و بعضی از بازی ها هم که فقط پول دور ریختنه ساختشون که فقط گفته بشه داره ساخته میشه .

اما اینجا دیگه واقعا بعضی ها فکر میکنن خبری هستش که با کوبیدن الکی و فقط روی هوا حرف زدن و نظریه دادن و فلانی رو به فلانی ربط دادن و.... الکی چی بهشون میدن .

الان هر بازی که توش کشتی هستش یا تو بازی روز هستش یا خونه هستش یا ... هستش تقلید هستش واقعا دیگه دارین حال ادم رو از این کلمه بهم میزنین .

جوری حرف میزنین انگار نشستین دارین هر روز یه اختراع جدید میکنین که دنیا به خودش ندیده و دنباله روی کار بقیه نبوده و فقط دارین شما پیشرفت میکنین .

خود درست استفاده کردن از نظریه های بقیه خودش هنر هستش . نمونش خیلی از بازی های امروزی مثل همین COD که سنگش رو به سینه میزنین خود این بازی هم خبر دارین از کجا به اینجا رسید دیگه یا باید تاریخچه این بازی رو براتون بگم .

آخرین ویرایش:
واقعا متاسفم برای اونایی که هنوز فرق کپی رو نمیدونند چی هست!
بعضی هم مثل این که چشم ندارند پیشرفت ایران رو ببینند و فقط یاد گرفتند بازیهای ایرانی رو موشکافی کنند و فکر میکنند کارشناس هستند!
من حتی غیر از این سایت سایتهای دیگه ای هم دیدم که بدون هیچ فکری نظرات بچه گانه میدن که نمیدونم بخندم یا گریه کنم! و فکر میکنم دلیلش بالا رفتن توقع بیش از حد آنها است که مفت مفت بازی کردند و برای خرید بازیی پولی پرداخت نکردند و فکر کردند میتونند به راحتی زحمات یک بازیسار رو زیر سوال ببرند و یک نقاد باشند.

خب من همه رو کمی روشن میکنم:
اول اینکه یکی از دوستان میگفت بازی مبارزه در خلیج عدن کپی از سری بازی های Cod : mw1+2 هست! که یک مرحله از بازی مبارزه در خلیج عدن رو بردند زیر سوال! اینکه یک مرحله کشتی در بازی کال وجود داره که بعد از اتمام مرحله، کشتی غرق میشه. حالا میایم خلیج عدن رو میگیم که خود اسمش میگه خلیج عدن و خلیج عدن کجاست !؟ یک سرچ کوچیک بزنید میبینید که خلیج عدن یکی از ناامن ترین مناطق است که کشتی های تجاری توسط دزدان دریایی ربوده میشوند! پس مشخص شد که بازی مبارزه در خلیج عدن در محیط آبی و کشتی های تجاری روایت میشود! یه چیز دیگه اینکه فکر کردید فقط کالاف حق استفاده از کشتی رو تو بازیهاشون دارند(افکار کودکانه)!

خب یه بحث دیگه ای هم بود که باز هم بخاطر همان افکار پیش میاید و نه تحقیقی نه توجه ای و ... به وجود میاد بین گیمرها! اینکه هر بازی موتور مخصوص به خود رو داره. سری بازیهای کالاف کلا از موتور اختصاصی خود که IW Engine نام داره استفاده میکنند و به هیچ بنی بشری هم نمیدن و نخواهند داد! و هر کاری که تو موتور انجام میدهند ازقبیل نحوه لول دیزایل یا نحوه ساخت سینماتیک رو به هیچ کس نمیگن و شاید تو یک making of به یک تکنولوژی و یا ابزاری اشاره کنند.
خب حالا میرسیم به بازی ایرانی مبارزه در خلیج عدن که با انجین Unity ساخته شده و اصلا هم هیچ ربطی به انجین IW نداره و هر کاری که تو انجین Unity انجام میشه رو از قبیل لول دیزاین، نورپردازی،گیم پلی و ... همه و همه رو خود سازنده بازی باید خلق کند.

بعضی از موتورهای اختصاصی بازی های بزرگ که به هیچ کس نمی دهند عبارتند از :
id Tech موتور بازیهای rage و doom
frosbitte موتور بازیهای *********** و medal of honor : warfighter
Anvil سری بازیهای AC
و خیلی موتورهای دیگر ...

قابل توجه اونایی که میگن ما ایرانیا آشغال بازی میسازیم، کسی مجبورت نکرده اینجا نظر کارشناسی بذاری و بعد نتیجه زحمت یک ساله یک شرکت رو زیر سوال ببرید!

به امید پیشرفت روزافزون بازیسازان ایرانی در این صنعت و همچنین رقابت با عناوین خارجی :x

---------- نوشته در 09:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 PM ارسال شده بود ----------

به نظرم trailer جدید medal of honor : warfighter رو حتما ببینید یک reaction کاملا تقلیدی از سری بازیهای کالاف، زمان باز کردن دری برای از بین بردن دشمنان! و جالب اینجاست که دو کمپانی EA و Activision با هم یک رقابت سخت رو شروع کردند! و همچنین درگیر شدن این دو کمپانی! و چرا EA باید از Activision تقلید کنه!!!

خدایی الان از فوتبال ایران شما چه لذتی میبرین ؟ یه بازیکن میاد 1 میلیارد میگیره بعد با مربی قهر میکنه ؟

از سینما چی ؟ سینمای ایران کجای جهانه ؟ قبل از اصغر فرهادی که من مطمئنم کلی از ملت هیچ کدوم از فیلمهاشو ندیده بودن ! اونم در سال ملیاردی خرج میکنه . تازه بازهم گیم از سینما مثلا جلو تره یا از فوتبال . کدوم کشور آسیایی بازی ساخته به جز ژاپن و کره که خفن بشه ؟
اینبخونید بد نیست . البته اگه نگید طرف چرت گفته !

بنیاد ملی بازی های رایانه ای | اخبار | بازی سازان ایرانی حضوری ...

از کجای کشور شما لذت میبرین و ما در جهان حرف برای گفتن داریم که حالا مثلا 100 میلیون برای ساخت یه بازی میدن به شما فشار میاد ؟ ها ؟

چرا در حالی که 1 ماه دیگه نمایشگاه گیم تهران برگذار میشه هیچ خبری ازش توی سایت نیست ؟ دوستان تحریریه چی کار میکنن ؟

چرا هیچ کس از انستیتوی ساخت بازی که بنیاد بازی راه اندازی کرده خبری توی این سایت نگذاشت ؟

بنیاد ملی بازی های رایانه ای | صفحات ثابت

مگه نمایشگاه دبی چی بود 3 سال پیش ؟ امسال من توی مهمانی EPIC Games توی دبی بودم . پس بعد 3 سال اونا اومدن . حالا بزنید توی سر مال ولی 5 سال دیگه میبینید که یک دفعه یه اصغر فرهادی از این آشفته بازار در میاد . هر چیقدر این قضیه ادامه پیدا کنه به نفع یه عده ای میشه که سو استفاده کنن هستند .
جالبه برای خارجیها این کارها ارزش داره .

اینارو میگم چون خودم بازیسازم و بیشتر از مشکلات اطلاع دارم. البته نقد باید بشه . مثلا اینکه چرا مراحل شبیه COD طراحی شده . بنظر من هم دلیلی وجود نداره انقدر شباهت . مثلا من به شدت قبول دارم که ضعف علمی از ضعف مالی الان مشخص تره یا اینکه طراح های بازی توی ایران داغونن (99 % شون)

اما شما که فکر میکنی میتونی بازی طراحی کنی یه حرکتی بزن .

آخرین ویرایش:
چرا مراحل شبیه COD طراحی شده .

شما بازی رو بازی کردید که میگید شبیه کالافه !؟ یا با یکی دوتا اسکرین شات شباهت رو میگید!؟
لطفا وقتی میگید شباهت کاملا توضیح بدید شباهت در چی ! در لول دیزاین، مدلینگ، نور پردازی، گیم پلی، گرافیک، ... !!!

---------- نوشته در 10:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:47 PM ارسال شده بود ----------

البته کسی بتونه مثل کالاف یک گیم پلی با صحنه های سینمایی و لول دیزاینهای زیبا و طولانی بسازه یعنی این که ما به آنها نزدیک شدیم! یعنی اینکه ما بدون اینکه از آنها کمک بگیریم توانسته ایم حرفه باشیم! یعنی ... ! پس باید به این تیم ایرانی افتخار کرد که توانسته اند به آنها نزدیک شوند! شما وقتی میگید تقلید از کالاف و یا بتل روح آنها شاد میشه و به آنها روحیه برای ادامه کار میدید! و این یعنی پیشرفت

شما بازی رو بازی کردید که میگید شبیه کالافه !؟

....... حالا .

ببین من نمیگم تقلید از COD هست بقول شما اگه مثل اون بسازیم که مشکلی نیست . من میگم چرا باید کشتی طوری ساخته بشه و در جوی دقیقا مثل COD4 که همه یاد اون بیفتن .

اینو برای MOH جدید هم میگم . چرا باید کاراکتر طوری ساخته بشه انگار Captain Price رو از Acti کرایه کردن ؟!

متاسفانه بازیسازهای ایران میخوان از پله اول به پله آخر بپرند که خب شاید مشکل اصلی و موضوع بحث اکثر محافل گیم از جمله اینجا همین باشه.
البته باید بگم که صنعت بازیسازی ایران مشکلات بسیاری داره از مشکلات پایه گرفته تا برنامه نویس ها و مشکلات مالی!
اما خب چیزی که مشهوده و متاسفانه از اون استفاده نمیشه خلاقیته!
همین نداشتن خلاقیت خودش ملتزم خیلی از مشکلات میشه که خب کاملا منطقی هم هست.
وقتی یکی هنوز از حروف الفبا فقط الف رو یاد گرفته قطعا نمی تونه یک جلمه بنویسه!
این هم همینه به عقیده شخصی من باید از پایه شروع بشه و این پایه در این عصر پیشرفته موفق نمیشه مگر با استفاده از خلاقیت و نوآوری.
برای مثال یک بازی مثل Minecraft چگونه تونست حتی بالاتر از غول گرافیکی جهان قرار بگیره در صورتی که شاید
در نگاه اول گرافیکی همچون بازی های ده پانزده سال پیش رو داشته باشه؟
پس بازیساز های ایرانی برای اینکه بتونند به موفقیت برسند باید از پایه شروع کنند و همچنین در کارهاشون از نوآوری بهره بگیرند
و تصمیم هم نداشته باشند که طی همین دو سه ساله بتونند بازیی در حد غول های گرافیکی جهان بسازند چون
این کار نه تنها به مراتب دشواره بلکه با توجه با مشکلات بازار گیم در ایران و مشکلات مالی و نیروی برنامه نویس ها کاری غیرممکن به حساب میاد.

خدایا شکرت که هنوز چند نفر تو این سایت پیدا میشن که حرف منو بفهمند....! بخدا منم منظورم چیزی بود که شما ها میگین:دی ممکنه بد گفته باشم ولی منم همینو دارم میگم:| کله خودمو کچل کردم میگم نورپردازیو فلان یارو میگه حرفتو بوکمارک کردم :|
از این حرفا بگذریم...
واقعا گرافیکش عالیه! بنظر من که خیلی خوب ساختنش! امیدوارم حسابی فروش کنه!

چرا باید کشتی طوری ساخته بشه و در جوی دقیقا مثل COD4 که همه یاد اون بیفتن .

خب چرا چون بارون میاد و تاریک هم هست!!!؟؟ حالا نمیخوام بحث کنم فقط باید منتظر بمونیم بازی بیاد و ببینیم این لولی که بهش گیر دادید که چرا تقلیده، چی هست!:d

اینو برای MOH جدید هم میگم . چرا باید کاراکتر طوری ساخته بشه انگار Captain Price رو از Acti کرایه کردن ؟!

خب این یه رازه بین شرکتهای بازیساز که به کشور ما هم سرایت کرده، ما نباید دخالت کنیم:d

آخرین ویرایش:
تریلر خیلی خوب بود من باور نمی کنم بازی همچین گرافیکی داشته باشه تعجب می کنم که بقیه از گرافیک خوبش تعجب نکردند!(بعید میدونم نصف نظر دهنده ها تریلرو دانلود کرده باشن;) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or