تاریخ جدید عرضه GTA V برای PC و سیستم مورد نیاز - (بروزرسانی)

VahiD_ST

کاربر سایت
gta_5_ps4_xo-31-600x337.jpg

درود!

اخیرا در صفحه استیم مربوط به بازی GTA 5 در مقابل زمان تاریخ عرضه بازی به جای January 2015، عبارت Comming Soon نقش بسته بود که نشان میداد بازی در تاریخ دیگری از سال 2015 عرضه خواهد شد.

این خبر که موجب نگرانی بسیاری از PC گیمرها شده بود، باعث شد که آنها به فروم رسمی سایت شرکت راک استار بروند و جویای این تاخیــر شوند.

که در نهایت مسئولان راک استار مجددن تاکید کردند بازی آنها در تاریخ 27 ژانویه منتشر خواهد شد و هیچ گونه تاخیری در کار نخواهد بود.

پیش از این هم راک استار قول داده بود که سیستم مورد نیاز GTA V را هر چه سریعتر اعلام کند اما هنوز خبری از سخت افزار مورد نیاز بازی نیست.

منبع

-----------------------------------------

آپدیت خبــــــر:

بازی بطور رسمی تاخیر خورد. تاریخ جدید بازی 24 مارس 2015 هست

سیستم مورد نیاز بازی هم اعلام شد که به شرح زیر هست:

حداقل سیستم مورد نیاز:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

سیستم پیشنهادی: ( برای اجرای بازی در کیفیت ۱۰۸۰p و ۶۰FPS می باشد )
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive

---------------------------------------------------------

آپدیت جدید (مربوط به 13 فروردین)[/COLOR]
باز هم شرکت راکس استار بازی رو به تعویض انداخت.
تاریخ انتشار جدید بازی June 15, 2015 که میشه 25 خرداد 1394 اعلام شده

--------------------------------

قضیه تاخیر بازی دروغ بود. جدی نگیرید :دی
تاریخ عرضه بازی همچنان 14 آوریل هست

آخرین ویرایش:
amirone
چون بنده میدونستم جنابعالی انسان مشکل داری هستین و بعضا پستهای توهین امیزتو دیده بودم قبل از اینکه به تو پیام بدم به کاربر CS پیام دادم که این یارو که بعد از تو عکس گذاشته کنسول فنه. پستش مورد داره از این جور ادما هر کاری بگی بر مییاد عکسایی که گذاشته کیفیتش به وضوح کمتر از عکسایی هست که تو گزاشتی خودش میتونه بییاد تایید کنه
بعدش به تو پ خ دادم که منبع عکساتو بگذار چون اولش گفتم ممکنه مشکل از عکسا باشه بیخودی به کسی تهمت نزنم .متاسفانه من دیگه پیگیر نشدم تا اینکه پست بعدیتو دیدم
البته از قبل میدونستم شما چه جور ادمی هستی ولی دیگه تا این حد نمیدونستم بیماری
ضمنا من هم لایکت نکردم
شما اگه راست میگی برو عکس مشابه با اون عکسای پی سی بگیر بییار بزار اینجا .
دفعه دیگه که بهت فشار اومد راههای بهتری برا تخلیه هست
فقط من موندم چرا این روانی بازیا فقط تو تا پیکایی پی سی هست؟؟

آخرین ویرایش:
منتظر موندم یک نفر بیاد بگه این عکسها HE PC نیستن یا رزولوشنشونو جزییاتشون کمتر از تایتانهاست . حداقل از کسی که بهم PM دادو طرفدار سرسخت PC بود این انتظارو داشتم پرسشش جز منبع گزینه ی دیگه ای هم باشه . ولی از اون 60 نفری که این تاپیکو بازدید کردن توی این زمانو عکسها رو FULL دیدن جز تمجیدو لایکشون گزینه ی دیگه ای ندیدم .

در تاپیک GTAV | PS4 بیشتر دوستان ، جز چند نفر که لایک زدن خبر داشتن داستان چیه . چون همه ی این عکسها رو دیدن در تاپیک GTAV | PS4 . خواستم ازشون چیزی نگن تا ببینم کی میتونه HE PCی که گذاشتم روی این عکسها رو زیر سوال ببره .

من از دوستان PC فن اول عذر میخوام ، تمامی این عکسهایی که گذاشتم دوستان مال PS4ه و PHOTOMODE نیست . من فقط از گیم پلی عکس گرفتم . فقط یک عکس تایتان چسبوندم روی عکس منطقه برفی تا HELP بالا رو نبینید .

کاربر YAKUZA_2 هم خوب شد که بودن که ببینید جناح خودمونم گول خورد :d ،
نه قصد ترول بود نه بحثی ، فقط میخواستم نظرتونو بدونم پس از دیدن عکسها ، چون عکسهای بالا رو هم دیده بودیدو نظر علی :

میخواستم گرافیک کنسولی هم ببینید بدون اینکه بفهمیدو فن بازی در بیارم و سریع یه بحث مقایسه ای راه بندازم !! گذاشتم خودتون قضاوت کنید .

حالا که معما حل شد میخواید بزنید تو سر عکسا یا لایکاتونو بردارید مهم نیست :d مهم اینه که دوس داشتید و واقعا گرافیک بسیار نزدیکو زیبایی به PC داره روی PS4 با اینکه عکسای زشتی گرفتم :d

YAKUZA_2 : رک بهت بگم .. بابا مایه دار :d مرفه عزیز .. شما پولداری از این اسباب بازیای 9 10 میلیونی داری ، من که از دنیاش بیخبرم فقط آرزوی داشتنشو دارم .

بذار رک و رو راست و بدون تعصب بهت بگم
من این گیم رو رو ps4 بازی کردم
بازی گرافیک خوبی داره اما چندتا عیب خفن داره که تو کت pc gamer نمیره
1.آلیازینگ تو بازی بیداد میکنه
2.بازی بخصوص تو.بیرون از شهر که بهتر مشخصه draw distance خوبی نداره بخصوص در زمینه پوشش گیاهی
3.افت فریم بخصوص تو شهر زمانی که رانندگی میکنی بدجور تو ذوق میزنه
کافیه ویدیو های df رو تو یو..تو..ب ببینید
باورت بشه یا نشه اما برای کسی که چند میلیون سیستم بسته اینا خیلی مهمن..
پس کلا پستی که دادی چیزی جز ذهنیت منفی که نسبت بهت ایجاد شد چیزی نداشت

خواهشا اگه میشه این بحث مقایسه PC و PS4 رو تموم کنید لطفاً. اینقدر از این بحث ها شنیده شده که آدم رو واقعاً عصبی می کنه. تازه جالب اینجاست که این بحث ها به نتیجه قطعی نمی رسه. یعنی هر دو طرف با دلیل از خودشون دفاع می کنن.
به نظرم چه روی PC و چه روی PS4 بازی گرافیک تحسین برانگیزی داره. حالا درسته که واقعا نسخه PC کیفیت بهتری رو ارائه میده ولی این چیزی از ارزش های گرافیکی نسخه PS4 کم می کنه. در ضمن این تغییرات آنچنان به نظرم زیاد نیستند
من به شخصه خودم بازی رو برای PS4 تهیه کردم و می خوام برای PC هم بگیرم. چرا؟ نه به خاطر گرافیک. بلکه به خاطر همین بحث ماد ها. چون همین ماد ها می تون ارزش تجربه بازی رو خیلی بالا ببرن. مکنه پنج ساله دیگه بازی برام تکراری باشه اونوقت ماد ها کاری می کنن که آدم تنوع رو حس می کنه

مهم ترین نکته به نظرم در خصوص نسخه PC، بهینه سازی هست که اگه روی اون بحث بشه که البته زیاد هم شده می تونه خوب باشه
در کل نخواستم از نسخه PS4 یا PC دفاع کنم. ولی خب من نسخه PC رو ترجیح میدم

معلومه رو پی سی چیز دیگست. چرا باید این بحث باحال و تموم کنیم. من خودم سیستم خوبی ندارم ولی از پی سی لذت میبرم. کلی مد. گرافیک عالی چرا نگیم این بازی رو پی سی بهتره؟

معلومه رو پی سی چیز دیگست. چرا باید این بحث باحال و تموم کنیم. من خودم سیستم خوبی ندارم ولی از پی سی لذت میبرم. کلی مد. گرافیک عالی چرا نگیم این بازی رو پی سی بهتره؟

بحث چند بار. الان شده کار هر روزمون کل کل بین این دو جناح رو می بینیم. هر چیزی حدی داره. جالب اینجاست که به نتیجه نهایی هم نمی رسیم. خب بر فرض که ثابت شد که PC بهتره. کاری به اون بحث کدومشون بهتره ندارم. حالا که چی ؟ الان فکر می کنید کاری کردید که کنسول دارا نتونن از شدت خجالت گیم بازی کنن؟ فکر می کنید آنچنان کاری کردید که اسپسنر و یوشیدا نتونن سرشون رو بالا نگه دارن؟
نه عزیز من اینطوری نیست. من یکی از خدامه که بهتر باشه. خب بهترم باشه ما لذتشو می بریم. چیکار به کار بقیه داریم. به فکر تجربه خودمون باشیم. نه اینکه بیایم تجربه دیگران از بازی رو زیر سوال ببریم.

اگه خیلی علاقه به این بحث داری حرفی نیست. بحثتو بکن. اما اینو بدون خودت انرژیت رو هدر می دی. چون این بحث به نتیجه نمی رسه. تا صد سال دیگه هم بحث کن. هیچ کدوم از دو طرف از موضع هاشون کناهر گیری نمی کنن.

کسی اشاره نکرده بود ولی تو خبری که تازه منتشر شده راکستار رو فول اوپتیمایز بودن بازی تاکید کرده امیدوارم همین جور باشه وگرنه .....

Today, we've got an all new set of high resolution screenshots for you from the forthcoming PC version of GTAV. Arriving on April 14th, GTAV for PC is fully optimized to support all the latest and greatest hardware with an abundance of PC-specific enhancements

آخرین ویرایش:
خوب همونطور که دوستان مطلع هستند راک استار دیروز 15 اسکرین شات جدید با گرافیکی شاهکار از پلتفروم PC منتشر کرد

اینطور که از شواهد پیداست عده ایی از فن های بازی سریعا مقایسه ایی بین عکسهای نسخه PC و PS4 انجام دادن که دیدنشون خالی از لطف نیست

سوای مقوله 60FPS که فوق العاده با اهمیته

میشه حدس زد روز دوشنبه تکنیکی ترین و با جزئیات ترین تریلر رسمی GTAV که مطمئنا با کیفیت ترین نمایش از بازی تا کنون خواهد بود از سوی راک استار منتشر بشه

احتمالا راک استار برای میخکوب کردن گیمرها تریلر رسمی نسخه PC با رزولوشن دهشتناک 4K منتشر کنه :d

بی صبرانه منتظر تریلر رسمی نسخه PC هستیم :d

البته در نهایت باز هم جای نگرانی بابت کیفیت بصری نسخه PC نیست چون خیلی راحت با یه مودینگ ENB گرافیک بازی صد برابر از اینی که الان هست بهتر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بعله !!! بوی سوختن میاد . . . :دی

ما پی سی گیمرا سر صبر کردن سوختیم ، کنسول گیمرا سر گرافیک نسخه پی سی باید بسوزن ( اپدیت جدید هم گرافیک نسخه کنسولی رو پایین اورده !! )

GTA:V جان دوباره میگیره . . . بعله جزئیات چهره ی مایکل رو در نسخه پی سی و کنسول رو مقایسه کنین کاملا شخصیت جدیدی میبینین :دی

ناموسن بااین مقایسه دیگه جرئت میکنید Ps4 رو با PC مقایسه کنید؟ :| هنوز مونده به ارباب حلقه ها برسه :d آقا عکسها عالی بود..اون خیابون Ps4 چقدر خلوته :)

بعله !!! بوی سوختن میاد . . . :دی

ما پی سی گیمرا سر صبر کردن سوختیم ، کنسول گیمرا سر گرافیک نسخه پی سی باید بسوزن ( اپدیت جدید هم گرافیک نسخه کنسولی رو پایین اورده !! )

GTA:V جان دوباره میگیره . . . بعله جزئیات چهره ی مایکل رو در نسخه پی سی و کنسول رو مقایسه کنین کاملا شخصیت جدیدی میبینین :دی
شما باید 2 عدد کلیه و یه قلب سالم همراه با کبدتون و در آخر عنبیه چشتون رو بفروشید تا بتونید سوزش کنسول گیمرا رو ببینید:d.هیچ بشری مرز نداره که نخواد گرافیک بالا ببینه ولی یه چیزای دیگه ای تعیین کننده هستن
در ضمن اون عکس آخریه pc هلیکوپتر نداره:d

PC خیلی خوبه ها ! اما پول ندارم ! 6 سال پیش 2 میلیون خرج کردم PC خریدم ، پولی یک 360 + PS3 و یک PC معمولی .
تو نسل قبل که اون حرکتم اشتباه ، اشتباه بود ! چون تفاوت خاصی نبود ، چه بسا خیلی بازیا دیرتر برای PC میومدن !
همون موقعم که از زمان SKYRIM ، یک ALAN WAKE بوده ، یک METRO بود ، یک TOMB RIDER ! عملا بقیه بازی ها بهم نمیچسبیدن !
حالا هم که دیگه وقتشو ندارم ، اما این GTA V رو با همین سیستم که الان از رده خارجه باید بازی کنم ! اما خوب بازم نمیتونم این چیزی که تو عکس میبینید رو بگیرم . :(
در کل : با تمام وجود غمگینم :( :|

PC خیلی خوبه ها ! اما پول ندارم ! 6 سال پیش 2 میلیون خرج کردم PC خریدم ، پولی یک 360 + PS3 و یک PC معمولی .
تو نسل قبل که اون حرکتم اشتباه ، اشتباه بود ! چون تفاوت خاصی نبود ، چه بسا خیلی بازیا دیرتر برای PC میومدن !
همون موقعم که از زمان SKYRIM ، یک ALAN WAKE بوده ، یک METRO بود ، یک TOMB RIDER ! عملا بقیه بازی ها بهم نمیچسبیدن !
حالا هم که دیگه وقتشو ندارم ، اما این GTA V رو با همین سیستم که الان از رده خارجه باید بازی کنم ! اما خوب بازم نمیتونم این چیزی که تو عکس میبینید رو بگیرم . :(
در کل : با تمام وجود غمگینم :( :|

یک عدد 750TI یا 260X بخر خیلی هم گرون نیست اوکیه !

:)) یجوری از PC حرف میزنن انگار رو کنسول، گرافیک و رزولوشن مثلا پیکسل های صفحه معموله انگار سخت افزار نینتندو جنسیس رو کنسول های نسل هشت ـه...
اینم برای همه PC گیمر های عزیز... ما که ته دیگشم خوردیم ولی هیچی برامون مث GTA4 نشد... باور کنید چیزی رو از دست ندادید... (نظر شخصی)

2836afb6734089a2b7af41ce780ea8a5090431ab.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or