تاریخ انتشار Witcher II برای Xbox 360 مشخص شد

Behrooz

کاربر سایت
witcher2.jpg

CD Projekt اعلام کرد نسخه ی کنسولی Witcher II در 17 آپریل برای Xbox 360 عرضه خواهد شد.

در این نسخه، مبارزات بازی به طور ویژه برای کنترولرهای 360 بهینه شده و همچنین حاوی 3 ساعت محتوای اضافه خواهد بود. این 3 ساعت که به Act 2 بازی اضافه می شود، شامل 2 ماموریت جدید خواهد بود. 3 شخصیت جدید نیز در این محتوای اضافه برای اولین بار معرفی خواهند شد، البته همگی این ها به صورت رایگان در دسترس گیمرهای PC قرار خواهد گرفت.

همچنین نسخه ی 360 بازی، تمام محتواهای اضافه ای [DLC] که قبلا برای PC عرضه شده اند را نیز شامل خواهد شد. یک مد جدید به نام"Arena" و یک تنظیم دشواری جدید به نام "Dark" به بازی اضافه می شود.

کات سین های In-Game جدید برای نسخه 360 بازی در نظر گرفته شده است. دو سینماتیک جدید [CG] که برای شروع بازی و همچنین مرحله ی آخر بازی در نظر گرفته شده و به وسیله ی کارگردان لهستانی و نامزد دریافت جایزه ی اسکار یعنی Tomasz Baginski طراحی شده اند. و در آخر تعدادی فیلم آخر بازی که تصمیماتی که بازیکن در طول بازی گرفته و به صورت خلاصه آن ها را بازگو می کند، به نسخه ی 360 اضافه شده است.

همچنین باید گفت این نسخه از روی PC پورت نشده و منحصرا برای کنسول دوباره ساخته شده است.

CD Projekt تعدادی سکرین شات به همراه باکس شات رسمی نسخه ی 360 بازی منتشر کرده که می توانید آن ها را در زیر ببینید.

متای 88 و اين حرفا؟

پس در حد low ـه اين اسكرين شات ها؟ شايدم در حد very low باشه! تقريبا همون high پی سیه ولی با رزولوشن پايين تر!

اسكرين شات ها رو ديدی؟ لاقل اينو ببين و خوب به پوست آهوئه دقت كن:
witcher2-xbox360-jan26-2.jpg

پذيرفتن حقيقت تلخه نه؟ تفاوتشون تو رزولوشن و چند تا افكته...

به احتمال زياد 2 دی وی دی. چون نسخه PC ـش 16 گيگابايت فضا برای نصب می خواست...با اين گرافيك و اضافات هم بعيد می دونم بتونن از سروتهش بزنن.
خوشم میاد چپ و راست ترول میکنی. ادامه بده ... تو میتونی.

خوشم میاد چپ و راست ترول میکنی. ادامه بده ... تو میتونی.
اين آخرين باری بود كه كلمه ترولر رو درمورد خودم شنيدم...از دفعات بعد گزارش می فرستم، حالا چه دوست اين رو گفته باشه چه كس ديگه، مخصوصا دوستانی كه تجربه شون با كنسول در حدی نيست كه بخوان پست های من و امثالم رو نقل قول كنن:)
ضمنا داريم در مورد نسخه 360 حرف می زنيم محض اطلاع... كمی قبل از پست دادن فكر كنيد بد نيست...تصاويرم كه واضحن.
مثلا تو کی هستی که داری میگی کسانی که تجربه کنسول رو ندارن در حدی نیستن که پستت رو نقل کنن؟
وقتی شما ویچر 2 رو با کنسول بازی کنی خیلی از PC گیمرها حداقل 1 بار حلوای بازی رو PC رو خوردن.
متای 88 هم خیلی از بازیهای بزرگ نگرفتن، مگه کم نمره ای هست؟
و خدا عاقبت ترول گرها را به خیر کند. آمین!!!!
yahoo_6.gif
بحث ما در مورد گيم پلی بود؟ من گرافيك رو می گم. اصلا RPG باز نيستم كه بخوام ويچر بازی كنم...بگيمرش هم در حد يه تسته.
آمين! مخصوصا در مورد كسایی كه می گن جزئيات بازی رو كنسول بالاست بعد با گفتن اينكه تفاوت زيادی بين PC و كنسوله حرفشون رو نفی می كنن!
ديگه در اين مورد بحثی ندارم...با اين گرافيك عالی هم حتما برای 360 می گيرمش، درست مثل اسكايريم.

آخرین ویرایش:
اين آخرين باری بود كه كلمه ترولر رو درمورد خودم شنيدم...از دفعات بعد گزارش می فرستم، حالا چه دوست اين رو گفته باشه چه كس ديگه، مخصوصا دوستانی كه تجربه شون با كنسول در حدی نيست كه بخوان پست های من و امثالم رو نقل قول كنن:)
ضمنا داريم در مورد نسخه 360 حرف می زنيم محض اطلاع... كمی قبل از پست دادن فكر كنيد بد نيست...تصاويرم كه واضحن.
مثلا تو کی هستی که داری میگی کسانی که تجربه کنسول رو ندارن در حدی نیستن که پستت رو نقل کنن؟
وقتی شما ویچر 2 رو با کنسول بازی کنی خیلی از PC گیمرها حداقل 1 بار حلوای بازی رو PC رو خوردن.
متای 88 هم خیلی از بازیهای بزرگ نگرفتن، مگه کم نمره ای هست؟

بحث ما در مورد گيم پلی بود؟ من گرافيك رو می گم. اصلا RPG باز نيستم كه بخوام ويچر بازی كنم...بگيمرش هم در حد يه تسته.
اتفاقا منم RPG باز نیستم ولی Witcher 2 رو حتما بگیر :دی. چون معنای واقعی بازی هست زیاد هم RPG نیست به نظرم :دی.

بعد کلا با عکس نمیشه اصلا به نتیجه رسیدم.

Crysis که به نمایش در اومد آقایی :-" میگفتن در حد نسخه ی PC هست و... بعد یه جاهایی هم گفتن حتی بهتر از نسخه ی PC بعد بازی که اومد، رفتم گرفتم اینقدر باگ داشت که حد نداشت، اینقدر مشکل داشت که مسخره مسخره، یه تصویر ثابت نگاه میکردی خدای گرافیک بود یک کم راه می رفتی . . .

حالا البته کلا منظورم اینه با عکس نمیشه قضاوت کرد.

اتفاقا منم RPG باز نیستم ولی Witcher 2 رو حتما بگیر :دی. چون معنای واقعی بازی هست زیاد هم RPG نیست به نظرم :دی.

بعد کلا با عکس نمیشه اصلا به نتیجه رسیدم.

Crysis که به نمایش در اومد آقایی :-" میگفتن در حد نسخه ی PC هست و... بعد یه جاهایی هم گفتن حتی بهتر از نسخه ی PC بعد بازی که اومد، رفتم گرفتم اینقدر باگ داشت که حد نداشت، اینقدر مشکل داشت که مسخره مسخره، یه تصویر ثابت نگاه میکردی خدای گرافیک بود یک کم راه می رفتی . . .

حالا البته کلا منظورم اینه با عکس نمیشه قضاوت کرد.
من کرایسیس رو به شخصه رو کنسول تموم کردم تنها مشکلی که داشت اونم فقط در سرعت های بالا به ندرت اتفاق میوفتاد بعضی ابجکتها دیر لود میشدن از خیلی جهات هم نسبت به نسخه pc بهتر بود مخصوصا نورپردازی
باگی هم مشاهده نکردم در ضمن

چقدر خوشحال هستیم که بالاخره تاریخ رو اعلام کردن . کلا حیف بود به کنسول حال نمیدادن و این بازی رو منتشر نمیکردن برا کنسول ;;)

الان 15 دقیقه گیم پلی بازی روی Xbox رو دیدم خیلی عالی درش آوردن

من هنوز بازی رو انجام ندادم و منتظر بودم تا نسخه Xbox ـش منتشر بشه ، اینطوری که من دیدم نه تنها گرافیک و گیم پلی خوبی داره از لحاظ داستانی هم خیلی عمیقه و داستان جالبی داره

چرا نمی خواهید باور کنید رو بازی کار کرده اند خودم نسخه pcرا با نهایت کیفیت و فولhdتمام کردم این چیزی که رو کنسول داره میاد به نظرم واقعا عالی هست !!!
کلا این تیم سازنده کارش خیلی درست هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or