تاریخ انتشار Witcher II برای Xbox 360 مشخص شد

Behrooz

کاربر سایت
witcher2.jpg

CD Projekt اعلام کرد نسخه ی کنسولی Witcher II در 17 آپریل برای Xbox 360 عرضه خواهد شد.

در این نسخه، مبارزات بازی به طور ویژه برای کنترولرهای 360 بهینه شده و همچنین حاوی 3 ساعت محتوای اضافه خواهد بود. این 3 ساعت که به Act 2 بازی اضافه می شود، شامل 2 ماموریت جدید خواهد بود. 3 شخصیت جدید نیز در این محتوای اضافه برای اولین بار معرفی خواهند شد، البته همگی این ها به صورت رایگان در دسترس گیمرهای PC قرار خواهد گرفت.

همچنین نسخه ی 360 بازی، تمام محتواهای اضافه ای [DLC] که قبلا برای PC عرضه شده اند را نیز شامل خواهد شد. یک مد جدید به نام"Arena" و یک تنظیم دشواری جدید به نام "Dark" به بازی اضافه می شود.

کات سین های In-Game جدید برای نسخه 360 بازی در نظر گرفته شده است. دو سینماتیک جدید [CG] که برای شروع بازی و همچنین مرحله ی آخر بازی در نظر گرفته شده و به وسیله ی کارگردان لهستانی و نامزد دریافت جایزه ی اسکار یعنی Tomasz Baginski طراحی شده اند. و در آخر تعدادی فیلم آخر بازی که تصمیماتی که بازیکن در طول بازی گرفته و به صورت خلاصه آن ها را بازگو می کند، به نسخه ی 360 اضافه شده است.

همچنین باید گفت این نسخه از روی PC پورت نشده و منحصرا برای کنسول دوباره ساخته شده است.

CD Projekt تعدادی سکرین شات به همراه باکس شات رسمی نسخه ی 360 بازی منتشر کرده که می توانید آن ها را در زیر ببینید.

یعنی واقعا به اراده یک سری تبریک میگم که حتی بن ها متعدد هم روشون کارساز نیست و کلا در حد یوزر جنریتور قدرت دارند؛ منتها باید بگم که ماها هم به همون اندازه راحت بن می کنیم حالا خیلی بهتره این افراد کلا خودشون درست کنند وگرنه تعداد پست هاشون رو همون تک رقم قفل میشه. این دفعه پاک می کنم دفعه بعدی بن می کنم حالا هر طور صلاح می دونید.

چرا نمی خواهید باور کنید رو بازی کار کرده اند خودم نسخه pcرا با نهایت کیفیت و فولhdتمام کردم این چیزی که رو کنسول داره میاد به نظرم واقعا عالی هست !!!
کلا این تیم سازنده کارش خیلی درست هست
من اصلا فن نیستم و اگه واقعا گرافیکش چیزی بود حرفی نداشتم
ولی واقعا اگه این بازی رو با نهایت کیفیت و تنظیمات مکس تموم کرده باشی این حرفی که میزنی غیر منصفانس

اینم اخرین پست من تو این تاپیک
این پستم گذاشتم که فقط نگن مثل بعضی ها بلوف زده این لینک دانلود از رو مانیتور خودم ضبط شده البته ماله چند وقته پیشه الان دوربین درست حسابی نداشتم براتون فیلم بگیرم ولی همینم خیلی از حرفامو ثابت میکنه به وضوح برتری نور پردازی و تسلیشن دید میشه
دانلود از مدیا فایر پیشنهاد میکنم دوستانی که نسخه کنسولی کرایسیس رو ندیدن یه نگاه بندازن البته خودم هم باور نمیکردم اینقدر خوب کار شده باشه کرایتک مثل همیشه خوب کار کرده حجمشم کمه هر کس هم میخواد شاخ و شونه بکشه و فن بازی دراره بیاد پروفایلم حوصله ندارم به خاطر بحث بیخود بقیه دوستان ناراحت بشن
اینم لینک
IMG_0088.mp4
پیشاپیش به خاطر ابراز احساسات رفیقم در طول فیلم معذرت میخوام جوه دیگه میگیره:d

به ارزش این بازی ها موقعی پی میبریم که بیشتر بازی ها دراین نسل اکشن و یکنواخت شدن منظور اینه که تنوع سبک بازی در این نسل واقعا کم شده نسبت به نسل های قبل واقعا این بازی در نوع خودش یک شاهکار به تمام معناست

میثم از کجات در آوردی زیاد RPG نیست ؟ :دی نه جون ِ من بگو :دی حالا چون A RPG طبقه بندی میشه یعنی RPG نیست زیاد ؟ :دی
نسبت به DA به نظرم RPG نیست :دی، یعنی مثلا یک بازی هست که هم طرفدار های RPG رو جذب میکنه هم طرفدار های غیر RPG رو، مثلا DA عمرا کسی که RPG باز نیست بتونه بره :دی.

من کرایسیس رو به شخصه رو کنسول تموم کردم تنها مشکلی که داشت اونم فقط در سرعت های بالا به ندرت اتفاق میوفتاد بعضی ابجکتها دیر لود میشدن از خیلی جهات هم نسبت به نسخه pc بهتر بود مخصوصا نورپردازی
باگی هم مشاهده نکردم در ضمن
خب شما قاعدتا نسخه ی کرایسیس روی PC رو با بالاترین تنظیمات نرفتی، چون بجزء نورپردازی هیچ برتری نبود، aa داغون، فیزیک پائین فقط بعضی از اینا بود. جای گلوله ها اصن نمیموند . . .
از افکت آب که میری توش هیچ اتفاقی نمیوفته بگیر بیا جلو تا فیزیک که شدیدا محدود شده و محو شدن جنازه ها و طراحی پائین درخت ها و فیزیک بد درخت ها بگیر بیا تا هرچی که فکرت رو بکنی :دی.
اصن نسخه ی کرایسیس روی کنسول ها در حد Normal روی PC فقط نورپردازی باعث میشه حس کنی بازی بهتر شده.

پ.ن : همم لعنتی گرافیکش خیلی خوب میزنه تو عکسا :دی. اصن فکر نمیکردم در این حد بشه.
البته یه چی هم هست بازی وقتی برای PC اومد توی هر پچی که دادن من 10 فریم بیشتر گرفتم :دی. یعنی اول که میرفتم روی High به زور 20 فریم بهم میداد، آخرای بازی که پچ 2 بود چی بود گرفتم 900 مگ فریمم به 50 رسیده بود :دی.
یه مدت دیگه پچ میدادن به 100 هم میرسید :-".

آخرین ویرایش:
دوستان کنسولی برید بازی کنید و حال کنین که کمتر چیزی مثل این بازی گیرتون میاد!!
فقط اگه کمتر از دوبار بازی رو تموم کنین در حق بازی ظلم کردین!!:d

امیدوارم جنگی در نگیره؟! :دی

The Witcher 2 Preview for 360 from 1UP.com
However, when compared to its console competition, The Witcher 2 easily holds its own against the Uncharted 3s of the world. Whether it's "the best-looking console game" is a matter for fans to argue over on message boards, the important thing is this: At no point did I get that familiar feeling that I'm playing an inferior version of the game -- no frame rate hiccups like Saints Row the Third, no squinting at the screen trying to make out low-res objects in the distance like *********** 3.
---------------------------

این بازی روی 360 با تنظیمات low یا مدیوم اجرا میشه ؟!! LOOOOL

فرخ حالا تنظیماتش در چه حدی هست مهم نیست این تیکه جالبه :d
The Witcher 2 easily holds its own against the Uncharted 3s of the world. Whether it's "the best-looking console game"
----------------
Preview هست, معنیش هم میشه میتونه رقابت کنه با Uncharted 3 در این زمینه(با توجه به عکس ها و نمایش هایی که دیدن) . برای Uncharted 3 هم از لفظ جالبی استفاده کرده (Uncharted 3s of the world) .

گرافیک زیبائی داره بازی, عرضه بشه ببینیم چیکار میکنه .
رضا جان معنیش واضح ـه نیاز به توضیح اضافه نداره :d

آخرین ویرایش:
فرخ حالا تنظیماتش در چه حدی هست مهم نیست این تیکه جالبه :d
Preview هست, معنیش هم میشه میتونه رقابت کنه با Uncharted 3 در این زمینه(با توجه به عکس ها و نمایش هایی که دیدن) . برای Uncharted 3 هم از لفظ جالبی استفاده کرده (Uncharted 3s of the world) .

گرافیک زیبائی داره بازی, عرضه بشه ببینیم چیکار میکنه .

رضا جان معنیش واضح ـه نیاز به توضیح اضافه نداره
yahoo_4.gif
خُب اگر واضحه چی ـه این Preview اینقدر خوشحالتون کرده ؟ :دی اینکه میتونه با U3 رقابت کنه ( به عقیده نویسنده) یا اینکه به انچارتد 3 گفته Best Looking Console Game of the World ؟

آخرین ویرایش:
رضا جان معنیش واضح ـه نیاز به توضیح اضافه نداره :d
بابا بسه دیگه این آنچارتد هم داره عین یکی دیگه پیراهن عثمان میشه :دی یه بار بی خیال شید :دی
پ.ن : مصطفی آنچارتد 3 خدا بیامرز پارسال وظیفه ـش رو انجام داد تموم شد رفت , ساحره ی گرامی هم برای برتری به آخر ما به چیزی فراتر از اون چیزی که توی آنچارتد 3 هست نیاز داره :دی 2011 تموم شد الان 2012 ـیم :دی
احسان گلم به من چه که هر کی از راه میرسه میخواد چیزی بزرگ یا کوچیک کنه دست به دامان سری uncharted میشه؟
yahoo_4.gif
(بدت میاد از این قضیه؟
yahoo_4.gif
)

پ.ن : اون 2011 و 2012 هرچی فکر کردم نفهمیدم چه ارتباطی با پست من داشت؟
yahoo_4.gif
لااقل تو ادامه نمی دادیش :دی
پ.ن : آنچارتد 3 = 2011 امسال و بازیاش = 2012 هیچ رقمه بدرد مقایسه نمی خورن :دی
-------------------
بازم نمیفهمم ربطش به پست من؟!
yahoo_4.gif
مگه من مقایسه کردم؟ چیو ادامه ندم !
:arrowd:
فرخ حالا تنظیماتش در چه حدی هست مهم نیست این تیکه جالبه
yahoo_4.gif

The Witcher 2 easily holds its own against the Uncharted 3s of the world. Whether it's "the best-looking console game"
الان یه چیزی توی دو تا تاپیک پایین تر درباره فاینال دیدم آمپر چسبوندم بحث نکنم بهتره تا آروم بشم :دی

آخرین ویرایش:
بابا بسه دیگه این آنچارتد هم داره عین یکی دیگه پیراهن عثمان میشه :دی یه بار بی خیال شید :دی
پ.ن : مصطفی آنچارتد 3 خدا بیامرز پارسال وظیفه ـش رو انجام داد تموم شد رفت , ساحره ی گرامی هم برای برتری به آخر ما به چیزی فراتر از اون چیزی که توی آنچارتد 3 هست نیاز داره :دی 2011 تموم شد الان 2012 ـیم :دی
احسان گلم به من چه که هر کی از راه میرسه میخواد چیزی بزرگ یا کوچیک کنه دست به دامان سری uncharted میشه؟:d (بدت میاد از این قضیه؟:d )

پ.ن : اون 2011 و 2012 هرچی فکر کردم نفهمیدم چه ارتباطی با پست من داشت؟:d

The Witcher 2 Preview for 360 from 1UP.com

---------------------------

شما شروع نکنی جنگی به پا نمیشه!!!:d
چیکار به U3 دارین بیاین با نسخه PC مقایسش کنیم!!:d(شوخی)
امیدوارم حالا که رو کنسولا میاد یه چیز عالی باشه که در حد اسم بازیش باشه

آخرین ویرایش:
بعضی ها هم هی میخوان قضیه را به نفع خودشون تموم کنن ! ولی شخصا برای من مهم نیست ولی جوری معنی نکنید که بقیه هم اشتباه متوجه بشن .
اونجا گفته بازی به راحتی میتونه در مقابل انچارتد 3 قرار بگیره ( که انچارتد 3 به نظرشون تا به امروز بهترین بوده ) و اینکه بازی به عنوان بهترین گرافیک کنسولی هست و...........؟؟ چیزی که نویسنده از روی Preview اولیه بازی نمیتونه به راحتی نظر بده ! یا تصمیم بگیره ولی مهم اینه که وقتی میگه به راحتی نشون از گرافیک بازی هست که چطوری تحت تاثیرشون قرار داده که مطمئنا با پیشنمایش اولیه نمیتونه بگه بهترین اونم تو سال 2012 با اینهمه مدعی که قرار باشه به این زودی به یک بازی چنین لقبی بده شاید به چندتا بازی هم چنین لقبی بعدا بده !
این معنیش خیلی فرق داره که بیایین اینطوری معنی کنید که بازی میتونه با انچارتد 3 مقایسه بشه !!
اینو هم بیشتر به خاطر این گذاشتم که صفحه قبل بعضی ها هی تیکه مینداختن میگفتن کی ها بودند که بازی را در حد فلان تنظیم میدونن و ........؟! که نشون بدم که بازی در چه حد خوب هست که 1UP چنین چیزی براش میگه .

آخرین ویرایش:
بازم نمیفهمم ربطش به پست من؟!:d مگه من مقایسه کردم؟ چیو ادامه ندم !
خُب اگر واضحه چی ـه این Preview اینقدر خوشحالتون کرده ؟ :دی اینکه میتونه با U3 رقابت کنه ( به عقیده نویسنده) یا اینکه به انچارتد 3 گفته Best Looking Console Game of the World ؟
اینکه به u3 چی گفته مهم نیست چون هرچی در وصف ـش گفته باشه باز به گفته خودش witcher 2 به سادگی میتونه باهاش u3 رقابت کنه.:d
الان یه چیزی توی دو تا تاپیک پایین تر درباره فاینال دیدم آمپر چسبوندم بحث نکنم بهتره تا آروم بشم
خوب که چی ؟ هنوزم میگم جالبه !! فک کنم 99% ps فن ها قبول داشته باشن ND در زمینه گرافیک و نشون دادن قدرت واقعی ps 3 قوی ترین استدیو هست و u3 بهترین گرافیک ؛ وقتی یه بازی "مولتی پلتفرم "میاد خیلی راحت کاری میکنه که منتقد 1up میگه به آسونی گرافیکش در مقابل u3 قرار میگیره( اونم تو این زمان کوتاه )فک میکنم نه تنها جالبه بلکه باید خیلی از دوستان رو به تفکر وا بداره :d

همون داغ کردی :d
ولی حرفات بازم به پست من ربطی نداشت بگو میخواستم پیشگری قبل از درمان کنم :d

آخرین ویرایش:
-------------------

:arrowd:

الان یه چیزی توی دو تا تاپیک پایین تر درباره فاینال دیدم آمپر چسبوندم بحث نکنم بهتره تا آروم بشم :دی
دیگه از اون شاهکار مقایسه geow3 با u2 بدتر نیست که :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or