تاریخ انتشار Witcher II برای Xbox 360 مشخص شد

Behrooz

کاربر سایت
witcher2.jpg

CD Projekt اعلام کرد نسخه ی کنسولی Witcher II در 17 آپریل برای Xbox 360 عرضه خواهد شد.

در این نسخه، مبارزات بازی به طور ویژه برای کنترولرهای 360 بهینه شده و همچنین حاوی 3 ساعت محتوای اضافه خواهد بود. این 3 ساعت که به Act 2 بازی اضافه می شود، شامل 2 ماموریت جدید خواهد بود. 3 شخصیت جدید نیز در این محتوای اضافه برای اولین بار معرفی خواهند شد، البته همگی این ها به صورت رایگان در دسترس گیمرهای PC قرار خواهد گرفت.

همچنین نسخه ی 360 بازی، تمام محتواهای اضافه ای [DLC] که قبلا برای PC عرضه شده اند را نیز شامل خواهد شد. یک مد جدید به نام"Arena" و یک تنظیم دشواری جدید به نام "Dark" به بازی اضافه می شود.

کات سین های In-Game جدید برای نسخه 360 بازی در نظر گرفته شده است. دو سینماتیک جدید [CG] که برای شروع بازی و همچنین مرحله ی آخر بازی در نظر گرفته شده و به وسیله ی کارگردان لهستانی و نامزد دریافت جایزه ی اسکار یعنی Tomasz Baginski طراحی شده اند. و در آخر تعدادی فیلم آخر بازی که تصمیماتی که بازیکن در طول بازی گرفته و به صورت خلاصه آن ها را بازگو می کند، به نسخه ی 360 اضافه شده است.

همچنین باید گفت این نسخه از روی PC پورت نشده و منحصرا برای کنسول دوباره ساخته شده است.

CD Projekt تعدادی سکرین شات به همراه باکس شات رسمی نسخه ی 360 بازی منتشر کرده که می توانید آن ها را در زیر ببینید.

بازم نمیفهمم ربطش به پست من؟!:d مگه من مقایسه کردم؟ چیو ادامه ندم !

اینکه به u3 چی گفته مهم نیست چون هرچی در وصف ـش گفته باشه باز به گفته خودش witcher 2 به سادگی میتونه باهاش u3 رقابت کنه.:d

خوب که چی ؟ هنوزم میگم جالبه !! فک کنم 99% ps فن ها قبول داشته باشن ND در زمینه گرافیک و نشون دادن قدرت واقعی ps 3 قوی ترین استدیو هست و u3 بهترین گرافیک ؛ وقتی یه بازی "مولتی پلتفرم "میاد خیلی راحت کاری میکنه که منتقد 1up میگه به آسونی گرافیکش در مقابل u3 قرار میگیره( اونم تو این زمان کوتاه )فک میکنم نه تنها جالبه بلکه باید خیلی از دوستان رو به تفکر وا بداره :d

همون داغ کردی :d
ولی حرفات بازم به پست من ربطی نداشت بگو میخواستم پیشگری قبل از درمان کنم :d
الان می خوای بگی من PS3فنم ؟ :دی امضام هنوز سالم سر جاش هستا ! قرمزه رو میگما :دی
باشه بابا می خوای بگی الان ویچر (یه بازی مولتی) میاد آنچارتد 3 (انحصاری) رو له میکنه باشه مبارک صاحابش ! دیگه ؟ پارسال هم از این حرفا زیاد بود عادت کردیم :دی
دیگه از اون شاهکار مقایسه geow3 با u2 بدتر نیست که :d
خب الان این چه ربطی به من داره :دی من که این مقایسه رو نزدم :دی
احسان جون انگار داری میری تو حالت تدافعی و افکار ساخته های ذهنت رو در غالب پست و حرف های نزده من مطرح میکنی ! من چیزی نگفتم که بخوام دنبال نتیجه ـش باشم ! یه نقل قول و یه کلمه جالبه این همه علم شنگه نداره
yahoo_4.gif
وضعیت داره قرمز میشه :دی ببین خیلی راحت حرفم رو پوس کنده میگم دیگه باقی برداشت به عهده ی خودتون :دی
یه بازی پارسال با امسال می تونه خیلی فرق داشته باشه همونطور که 2010 چمیدونم نور حجم دار و کلی افکت با اسم های عجیب و غریب رو نداشتیم یا توی کمتر بازی ای داشتیم در حالی که توی 2011 عین نقل و نبات این افکت ها توی بازیا ریخته بود :دی همینطور هم 2012 ممکنه کلی چیزهای جدید به بازیا اضافه بشه که 2011 نبوده ! یعنی اینکه یه بازی امسال می تونه با یه بازی پارسال (شاخ یا غیر شاخ :دی) رقابت کنه یا حتی بهتر از اون باشه اصلاً چیز شاخ دار و عجیبی نیست ! چون اون بازی باید با بازیای امسال رقابت کنه نه پارسال یا قبل ترش :دی فک کنم کاملاً واضح منظورم رو رسوندم :دی
ترجیح میدم برای کمتر وخیم شدن اوضاع ادامه ندم :)

آخرین ویرایش:
الان می خوای بگی من PS3فنم ؟ :دی امضام هنوز سالم سر جاش هستا ! قرمزه رو میگما :دی
باشه بابا می خوای بگی الان ویچر (یه بازی مولتی) میاد آنچارتد 3 (انحصاری) رو له میکنه باشه مبارک صاحابش ! دیگه ؟
احسان جون انگار داری میری تو حالت تدافعی و افکار ساخته های ذهنت رو در غالب پست و حرف های نزده من مطرح میکنی ! من چیزی نگفتم که بخوام دنبال نتیجه ـش باشم ! یه نقل قول و یه کلمه جالبه این همه علم شنگه نداره :d
وضعیت داره قرمز میشه :دی ببین خیلی راحت حرفم رو پوس کنده میگم دیگه باقی برداشت به عهده ی خودتون :دی
یه بازی پارسال با امسال می تونه خیلی فرق داشته باشه همونطور که 2010 چمیدونم نور حجم دار و کلی افکت با اسم های عجیب و غریب رو نداشتیم یا توی کمتر بازی ای داشتیم در حالی که توی 2011 عین نقل و نبات این افکت ها توی بازیا ریخته بود :دی همینطور هم 2012 ممکنه کلی چیزهای جدید به بازیا اضافه بشه که 2011 نبوده ! یعنی اینکه یه بازی امسال می تونه با یه بازی پارسال (شاخ یا غیر شاخ :دی) رقابت کنه یا حتی بهتر از اون باشه اصلاً چیز شاخ دار و عجیبی نیست ! چون اون بازی باید با بازیای امسال رقابت کنه نه پارسال یا قبل ترش :دی فک کنم کاملاً واضح منظورم رو رسوندم :دی
منظورت که از همون اولم مشخص بود، فقط میخواستم بگم این همه نقل قول های بی مورد و مته به خش خاش گذاشتن نمی خواد همون اول حرفت رٌک و پوست کنده بزن اینو اونو به عمل نکرده متهم نکن :d

آخرین ویرایش:
ای بابا این کارا چیه آخه!؟:دی
همون پارسال نیم دوجین بازی بودن که میتونستن با U3 رقابت(فقط رقابت!:دی)کنن! (که البته به جز یه بازی، کار از رقابت دیگه جلوتر نرفت!:دی) حالا اولین بازی امسال که میتونه با U3ـه پارسال رقابت کنه، Witcher 2 هست و مطمئنا آخریش هم نخواهد بود.:دی دیگه این تو سر هم زدنا چیه؟:دی
فرخ بنده خدا هم خواست جواب اونایی که میگفتن بازی رو X360 رو تنظیمات Low و Very Low و Ultra Low و الی مشاالله ... اجرا میشه رو بده!:دی فقط بیچاره اسمش بد در رفته همه عکس العمل نشون میدن:دی
پ.ن: بهترین گرافیک پارسال CRYSIS2 بود:| :|

آخرین ویرایش:
خیلی بازی ها میتونستن و قرار بود با U3 رقابت کنن از نظر گرافیک و حتی شکستش هم بدن ، ولی آخرش نتیجه یه چی دیگه شد :دی تا نیاد و درست حسابی آنالیز نشه نمیشه با اطمینان چیزی گفت.

آخه من نمیدونم کجای این خبر عده ای رو کیفور کرده ؟ پارسال هم 20 تا گیم بودن که از نظر گرافیک با آنچارتد3 مقایسه میشدن . سال 2009 هم خیلی از بازیها با آنچارتد2 مقایسه شدن ولی آخر سال چی شد ؟ :دی در ضمن این دو بازی سال ساختشون فرق میکنه که باعث میشه نتونن مقایسه بشن . (دیگه از نسخه ی pc که بهتر نخواهد شد گرافیکش اون نسخه رفت زیر آنچارتد3 آخر سال از نظر 99 درصد سایتا پس این نسخه دیگه رو هوا میره زیر :دی )

پ.ن : واینک دست به دامان ویچر میشوننننند :دی ولی افسوس که .... ( حالا خوبه از انحصار در اومد وگرنه
با 12000 دور در ثانیه دور ورمیداشتن :دی )

از اینا گذشته ویچر بازیه شاهکاری هست و از اینکه میتونم به راحتی و بدون دردسر سیستم قوی و ... این عنوان رو بازی کنم خوشحالم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or