تاریخ انتشار Mortal Kombat Komplete Edition و مخلفات درون آن ؟

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

Mortal-Kombat-Komplete-Edition.jpg

تاریخ انتشار Mortal Kombat Komplete Edition اعلام شد و Warner Bros اعلام کرد این نسخه علاوه بر اینکه تمامی DLC های تا به حال منتشر شده را
در درون خود جای داده شامل چیزهای دیگری هم هست ...
Komplete Edtion شامل تمامی شخصیتهایی که بوسیله ی DLC اضافه شده بودند بعلاوه آهنگهای مخصوص Mortal Komabt برگرفته شده از آلبوم
Warriors و همچنین فیلم Mortal Kombat متعلق به سال 1995 که از طریق ایکس باکس لایو و PSN قابل دانلود میباشد ....همچنین دارای 15 اسکین
( لباس ) کلاسیک و سه تا فن فیتالیتی کلاسیک برای سه شخصیت Scorpion, Sub-Zero و Reptile میباشد! این باندل در تاریخ 28 فوریه برای دو کنسول
x360 و PS3 منتشر میشود ....

منبع

موفق باشید ....

آخرین ویرایش:
ببین 4 ماه پیش که اینطوری بود
طرف رو میزدی به گوشه میبردی و اسلش میکردی و پشت سرش دریفت اون همینکه میخواست بلند شد دوباره میزدی تا آخر همونجا گیر میفتاد یعنی حریفت فرصت نداشت R2+پایین بزنه
اینی که شما میگی واسه قبل از اینه که گیر بفیتی
البته شنیدم توی یکی از دی ال سی ها درستش کردن
خیلی از شخصیتها بودن باگهای مشابه داشتن
مثلا یخی ( من بهش میگم یخی ) میتونستی کاری کنه که نتونه حتی یک ضربه بهت بزنه یخ پشت سرهم که اسلو میکردت
من چرا هیچ کودوم از اینایی رو که میگید رو نمی فهمم؟ :دی و اصلا اینچنین باگی ندیدم. احتمالا اونایی که شما باهاشون بازی میکردید کاملا تعطیل بودن :دی

طرف رو میزدی به گوشه میبردی و اسلش میکردی و پشت سرش دریفت اون همینکه میخواست بلند شد دوباره میزدی تا آخر همونجا گیر میفتاد یعنی حریفت فرصت نداشت R2+پایین بزنه
مثلا یخی ( من بهش میگم یخی ) میتونستی کاری کنه که نتونه حتی یک ضربه بهت بزنه یخ پشت سرهم که اسلو میکردت
ببین اینجوری بخوای حساب کنی مورتال کُمباد(:دیپویا؟!)از همون اول ازین مدل باگها داشته ؛ شماره دوم رو بازی کردی ؟ این فنی که الان میزنیم (فلش عقب+دایره) که تو سگا همین فن رو با عقب+C میزدیم ، الآن اگه یبار این فن روت زده شه ، با R2 دفاع میکنی ، ولی قدیم دیگه به این راحتیا نمیتونستی با B دفاع کنی و تا تو یه تایمینگ فرارویایی B رو نمیزدی ، کل HPـت از بین میرفت ! تازه ، شنگ سونگ ( :shrewd: ) اگر این فن رو بهت میزد اصلا دیگه هیچ دفاعی وجود نداشت :دی!ما مثلا پارتی که میگرفتیم اون موقعخا و دور همی MK2 میزدیم ، او اول شرط میذاشتیم که زیرپا خالی کردن رو یبار بیشتر نمیتونیم in a row اجرا کنیم :دی ! وگر نه نامردی میشد ، مثلا یه چیز تو این مایه ها :دی !

اصلا همچین ترپی هیچ وقت سابزیرو نداشته . شما احتمالا راه فرار ازش رو بلد نبودید و فکر میکردید باگ هستش .
تنها موردهای ساب زیرو یکی Grand Freez ریسیت بود که کاملا فیکس شد . اما هنوز توی تگ تیم هستش . یکی دیگه هم این بود که گوشه تصویر میتونست شما رو Jail یا زندانی کنه و با یه گرب شما رو یخ کنه و کمبو بزنه. که اخری رو من مطمعن نیستم فیکس شده یا نه. دیگه هیچ مشکلی نداره ساب زیرو . اون ریسیت رو که حذف کردن ساب زیرو یجورایی ضعیف شد .

من چرا هیچ کودوم از اینایی رو که میگید رو نمی فهمم؟
:دی و اصلا اینچنین باگی ندیدم. احتمالا اونایی که شما باهاشون بازی میکردید کاملا تعطیل بودن :دی
بابا بخدا بود :d
بزار این مورتال کمبتم رو از دوستم بگیرم فردا همراه با عکس میذارم
باگهاشو با عکس میذارم
تعجب میکنم این فنه گوشه گیر انداختنش رو ندیدین
هیشکی هم نیست حرف ما رو تایید کنه تک گیر افتادیم :dاصلا همین هم خودش باگه :dمنتظرباشید فردا با عکس برگردم :>

بابا بخدا بود :d
بزار این مورتال کمبتم رو از دوستم بگیرم فردا همراه با عکس میذارم
باگهاشو با عکس میذارم
تعجب میکنم این فنه گوشه گیر انداختنش رو ندیدین
هیشکی هم نیست حرف ما رو تایید کنه تک گیر افتادیم :dاصلا همین هم خودش باگه :dمنتظرباشید فردا با عکس برگردم :>
با عکس که مشخص نمیشه اگه میتونی فیلم بگیر نشون بده :d شما مطمعن باش دیگه نیست هیچ باگی . ممکنه باشه اما تا حالا کسی بعد از پچ کشف نکرده :d

با عکس که مشخص نمیشه اگه میتونی فیلم بگیر نشون بده :d شما مطمعن باش دیگه نیست هیچ باگی . ممکنه باشه اما تا حالا کسی بعد از پچ کشف نکرده :d
بابا حالا فیلم بگیرم آپلود کنم :d باشه حالا سعی میکنم فیلم بزارم
راستی اگر نتونستم با غلط کردم حل میشه ؟ راه داره :d

از این عنوان های اینجوری خیلی خوشم میاد باعث میشه اد م بازی مورد علاقش رو اینبار با یسری چیزای اضافی بره و هم لذت ببره هم چیزای جدید ببینه

درود ....
Mortal-Kombat-Komplete-Edition.jpg
تاریخ انتشار Mortal Kombat Komplete Edition اعلام شد و Warner Bros اعلام کرد این نسخه علاوه بر اینکه تمامی DLC های تا به حال منتشر شده را در درون خود جای داده شامل چیزهای دیگری هم هست ... Komplete Edtion شامل تمامی شخصیتهایی که بوسیله ی DLC اضافه شده بودند بعلاوه آهنگهای مخصوص Mortal Komabt برگرفته شده از آلبوم Warriors و همچنین فیلم Mortal Kombat متعلق به سال 1995 که از طریق ایکس باکس لایو و PSN قابل دانلود میباشد ....همچنین دارای 15 اسکین ( لباس ) کلاسیک و سه تا فن فیتالیتی کلاسیک برای سه شخصیت Scorpion, Sub-Zero و Reptile میباشد! این باندل در تاریخ 28 فوریه برای دو کنسولx360 و PS3 منتشر میشود .... منبعموفق باشید ....
complete یا komplete??

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or