تاریخ انتشار Mortal Kombat Komplete Edition و مخلفات درون آن ؟

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

Mortal-Kombat-Komplete-Edition.jpg

تاریخ انتشار Mortal Kombat Komplete Edition اعلام شد و Warner Bros اعلام کرد این نسخه علاوه بر اینکه تمامی DLC های تا به حال منتشر شده را
در درون خود جای داده شامل چیزهای دیگری هم هست ...
Komplete Edtion شامل تمامی شخصیتهایی که بوسیله ی DLC اضافه شده بودند بعلاوه آهنگهای مخصوص Mortal Komabt برگرفته شده از آلبوم
Warriors و همچنین فیلم Mortal Kombat متعلق به سال 1995 که از طریق ایکس باکس لایو و PSN قابل دانلود میباشد ....همچنین دارای 15 اسکین
( لباس ) کلاسیک و سه تا فن فیتالیتی کلاسیک برای سه شخصیت Scorpion, Sub-Zero و Reptile میباشد! این باندل در تاریخ 28 فوریه برای دو کنسول
x360 و PS3 منتشر میشود ....

منبع

موفق باشید ....

آخرین ویرایش:
و چاپیدن دوباره ملت با چند تا کرکتر اضافه و چند محتوای بی محتوا!

اگه فکر میکنید دارید چاپیده میشید مجبور نیستید خریداری کنین این بسترو
کسایی که طرفداره بازین میدونن دارن واسه چی پول میدن (غیر از کروگر)
---------------------
من واسه اسکین ـای استریت فایتر 1500 پوینت دادم، ناراحتم؟ خیر! مجبورم نکردن که بخرمش!

دوستان کسی اطلاع داره که بازی روی دیسک فیزیکی(Retail) هم عرضه میشه یا فقط دیجیتالیه ؟
ممنون
دیجیتال ـه مثله اینکه!
کلا 1مگابایت شاید در بیاد تا جایی که من خبر دارم، فقط کد ـه!

افسوس برای کسایی که از لایو این DLCهارو خریداری کردند...
yahoo_4.gif

امیدواریم غم آخرتون باشه
yahoo_4.gif
معمولا که اینجوریه که قیمت این برابر با بقیه DLCـاست ، جمعا
ولی دیگه فیتلیتی و اسکین ـو باس بیخیال شن!

آخرین ویرایش:
من دقیقا متوجه نمیشم مشکل شماها با کروگر چیه غیر ازینکه اصلا ربطی به MK نداره ؟ :d
اگر صرفا به چشم یک شخصیت برای یک بازی فایتینگ مثل MK بهش نگاه کنیم خیلی عالی طراحی شده بود . هم خشونت رو داشت هم سرعت بسیار بالایی داشت . کمبوهایی خیلی خوبی میشد باهاش زد . Special Move های خوبی هم داشت که شدیدا به کار میامدن
کلا به نظر من خیلی عالی طراحی شده بود با اینکه خودم هم قبل ازینکه بیاد برای دانلود شدیدا مخالف حضورش بودم اما بعد از بازی کردن باهاش شدیدا باهاش حال کردم
در آخر هم پک بیخودی هستش حداقل برای خارجی جماعت چون با 1200 پوینت میتونتن همه شخصیت هارو داشته باشن که برای اونا پولی نیست اصولا تا اینکه برن 40 50$ پول بدن :d

افسوس برای کسایی که از لایو این DLCهارو خریداری کردند... :d

امیدواریم غم آخرتون باشه:d
اینایی که تا میخوان این بسته رو با 2 تومن بخرن، تا بشینن تمرین کنن و بفهمن کی به کیه دهنشون سرویس شده. ما اونموقع خریدیم و خدایی هم اینقدر تمرین کردیم که الان هر کودوم با یکی از اون 4 نفر استاد شده. به قولی ارزشی که داشت رو در زمان خودش چشیدیم و مسابقات برگذار کردیم :دی

در ضمن در مورد اون محتوایی که تو متن خبر گفته باید بگم که، به غیر از اون کد دانلود فیلم، بقیه تو همین موارد دانلودی بود. حتی فتالیتی ها. فقط و فقط اون فیلمه اضافه شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or