تاریخ انتشار Mortal Kombat Komplete Edition و مخلفات درون آن ؟

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

Mortal-Kombat-Komplete-Edition.jpg

تاریخ انتشار Mortal Kombat Komplete Edition اعلام شد و Warner Bros اعلام کرد این نسخه علاوه بر اینکه تمامی DLC های تا به حال منتشر شده را
در درون خود جای داده شامل چیزهای دیگری هم هست ...
Komplete Edtion شامل تمامی شخصیتهایی که بوسیله ی DLC اضافه شده بودند بعلاوه آهنگهای مخصوص Mortal Komabt برگرفته شده از آلبوم
Warriors و همچنین فیلم Mortal Kombat متعلق به سال 1995 که از طریق ایکس باکس لایو و PSN قابل دانلود میباشد ....همچنین دارای 15 اسکین
( لباس ) کلاسیک و سه تا فن فیتالیتی کلاسیک برای سه شخصیت Scorpion, Sub-Zero و Reptile میباشد! این باندل در تاریخ 28 فوریه برای دو کنسول
x360 و PS3 منتشر میشود ....

منبع

موفق باشید ....

آخرین ویرایش:
من این فردی کروگر رو میبینم ، دلم میخواد از بالا تا پایین اد بون اینا رو فحش بکشم ... این همه آدم تو یونیورس کامبت تو هوا معلقن ، ببین تو رو زهرا کی رو میارن :|
ازین 4 تا هم فقط Rain سرش به تنش می ارزه که با Subby یه تیم آب-یخی تشکیل بدیم ...

به جای این کارا بیان سرور ها رو درست کنن بتونیم بازی کنیم

قبول دارم.سرورهای بازی خیلی ضعیفه.البته نسخه ی قبلی (MK VS DC) هم همینطور بود یادمه تا میرفت توی بازی بعد از 2-3 ثانیه مینداختم بیرون.یادش بخیر تمام تروفی هاش رو گرفتم غیر از 2 تا تروفی آنلاینش.

انشالاه بازی رو بالانس کرده باشن. کلهم نینجا ها و رایدن بالانس بازی رو به گند کشیده بودن!

بازی دقیقا همون بازی اصلیه ؛ اصلا دستی توش نرفته . همون خرت و پرتایی که بعنوان DLC براش اومده ، ریختن تنگ دیسک ، دارن میدن بازار .
من فکر کردم مثل Ultimate MvC3 بالانسش میکنن. چند میدن حالا بازی رو؟
هنوز گه چیزی نگفتن راجع به قیمت .
نسخه ی PC کو؟
yahoo_23.gif
راس میگی یه زمان قرار بود یه نسخه PC ای داشته باشه این بازی :دی ! چی شد ؟:-/

آخرین ویرایش:
ازین 4 تا هم فقط Rain سرش به تنش می ارزه که با Subby یه تیم آب-یخی تشکیل بدیم ...
با اسکارلت میتونم بهتون خدمت کنم تا ببینی فقط Rain نیست. :دی ;)

انشالاه بازی رو بالانس کرده باشن. کلهم نینجا ها و رایدن بالانس بازی رو به گند کشیده بودن!

بازی دقیقا همون بازی اصلیه ؛ اصلا دستی توش نرفته . همون خرت و پرتایی که بعنوان DLC براش اومده ، ریختن تنگ دیسک ، دارن میدن بازار .
آخه کیوان من موندم چجوری با این اطمینان این حرف رو میزنی وقتی معلومه خبر نداری 5 تا پچ دادن واسه بازی؟!!! به همراه هر کاراکتری که میومد واسه دانلود، یه پچ اشکال گیر هم پیشش بود. به علاوه اینکه بعد از اومدن Freddy یه پچ خالی هم دادن که در حد 6-7 مگ بود که خیلی از اشکالات و مشکلات بالانس و ... رو حل کرده. برای مثال قبلا اگه میتونستی با Kung Lau (که آشغال ترین کاراکتر بود از نظر بالاس) میتونستی سو استفاده کنی و 70-80% وال کمبو بزنی؛ الان دیگه بالاتر از 40-45 تا نمیتونی.

و یا اشکالات دیگه مثل اشکالات گیر انداختن پشت سر هم حریف به وسیله یخ های Sub Zero که می تونستی 100% جون طرف رو بدون اینکه بذاری از یخ فرار کنه بگیری. الان تقریبا 95% اشکالات قدیم برطرف شده و یه تعداد معدودی مونده که اونم نمیشه واقعا گفت اشکال اما اگه برطرف می شد بهتر می شد.

آخه کیوان من موندم چجوری با این اطمینان این حرف رو میزنی وقتی معلومه خبر نداری 5 تا پچ دادن واسه بازی؟!!! به همراه هر کاراکتری که میومد واسه دانلود، یه پچ اشکال گیر هم پیشش بود. به علاوه اینکه بعد از اومدن Freddy یه پچ خالی هم دادن که در حد 6-7 مگ بود که خیلی از اشکالات و مشکلات بالانس و ... رو حل کرده. برای مثال قبلا اگه میتونستی با Kung Lau (که آشغال ترین کاراکتر بود از نظر بالاس) میتونستی سو استفاده کنی و 70-80% وال کمبو بزنی؛ الان دیگه بالاتر از 40-45 تا نمیتونی.

و یا اشکالات دیگه مثل اشکالات گیر انداختن پشت سر هم حریف به وسیله یخ های Sub Zero که می تونستی 100% جون طرف رو بدون اینکه بذاری از یخ فرار کنه بگیری. الان تقریبا 95% اشکالات قدیم برطرف شده و یه تعداد معدودی مونده که اونم نمیشه واقعا گفت اشکال اما اگه برطرف می شد بهتر می شد.
من از جایی مطمئن نیستم ، میدونم پچ اومده برای بازی ، اما متن خبر رو خوندم ، هیچ اشاره ای نشده بود به این پچ ها ... اگر خبری بود ، مطمئن باش تا الآن گوش فلک رو باهاش کار کرده بودن ... به علاوه :
مگه اینا هم کپ کام ـن
biggrin1.gif
این کپ کام توی هر چی خراب کرد توی فایتینگ ها ترکوند
biggrin1.gif
با اسکارلت میتونم بهتون خدمت کنم تا ببینی فقط Rain نیست. :biggrin1: ;)
پایین عقب مثلث ، دوتا جلو ، پایین عقب دایره ، آپرکات : هاپییییییی :دی !
یعنی کل نبوغ کمبوت به این ختم میشه؟
biggrin1.gif
خیلی نووبی بابا هنوز
biggrin1.gif
اینو تو 3 ثانیه اول بهت میزنم با RAIN ، تا حساب کار بیاد دستت :):دی !

آخرین ویرایش:
من از جایی مطمئن نیستم ، میدونم پچ اومده برای بازی ، اما متن خبر رو خوندم ، هیچ اشاره ای نشده بود به این پچ ها ... اگر خبری بود ، مطمئن باش تا الآن گوش فلک رو باهاش کار کرده بودن ... به علاوه :

پایین عقب مثلث ، دوتا جلو ، پایین عقب دایره ، آپرکات : هاپییییییی :دی !
الان یعنی میخوای بگی پچ ها نیست رو بازی دیگه؟!!! برای پچ دادن هم باید هایپ را بندازن؟ :|:|

یعنی کل نبوغ کمبوت به این ختم میشه؟ :دی خیلی نووبی بابا هنوز :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or