تاریخ انتشار GTAV برای PS4, XBOX ONE و PC به صورت رسمی اعلام شد

Need-More-Speed

Gold User
actual_1410520494.jpg

شرکت راک استار تاریخ دقیق انتشار نسخه های PS4، XBOX One و PC را اعلام کرد
نسخه های PS4 و XBOX One در تاریخ 18/11/2014 برابر با سه‌شنبه 27 آبان 1393 منتشر خواهند شد
اما نسخه PC با تاخیر در تاریخ 27/1/2015 برابر با سه‌شنبه 7 بهمن 1393 منتشر خواهد شد

نسخه نهایی تریلر با حجم 200 mb در این لینک

تغییرات شامل:
- اسلحه ها، ماشین ها و فعالیت های بیشتر در بازی
- حیات وحش گسترش یافته (شامل حیوانات بیشتر)
- ترافیک بیشتر و متراکم تر
- سیستم شاخ و برگ های جدید درختان
- رزلویشن بالاتر
- بهبود رادیو و اضافه شدن بیش از 100 موزیک جدید
- بهبود تصادفات، افکت های آب و هوا و موارد دیگر
- بهبود Grand Theft Auto Online و افزایش تعداد بازیکن های آنلاین به 30 نفر

همچنین کسانی که قبلا نسخه های نسل قبلی رو داشتند مواردی اختصاصی شامل ماشین ها، اسلحه ها، Blimp با قابلیت های بیشتر و... دریافت خواهند کرد

منبع
Grand Theft Auto V Release Dates and Exclusive Content Details for PlayStation 4, Xbox One and PC | Rockstar Games

آخرین ویرایش:
^
IV که رسما فاجعه‌ای تکرار نشدنی بود! واقعا اگه راک‌استار اون پورت مزخرف رو نمیکرد سنگین‌تر بود! :|
یه سال بعد از اینکه روی کنسول بازیش کردم به امید تجربه بهتر بصری و گرافیکی با فریم‌ریت بالاتر واسه PC هم گرفتم که حتی با CPU 4هسته‌ای Q8400 و گرافیک ATI 4870 و 6گیگ رم که اون زمان واسه خودش غولی بود عین آدمیزاد ران نشد! (Full HD)

^
IV که رسما فاجعه‌ای تکرار نشدنی بود! واقعا اگه راک‌استار اون پورت مزخرف رو نمیکرد سنگین‌تر بود! :|
یه سال بعد از اینکه روی کنسول بازیش کردم به امید تجربه بهتر بصری و گرافیکی با فریم‌ریت بالاتر واسه PC هم گرفتم که حتی با CPU 4هسته‌ای Q8400 و گرافیک ATI 4870 و 6گیگ رم که اون زمان واسه خودش غولی بود عین آدمیزاد ران نشد! (Full HD)
من با یه 8800gt تنظیمات متوسط و رزلوشن 1440*900 (رزولوشن مانیتورم) 60 فریم ثابت گرفتم. جالبه برادرم با CPU قویتر و رم بیشتر و 8800 GTX که 20 یا 30 درصد قویتر از مال من با همون جزییات و رزولوشن 40 فریم هم نتونست بگیره. کلا بازی عجیبه با بعضی از سیستما خیلی خوب جواب میده با بعضیا اصلا

پورت IV افتضاح بود هیچ گونه دلیلی هم قابل قبول نیست :دی ولی مهم اینجاست راکستار درس بزرگی گرفت و بعد از اون یک پورت بد تا حالا نداده و در مورد نسخه PC این بازی هم چند روز پیش خبرش اومد که احتمالا کاملا برای PC جداگانه ساخته میشه و همینطور از سال 2012 نسخه PC در حال تست بوده تا هیچ گونه مشکلی نداشته باشه!

بشدت امیدوارم به پورت این نسخه :دی یک شاهکار میشه :x

برای دوستانی که بازی رو نکردن و می خوان برای PC یا کنسول بخرن باید بگم تجربه ای غیر قابل وصف در انتظارتونه :دی من همین چند وقت پیش دوباره بازیش کردم فقط یک ساعت تو Blaine County داشتم رانندگی می کردم! خیلی خیلی بازی بزرگیه.

الانم که مشکل ها رو کامل فهمیدن و ماشین کم و Bland، آهنگهای نه چندان خوب رو درست کردن و گرافیکشم داره رویایی می شه دیگه چی بشه.

همچین تجربه ی غیر قابل وصفی هم نیست. یک بازی اپن ورلده خیلی خوب از راکستاره اما شاهکار نیست اصلا. اون صفای جی تی ای های نسل قبل رو نداشت. یادش بخیر san andreas و vice city

این تاخیر رو به فال نیک میگیرم:dبشخصه هنوز یه عالمه فیلم/سریال/بازی و کار عقب مونده دارم...پاییز به بعد هم که هرهفته یه بازیه خوشگل قراره بیاد دیگه چیزی از جیبه پر از پولم :|باقی نمیمونه:>

هنوز برای این بازی آماده نیستم ولی انتظار بسیار بالایی ازش دارم...از2012شروع به کارکردن ؛ محصولشون رو بصورت "بتا:d" دادن رو کنسولهای نسل 7 و نتیجه ی خوبی گرفتن..امیدوارم رو PC هم نتیجه بگیرن به لطف حمایتهای ما:|:d

همچین تجربه ی غیر قابل وصفی هم نیست. یک بازی اپن ورلده خیلی خوب از راکستاره اما شاهکار نیست اصلا. اون صفای جی تی ای های نسل قبل رو نداشت. یادش بخیر san andreas و vice city

San Andreas و Vice City تجربه های جدیدی بودن برای اولین بار بود که شاهد چنین سبک بازی هایی بودیم ( جدا از GTA 3 که بیشتر میشه گفت آزمایش بود :دی )
اون حس نوستالژی که به این بازی ها داری قطعا به GTA V نداری
ولی اگر بخوایم منصفانه قضاوت کنیم GTA V بزرگترین و شاهکارترین بازی ساخته شده توسط راک استار هست، هیچکس فکر نمی کرد روی نسل قبل بازی مولتی پلتفرم به این وسعت و گرافیک خارق العاده با فریم ریت معقول قابل ساخت باشه ولی راک استار این کارو انجام داد
کلا ساخته های راک استار همیشه از زمان خودش جلوتر بودن، برای مثال RDR سال 2010 رو با خیلی از بازی های 2014 مقایسه کنی می بینی که RDR کاملا سرتره

تاریخ انتشار نسخه pc حدودا 2 ماه بعد از اومدن سری جدید کارت های گرافیک هست (کارتهای فعلی هم قطعا ارزون تر میشن برای کسایی که بخوان sli کنن عالی میشه)
این 2 ماه فرصت خوبیه تا درایورها هم بهینه بشن

خلاصه اگر اوضاع :دی خوب پیش بره می خوام یه مانیتور 4k بگیرم فقط به عشق GTA V
نسخه ps4 هم که برای آنلاین ترکوندن با رفقا میگیرم :d

آخرین ویرایش:
دوستان نسخه PC پورته یا جداگانه میسازنش؟!
معماری پلتفرومها

xbox360.ps3= power pc
PC XBOXONE.PS4=X86

تغییرات گسترده ایی نسبت به نسل قبل میبینیم. خبرها هم میگن راک استار برای نسخه نسل بعد حساب ویژه از سال 2012 باز کرده از همون موقع دستبکار شده و صرفا یک پورت نیست
خوب سال 2012 با توجه به معماری شبیه کنسولهای جدید و PC براحتی میشه حس زد که لید پلتفروم PC بوده .. نه بخاطر این که راک استار عاشق چشم ابرو PC گیمرها باشه . اون زمان راه دیگه ایی نداشته

پاییز حجم بازیها خیلی زیاده این تاخیر زیاد مهم نیست
We're glad to see so many of you are excited for the upcoming release of the new versions of GTAV and we look forward to sharing more details with you soon. We are also incredibly excited to be bringing GTAV to the PC, but the game requires a little more development time in order to ensure that it is as amazing and polished as possible. Please do stay tuned as we reveal new features and information about all the new versions in the weeks ahead.

آخرین ویرایش:
من با یه 8800gt تنظیمات متوسط و رزلوشن 1440*900 (رزولوشن مانیتورم) 60 فریم ثابت گرفتم. جالبه برادرم با CPU قویتر و رم بیشتر و 8800 GTX که 20 یا 30 درصد قویتر از مال من با همون جزییات و رزولوشن 40 فریم هم نتونست بگیره. کلا بازی عجیبه با بعضی از سیستما خیلی خوب جواب میده با بعضیا اصلا
میگم جریان تو چیه تا ما میگیم فلان بازی پورتش بده میگی نه؟:|:دی

Grand-Theft-Auto-V-feature-4-672x372.jpg

“We’re glad to see so many of you are excited for the upcoming release of the new versions of GTAV and we look forward to sharing more details with you soon. We are also incredibly excited to be bringing GTAV to the PC, but the game requires a little more development time in order to ensure that it is as amazing and polished as possible.”

درود خوب بلاخره رکستار دلیل تاخیر نسخه pcرا اعلام کرد !
دلیل تاخیر این بود که بتوانند سیستم کلی بازی را تقویت کنند تا یک پورت استثنای را برای pcاماده کنند!واقعا جای خوشحالی داره

این عکس رو از همین تریلر 200 مگی گرفتم

x9aw1uwj6zq1ny9owuid.jpg

لاکردار سگه عجب بافتی داره :d! تکسچر پای فرانکلین هم خیلی خوبه!
حالا این jpg هم هست کیفیتش پایینتر از ویدئو اصلیه خود ویدئو رو ببینید کیف کنید

آخرین ویرایش:
این عکس رو از همین تریلر 200 مگی گرفتم

x9aw1uwj6zq1ny9owuid.jpg

لاکردار سگه عجب بافتی داره :d! تکسچر پای فرانکلین هم خیلی خوبه!
حالا این jpg هم هست کیفیتش پایینتر از ویدئو اصلیه خود ویدئو رو ببینید کیف کنید
از سگ توی باغ طبیعی تر ساختنش

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or