تاریخ انتشار GTAV برای PS4, XBOX ONE و PC به صورت رسمی اعلام شد

Need-More-Speed

Gold User
actual_1410520494.jpg

شرکت راک استار تاریخ دقیق انتشار نسخه های PS4، XBOX One و PC را اعلام کرد
نسخه های PS4 و XBOX One در تاریخ 18/11/2014 برابر با سه‌شنبه 27 آبان 1393 منتشر خواهند شد
اما نسخه PC با تاخیر در تاریخ 27/1/2015 برابر با سه‌شنبه 7 بهمن 1393 منتشر خواهد شد

نسخه نهایی تریلر با حجم 200 mb در این لینک

تغییرات شامل:
- اسلحه ها، ماشین ها و فعالیت های بیشتر در بازی
- حیات وحش گسترش یافته (شامل حیوانات بیشتر)
- ترافیک بیشتر و متراکم تر
- سیستم شاخ و برگ های جدید درختان
- رزلویشن بالاتر
- بهبود رادیو و اضافه شدن بیش از 100 موزیک جدید
- بهبود تصادفات، افکت های آب و هوا و موارد دیگر
- بهبود Grand Theft Auto Online و افزایش تعداد بازیکن های آنلاین به 30 نفر

همچنین کسانی که قبلا نسخه های نسل قبلی رو داشتند مواردی اختصاصی شامل ماشین ها، اسلحه ها، Blimp با قابلیت های بیشتر و... دریافت خواهند کرد

منبع
Grand Theft Auto V Release Dates and Exclusive Content Details for PlayStation 4, Xbox One and PC | Rockstar Games

آخرین ویرایش:
اگه اشتباه نکنم تاریخ رلیز PC همزمان میشه با Dragon Age و ورژن کنسولی هم با Far Cry 4 همزمان میشه که خبر خوشی برای اون دو تا بازی نیست

نکته جالب دیگه اینکه با این حساب GTA V شاید تنها بازی باشه که تو سه سال متوالی لانچ میشه

2013-2014-2015:d

دوستانی که میگن پرت بهتون قول میدم همین الان GTA V نسخه ی PC رو پورت کردن گذاشتن تو گاوصندوقشون :| الان حدود 1 سال که از انتشار بازی میگذره هر کاری بوده انجام شده رفته ....
اینا همش بر میگرده به سیاست کثیف پول پرستی T2 (نمیگم راک) واقعا شرم آوره بازیی که تمام نسخه ها ی PCـیـش با فاصله ی 8 ماه (به غیر از 1 و 2) منتشر میشده الان باید حدود 1.5 سال تاخیر بخوره چرا چون میخواد شیره بازی رو رو کنسول های نسل هشت بکشه ...

خوب پایرت میشه مثه بمب , چه انتظاری داری؟!
من خودم پی سی بازم , سعی میکنم اوریج بخرم ولی خب بلاخره بازار پایرت رو نیمشه اصن ندید بگیرن!!! خودمونم میدونم , اونا میدونن!!!

اگه اشتباه نکنم تاریخ رلیز PC همزمان میشه با Dragon Age و ورژن کنسولی هم با Far Cry 4 همزمان میشه که خبر خوشی برای اون دو تا بازی نیست

نکته جالب دیگه اینکه با این حساب GTA V شاید تنها بازی باشه که تو سه سال متوالی لانچ میشه

2013-2014-2015:d
به احتمال زیاد هم تاخیر میخورن !

دوستان مطئمنا الان کار ساخت بازی نسخه PC مراحل آخرشه یا حتی تموم شده . چرا ؟ دلیل دارم. طبق اطلاعات لیک شده کار ساخت نسخه PC زودتر از کنسول های نسل هشتمی شروع شده و پلتفرم اصلی بوده ، پس سرعت توسعش بیشتر بوده و زودتر تموم میشه و یا شده. خب حالا این یعنی چی؟ میایم نیمه پر لیوان رو می بینیم. راکستار با زودتر منتشر کردن نسخه کنسول های نسل هشتمی، ایرادات نسخه PC رو برطرف می کنه. اگر هم می خواین نیمه خالی لیوان رو ببینید. من که نتونستم:d

بچه ها چرا خودتونو میپیچوندید
کاملا نسخه نسل قبل رو بزارید کنار
حالا بیایم سر این نسل
همیشه بعد از gta 3 نسخه pc تاخیر داشته الانم تاخیر خورده
پس اتفاقی نیفتاده
عین همیشه حتی مکس پینی که سه تا نسخه همزمان با هم در حال ساخت بود هم دو هفته تاخیر خورد اینم دو ماه خورده
پس چیز عجیبی نیست از راک استار
ولی معمولا برای pc یه محتوا اضافه هم قاطیش میکنن و میدن
اگه ندادند هم بر و بچ pc بساز خودشون به سرعت فرت و فرت محتوا اضافه میدن
اینقدر هم به پرت و مورت کاری نداشته باشین قطعا نسخه pc یه عنوان فوق العاده هست و کاملا بهینه شده اگر هم قرار باشه از بین این سه پلتفرم یکی کاندید لید باشه اون pc هست

اول که دیدم تاخیر خورده اعصابم بهم ریخت گفتم چه وضعشه باز تاخیر زدن الان که فکر میکنم همچین بدم نشد :| شونصد تا بازی قراره تو پاییز با هم دیگه ریلیز بشن رسما اگه GTA هم اون موقع برا PC میاد درس و زندگی برامون نمیزاره :|

عجب پیش بینی کردم :d
با یک ماه اینور اونور

به هرحال هیچ کمپانی پول رو ول نمی کنه فن های متعصبش رو بچسبه ، سیاست کثیفی بود ولی به هرحال pc gamer ها یک بار دیگه برنده شدن

آخرین ویرایش:
واقعا بازی ارزش اینهمه صبر رو داشت.بازم صبر میکنم تا برا PC ریلیز شه حالشو ببریم.
عجب پیش بینی کردم :d
با یک ماه اینور اونور
به هرحال هیچ کمپانی پول رو ول نمی کنه فن های متعصبش رو بچسبه ، سیاست کثیفی بود ولی به هرحال pc gamer ها یک بار دیگه برنده شدن
آره دیگه چون کنسول بازا تو آبان Beta Phase 2 رو بازی میکنن.بازی کامل تو بهمن برا تو و دوستت ریلیز میشه.حسودیم شد:(

واقعا بازی ارزش اینهمه صبر رو داشت.بازم صبر میکنم تا برا PC ریلیز شه حالشو ببریم.

آره دیگه چون کنسول بازا تو آبان Beta Phase 2 رو بازی میکنن.بازی کامل تو بهمن برا تو و دوستت ریلیز میشه.حسودیم شد:([/

ها ها ها ...
باشه تو راست میگی .

.......
اصلا مشخص نیست. شایعات زیاده تو سایتی اعلام کردن که نسخه PC لید پلتفورم بوده ولی منبعش یکم تو در و دیواره نمیشه استناد کرد.

نظر شخص خودم اینه که تمام نسخه های نسل فعلی و PC همشون پورتی از دو نسخه ی نسل قبل هستن که به طبع قدرت سخت افزاری بهتر تونستن بهبودهایی تو بازی بدن.

ولی در کل خیلی مهم نیست. نسخه های کنسولی که ندید خیلی خوبن. میمونه نسخه ی PC. از اونجایی که انجین RAGE تو چند وقت اخیر نسبت به قبل داره خیلی بهینه تر روی PC عمل میکنه حدس خودم اینه که ورژن PC هم خیلی خوب باشه حداقل از IV فکر کنم خیلی بهتر بهینه شده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or