تاریخ انتشار GTAV برای PS4, XBOX ONE و PC به صورت رسمی اعلام شد

Need-More-Speed

Gold User
actual_1410520494.jpg

شرکت راک استار تاریخ دقیق انتشار نسخه های PS4، XBOX One و PC را اعلام کرد
نسخه های PS4 و XBOX One در تاریخ 18/11/2014 برابر با سه‌شنبه 27 آبان 1393 منتشر خواهند شد
اما نسخه PC با تاخیر در تاریخ 27/1/2015 برابر با سه‌شنبه 7 بهمن 1393 منتشر خواهد شد

نسخه نهایی تریلر با حجم 200 mb در این لینک

تغییرات شامل:
- اسلحه ها، ماشین ها و فعالیت های بیشتر در بازی
- حیات وحش گسترش یافته (شامل حیوانات بیشتر)
- ترافیک بیشتر و متراکم تر
- سیستم شاخ و برگ های جدید درختان
- رزلویشن بالاتر
- بهبود رادیو و اضافه شدن بیش از 100 موزیک جدید
- بهبود تصادفات، افکت های آب و هوا و موارد دیگر
- بهبود Grand Theft Auto Online و افزایش تعداد بازیکن های آنلاین به 30 نفر

همچنین کسانی که قبلا نسخه های نسل قبلی رو داشتند مواردی اختصاصی شامل ماشین ها، اسلحه ها، Blimp با قابلیت های بیشتر و... دریافت خواهند کرد

منبع
Grand Theft Auto V Release Dates and Exclusive Content Details for PlayStation 4, Xbox One and PC | Rockstar Games

آخرین ویرایش:
با چند تا از بچه ها تو استیم میخواستیم بازی را بخریم با این خبر دیگه کلا همه بیخیال شدیم راکستار لیاقتش همینه که بازیهاش را کپی خور کنیم .:bighug:

بااینکارراک * خیلی ناراحت شدم
ولی خب پایرت این بازی اصلانمیچسبه

من که صد درصد رو pc اورج میخرم!
ترجیح میدم تاخیر داشته باشه تا یه پورت افتضاح باشه(dark soulsو wd(با اینکه بازیای توپی بودن))
ولی خوب همچین دوستم نداشتم که تاخییر بخوره ولی خوب دو ماه چیزی نیست...

دیگه بهترین نسخه ی موجودش میخواد بیاد , ارزش 2 ماه صبر بیشتر رو هم داره ! :دی
خود راکستار هوا PC بازهارو داره !! آقا از قدیم گفتن : آنکه در این بزم مقرب تر است , جام ِبلا بیشترش میدهند :))

اتفاقا منم میخوام هر طوری شده اوریج بخرم
حتی اگر تا سال 2020 هم بازی نیاد از دیدم مشکلی نیست .
پ.ن به اون دوستی که پست قبلیم رو پاک کرد : این نظر مورد تاییده شماست ؟

دوستانی که میگن پرت بهتون قول میدم همین الان GTA V نسخه ی PC رو پورت کردن گذاشتن تو گاوصندوقشون :| الان حدود 1 سال که از انتشار بازی میگذره هر کاری بوده انجام شده رفته ....
اینا همش بر میگرده به سیاست کثیف پول پرستی T2 (نمیگم راک) واقعا شرم آوره بازیی که تمام نسخه ها ی PCـیـش با فاصله ی 8 ماه (به غیر از 1 و 2) منتشر میشده الان باید حدود 1.5 سال تاخیر بخوره چرا چون میخواد شیره بازی رو رو کنسول های نسل هشت بکشه ...

حداقل دیر میدن امیدوارم یه پورت درست حسابی بدن اینجوری نباشه روز اول با کلی بدبختیو افت اف پی اس بازی اجرا شه! بعد مجبور شیم 200تا آپدیت بریزیم بلکه بهتر شه!

نسخه PC بازی به هیچ عنوان پرت نیست! بازی MP3 برای راک استار از GTA V مهمتره؟ :biggrin1: وقتی راک استار MP3 رو هم هر 3 نسخه رو مجزا ساخت بعد بیاد مهمترین عنوانش که GTA V هست رو پرت کنه؟!
لید پلتفرمی در کار نبوده اینکه بازی با تاخیر برای pc منتشر میشه دلیلش دیر پرت شدن این مسائل نیست اگر پرتی در کار باشه برای کنسول های نسل جدید هست نه pc چون معماری نسل جدید خیلی شبیه به معماری pc شده پرت کردن از pc آسونتر و با کیفیت تر شده

راک استار همیشه از اشتباهاتش درس گرفته و جبرانش کرده، مطمئن باشید بهترین نسخه ایی که می تونه برای PC میده بیرون :d خوبیش اینه که تا اون موقع سری جدید کارتهای گرافیک هم میان!

اما نسخه PC با تاخیر در تاریخ 27/1/2015 برابر با سه‌شنبه 7 بهمن 1393 منتشر خواهد شد

:|)x

حقش هست دست بندازم دهنه راکستارو جر بدم ؟:|

#-o
آخر زهرشو ریخت

مارو باش رفتیم استیم راه انداختیم ، کارت 760GTX خریدیم که اورجینال اینو بخریم خاک تو سر راک استار همون نسخه PS4 رو میخرم ، رو PC پایروتش میکنم.
قصه پر غصه PC رو بهتون میگم.
تا اون موقع سری جدید کارت گرافیکها اومده و بازی رو از قصد یه جوری تنظیم میکنن رو قوی ترین کارتها یک نسل قبل مثل 780GTX هم با افت فریم و لگ اجرا بشه و از قصد طوری تنظیم میکنن رو کارتها مکسول درست اجرا بشه و باز باید یک میلیون تومن بدی بری کارت جدید بخری واسه بازی...الحق PC مرد و با خریدن یه PS4 میشه بیشتر صرفه جویی کرد.افسوس که به PC ظلم شد باز.

مارو باش رفتیم استیم راه انداختیم ، کارت 760GTX خریدیم که اورجینال اینو بخریم خاک تو سر راک استار همون نسخه PS4 رو میخرم ، رو PC پایروتش میکنم.
قصه پر غصه PC رو بهتون میگم.
تا اون موقع سری جدید کارت گرافیکها اومده و بازی رو از قصد یه جوری تنظیم میکنن رو قوی ترین کارتها یک نسل قبل مثل 780GTX هم با افت فریم و لگ اجرا بشه و از قصد طوری تنظیم میکنن رو کارتها مکسول درست اجرا بشه و باز باید یک میلیون تومن بدی بری کارت جدید بخری واسه بازی...الحق PC مرد و با خریدن یه PS4 میشه بیشتر صرفه جویی کرد.افسوس که به PC ظلم شد باز.

فک نکنم اینطوری باشه

اگه بی کیفیت باشه نسخه ای که میده دیگه pc باز ها تفم تو صورت راک نمیندازن

همین الانم خود من که فن راکستارم ازش خیلی دل سرد شدم

واقعا پول پرسته و واسه فنای قدیمیش که pc باز هان دیگه ارزشی قائل نیست

منم میخواستم اورجینال بگیرم ولی حالا که این زده حالو زد به ما یطوری پایرتش میکنم
و خودم پایرتیشم به بقیه میدم تا خشتکش بسوز ه

دیگه واسم مهم نیست که چه بازییی میزنه و واسه pc میده یا نه چون به pc گیمر ها خیلی بی احترامی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or