شایعه تاریخ انتشار God of War 4

abbasaa

کاربر سایت
یک سایت خرده فروشی شناخته شده ی کشور New Zealand با اسم "Mighty Ape" بازی God of War 4 را در لیست بازی های قابل خرید خود در سایت رسمیش قرار داده است.با توجه به اطلاعاتی که از این لیست به دست آمده God of War IV در تاریخ 28 سپتامبر سال 2012 در New Zealand منتشر خواهد شد.

god-of-war-4.jpg

اطلاعات بیشتری از بازی God of War IV از این سایت خرده فروش منتشر نشده است، به جز یک تصویر که به نظر میرسد اولین تصویر از بازی God of War IV باشد.
شما هم اکنون میتوانید این بازی را از سایت خرده فروشی Mighty Ape پیش خرید کنید!
منبع

• Like
Reactions: Mojtabadj88
آقا امکان نداره :-/
یعنی میشه ی بار دیگه کریتوس رو ببینیم ؟! :-/ البته توی سری God Of War و نه توی بازیایی همچون Soul Calibur !
این تصویر نمیتونه به نظرتون ساختگی باشه ؟! :-/
این تصاویر + اون تیزری که چند وقت پیش اومده بود همگی یا فیک هستن یا فقط Artwork هستن.
هنوز هیچ تصویر یا خبر رسمی ای از بازی نیومده هرچند که GOW IV زیاد هم دور از ذهن نیست.

god-of-war-4.jpg

آقا امکان نداره :-/
یعنی میشه ی بار دیگه کریتوس رو ببینیم ؟! :-/ البته توی سری God Of War و نه توی بازیایی همچون Soul Calibur !
این تصویر نمیتونه به نظرتون ساختگی باشه ؟! :-/
گُلم این تصویر که برای GOW III هست نصفه ی سمت راست روی باکس شات بازی بود اینم تمام رُخ ـشه :دی

سري GOW يكي از بهترين سري بازيهاست كه من بازي كردم.منتها يك مشكل هستش اونم اينه كه بازي از شماره يك مرتب پسرفت كرده.يعني GOD1>GOD2>GOD3 بوده.اگه در سطح شماره 1 بسازن من استقبال ميكنم+با يك داستان جديد.

سري GOW يكي از بهترين سري بازيهاست كه من بازي كردم.منتها يك مشكل هستش اونم اينه كه بازي از شماره يك مرتب پسرفت كرده.يعني GOD1>GOD2>GOD3 بوده.اگه در سطح شماره 1 بسازن من استقبال ميكنم+با يك داستان جديد.
شماره 1 بهترین داستان و معما رو داشت ! شماره ی 2 از لحاظ تعادل اکشن و پازل فوق العاده بود به ویژه لوکیشن های متنوع و شماره ی 3 بهترین گیم پلی رو بین تمام GOW های منتشر شده داشته ! حالا چه جوری این GOW شماره به شماره پسرفت داشته ؟ :-/:|

• Like
Reactions: taker-sos
شماره 1 بهترین داستان و معما رو داشت ! شماره ی 2 از لحاظ تعادل اکشن و پازل فوق العاده بود به ویژه لوکیشن های متنوع و شماره ی 3 بهترین گیم پلی رو بین تمام GOW های منتشر شده داشته ! حالا چه جوری این GOW شماره به شماره پسرفت داشته ؟ :-/:|
بله اقا احسان درست میگه هر چی این عنوان جلوتر میره گیم پلی و داستان هم بهتر میشه.

• Like
Reactions: Kainé
به شرطی که دیوید جفی رو بیارن.

منم موافقم اما GoW3 تنها مشکلی که داشت... سلاخی کردن خدایان بود... اون هم خیلی راحت... چپ و راست داشتیم خدایان الیمپوس رو می ترکوندیم...
یادمه تو شماره 1 و 2 می ترکیدیم تا یه خدا رو به زانو در بیاریم...

اگه ادامه ندنش بهتره... به نظرم داستان بازی دیگه توی 3 تموم شد..... همونجوری واسه طرفداراش اسطوره بمونه بهتره..... من فکر میکنم ادامه دادن این شماره هم یکم دور از ذهن هم زیاد درست نیست.....

همه تو دنیا اعتقاد داشتن GOW3 یکی از بهترین بازیا از نظر Boss Fight ها تو کل سری و حتی تو کل بازیای دنیا بوده بعد دارید ایراد میگیرید؟
والا! اون مبارزه با Poseidon هم به نظر من بهترین باس فایت بود! دوستان کم لطفی میکنن الکی ایراد میگیرن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or