شایعه تاریخ انتشار God of War 4

abbasaa

کاربر سایت
یک سایت خرده فروشی شناخته شده ی کشور New Zealand با اسم "Mighty Ape" بازی God of War 4 را در لیست بازی های قابل خرید خود در سایت رسمیش قرار داده است.با توجه به اطلاعاتی که از این لیست به دست آمده God of War IV در تاریخ 28 سپتامبر سال 2012 در New Zealand منتشر خواهد شد.

god-of-war-4.jpg

اطلاعات بیشتری از بازی God of War IV از این سایت خرده فروش منتشر نشده است، به جز یک تصویر که به نظر میرسد اولین تصویر از بازی God of War IV باشد.
شما هم اکنون میتوانید این بازی را از سایت خرده فروشی Mighty Ape پیش خرید کنید!
منبع

• Like
Reactions: Mojtabadj88
منم موافقم اما GoW3 تنها مشکلی که داشت... سلاخی کردن خدایان بود... اون هم خیلی راحت... چپ و راست داشتیم خدایان الیمپوس رو می ترکوندیم...
یادمه تو شماره 1 و 2 می ترکیدیم تا یه خدا رو به زانو در بیاریم...
خب اینجوری میخواستی کریتوس دقیقاً چیکار کنه ؟ :دی صلح ؟ :دی معمولاً وقتی آدم توی عذاب وجدان از یه چیزی هست دست به هر کاری میزنه تا از اون راحت بشه ! وقتی خدایان وعده ی پوچ به کریتوس دادن و اون خاطرات تلخ بعد از اون همه مدت کماکان گریبانگیر کریتوس بود میخواستی باهاشون چیکار کنه ؟ :دی کلاً یکی از راههای خلاص شدن از عذاب وجدان نابود کردن باعث و بانی اون کار هست :دی
که خود کریتوس هم جزوش بود و خودش رو هم کشت :دی
همونطور که سربازانی هستند توی جنگ ها که به خاطر عذاب وجدان از کشتن مردم خودکشی میکنن !

منم فکر می کنم باس فایت های Gow3 آسون بود ... سر هیچکدومش گیر نکردم ... البته این فقط مشکل گاو نیست ... خیلی وقته به غیر از jrpg ها بازی دیگه ای بازی نکردم که باس فایت داشته باشه و واقعا آدم رو درگیر کنه ... بازی های کلا دارن آسون میشن ، حتی رو سخترین درجه اشون ...

خب اینجوری میخواستی کریتوس دقیقاً چیکار کنه ؟ :دی صلح ؟ :دی معمولاً وقتی آدم توی عذاب وجدان از یه چیزی هست دست به هر کاری میزنه تا از اون راحت بشه ! وقتی خدایان وعده ی پوچ به کریتوس دادن و اون خاطرات تلخ بعد از اون همه مدت کماکان گریبانگیر کریتوس بود میخواستی باهاشون چیکار کنه ؟ :دی کلاً یکی از راههای خلاص شدن از عذاب وجدان نابود کردن باعث و بانی اون کار هست :دی
که خود کریتوس هم جزوش بود و خودش رو هم کشت :دی
همونطور که سربازانی هستند توی جنگ ها که به خاطر عذاب وجدان از کشتن مردم خودکشی میکنن !
نه.... من منظورم این بود که تو شماره های قبلش پیرمون در میومد تا یه God رو بترکونیم... اما تو این شماره این کار خیلی راحت بود... یادت نمیاد تو شماره ی یکش چه زجری کشیدیم تا به Ares برسیم و اصلاً برای کشتنش چقدر دنبال Pandora Box و کلی چیز دیگه گشتیم تا بتونیم بکشیمش.. یا تو شماره ی 2 چقدر طول کشید تا ملزومات کشتن Zeus را آماده کنیم...؟

---------- نوشته در 10:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:46 AM ارسال شده بود ----------

منم فکر می کنم باس فایت های Gow3 آسون بود ... سر هیچکدومش گیر نکردم ... البته این فقط مشکل گاو نیست ... خیلی وقته به غیر از jrpg ها بازی دیگه ای بازی نکردم که باس فایت داشته باشه و واقعا آدم رو درگیر کنه ... بازی های کلا دارن آسون میشن ، حتی رو سخترین درجه اشون ...
کاملاً با این حرف موافقم... من روی سخت ترین درجه بازی... وقتی با Zeus مبارزه کردم... هیچ مشکلی نداشتم. دشمناش از خود Zeus دردسرسازتر بودن....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or