شایعه تاریخ انتشار God of War 4

abbasaa

کاربر سایت
یک سایت خرده فروشی شناخته شده ی کشور New Zealand با اسم "Mighty Ape" بازی God of War 4 را در لیست بازی های قابل خرید خود در سایت رسمیش قرار داده است.با توجه به اطلاعاتی که از این لیست به دست آمده God of War IV در تاریخ 28 سپتامبر سال 2012 در New Zealand منتشر خواهد شد.

god-of-war-4.jpg

اطلاعات بیشتری از بازی God of War IV از این سایت خرده فروش منتشر نشده است، به جز یک تصویر که به نظر میرسد اولین تصویر از بازی God of War IV باشد.
شما هم اکنون میتوانید این بازی را از سایت خرده فروشی Mighty Ape پیش خرید کنید!
منبع

• Like
Reactions: Mojtabadj88
مطمئنا یک GOW دیگه این نسل داریم ولی مشخص نیست 2012 یا 2013!!
از اونجایی که همیشه این بازی تو ماه مارچ عرضه میشه و با توجه به اینکه تا بحال شماره بعدی معرفی نشده به احتمال زیاد میره برای همون 2013!:d

تاییدش رو من هم متاسفانه تایید میکنم!(متاسفانه متاسفانه متاسفانه ... :d )
ولی تاریخ انشارش رو اگر نقض کنند یعنی بازی از اصالتش خارج شده :d (چه ربطی داشت ؟ :d ) البته کالکشن ها و GOW : GoS هیچکدوم March نیمدن :d

نمیشه سانتا به جای GOW IV یک عدد IP جدید بسازه و اونوقت توی همین تاریخی که گفتند منتشر بشه؟من رسما هیچ مشکلی ندارم اینجوری
با 3گانه بودنش مشکل داری تو؟:dالبته این نظر منه ولی ظاهرا جفی میخواست بازیو سه گانه کنه وقتی رفت داستان بازی هم عوض شد اصلا دقت کنی داستان GOW 1 با GOW 2-3 سنخیتی با هم ندارن و گاو 1 داستانش مستقله!نمیدونم یادته یا نه ولی پارسال بعد از ریلیز GOW III جفی تو یکی از مصاحبه هاش گفت اگر من ادامش میدادم یجور دیگه تمومش میکردم (گفت چجوری الان یادم نیست)
اصلا پایانه چپندرقیچی GOW III استارت GOW IV ـه! جانه خودم:d

خوب من هم دقیقا مشکلی با 3گانه بودنش ندارم!مشکلم با بیش از 3گانه بودنشه :d
جفی هم گفته بود میبردمش تو اسکاندیناوی و این چیزا که همون بهتر که رفتش :d :d :d
بله اون پایان GOW III هم باز هم متاسفانه نوید(نوید؟این بیشتر شبیه خبر بدـه :d )شماره ی بعد رو میداد :d
در هر صورت من تا خون در بدن دارم دعا میکنم GOW IV نیاد! :d ولی میدونم با اولین تریلرش که بیاد چنان میرم تو جو که ... نفر اول هم خودم میرم بازیش رو میگیرم :d

باو اینکه هر شمارش مال یه نسل از ps بوده.

گاو 4 هم مال ps4 ـه.
الان یعنی GOW I روی PS1 اومده ؟ :d

آخرین ویرایش:
ای بابا چرا هر خبر تازه ای از دنیای بازی میاد میگید شایعست!!خوب گاد اف وار ۳ ۱ سال و نیم پیش اومد طبیعیه که ۴ این موقع بیاد حالا دقیق این موقع نه ولی تا پاییز۲۰۱۲ میاد

خیلی حیفه که سونی این سه گانه رو خراب کنه حداقل بذاره واسه نسل بعد:(
سونی چیزی رو خراب نمیکنه عزیز.
درست ترش میکنه ولی خراب اصلا. موقعی که اولین تیزر از GOW III هم اومد خیلیا گفتن اینکه آشغاله و GOW 2.5ـه و از این حرفها ولی وقتی اومد ترکوند.
این شعار رو به ذهنتون بسپرید: ُSony.Make Belive :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or