تاد هاوارد: تصور انحصاری بودن بازی The Elder Scrolls 6 بر روی اکوسیستم Xbox سخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در تئوری، احتمال عرضه بازی The Elder Scrolls 6 به‌صورت انحصاری برای ایکس باکس سری ایکس و رایانه‌های شخصی وجود دارد. اما تصور چنین چیزی نه‌تنها برای طرفداران، بلکه برای تاد هاوارد نیز سخت است. با بازی سنتر و جدید ترین اخبار بازی همراه باشید.

The-Elder-Scrolls-6.jpg

پس از اعلام خبر خریده شدن بتسدا توسط شرکت Microsoft و نهایی شدن قرارداد آن در سال آینده، افراد زیادی در مورد پلتفرم‌های مقصد The Elder Scrolls 6 سوال دارند. آیا این عنوان تنها در انحصار اکوسیستم اکس باکس خواهد بود؟ خب، با اینکه هنوز جواب دقیقی برای این سوال نداریم، اما آقای تاد هاوارد به‌عنوان چهره این مجموعه و بتسدا در مورد این موضوع صحبت‌هایی داشته است.

او در مصاحبه خود با GamesIndustry.biz ابتدا صحبت‌های پیشین فیل اسپنسر را بازتاب داد که عنوان کرده بود ممکن است بتسدا به‌صورت تک به تک و جداگانه عرضه بازی‌های خود بر روی سایر پلتفرم‌ها را در نظر بگیرد. هاوارد در ادامه عنوان کرد که بین بتسدا و مایکروسافت همیشه نوعی قرارداد انحصاری وجود داشته است:

"اگر به همه بازی‌های Elder Scrolls نگاه کنید، می‌بینید برخی محتوا در انحصار Xbox یا مایکروسافت بوده‌اند. ما برای هر بازی با هم همکاری کرده‌ایم. Morrowind اساسا یک انحصاری کنسولی بود، Oblivion برای مدت زیادی انحصاری بود و دی ال سی Skyrim نیز به همین روال. وقتی زمانش برسد، ما تصمیم می‌گیریم که چه چیزی برای مخاطبانمان مناسب‌تر از همه خواهد بود، و در حال حاضر حقیقتا نمی‌توانم بگویم طرح و برنامه‌ریزی ما برای آن روز چگونه است."
پس از آن در مصاحبه اشاره شد که تصور محدود شدن پلتفرم‌های عنوانی مثل The Elder Scrolls 6، علی‌رغم تسلط مایکروسافت بر روی بتسدا، کمی سخت خواهد بود، به‌خصوص با توجه شوخی معروف Skyrim و عرضه شدن آن بر روی تمام پلتفرم‌های قابل تصور. تاد هاوارد نیز بدون توضیح اضافه و با لبخند در مورد این موضوع گفت: "موافقم که تصور کردن آن سخت است."​

از صحبت‌های تاد هاوارد می‌توان اینطور برداشت کرد که هنوز تصمیم قطعی و نهایی برای پلتفرم‌های مقصد The Elder Scrolls 6 گرفته نشده که البته چندان هم عجیب نیست. بازی حداقل چند سال با عرضه فاصله دارد و در نهایت به مرور زمان پلتفرم‌های مقصد به‌طور دقیق مشخص خواهند شد. اما در حال حاضر، احتمالا بهتر است که برای سالم نگه داشتن عقل خود هم که شده سوالات زیادی را پیرامون سرنوشت نهایی TES 6 نپرسیم، چرا که به گفته پیت هاینز ابتدا باید منتظر Starfield بمانیم که خود وضعیت چندان مشخصی ندارد.

Continue reading...

آخرین ویرایش:
من نفهمیدم منظورت چیه. تام هاوارد کجا تو اون قسمت گفته "تعجب آوره". اینو خودت اضافه کردی که فرسنگها مفهوم حرف رو جابه جا میکنه.
این خبر قرار نیست چیز خاصی رو منتقل کنه. در اصل این شما هستید که درصدد منتقل کردن یک چیز خاص هستی. وگرنه اگر به متن مصاحبه وفادار میبودی و تحریف و تقطیع نمیکردی، مثل صدها خبر دیگه خود به خود مفهوم خبر هم منتقل میشد.
Sigh...
این آخرین پستم تو تاپیکه، اگه نمیخواید قانع بشید دیگه بیشتر از این نمیتونم کاری انجام بدم. ببینید وقتی گفته میشه که توی مصاحبه اشاره شده فلان موضوع ممکنه عجیب باشه، لزوما به این معنی نیست که هاوارد اینو گفته چون یه مصاحبه کننده ای هم اونجا هست! تو متن خبر هم هیچ جا ننوشته هاوارد اینو گفته، این قسمت مربوط به بخش آخر اون چیزی هست که Gameindustry داره در موردش حرف میزنه (اسکرین شاتش رو هم گذاشتید) و بعدشم به جواب پایانی هاوارد میرسه. جوابی که به صورت نقل قول گذاشته شده، نه بیشتر و نه کمتر.

دقیقا نکته همینه که خبر اصلی چیزی رو به طور 100 درصد مشخص نمیکنه که بهش اشاره شد. برای همین هم من از شما پرسیدم که دقییا دقیقا خبرم چیو داره تحریف میکنه. شما هی میگید خبرت داره زور میزنه یه چیز خاصی رو منتقل کنه، در حالی که نمیتونید بهم بگید این مفهموم مخفی چیه چون واقعا وجود نداره.
خب این جملاتی که تو مصاحبه استفاده کرده یه جوری هست که میتونه دوتا معنی کاملا متفاوت بده!
مثلا میتونه این برداشت رو داشت که " انحصاری شدن الدر انقدر غیر قابل تصور و محال هست که عمرا همچین چیزی اتفاق نمیوفته" یا این برداشت که "این که الدر بازی ای بوده که نسخه آخرش مولتی بوده و کلی پلیر داشته و حالا قراره انحصاری بشه واقعا سخت و غیر قابل تصور هست برای من سازنده و نمی تونم باورش کنم" من خودم هم نتونسم البته بفهمم تاد هاوارد کدوم منظورشه! :D

والا من از جملاتی استفاده کردم که تاد هاوارد استفاده کرده. :D شما میتونید هر برداشتی ازش داشته باشید و خیلی هم خوب، اما متن خبر روی هیچکدوم از این دو برداشتی که نوشتید تاکید نداره.

پ.ن: مدیرای فروم اگه حس میکنن خبر تحریف شده خیلی راحت میتونن تاپیک رو قفل کنن تا این قضیه بره پی کارش و بیشتر از این اسپم ارسال نشه.​

برای ما هم انحصاری بودن bloodborne سخت بود.
اولش سخته بعدا کم کم عادت میکنید:))
تمام بازی های نسل بعد رو با هفتاد هزار تومن بازی میکنم و یه دل سیر میخندم به مایکرو فنا .‌‌.. (کاملا قانونی)

وقتی موهاتون داره از انتظار برای عرضه بازی های مولتی بزرگ روی گیم پس سفید میشه ، سونی فنا ۵۰ تا بازی این نسل بازی کردن(به اندازه ۱۲۰ دلاری که دادین ... )
افرین تلاش کنید ایشالله جور شه. بیست هزارتومنم من بهتون میدم بازیهاتونو قاب کنید بزنید به دیوار.
این انحصار بازی مسخره بازی از گور همون سونی جونتون بلند میشه .
مالشه پول پاش داده میخاد انحصاریش کنه حرفیه؟

آخرین ویرایش:
حالا خیلی چیزا مونده که باورش سخت و غیر قابل باور باش :D
فقط گذر زمان بهتون کمک کنه
البته اماده اتفاقات غیر منتظره بعدی هم باشید:p
بنده خداها منتظرن تاد بگه سلام خبر تایید الدر رو رو کنسولشون بزنن :)):D

این تیتر مصاحبه است:
Todd Howard: "The next generation is about access"
Bethesda Game Studios' director discusses the Microsoft acquisition, cloud gaming, and how Game Pass could boost IP that struggles at retail
حالا قضاوت با شما که آیا تیتر این خبر زرده یا خیر.
ما اینجا یوزر سایت های رسمی و معتبر خارجی نیستیم. اینجا آخرین باری که چک کردم بازیسنتر بود.
مشکل این خبر، تحریف و اضافه کردن نظرات شخصی و من درآوردی به علاوه ی برش دادن جاهایی که مشخصن عمدی بوده که من در 3 پست تقریبن تکراری با مدرک و اسکرین بهشون اشاره کردم.
اما توضیح نهایی خبر نویس:
توی مصاحبه اشاره شده فلان موضوع ممکنه عجیب باشه، لزوما به این معنی نیست که هاوارد اینو گفته
هاوارد اینو نگفته ولی من به صلاحدید خودم از طرف هاوارد اینو تو متن خبرم اضافه کردم. اگر به جز این معنی دیگه ای میده لطفن در موردش توضیح بدید.

هاوارد اینو نگفته ولی من به صلاحدید خودم از طرف هاوارد اینو تو متن خبرم اضافه کردم. اگر به جز این معنی دیگه ای میده لطفن در موردش توضیح بدید.
گفتم پست دیگه ای نمیدم اما نمیذارید که. :D خیلی سادست. این قسمت فقط داره میگه چنین صحبتی توی مصاحبه مطرح شده که صد البته از طرف هاوارد نبوده (بنده هنوز متوجه نیستم چرا فکر میکنید اینو به نقل از خود هاوارد گذاشتم) بلکه از طرف مصاحبه کننده بوده، بعدشم در ادامه هاوارد نسبت به این قضیه با یه جمله کوتاه واکنش نشون میده و تمام. امیدوارم سوء تفاهم شما هم حل شده باشه.

گفتم پست دیگه ای نمیدم اما نمیذارید که. :D خیلی سادست. این قسمت فقط داره میگه چنین صحبتی توی مصاحبه مطرح شده که صد البته از طرف هاوارد نبوده (بنده هنوز متوجه نیستم چرا فکر میکنید اینو به نقل از خود هاوارد گذاشتم) بلکه از طرف مصاحبه کننده بوده، بعدشم در ادامه هاوارد نسبت به این قضیه با یه جمله کوتاه واکنش نشون میده و تمام. امیدوارم سوء تفاهم شما هم حل شده باشه.
همین کارها رو میکنی ویگولنسج نمیتونه رو حرفش بایسته،سست عنصر هست.

این از همون جمله هوایی که به دو صورت میشه ازش برداشت کرد ...

تصور انحصاری شدن الدر اسکرول سخته ...

تصور اینکه الدر اسکرول انحصاری بشه سخته ....

حالا اینکه کدوم درست بوده رو آینده مشخص می‌کنه

اره.شما ۷۰ تا میدی ما ۱ دلار :))
تازه اگه شل کنن. چه بخندیم به سونی فنا:))
تمام بازی های نسل بعد رو با هفتاد هزار تومن بازی میکنم و یه دل سیر میخندم به مایکرو فنا .‌‌.. (کاملا قانونی)

وقتی موهاتون داره از انتظار برای عرضه بازی های مولتی بزرگ روی گیم پس سفید میشه ، سونی فنا ۵۰ تا بازی این نسل بازی کردن(به اندازه ۱۲۰ دلاری که دادین ... )

آخرین ویرایش:
بزرگوار فکر کنم شما قصدتون اینه که موضوع رو تو یه چرخه فرسایشی و تکراری بندازید. در صورتی که من در سه پست تمام تحریفها و دستکاریهای شما در متن مصاحبه رو قرار دادم. حالا میگی سو تفاهم شده؟ عجب!
حالا اونا رو بزاریم کنار. شما همین یکی رو توضیح بده:
"پس از آن در مصاحبه اشاره شد که ایده انحصاری بودن The Elder Scrolls 6 بر روی پلتفرم‌های Xbox و PC کمی تعجب‌آور خواهد بود"
کجای متن مصاحبه، مصاحبه کننده گفته: "تعجب آور خواهد بود". لطفن اسکرین بگیر بزار منم قبول میکنم که همش سو تفاهم بوده.

این از همون جمله هوایی که به دو صورت میشه ازش برداشت کرد ...

تصور انحصاری شدن الدر اسکرول سخته ...

تصور اینکه الدر اسکرول انحصاری بشه سخته ....

حالا اینکه کدوم درست بوده رو آینده مشخص می‌کنه
خدا خیرت بده. بازم منطق شما!
من پیشنهاد میکنم یکبار دیگه همون قسمت پایانی رو بخون، من مطمعنم خودت متوجه میشی کدومش درسته.
خبرنگار داره با اشاره به جوک میگه تصورش سخته که tes 6 انحصاری باشه، اونم وقتی که بازی قبلیتون همه جا اومده، حتی رو الکسا!
هاوارد هم با لبخند میگه اره قبول دارم. تصورش سخته.
مثلن چی میخاسته به جز این بگه؟ بگه نه تصورش اصلنم سخت نیست، خیلی هم آسونه:|
خب معلومه که تصورش برای هاوارد سخته:D

بزرگوار فکر کنم شما قصدتون اینه که موضوع رو تو یه چرخه فرسایشی و تکراری بندازید. در صورتی که من در سه پست تمام تحریفها و دستکاریهای شما در متن مصاحبه رو قرار دادم. حالا میگی سو تفاهم شده؟ عجب!
حالا اونا رو بزاریم کنار. شما همین یکی رو توضیح بده:
"پس از آن در مصاحبه اشاره شد که ایده انحصاری بودن The Elder Scrolls 6 بر روی پلتفرم‌های Xbox و PC کمی تعجب‌آور خواهد بود"
کجای متن مصاحبه، مصاحبه کننده گفته: "تعجب آور خواهد بود". لطفن اسکرین بگیر بزار منم قبول میکنم که همش سو تفاهم بوده.
شما همچنان توی این پست های تکراری که میگید، اشاره نکردید متن داره دقیقا به کدوم سمت تحریف میشه و برای همین این ریپلای کردن ها ادامه داره متاسفانه. مصاحبه کننده به طور دقیق میگه تصور کردن این موضوع سخته که بنظر من (و دوال شاکرز) تفاوت زیادی با عجیب یا تعجب آور بودن نداره. اما بخاطر به آرامش رسیدن شما :D این قسمت از پست رو ادیت کردم، هرچند در نتیجه واقعا تفاوت بزرگی حاصل نمیشه.

بابت به بی راهه رفتن تاپیک بخاطر پستای ما دو نفر از همه شرمندم. ای کاش توی پروفایل همدیگه پیگیری میکردیم موضوع رو اما خب الان دیگه دیر شده. مجددا از همه عذرخواهی میکنم بابت اسپم ها. بهتره دیگه قصیه رو کش ندیم، تیتر یا خبر مشکل داشته باشه مدیرای فروم در نهایت یه اقدامی بابتش انجام میدن (که دیدیم ندادن).

بنظر من هم خیلی بهتر میشه اگه مشکلی تو ترجمه دیدیم بصورت خصوصی پیام بدیم و پیگیری کنیم.
خیلی وقتها به علت حجم بالای مطالبی که باید ترجمه بشه یکسری پس و پیش شدن و... پیش میاد، این طبیعیه.
پس اگه گاهی ایرادی دیدیم بهتر اینه که خصوصی پیام بدیم، هم پذیرشش برای مترجم راحت تر هست و هم متهم به جانبداری از پلترفرم خاصی نمیشیم.
بیاید لطفا از این به بعد همین کارو کنیم.

اتفاقی این تاپیک رو دیدم.
به عنوان کسی که ژاپنی باز هست بیشتر، آشناییم با سری TES در حد دو سه ساعت اسکایریم بازی کردنه روی PS4 که سریعم بازیشو رد کردم رفت انقدر باگ داشت. والا برای من بشخصه اصلا مهم نیست انحصاریهای اکوسیستم هم بشه، چه بهتر. چیزی که PS زیاد داره نقش آفرینی از نوع شرقیه که کاملا هم طرفدارای این ژانر رو راضی میکنه. خواستم بگم چون خیلی برام عجیب بود چه دوری ورداشتن حضرات.

به عنوان کسی که ژاپنی باز هست بیشتر، آشناییم با سری TES در حد دو سه ساعت اسکایریم بازی کردنه روی PS4 که سریعم بازیشو رد کردم رفت انقدر باگ داشت. والا برای من بشخصه اصلا مهم نیست انحصاریهای اکوسیستم هم بشه، چه بهتر. چیزی که PS زیاد داره نقش آفرینی از نوع شرقیه که کاملا هم طرفدارای این ژانر رو راضی میکنه. خواستم بگم چون خیلی برام عجیب بود چه دوری ورداشتن حضرات.
برای شما اهمیتی نداره، برای اون ۴۰-۳۰ میلیون نفری که نسخه قبلی رو خریدن خیلی اهمیت داره :دی نمی‌دونم چرا فکر می‌کنی مخاطبان PS فقط انحصاری شرقی براشون مهمه.

بین نقش‌آفرینی ژاپنی و غربی کیلومترها فاصله‌ست و کلا تمرکز JRPG و WRPG روی عناصر مختلفیه...مخاطب‌هاشم بعضا کاملا متفاوته چون خیلیا با ایده‌ی ساعت‌ها گرایند کردن توی JRPGها یا مبارزات نوبتی و غیره میونه‌ی خوبی ندارن و دنبال ‌آزادی عمل، محیط‌های وسیع و ماموریت‌های فرعی خفن هستن.
من که هر دو سبک رو بشدت دوست دارم ولی جوری نیست که مثلا وقتی دلم خواست نقش‌آفرینی غربی بازی کنم، این نیاز رو با یه JPRG برطرف کنم یا برعکس :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or