تاخیر دوباره The Witcher 3: Wild Hunt

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
mia9gav80hgbrv5zm12o.jpg

CD Projekt Red اعلام کرد که The Witcher 3: Wild Hunt با تاخیر دوباره، در تاریخ 19 می 2015 عرضه خواهد شد.
این عنوان نقش آفرینی جهان باز در ابتدا قرار بود پاییز سال گذشته میلادی منتشر شود، اما تاریخ عرضه بازی تاخیر خورد و 24 فوریه 2015 به عنوان روز انتشار بازی اعلام شد.
CD Projekt Red حجیم بودن و پیچدگی بازی و رفع مشکلات جزئیات کلیدی آن را دلیل این تاخیر اعلام کرده است.
آنها همچنین به خاطر شتاب در انتخاب تاریخ قبلی، از طرفداران عذرخواهی کردند.

>>منبع

بعضی پست ها هم جالب بودن :دی یه بازی یه ذره داون گرید میشه تو مرحله پرآلفا، آخ و توف میشه، اما اینجا گیم پلی مهمه داون گرید فداری سرشون :دی

یه ذره؟! کاش یه ذره دان گرید میشد!! کلا میزنن بازی رو 64 بیتیش میکنن بعد میخوای چیزی نگیم ؟! :| :دی
ویچر از اول تمرکزش اول رو داستان بوده بعد ام روی گیم پلی ... کسی اصولا رو گرافیکش حساب باز نمی کرد قبل از 2 با اینکه خیلی هم خوب و عالی بود

بازی گرافیک محور باید باشه که بگیم اخ و توقه مثه واچ داگز , کرایسیس
حتی THe Crew رو هم نمیشه زیاد بهش گیر داد چون بنظرم جنبه های دیگش مهمتر از گرافیکه

اصولا گرافیک خیلی مهم نیست چون مغز همیشه خودشو تطبیق میده و در هر صورت بخوای نخوای 4 سال دیگه هر بازی گرافیکی که الان فک درد میگیری از دیدنش به چشمت مذخرف خواهد اومد

امسال واسه دوتا بازی خودمو جر دادم. یکی Dragon Age: Inquisition و یکی دیگه هم همین The Witcher 3
DA که فعلا کرکش رو هواست و نیومده و ویچر 3 هم خو از بس سنگینه سیستم من در حدش نیست اصلا :دی

من حدود 2-3 هفته پیش بازی رو pre-order کردم ولی با این تریلر جدید و تاخیر دوباره یه کم نگران بازی شدم!
کیوان جان تاخیر اتفاقا باید سبب رفع نگرانیت باشه! درسته افت گرافیکی داشت بازی تو تریلر ولی CD Projekt مطمئنا حرف فن هارو شنیده و با تاخیر مشکلات مختلف رو برطرف میکنه چون استودیوی قابل اعتمادیه.
دوستان به نظرتون AA بازی بهتر نشده نسبت به تریلرای قبلی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or