تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
والا گفت دستگاه متولد 2007 هستش من که جاییش ندیدم چیزی نوشته شده باشه
پشت دستگاه تاريخ توليد دستگاه رو ذكر كرده تو اون كادر شيشه اي مانند
به نظر شما دوستان محترم این روشن شدن چراقهای قرمز گاهی اوقات هنگام روشن کردن خطر ناکه برای دستگاه یا اکثر دستگاها اینطور هستن؟
ببينيد حادثه خبر نميكنه و ازين 360 هر كاري برمياد بهتره دستگاهتونو لااقل به يك نفر نشون بديد كه بعيد ميدونم كسي تو اهواز اينكاره باشه الان تا حالا كه مشكلي نداشته نه ؟

پشت دستگاه تاريخ توليد دستگاه رو ذكر كرده تو اون كادر شيشه اي مانند

ببينيد حادثه خبر نميكنه و ازين 360 هر كاري برمياد بهتره دستگاهتونو لااقل به يك نفر نشون بديد كه بعيد ميدونم كسي تو اهواز اينكاره باشه الان تا حالا كه مشكلي نداشته نه ؟

بابا مگه چند روزه خریدمش یک هفته هنوز نشده
ولی تا حالا مشکلی نداشته
خود فروشنده گفت بیارش نشون یه تعمیرگاه بدمش
میترسم بزنه نابودش کنه
نزدیک به 600 تومن این دستگاه با من اب خورده میترسم یه دفعه بسوزه ضد حال بزنه بهم

دوست عزیز من تو تاپیک مشکلات دستگاه که نگاه میکردم درست همون مشکلی برای من ایجاد شده که برای شما هم ایجاد شده بود
الان دستگاه شما درست کار میکنه؟

من 45 تومن دادم به فروشنده گفت یه فن اصل برات میارم حالا امروز یه فن فرستاده عین فن nyko ولی هیچ جاش ننوشته nyko حالا میخوام بدونم این تقلبی هست و اینکه اگه تقلبی باشه مشکلی پیش میاره اصلا با اصلش چقدر تفاوت داره

من 45 تومن دادم به فروشنده گفت یه فن اصل برات میارم حالا امروز یه فن فرستاده عین فن nyko ولی هیچ جاش ننوشته nyko حالا میخوام بدونم این تقلبی هست و اینکه اگه تقلبی باشه مشکلی پیش میاره اصلا با اصلش چقدر تفاوت داره

حتما از این فنهاست که فقط روش نوشه intercooler 360 ؟
از لحاظ کار کرد به نظر من هیچ فرقی با فنهای nyko نداره کیفیتش هم تقریبا در حد nyko هست !
ولی از همین فنها فروشگاه فتحی 27 تومن میداد یه کم گرون خریدی :)

افتخاری دیگر برا فرزندان برومند ایران
اینم فن اختراعی من اینم عکسش ولی بد کیفیت هست
http://usera.imagecave.com/hamidbarca/DSCI0013.JPG
از خوبیهای این طرح اینه که فن کناری هم هوا به دستگاه میرسونه و هم باعث میشه زیر دستگاه هوا جریان داشته باشه فن بالایی هم که روی کنسول رو خنک میکنه و در انتها هوای گرم از پشت دستگاه با اینتر کولر میره بیرون.حالا اساتید یه نظری بدن تا منم این طرح رو به اسم H-intercooler به ثبت برسونم:cheesygri

خدمت اساتید و پروفسور های عزیز عرض کنم انقدر موشک نسازن یه فن معمولی بخرن خودشون راحت کنن این فن ها طول عمر یک کنسول سالم رو افزایش میده اگر زبونم لال کنسولی که خریدید مشکل فنی داشته باشه دیر یا زود از کار میوفته حتی اگه اپولو پشتش ببندین

اگه توجه کنید پشتش اینتر کولر هست واین به درد کسایی مثل من میخوره که دستگاهشون تو جای بسته هست
آقا حميد بنظرم دوتا ايراد تو كارت هست
1- تعداد فنها با توجه به بسته بودن محيط كم هست يعني بايد 2 تا فن بالا و 2 تا فن كنار باشه
2- فاصله فنها با دستگاهت زياده (مخصوصا اون بالايي) و بايد نزديكتر باشه
موفق باشيد

خیلی ممنون از نظرتون والا دیگه فن نداشتم:cheesygri
ولی همین هم خوب باد میده البته خود خونه هم خیلی سرد هست چون هم کولر آبی روشنه هم گازی خودمون هم میریم زیر پتو:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or