تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
فن های شما چند آمپرن؟مال من یه 23 دوتا 16 یه دونه هم 14 آمپر
شما از InterCooler Nyko استفاده می کنی یا اینکه از فن های 3 اینچی که شدت جریانشون متفاوته؟؟
در ضمن منظورت از آمپر که نوشتی , میلی آمپر است که می شه 230 , 160 , 140 میلی آمپر.

دقیقا درست فهمیدی :cheesygri . فنبوی پی اس 3 میخواد 360 بخره :cheesygri :cheesygri گفتم حالا که پی اس 3 دارم بذار 360 هم بگیرم. در مورد الیت هم که اخه قیمتش زیاده نمیصرفه 120 گیگ هارد که اصلا به چه درد میخوره؟؟؟؟؟ فقط با اسپری ورداشتن 360 سیاه کردن :laughing: به اسم الیت میدن دست مردم:cheesygri

اينه ديگه اگه ميدونستي elite چيه اينا را نميگفتي كه .اگه ميدونستي elite چيه اينجا 100 بار از اينو اون سوال نميكردي كه ايا xbox360 نياز به فن داره يا نه .

اگه ميخواي خيالت از بابت گرما و به قول همه صداي بولدوزر ! راحت بشه در خريد elite شك نكن .

اولا اينكه هارد 120 گيگ داره كه بدرد شما نميخوره :-" خوب اين بكنار .

دوما يه خروجي hdmi داره كه همون ps3 ناز و قلقلي شما هم داره .

سوما يه كابل hdmi داره .

چهارما قططعات با كيفت داخلش به كاربرده شده كه كلا خيال شما را از بابت خريد يه فن براش راحت ميكنه و بدون فن ديگه تا 24 ساعت بكوب بازيش كن هيچي نميشه .

پنجما درايوش مارك benq هست كه سرعت لود اون در بازيها زيادتر و هم ارامتر كار ميكنه و همچنين اصلا لرزش نداره به طوري اگه xbox360 هاي معملي را روي يك ميز قرار بدي و اگه درايورش در حال چرخش باشه لرزه اي كه درايور داره منتقل به ميز ميكنه صداي زلزله را ميده و خيلي گوش خراش براي اينكه اين صدا نياد بايد زير كنسولت محكم باشه نتونه اين لرزه زيرش منتقل بشه .
ولي elite به قدري لرزه كم داره وقتي دستت اين كنسول را ميگيري هيچ لرزشي احساس نميكني كلا خيلي نرم كار ميكنه .

و اينكه رنگ كنسول سياه هست كه خيلي زيباتر از بقيه هست و ميتوني كلي پز بدي !

اينها چيزهايي بودن كه من خودم elite را ديدم و ازمايش كردم تو يه مغازه كه صميمي هستم باهاش و كلي خريد ميكنم و .

ولي تنها ايرادش اينه كه فعلا خيلي گرونه ولي اگه عجله نداري يه ماه وايسي ميتوني elite را قيمت 600 يا كمتر بخري .

پنجما درايوش مارك benq هست كه سرعت لود اون در بازيها زيادتر و هم ارامتر كار ميكنه و همچنين اصلا لرزش نداره به طوري اگه xbox360 هاي معملي را روي يك ميز قرار بدي و اگه درايورش در حال چرخش باشه لرزه اي كه درايور داره منتقل به ميز ميكنه صداي زلزله را ميده و خيلي گوش خراش براي اينكه اين صدا نياد بايد زير كنسولت محكم باشه نتونه اين لرزه زيرش منتقل بشه .
ولي elite به قدري لرزه كم داره وقتي دستت اين كنسول را ميگيري هيچ لرزشي احساس نميكني كلا خيلي نرم كار ميكنه

چی می گی زلزله چیه ؟؟
حالت خوبه ؟؟
میگم بعضی موضوع ها رو خیلی گونده می کنی
360 قبلیت حتما ترقه توش بوده که رو میز می لرزیده و سر و صدا می کرده :laughing:

اينه ديگه اگه ميدونستي elite چيه اينا را نميگفتي كه .اگه ميدونستي elite چيه اينجا 100 بار از اينو اون سوال نميكردي كه ايا xbox360 نياز به فن داره يا نه .

اگه ميخواي خيالت از بابت گرما و به قول همه صداي بولدوزر ! راحت بشه در خريد elite شك نكن .

اولا اينكه هارد 120 گيگ داره كه بدرد شما نميخوره :-" خوب اين بكنار .

دوما يه خروجي hdmi داره كه همون ps3 ناز و قلقلي شما هم داره .

سوما يه كابل hdmi داره .

چهارما قططعات با كيفت داخلش به كاربرده شده كه كلا خيال شما را از بابت خريد يه فن براش راحت ميكنه و بدون فن ديگه تا 24 ساعت بكوب بازيش كن هيچي نميشه .

ولي elite به قدري لرزه كم داره وقتي دستت اين كنسول را ميگيري هيچ لرزشي احساس نميكني كلا خيلي نرم كار ميكنه .

و اينكه رنگ كنسول سياه هست كه خيلي زيباتر از بقيه هست و ميتوني كلي پز بدي !

اينها چيزهايي بودن كه من خودم elite را ديدم و ازمايش كردم تو يه مغازه كه صميمي هستم باهاش و كلي خريد ميكنم و .

ولي تنها ايرادش اينه كه فعلا خيلي گرونه ولي اگه عجله نداري يه ماه وايسي ميتوني elite را قيمت 600 يا كمتر بخري .
دیگه دیر شد عزیز چون همین امروز یه 360 پریموم جی خریدم :cheesygri . مشکلی نداره که همین الان که خریدم دقیقا 6 ساعت بازی کردم هیچیش نمیشه شما هم برو پریموم بخر :)

دیگه دیر شد عزیز چون همین امروز یه 360 پریموم جی خریدم :cheesygri . مشکلی نداره که همین الان که خریدم دقیقا 6 ساعت بازی کردم هیچیش نمیشه شما هم برو پریموم بخر :)

اولا خاك بر سرت (شوخي كردم ):biggrin1:
دوما اينه ديگه مرامت ؟ حرف يه بابا بزرگ را انداختي زمين ؟! اين همه من خودم را كشتم تا تو را راهنمايي كنم اين بود جواب خوبي هاي من ؟ ميدوني بابا بزرگ تو اينطور موقع ها ميتونه بياد گوش نوش را پيچ بده ؟

تو هم xbox360 خريدي ايشاالله مباركت باشه و 100 سال ازش سالم استفاده كني .

ولي ميخوام بدونم چي شد xbox360 خريدي؟ بازي gaers of war بدجوري دلت را برده بود نه؟
gears of war را بگير حال كن كه تا براي اومدن شماره دومش لحظه شماري كني !

درضمن من خودم xbox360 داشتم ولي فروختم تا elite بگيرم .

خیلی انتخاب خوبی کردی . من تو چند تا سایت دیدم که گفته بودند Elite از نظر گرمایی هیچ فرقی نکرده و مال بعضی ها 3 چراغو داده از نظر درایوم اگه درایوت SAM باشه صداش خیلی کمه . ولی فکر نکن همون روز اول که باهاش 6 ساعت بازی کردی هیچ چیش نشد دیگه تمومه ممکنه بعد از دو ماه یا سه ماه اگه اینجوری بازی کنی 3 چراغو بهت تقدیم کنه از من میشنوی از همین الان هوا شو داشته باش و براش یک فن بخر یا خودت درست کن.البته خراب شدن شانسیه .....

اینجا همه دارن یه سازی میزنن دیگه خسته شدیم بابا
یکی میگه خوبه یکی میگه بده
یکی میگه عیبی نداره اونیکی میگه کنسولت میترکه
یکی میگه بخر یکی میگه نخر
این خیلی بده همه دیگه خسته شدن
من موقع خریدن 360 انقدر ترسیده بودم که نزدیک بود ... ولی بعد از این که بازی کردم فهمیدم که 90 درصد حرفهای بچه ها درست نیست
دلیلش هم فقط به نظر من نبودن یه کارشناسه
فعلا بای

اینجا همه دارن یه سازی میزنن دیگه خسته شدیم بابا
یکی میگه خوبه یکی میگه بده
یکی میگه عیبی نداره اونیکی میگه کنسولت میترکه
یکی میگه بخر یکی میگه نخر
این خیلی بده همه دیگه خسته شدن
من موقع خریدن 360 انقدر ترسیده بودم که نزدیک بود ... ولی بعد از این که بازی کردم فهمیدم که 90 درصد حرفهای بچه ها درست نیست
دلیلش هم فقط به نظر من نبودن یه کارشناسه
فعلا بای

معمولاً وقتی يکی کنسولش خراب میشه اين قدر جو سازی بد میکنه که انگار 200 نفر هم تو همين فورم
به مشکلش مبتلا شدند...در صورتی که دقت کافی داشته باشی رو مسائل فورم میبينی که
تعداد کسانی که کنسولشون با مشکل مواجه شده خيلی کمه

خیلی انتخاب خوبی کردی . من تو چند تا سایت دیدم که گفته بودند Elite از نظر گرمایی هیچ فرقی نکرده و مال بعضی ها 3 چراغو داده از نظر درایوم اگه درایوت SAM باشه صداش خیلی کمه . ولی فکر نکن همون روز اول که باهاش 6 ساعت بازی کردی هیچ چیش نشد دیگه تمومه ممکنه بعد از دو ماه یا سه ماه اگه اینجوری بازی کنی 3 چراغو بهت تقدیم کنه از من میشنوی از همین الان هوا شو داشته باش و براش یک فن بخر یا خودت درست کن.البته خراب شدن شانسیه .....

ميشه اون مجله ها را نام ببريد ؟ اصلا بگيد ببينم اون مجله ها چطور به نتيجه رسيدند كه مشكل چراغ قرمز داره .اگه elite مشكل چراغ قرمز داشت الان تو سايتها مثل رگبار خبر داشت جاري ميشد .
پس اگه از چيزي كه ازش مطمعن نيستي لازم نيست بياي اينجا شايعه پراكني كني!

ميدونم كه گرون تر ولي تا چند وقت ديگه شايد بشه 570 خريدش همش 100 هزار تومن هزار تومن با Premium فرق داره ولي خيلي بهتره!
خیلی بهترش رو واسم توضیح میدی؟!:cheesygri
البته اگه مشکل گرماییش به ظرو کامل حل میشد میشد بگی ولی الان...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or