اينه ديگه اگه ميدونستي elite چيه اينا را نميگفتي كه .اگه ميدونستي elite چيه اينجا 100 بار از اينو اون سوال نميكردي كه ايا xbox360 نياز به فن داره يا نه .
اگه ميخواي خيالت از بابت گرما و به قول همه صداي بولدوزر ! راحت بشه در خريد elite شك نكن .
اولا اينكه هارد 120 گيگ داره كه بدرد شما نميخوره

خوب اين بكنار .
دوما يه خروجي hdmi داره كه همون ps3 ناز و قلقلي شما هم داره .
سوما يه كابل hdmi داره .
چهارما قططعات با كيفت داخلش به كاربرده شده كه كلا خيال شما را از بابت خريد يه فن براش راحت ميكنه و بدون فن ديگه تا 24 ساعت بكوب بازيش كن هيچي نميشه .
پنجما درايوش مارك benq هست كه سرعت لود اون در بازيها زيادتر و هم ارامتر كار ميكنه و همچنين اصلا لرزش نداره به طوري اگه xbox360 هاي معملي را روي يك ميز قرار بدي و اگه درايورش در حال چرخش باشه لرزه اي كه درايور داره منتقل به ميز ميكنه صداي زلزله را ميده و خيلي گوش خراش براي اينكه اين صدا نياد بايد زير كنسولت محكم باشه نتونه اين لرزه زيرش منتقل بشه .
ولي elite به قدري لرزه كم داره وقتي دستت اين كنسول را ميگيري هيچ لرزشي احساس نميكني كلا خيلي نرم كار ميكنه .
و اينكه رنگ كنسول سياه هست كه خيلي زيباتر از بقيه هست و ميتوني كلي پز بدي !
اينها چيزهايي بودن كه من خودم elite را ديدم و ازمايش كردم تو يه مغازه كه صميمي هستم باهاش و كلي خريد ميكنم و .
ولي تنها ايرادش اينه كه فعلا خيلي گرونه ولي اگه عجله نداري يه ماه وايسي ميتوني elite را قيمت 600 يا كمتر بخري .