تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
به نظر من که 98% مشکلات 360 از گرمايش زييادشه..........
2% ديگشم به خاطر نوسانات برق........مطمئن باشيد اگه اين 2 فاکتور رو درست
انجام بديد دستگاتون هيچ وقت دچار مشکل نمیشه.....البته به غيره درايو...

سلام یک سوال داشتم
این فنهای کامپیوتر رو با چه چیزی به کنسول وصل کردید؟
2 تا راه داره :
1. با پاور دست دوم کامپوتر
2. با ترانس متغیر برق
که دومی تمیز تر و راحت تره

ولی اگر منظورت چسبوندنشه با پیچ به سوراخای پشت یا با چسب پهن.

2
ولی اگر منظورت چسبوندنشه با پیچ به سوراخای پشت یا با چسب پهن.
نه علی جان پیچ چسب نمی خواد بابا شما کافیه فنهارو به هم بچسبونی و بعد بین فیش کابل VGA و فیش پاور گیر بندازی اونوقت به هیچ وجه از جاش تکون نمی خورده اینکار هم تمیز تره و هم مشکلات فیزیکی رو دستگاه ایجاد نمی کنه . و براحتی قابل جدا شدن هستش کافیه یکی از فنهارو در بیاری . موفق باشید . ;)

دقیقا درست گفت میلاد خان میتونید بین کابل برق و کابل کامپوننت قرار بدید البته کار خیلی درستی نیست ولی میتونید یه نخ از توی فن رد کرده و دور کنسول بیارید این طوری بهتره

اگه کنسول من خراب بشه دیگه مطمئن میشم مشکل 360 مشکل گرمایی نیست;)

اینتر عمودی و اینتر افقی

Attachments

• DSC00136.JPG
    DSC00136.JPG
    48.5 KB · مشاهده: 130
  • DSC00137.jpg
    DSC00137.jpg
    23.6 KB · مشاهده: 130
آخرین ویرایش:
به نظر من که 98% مشکلات 360 از گرمايش زييادشه..........
2% ديگشم به خاطر نوسانات برق........مطمئن باشيد اگه اين 2 فاکتور رو درست
انجام بديد دستگاتون هيچ وقت دچار مشکل نمیشه.....البته به غيره درايو...
کلا اشتباه مایکروسافت اینه که CPUو GPU کنسول رو 65nm تولید نمی کنه ما که نفهمیدیم چرا اگه این کار بکنه هم کنسول گرمای کمتری تولید می کنه هم هزینه تولید این کنسول پایین تر میاد در Elite به گفته خود مایکروسافت مشکل گرمایی برطرف شده اما اگر 65nm تولید میشد مطمئن تر بودیم .

تا دلت بخواد همین منو منصرف کرد :(
نه بابا علی جان چرا بنده خدا رو می ترسونی کجا اینهمه آدم مشکل داشتن حالا خوبه این تاپیک نظرسنجی هم داره شما اگه به نظر سنجی دقت کنین می بینین که همش یکی دو نفر این مشکل براشون پیش اومده (باوجود فن هم مشکل داشتن ) که اون هم مطمئن از چیز دیگه بوده . با فن 85 درصد مشکلی نخواهید داشت .

من میخوام اینجا کلا یک چیز را بگم که این سه چراغ 360 واقعا قاطی داره من تا حالا ده بار 3 چراغ داده حالا ادامه را داشته باشید یک بار چون کابل hd سفت نبود یک بار که واقعا من را برد به سمت سکته وسط بازی یک دفعه خاموش شد گفتم به رحمت ایزدی پیوست ولی بعد از دوساعت روشنش کردم درست شد نمیدونم سیما شل شده بود نوسان بود چی بود نمیدونم ولی کلا این کنسول یکی مثل من نباید میخرید چون با صد تا بدبختی خریدم حالا همش موقع بازی همش ترس دارم البته نمیگم نخرید ولی برای هر چیز باید آماده باشید و من واقعا با این که طرف دار هیچ کنسولی نیستم و لی در اینجا میگم که برنده از نظر کیفیت 100 ps3 هست و این جنگ مسخره برنده شدن در یک نسل موجب این خرابی هاست یعنی به خدا اگر من آمریکا بودم روزی 3 تا دستگاه میسوزوندم تا بلاخره یک سالمش بیاد دستم شما حساب کن 90 روز گارانتی یعنی چی یعنی عشق کی میره فن بخره

آخرین ویرایش:
من میخوام اینجا کلا یک چیز را بگم که این سه چراغ 360 واقعا قاطی داره من تا حالا ده بار 3 چراغ داده حالا ادامه را داشته باشید یک بار چون کابل hd سفت نبود یک بار که واقعا من را برد به سمت سکته وسط بازی یک دفعه خاموش شد گفتم به رحمت ایزدی پیوست ولی بعد از دوساعت روشنش کردم درست شد نمیدونم سیما شل شده بود نوسان بود چی بود نمیدونم ولی کلا این کنسول یکی مثل من نباید میخرید چون با صد تا بدبختی خریدم حالا همش موقع بازی همش ترس دارم البته نمیگم نخرید ولی برای هر چیز باید آماده باشید و من واقعا با این که طرف دار هیچ کنسولی نیستم و لی در اینجا میگم که برنده از نظر کیفیت 100 ps3 هست و این جنگ مسخره برنده شدن در یک نسل موجب این خرابی هاست یعنی به خدا اگر من آمریکا بودم روزی 3 تا دستگاه میسوزوندم تا بلاخره یک سالمش بیاد دستم شما حساب کن 90 روز گارانتی یعنی چی یعنی عشق کی میره فن بخره

ای بابا اینهایی که میگی همه ماله بی احتیاطیه خودته و اصلا ربطی به کنسولت نداره
یعنی کنسول روشنه یهوو کابلش شل میشه و نه این کنسول جون داره هی تکون می خوره تا کابلش بیفته
شما خیلی حرف های بی خودی زدی و درش هم هیچ شکی نیست ;)
من نمی دونم چی بگم اما شل شدن کابل ربطی به کنسول نداره شما درست اونو جا بزن تا 1 قرن دیگه در نمیاد

البته کیفیت دستگاه های جدید بهتر شده طوری که مایکرو گارانتی رو از 90 روز به 1 سال تمدید کرده ( باید بهتر شده باشه که همچین کاری کرده ) . :)

دیروز واسه یکی از رفقا یه 360 که تاریخ تولیدش 2006/12/22 بود گرفتیم اقا باورتون نمیشه 5 ساعت بدون فن باهاش بازی کرد بعد 5 ساعت از پشتش هوایی که میومد نه تنها داغ نبود بلکه به زحمت میتونم بگم گرم بود ماله خودم هم که 2006 12 هستش و 10 روزی میشه گرفتم از ترس تو این 10 روز بیشتر از 1 یا 2 ساعت پشت سره هم کار نکرده بود ولی امروز از صبح ماله خودمم تست کردم و دقیقا از نظر حرارت مثله اون یکی بود یا شما مارو خیلی ترسوندین یا واقعا اینا کیفیتشون بهتره یه توضیح میدین که بعد از 5 ساعت بازی چجوری باید باشه حرارت کنسول

دیروز واسه یکی از رفقا یه 360 که تاریخ تولیدش 2006/12/22 بود گرفتیم اقا باورتون نمیشه 5 ساعت بدون فن باهاش بازی کرد بعد 5 ساعت از پشتش هوایی که میومد نه تنها داغ نبود بلکه به زحمت میتونم بگم گرم بود ماله خودم هم که 2006 12 هستش و 10 روزی میشه گرفتم از ترس تو این 10 روز بیشتر از 1 یا 2 ساعت پشت سره هم کار نکرده بود ولی امروز از صبح ماله خودمم تست کردم و دقیقا از نظر حرارت مثله اون یکی بود یا شما مارو خیلی ترسوندین یا واقعا اینا کیفیتشون بهتره یه توضیح میدین که بعد از 5 ساعت بازی چجوری باید باشه حرارت کنسول
ببينيد مسئله دقيقا همينجاست. فنهاي خود كنسول اونقدر سريع نيستن كه هواي كنسول رو تهويه كنن و اصلا هواي چنداني بيرون نميدن. شما براي تشخيص گرم شدن دستتون رو به بدنه كنسول زير درايو بزنيد اونجا مقدار حرارت بخوبي مشخصه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or