تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
اینم یه تصویره که ولتاژهای مختلف رو روی مادربورد 360 نشون میده و برای کسانی که میخوان
فنهای 360 رو 12 ولت کنن راهنمای خوبیه
هر ولتاژ با رنگی مشخص شده
6ce8tna.jpg

اون منابع 12 ولتی که توی عکس بالا می‌بینین درسته، اما خیلی‌ها پیش‌نهاد می‌کنن که برق به صورت مستقیم، قبل از پخش و پلا شدن توی بُرد، از زیر کانکتور پاور گرفته شه که امنیتش بیش‌تره:

xbox5.jpg

البته اگه برق 5 ولت می‌خواین از زیر کانکتور USB می‌تونین بگیرین:

usb-power-th.jpg

در آخر هم یک نکته‌ی مهم می‌مونه:

dvd-power-th.jpg

It's highly suggested that you DO NOT run anything aside from a few LEDS from the DVD 12v source.

کلا به نظرم بیخیال سورس‌های DVD بشین خیلی کار خوبی کردین. این همه منبع دیگه هست. مخصوصا زیر کانکتور پاور که کاملا ایمنه.

برای دیدن همه‌ی منابع برق به این پیوند برید:
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=505106

سلام
من از اینترکولر استفاده میکنم این پنکه رو هم همیشه روشن میکنم جلوی دستگام و یه جورایی هوا رو میدم زیر کنسول به نظرتون تاثیری داره یا نه؟!

63txoqq.jpg

سلام!
میگم برای لحیم کردن سیم های فن به ولتاژ v 12 باید دو تا سیم رو به 2 منبع وصل کنیم یا میشه 2 تا سیم رو یکی کرد و به 1 جا لحیم کرد؟

ممنون

من از اینترکولر استفاده میکنم این پنکه رو هم همیشه روشن میکنم جلوی دستگام و یه جورایی هوا رو میدم زیر کنسول به نظرتون تاثیری داره یا نه؟!

اون اداپتور كه پشت ميزه اگه اداپتور 360 هست روي قالي يا موكت نزارش
توي دفترچه هم نوشته كنسول يا اداپتور رو جاي نرم نزاريد چون باعث بسته شدن راه تهويه ميشه
سعي كن روي موزاييك بزاريش
من گذاشتمش روي جعبه كفش:cheesygri;)

آخرین ویرایش:
من يكي كه 100 درصد با پنكه مخالفم چون با اين سرعتش جريان تهويه رو خراب ميكنه و يادم يكي از همين بچه هاي سايت پنكه گذاشته بود و دستگاهش به فنا رفت

فکر کنم احسان بود که با فن یخچال که شبیه پنکه بود خنکش میکرد!
حالا اگه بزارمش 2-3 متر دورتر چی؟
شما مگه کنسولت 2007 نیست؟... من تا الان بدون فن دارم کار می کنم آخ نگفته :cool: ... دیگه نیازی به پنکه نیست... :-"
پ.ن: ولی حواست باشه که همیشه دمای اتاقت از 25 درجه بیشتر نشه... چون اون موقع اگه پنکه هم بزاری بدتر میشه چون هوای گرم میده تو کنسول... :biggrin1: ;)

فکر کنم احسان بود که با فن یخچال که شبیه پنکه بود خنکش میکرد!:-"
حالا اگه بزارمش 2-3 متر دورتر چی؟

بهیچ وجه سعی نکن بوسیله باد کنسولتو خنک کنی چون فقط قسمت بیرونی کنسول خنک میشه ولی تهویه داخل کنسول مختل میشه . باید هوای محیط خنک باشه و هوا بطور معمولی از طریق منافذ کنسول به داخل کنسول کشیده بشه که البته داشتن یه فن قوی پشت کنسول کمک بسیار زیادی به کشیده شدن هوا به داخل کنسول و خنک شدنش داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or