duke_nukem
کاربر سایت
من که هنوز گیجم ببین من که دل باز کردن دستگاهو ندارم بگو از بیرون به چه قسمتهایی فن وصل کنم و کدوم هوا رو بده تو و کدوم بده بیرون؟مرسی
2 تا سوالمن که هنوز گیجم ببین من که دل باز کردن دستگاهو ندارم بگو از بیرون به چه قسمتهایی فن وصل کنم و کدوم هوا رو بده تو و کدوم بده بیرون؟مرسی
هارد داری یا نه؟؟؟؟2 تا سوال
1.هارد داری
2.دستگاهت را عمودی میزاری یا افقی؟

ببین اگه از اینتر کولر و ... استفاده نمیکنی از فن کامپیوتر استفاده کن بهتر است!!هارد داری یا نه؟؟؟؟
افقی یا عمودی؟؟؟؟؟![]()
2 تا سوال
1.هارد داری
2.دستگاهت را عمودی میزاری یا افقی؟
حالا درست شد 3 تا عکس شدببین اگه از اینتر کولر و ... استفاده نمیکنی از فن کامپیوتر استفاده کن بهتر است!!
اگه هارد داری و میخوای فن کامپیوتر ببندی یکی از راه های زیر را انتخاب کن
ضمنا دستگاهت را باید افقی بزاری با کمی فاصله با زمین.
فقط به فلاش های سیاه توجه کن.
ضمنا اگه چند تا فن سمت راست میتونی بزاری اینا برای یک فن سمت راست است اگه دو تا فن میتونی بزاری بگو تا درستش کنم؟دید افقی جلوی کنسول سمت راست روبروی هارد
![]()
![]()
![]()
یه عکس از بالای xbox در حالت عمودی بده تا راهنماییت کنم.هارد دارم دستگام پرمیومه
دستگامم همیشه عمودی بوده ولی چند روز که افقی گذاشتم چون پایه نزاشته بودم یه بار دستگام سر nba street وایستاد از این به بعد می خوام افقی بزارم ولی با 4 تا پایه زیرش
خوب پس کلا 5 تا فن میتونی ببندی.سه تا فن میشه سمت راست بست
به نظر من بهترین حالت اینه که هر دوتا فن پشت هوا رو بدن تو و فن های بغل سمت راست بدن بیرون
یعنی چه از بالای xbox عکس بگیرم دقیق تر بگو تا بزارم
خوب پس کلا 5 تا فن میتونی ببندی.
این حالت ها رو که میزارم همه را امتحان کنید هر کی دوست داشت بعد بهترین تا بدترین بگو بر حسب شماره عکس ها.
نمیخواد عکس بگیری بی خیال شو.
شماره ی 3 هم بد نیست ولی 1 یه چیز دیگه است.حق با دوستمونه!
شماره یک از همش بهتره!
من اول شماره 2 رو استفاده می کردم!
ولی 1 از همش بهتره!
در ضمن در رابطه با تعداد فن ها میشه تعدادشون رو تا 9 تا هم اضافه کرد!
از کی این کارو کردی؟بنظر من باز و انگولک کردن کنسول کار جالبی نمیتونه باشه. کاری که کردم اینه:
1. یه اینتر کولر سه فن اورجینال Nyko وصل کردم.
2. کنسول رو بافاصله از روی میز بصورت افقی گذاشتم.
3. 3 تا فن 12 ولت گذاشتن سمت راست کنسول که کار دمیدن رو انجام میدن.
4. از یه منبع تغذیه 24 ولتی برای این کار استفاده میکنم.
حالا اگه بخوام میتون بالای 8 ساعت بازی کنم بدون کوچکترین نگرانی از حرارت.