تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
rainbow جان من اين 3 تا فني كه زير كنسول نصب ميشه رو امتحان كردم ولي نتيجه نداد و بيشتر گرم ميشد .من پشت كنسول 4 تا فن كيس گزاشتم 2تا 2تا به هم چسبوندم و اينجوري بهتر بود حالا شما هم يك امتحان بكن . ;)
بياين يه فكري براي داخل كنسول بكنيم CPU و GPU كه ديگه از شر گرما راحت شيم .( فن داخلي ) كه مايكرو يادش رفته بزاره .

rainbow جان من اين 3 تا فني كه زير كنسول نصب ميشه رو امتحان كردم ولي نتيجه نداد و بيشتر گرم ميشد .من پشت كنسول 4 تا فن كيس گزاشتم 2تا 2تا به هم چسبوندم و اينجوري بهتر بود حالا شما هم يك امتحان بكن . ;)
بياين يه فكري براي داخل كنسول بكنيم CPU و GPU كه ديگه از شر گرما راحت شيم .( فن داخلي ) كه مايكرو يادش رفته بزاره .
يه چيزي بگم اون 3 تايي كه ميذاريد زير كنسول بايد حالت دمندگي داشته باشه

جان من اين 3 تا فني كه زير كنسول نصب ميشه رو امتحان كردم ولي نتيجه نداد و بيشتر گرم ميشد

خوب این یعنی تراکم هوا بیشتر شده! ( هوا گرمتر و قطعات خنک تر )
اگر تخلیه هوا خوب انجام بگیره ، مثل مال من ، بهترین نتیجه رو بدست میارید!

چرا وقتی منافذ رو باز گذاشتی بهتر شد؟بعنی دیگه با چسب منافذ رو نبندیم؟یه سوال دیگه اگه نخوایم پشت دستگاه فن nyko بزاریم چند تا فن کامپیوتر بزاریم؟سمت راست هم سه تا بزاریم؟

چرا وقتی منافذ رو باز گذاشتی بهتر شد؟

چون اونطوری این فن ها هرچی هوا می فرستادن ، می رفت داخل و تراکم بیش از اندازه میشد! و یک جریان هوا به سمت مخالف درست میشد و هوای گرم به سمت هارد میرفت = گرم شدن هارد!
حالا که باز گذاشتم هرچی هوا کم بیاد جایگزین و تراکم استاندارد رعایت میشه! و هیچ فشار اضافی بوجود نمیاد!

این رو تو صفحه های قدیمی دیدم !!!! به اندازه ی 6 فن روی اینترکولر (امضای فرزاد) خنک می کنه ؟ این که خیلی ارزون در میاد
Image(255).jpg

این رو تو صفحه های قدیمی دیدم !!!! به اندازه ی 6 فن روی اینترکولر (امضای فرزاد) خنک می کنه ؟ این که خیلی ارزون در میاد

عزیز من:
1.یه عده از افراد قبل از اینکه جریان فن سازی رفتن اینتر کولر خریدن!
2.یه عده خوششون نمیاد کنسولشون از ریخت بیفته!
3. بستن فنهای به اون بزرگی اون پشت یک مقدارد دنگ و فنگ اضافی داره که تازه درست و حسابی هم چفت نمیشن!
4.ارتقا اینتر کولر کاملا دلبخواهی هست!;) و هیچ اجباری ندارین! فقط اگه از قبل اینترکولر گرفتین! بجای اینکه با قیمت ارزونتر بفروشینش و جاش 4 تا فن Pc بذارین ، می تونین ارتقائش بدین! با کمترین ضرر!

عزیز من:
1.یه عده از افراد قبل از اینکه جریان فن سازی رفتن اینتر کولر خریدن!
2.یه عده خوششون نمیاد کنسولشون از ریخت بیفته!
3. بستن فنهای به اون بزرگی اون پشت یک مقدارد دنگ و فنگ اضافی داره که تازه درست و حسابی هم چفت نمیشن!
4.ارتقا اینتر کولر کاملا دلبخواهی هست!;) و هیچ اجباری ندارین! فقط اگه از قبل اینترکولر گرفتین! بجای اینکه با قیمت ارزونتر بفروشینش و جاش 4 تا فن Pc بذارین ، می تونین ارتقائش بدین! با کمترین ضرر!
مرسی از راهنمایی شما ... فقط من یه سری سوال دارم :
1. من چون هیچی از الکترونیک سرم نمی شه اینو می پرسم ... این سیم هایی که از فن های CPU در میاد رو باید به کجا وصل کرد تا روشن بشن ؟
2. شما کجای کنسولت 9 تا فن بستی ؟

یه سوال رک دارم یه جواب رک هم میخام :
فن نایکو سه تایی خوبه یا نه میشه 3 . 4 ساعت متداول بازی کرد و بعد از حدود
نیم ساعت استراحت دوباره بازی کرد بدون این که فشاری به دستگاه بیاد ؟

پیشنهاد شما چیه ؟

مرسی از راهنمایی شما ... فقط من یه سری سوال دارم :
1. من چون هیچی از الکترونیک سرم نمی شه اینو می پرسم ... این سیم هایی که از فن های CPU در میاد رو باید به کجا وصل کرد تا روشن بشن ؟
2. شما کجای کنسولت 9 تا فن بستی ؟

1. یه پاور دست دوم بگیر!
2.خوب 6 تاش که مال همین اینتر کولر هست 3 تا هم بالا توضیح دادم!

حالا بالاخره بگین من بدون فن nyko چند تا فن لازم دارم می خوام ببینم چند تا کم دارم بعد از ظهر برم بخرم

کلا اگه بخوای زیر هم ببندی و پشت تا جا داره بذاری ( اگر Nyko نداری ) 7 تا!

یه سوال رک دارم یه جواب رک هم میخام :
فن نایکو سه تایی خوبه یا نه میشه 3 . 4 ساعت متداول بازی کرد و بعد از حدود
نیم ساعت استراحت دوباره بازی کرد بدون این که فشاری به دستگاه بیاد ؟
پیشنهاد شما چیه ؟

مشکلی نداری! من هم بدون فن مشکلی ندارم! تقریبا 1 سال بدون فن باهاش بازی می کردم! خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی! این کارا هم که کردم سر هوای دلم بوده!

به نظر شما بهتر نیست اون منافذ سمت راستو (در حالت افقی) ببندیم چون هوایی که فنها می دن تو بیشترش از اونجا میره بیرون.سمت چپها رو که باز بزاریم فکر کنم برای هارد کافی باشه

به نظر شما بهتر نیست اون منافذ سمت راستو (در حالت افقی) ببندیم چون هوایی که فنها می دن تو بیشترش از اونجا میره بیرون.سمت چپها رو که باز بزاریم فکر کنم برای هارد کافی باشه
بهترین کار اینه که تمام منافذ رو ببندی ... یک فن رو دمنده کنی و یکی رو هم کشنده... اینطوری هوا همش در جریانه (نباید Nyko بزاری تا بشه دوتا فن بزرگ پشت کنسول بست).

دلیل رو توضیح دادم که چرا باز باشن بهترن!

چون اونطوری این فن ها هرچی هوا می فرستادن ، می رفت داخل و تراکم بیش از اندازه میشد! و یک جریان هوا به سمت مخالف درست میشد و هوای گرم به سمت هارد میرفت = گرم شدن هارد!
حالا که باز گذاشتم هرچی هوا کم بیاد جایگزین و تراکم استاندارد رعایت میشه! و هیچ فشار اضافی بوجود نمیاد!

من هر 2 تاش رو تست کردم!
باز باشن بهتره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or