تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
واقعا من جدیدا خیلی بازی نمیکنم چون من الان گزاشتمش توی اتاقم و حداقل باید 10 دقیقه کولر روشن باشه تا اتاقه یکم خنک شه تا بشه بازی کرد تازه باید در هم باز باشه تا از دوباره گرم نشه یعنی بازی در شب تعطیل بعضی موقع ها به سرم میزنه روشنش کنم بگیرم بخوابم تا قشنگ حال بیاد ببینم چقدر میتونه دموم بیاره شوخی میکنم ولی اگر قصد داشتم نسل بعد را بخرم اگر کسی ازم نخریدتش 100 درصد این کار را میکنم

بنده 25 تومن 3تاییش رو خریدم
همش هم 3 تا فن هستش و اینقدر پولش نیست ضمنا 3 تا فن اصل و قلابی هم نداره بیخود پول مدلهای گرونتر رو نده اگه هم فن هاش خراب شن خب عوض میکنی چون مهم قابشه

چرا شما هم نمیرید به جای این کارا 2 تا فن کامپیوتر بزارید پشتش؟ هم خیلی ارزونتر در مییاد هم قویتره!!!
یکی از بچه ها با آداپتور خریده 2000 تومن
به نظرتون 25000 تومن nyko پول دور ریختن نیست؟

چرا شما هم نمیرید به جای این کارا 2 تا فن کامپیوتر بزارید پشتش؟ هم خیلی ارزونتر در مییاد هم قویتره!!!
یکی از بچه ها با آداپتور خریده 2000 تومن
به نظرتون 25000 تومن nyko پول دور ریختن نیست؟

دقیقا ....
فنهای کیس کامپیوتر دو برابر فنهای اینتر کولر هستند و قدرتشم همینطور ;)

منم رو فن كامپيوتر كار كردم و تا الان 6-7 ساعت به ما فاز داده
و داغ نكرده
تا حالا بيشتر كار نكردم ولي 25 تومن ميشه چه كار هايي باهاش كرد
كم كم ميريم 5 تا بازي ميخريم
و صفا مي كنيم !!!!!111

منم رو فن كامپيوتر كار كردم و تا الان 6-7 ساعت به ما فاز داده
و داغ نكرده
تا حالا بيشتر كار نكردم ولي 25 تومن ميشه چه كار هايي باهاش كرد
كم كم ميريم 5 تا بازي ميخريم
و صفا مي كنيم !!!!!111

ممکنه باورت نشه من باهمین فنها روز جمعه 12 ساعت باهاش بازی کردم و هیچ مرگش نزد ...
فقط فن بزار ... ده تا بازی بخر بازی کن .... عشق است

ممکنه باورت نشه من باهمین فنها روز جمعه 12 ساعت باهاش بازی کردم و هیچ مرگش نزد ...
فقط فن بزار ... ده تا بازی بخر بازی کن .... عشق است
و اما یه کار بهتر ببینید فن کامپیوتر بهش وصل کنید ولی یکی را اگه از پشت نگاه کنیم سمت راست (سمت درایو ) را به صورت هواده استفاده کنیم بعد بغلش مکننده بزاریم برای این کار میتونی فن را برعکس کنی بعد دیگه نمیمکه و فوت میکنه اینطوری به جی پی یو و رم باد میزنه و هم هوای گرم را بیرون میکشه

دقیقا ....
فنهای کیس کامپیوتر دو برابر فنهای اینتر کولر هستند و قدرتشم همینطور ;)
بهتره برای فوت کردن از فن های پاور یا سی پی یو استفاده کنید.
یه نکته فن کوچیک ببندم را فن بزرگ لطفا یه عکس از فن هاتون بدید ببینیم چه جوریاست.

Image(255).jpg

اینو وحید گذاشته بود!
انصافن با سلیقش خیلی حال کردم

به نظر من فن پاور بهتر است سی پی یو هم خوبه ولی پاور یه چیز دیگست یه خاطر درجهی مناسب بال ها اگه دست بزاری پشت فن پاور و دست بزاری پشت فن خود پی سی در حالت روشن میبینی فن پاور گرمای بیشتر و قدرت بیشتری داره امتحان کن میفهمی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or