تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
آیا میشه رو جی پی یو دماسنج حرارتی بست خودمون ببندیم نه اون رنگی را؟
خودمون از کجا دماسنج بخریم؟
نمیدونم
چند وقت پیش از اشکان راجب کنسولش پرسیدم دمای کنسولو دقیق گفت:eek:
احتمالا از این سیما که دمای مادربورد رو در مییاره براش میزارن

دوستان برای اینکه یه جمع بندی هم تو مطالب تاپیک صورت بگیره میخواستم یه سوال بپرسم:
لطف کنید نویز تولیدی توسط کنسول 360 رو در این 3 حالت بگید:
1. زمانی که کنسول در حالت Default خودش بدون هیچ دستکاری کار می کنه.
2. زمانی که کنسول از اینتر کولر استفاده میکنه. (مثل اینترکولر Nyko یا اگر هر مارک دیگه
ای هست باذکر اینکه کجا اون اینتر کولر رو میفروشه بگید.)
3. زمانی که کنسول از فن خودش در حالت 12V استفاده میکنه. (مثل کاری که آقا طاهر NextGen برای کنسولهای خودش انجام میده.)
تفاوت اینها رو از نظر نویز تولیدی و میزان کارایی بگید.(البته اگر روش دیگه ای هم هست با ذکر اینکه کجا این کار رو انجام میده هم بگید.)
و در واقع اینکه کدوم یک از این روشها آدم رو از شر این گرمای کنسول 360 راحت میکنه.
ممنون میشم هرچه سریعتر جوابمو بدید.:love:

دوستان برای اینکه یه جمع بندی هم تو مطالب تاپیک صورت بگیره میخواستم یه سوال بپرسم:
لطف کنید نویز تولیدی توسط کنسول 360 رو در این 3 حالت بگید:
1. زمانی که کنسول در حالت Default خودش بدون هیچ دستکاری کار می کنه.
2. زمانی که کنسول از اینتر کولر استفاده میکنه. (مثل اینترکولر Nyko یا اگر هر مارک دیگه
ای هست باذکر اینکه کجا اون اینتر کولر رو میفروشه بگید.)
3. زمانی که کنسول از فن خودش در حالت 12V استفاده میکنه. (مثل کاری که آقا طاهر NextGen برای کنسولهای خودش انجام میده.)
تفاوت اینها رو از نظر نویز تولیدی و میزان کارایی بگید.(البته اگر روش دیگه ای هم هست با ذکر اینکه کجا این کار رو انجام میده هم بگید.)
و در واقع اینکه کدوم یک از این روشها آدم رو از شر این گرمای کنسول 360 راحت میکنه.
ممنون میشم هرچه سریعتر جوابمو بدید.:love:

کسی نمی خواد جواب ما رو بده؟:((

اقا چرا خودتونو اذیت میکنید این کنسول بدرد نمیخوره بندازینش دور یه ps3 بخرید خودتونو راحت کنید من نمیدونم اخه کنسولی که باید از ترست بیشتر از 4 ساعت نباید با هاش کار کنی که یه موقع دستگاه اب نشه به چه دردی میخوره :laughing: تازه باید صدای یه فن که مثل تهویه یه کارخونس هم تحمل کنی
آخه پی اس سه بازی هاش گرونه؟
بازی های قشنگ هم کم داره؟؟؟

درسته بازی هاش گرونه ولی یه چیزی هست که مثلا الن دوست من یه بازی خرید 52 هزار بعد رفت اونو داد 10 تومنم روش یه بازی دیگه برداشت
بعد کی گفته که بازی قشنگ نداره
fall of man
motor strom
که خدایه بازین
تاچند وقت دیگه هم
teken 6
metale gear 4:laughing:
god of war 3
اینا بازی هایی نیستن که به راحتی ازشون گزشت

باز اینجا هم شروع شد - تاپیک یه چیز دیگه هست ها :cool:
شما بهتره فعلا به فکر Bio shock باشی که حدود 15 روز دیگه با همین کنسول بدرد نخور بازی می کنیم .
بعدی هاشم که داره میاد که میدونی دیگه :-"

درسته بازی هاش گرونه ولی یه چیزی هست که مثلا الن دوست من یه بازی خرید 52 هزار بعد رفت اونو داد 10 تومنم روش یه بازی دیگه برداشت
بعد کی گفته که بازی قشنگ نداره
fall of man
motor strom
که خدایه بازین
تاچند وقت دیگه هم
teken 6
metale gear 4:laughing:
god of war 3
اینا بازی هایی نیستن که به راحتی ازشون گزشت
اینا عنوان های کمی هستند ور rainbow six vegas obilvion hears of war loast planet haloo 3 ,........

جانه من بچه نشید
نظره شما برای هیچ کسی مهم نیست مخصوصا تو انجمن 360
من خودم عاشق ps3 هستم اما یه چیزی هست که:
شما داری با تخیل زندگی میکنی میگی چرا میگم برای اینکه شما داری بازیهایی مثال میزنی که قراره ساله 2008 بییاد و از خوب بودنشونم هیچ اطمینانی نیست حتی سلطانه tps یعنی god of war
اما 360 الان کمه کم 5-6 عنوان داره که ریلیز شدن!
من قبلا تو همین انجمن گفتم من حاضر نیستم بخاطره یه بازیه gears of war یه کنسول بخرم اما الان فرق کرده و یکی دوتا نیستن
در حالی که بازیی مثله risistance اصلا ارزش خرید کنسولو نداره!
البته بگما لیست آینده سونی خیلی خیلی درخشانتره!
ببخشید اگه off topic بود:cheesygri

آخرین ویرایش:
بهتره تمومش کنیم ...only 360
من دیشب 3 تا فن زیر کنسول گزاشتم و 4 تاهم از قبلا پشت کنسول بود ولی با اضافه کردن این سه تا فن زیر کنسول دستگاه بیشتر گرم میکنه :confused: ؟؟؟

بهتره تمومش کنیم ...only 360
من دیشب 3 تا فن زیر کنسول گزاشتم و 4 تاهم از قبلا پشت کنسول بود ولی با اضافه کردن این سه تا فن زیر کنسول دستگاه بیشتر گرم میکنه :confused: ؟؟؟
به نظر من فقط یه اینترکولر بزاری پشتش و بقیه ی جاها رو خالی بزاری بهتره... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or