تاثیر فن در بقای کنسول Xbox 360

وضعیت کنسول شما با فن یا بدون فن

• با وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 40 10.8%
  • بدون وجود فن از ابتدا ، کنسولم دچار مشکل چراغ قرمز شده

رای‌ها: 45 12.2%
  • کنسول من مشکل چراغ قرمز نداشته

رای‌ها: 285 77.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    370
اگه اول های تاپیک رو بخونی بچه ها چند نوع فن دست ساز گزاشتن و دربارش توضیح دادن!
ولی اگه حوصله نداری با rainbow تماس بگیر
:eek:salam baba khoshtipe man ke darmorede sakht fan naporsidam darde man ine ke alan 4 fan poshteshe 2fanam ziresh vali bazam bipedar dagh mikone hala shoma jarahane 360 tosie mikonid fanaro dararm ya na tabehal ke fan nadashtam be moshkel bar nakhorde boodam alanam moshkeli nadaram vali 45daghighe ta 1sat ke bahash bazi mkonam dast be badanash mizanam bazam dagh mitarsam fana khoob kar nemikonam hala shoma porfosoraye gerami chi tazvig mikonid?

آخرین ویرایش:
:eek:salam baba khoshtipe man ke darmorede sakht fan naporsidam darde man ine ke alan 4 fan poshteshe 2fanam ziresh vali bazam bipedar dagh mikone hala shoma jarahane 360 tosie mikonid fanaro dararm ya na tabehal ke fan nadashtam be moshkel bar nakhorde boodam alanam moshkeli nadaram vali 45daghighe ta 1sat ke bahash bazi mkonam dast be badanash mizanam bazam dagh mitarsam fana khoob kar nemikonam hala shoma porfosoraye gerami chi tazvig mikonid?
به نظر من اگه فقط یه اینتر کولر پشتش بزارید و بقیه ی جاها رو خالی بزارید تا هوا واردش بشه بهتره... ;)

تنها فن موجود nyko هست و بچه ها هم راضین!
به غیر از اون هم هست ولی همه از همین فن استفاده میکنن!
مارک های قلابی هم هستند... مثلا روش فقط نوشته: 360 intercooler ... :-"
البته به نظر من اینترکولر چیزی نیست که تقلبی و اصل داشته باشه چون چیز خاصی نیست (3 تا فن هست دیگه)... هیچ تلنولوژی خاصی هم در ساختش نداره... ولی ممکنه مثلا فن های اصل nyko بهتر به پشت کنسول مچ بشوند... ;)

مارک های قلابی هم هستند... مثلا روش فقط نوشته: 360 intercooler ... :-"
البته به نظر من اینترکولر چیزی نیست که تقلبی و اصل داشته باشه چون چیز خاصی نیست (3 تا فن هست دیگه)... هیچ تلنولوژی خاصی هم در ساختش نداره... ولی ممکنه مثلا فن های اصل nyko بهتر به پشت کنسول مچ بشوند... ;)
به اونا میگن nyko غیر اصل یا طرح nyko :)

ایول!!!!!!!!!!!!حالا چند هستند؟(هم غیر اصل هم اصل nyko)

بنظرم اصل و غير اصل خيلي باهم فرق ندارن...اينا فقط براي بازار گرميه و كمي پول بيشتر گرفتن از من و شما!

بازم مي گم شما بهتره چيزي رو بخري كه خودت صلاحشو در اون مي بيني نه اونيكه مغازه دار بهت پيشنهاد مي ده...چون در نود در صد موارد اينا همشون فيلم بازي كردنه...!!!
بازم مي گم خيلي باهم فرق ندارن.

حالا من كه يكي دو روز پيش از فتحي قيمت كردم مي گفت اصل به قيمت 24 هزار تومن. ديگه قيمت امروز رو ندارم چون اينا هروقت دخلشون پول كم مي ياد ممكنه هر دفعه يه بازي در بيارن!

بهترین دما برای کنسول چه دمایی هست که راحت کنسول 24 ساعت کار کنه با این دما یه هیچ مشکلی بر نخره :confused:

من واقعا تعجب میکنم، 24 ساعته!!! از یک وسیله الکترونیکی اونم مثل 360 استفاده بشه!
من مطمئنم اگر شما بعد از هر 2 ساعت بازی حدود 30 الی 45 دقیقه کنسول رو خاموش کنید حتی بدون Inter Cooler و یا فن 12 ولت هم مشکلی نخواهید داشت، داستان سر اینه که بعضی از دوستان ساعات زیادی رو مشغول بازی کردن هستند، مثلا 4 ساعت میگذره و توجهی به کنسول بیچاره نمیشه حالا چه برسه بازی هایی مثل GTA IV بیاد که احتمالا 4 ساعت به نصف روز تبدیل میشه! تازه، چیزی که مشخصه، در Design سخت افزار 360 بخاطر مسائل تجاری، سهل انگاری که نمیشه گفت ولی عجله شده پس احتمالا بزودی در کنسول های تولیدی ماه های آینده این مشکلات بهتر خواهد شد. موفق باشید

آخرین ویرایش:
میگم آخرش مایکرو مجبور میشه بر عکس سونی که کنسولشو کوچیکتر میکنه کنسولشو بزرگ کنه که خنکتر شه:)
بلاخره من تو کله این تاپیک یه بحثه به درد بخور ندیدم!
همه بهم پیشنهاد میدن
بیاید بگید قبله اینکه فن بگیرید کنسولتون چقدر بود گرماش الان چطوره

میگم آخرش مایکرو مجبور میشه بر عکس سونی که کنسولشو کوچیکتر میکنه کنسولشو بزرگ کنه که خنکتر شه:)
بلاخره من تو کله این تاپیک یه بحثه به درد بخور ندیدم!
همه بهم پیشنهاد میدن
بیاید بگید قبله اینکه فن بگیرید کنسولتون چقدر بود گرماش الان چطوره

اتفاقا ماكرو نياز نيست كنسولشو كوچكتر كنه چون هنوزم از لحاظ وزن و اندازه خيلي جمع و جورتره!

چشم بصيرت مي خواد من كه خودم خيلي از اين تاپيك استفاده بردم! مثل تجربه هاي Rainbow يا Milad_777 و غيره.
خوب درباره خط آخر من خودم امروز فن گرفتم...بايد بگم تغيير انچناني ايجاد نشده فقط نسبت به قبل كه فن نداشتم با حدود 1 ساعت تاخير دما به اوج خودش مي رسه .

من تو يكي از فرام هاي خارجي خوندم كه اين فن ها فقط مي تونن 10% گرما رو دفع كنن. تو اون تاپيك هم بحث سر همين موضوع بود و اين نظر رو يه كاربر حرفه اي داده بود...منبع رو اگه پيدا كردم برات پي ام مي كنم خودت ببيني.

در كل تنها چيزي كه مي تونه كنسول رو از هر خطري مصون نگه داره همون درست استفاده كردنه و همچنين همينطور كه دوستمون گفتن بعضي ها پدر كنسولو در مي يارن و فكر نمي كنن كه واقعا يك وسيله برقي با اين قدرت و اين همه اصطحلاك و جريان برقي كه داخلش جريان داره چه گرمايي رو مي تونه ايجاد كنه اينم يكي از اون تجربه هاي با ارزش كه گفتم:

نوشته شده توسط Digital Dreams:
من واقعا تعجب میکنم، 24 ساعته!!! از یک وسیله الکترونیکی اونم مثل 360 استفاده بشه!
من مطمئنم اگر شما بعد از هر 2 ساعت بازی حدود 30 الی 45 دقیقه کنسول رو خاموش کنید حتی بدون Inter Cooler و یا فن 12 ولت هم مشکلی نخواهید داشت، داستان سر اینه که بعضی از دوستان ساعات زیادی رو مشغول بازی کردن هستند، مثلا 4 ساعت میگذره و توجهی به کنسول بیچاره نمیشه حالا چه برسه بازی هایی مثل GTA IV بیاد که احتمالا 4 ساعت به نصف روز تبدیل میشه! تازه، چیزی که مشخصه، در Design سخت افزار 360 بخاطر مسائل تجاری، سهل انگاری که نمیشه گفت ولی عجله شده پس احتمالا بزودی در کنسول های تولیدی ماه های آینده این مشکلات بهتر خواهد شد. موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or