تااریخ انتشار بازی Call Of Duty:Black Ops II

Satan1992

کاربر سایت
blops1.jpg

طبق کارتهای پیش فروشی که از بازی
Call Of Duty:Black Ops II برای IGN فرستاده شده بازی جدید ندای

وظیفه در تاریخ 13 نوامبر عرضه میشود. طبق اینPeservation Card ها، هم نام بازی و هم تاریخ بازی

تایید میشوند و به شایعات در باره این بازی که

در این ماه به اوج خود رسیده بودند،پایان داده میشود.

طبق ویدئویی که سایت Callofduty.com نشون داد و پرده از یه سلاح پیشرفته برداشت احتمال میرود

بازی در 10 یا 15 سال آینده به وقوع بپیوندد.

تاریخ رو نمایی از بازی 1 می در نظر گرفته شده است.

CODpo468_1335559756-156x117.jpg

تصویر 2

منبع

آخرین ویرایش:
بدو شرح!!! :
v71n1hduoomb3t6ij3eh.jpg

ورژن چوون تر پرایس+ترکیباتی از مک تاویش! با اینکه MOH رو بیشتر از BF3 قبول دارم ولی نظرم اینه که MOH توی جنگ جهانی استعداد بیشتری داره تا جنگ مدرن

خب اینو من تا تریلرشو دیدم دونستم و همه هم میدونن که مثل برایس ساختنش!
خب معلومه دیگه همه یه گیم بلی و داستان و کلا موجودیتشون تقلید از کال اف دیوتیه...ولی بازم cod شکستشون میده مثل همیشه....

درسته. منظور من هم از نظر بازار فروش و محبوبیت هست واینکه هر دو عنوان غول هستند. آخر سال هم باید برای بدست آوردن مقام بهترین شوتر سال باهم رقابت کنن.

وگرنه من فکر نمیکنم که ناشر و سازنده های این دو عنوان همدیگه رو به طور مستقیم رقیب بدونن. در صورتی که پارسال BF3 و MW3 به طور علنی همدیگه رو رقیب میدونستن و میخواستن پوز همدیگه رو بزنن :دی

در مورد بازی سال هم به نظرم انحصاری بودن نقش زیادی نداره. این خود بازی ها هستن که باید قوی ظاهر بشن. پارسال U3 علیرغم شایستگی هاش نتونست در حد U2 ی 2009 قدرتمند ظاهر بشه در صورتی که بتمن و اسکایریم و حتی پرتال فوق العاده قوی ظاهر شدن.

نمی دونم بهنام جان.احتمالش خیلی زیاده که من اشتباه کنم اما من خیلی به تصمیمات اون مراسم فکر کردم و سوالاتم رو جواب نداد حتی باور کن سر سوزنی به من نچسبید انتخاب FM4 به عنوان ریسینگ سال.البته اینا دیگه فقط دیدگاه های شخصی منه ولی حتی در انتخاب FM4 هم پارسال واقعا گزینه دیگری در ریسینگ نبود که نه در حد این بازی بلکه اون نزدیکی ها باشه تا بهانه ای برای انتخاب نشدن این بازی بهشون بده. پارسال اگه F4 رو کنار می زاشتیم انگار عملا عنوان درخور و شایسته ای نداشتیم. DIRT که رسما ارکید به تمام معنا شده بود و لایی کشی. SHIFT هم که بین دنیای NFS و شبیه ساز گیر کرده و تکلیفش مشخص نیست. یعنی اگه نمی دادن واقعا مسخره بود.اما باور کن با اینکه علاقه من رو به این عنوان می دونی اصلا در ذهنم نبود تا امشب که عنوان ریسینگ سال شده.واقعا الان اعتبار FM4 قائم به خودش هست و اصلا سایه عنوان سال شدنش در این سبک رو بالای سرش نمی بینیم.من خودم که همیشه دوست دارم سالی یه عنوان نظامی خوب بازی کنم و تا به حال هم این تجربه رو عنوانی بهتر از کال بهم نداده اما شاهد بودی که حجم سنگین انتقادات به MW3 واقعا سنگین بود که البته شانس اورد که تو زرد از اب در اومدن بتل این فشار رو کمی شکست اما هنوز اینقدر بود که اکتیویژن رو تسلیم کنه و وادارش کنه کال رو به سمت فضاهای متفاوت تری ببره که
البته مسائل نظامی اینده هم به نظرم کشش بسیار بالایی داره و کار اشتباهی نکرده.

---------- نوشته در 01:52 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:51 AM ارسال شده بود ----------

فکر میکردم روزی برسه که با کال اف اینده رو ببینی
مثل این که کم کم داره به حقیقت میپیونده

آخرین ویرایش:
این woods که زندس :d کلا" شخصیت جالبی بود تو سری اول این بازی
گرافیک بازی هیچی معلوم نیست فعلا" باید نظر نداد و زود قضاوت نکرد
کلا" از این سری استقبال میشه . امیدوارم مثل سری اول جذاب باشه
ممنون بابت کلیپ

دوستان اسب سواری هم یه یازی اضافه شده.

88600794929025041254.gif

اسب سواری رو هستم :d

تریلر رو دیدم اصلا از اتمسفر بازی خوشم نیومد. این اسب سواری جریانش چیه ؟ تو آینده هست ؟ یا آینده در گذشته هست؟ :d کلا نا امید شدم از COD :(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or