تااریخ انتشار بازی Call Of Duty:Black Ops II

Satan1992

کاربر سایت
blops1.jpg

طبق کارتهای پیش فروشی که از بازی
Call Of Duty:Black Ops II برای IGN فرستاده شده بازی جدید ندای

وظیفه در تاریخ 13 نوامبر عرضه میشود. طبق اینPeservation Card ها، هم نام بازی و هم تاریخ بازی

تایید میشوند و به شایعات در باره این بازی که

در این ماه به اوج خود رسیده بودند،پایان داده میشود.

طبق ویدئویی که سایت Callofduty.com نشون داد و پرده از یه سلاح پیشرفته برداشت احتمال میرود

بازی در 10 یا 15 سال آینده به وقوع بپیوندد.

تاریخ رو نمایی از بازی 1 می در نظر گرفته شده است.

CODpo468_1335559756-156x117.jpg

تصویر 2

منبع

آخرین ویرایش:
بدو شرح!!! :
v71n1hduoomb3t6ij3eh.jpg

ورژن چوون تر پرایس+ترکیباتی از مک تاویش! با اینکه MOH رو بیشتر از BF3 قبول دارم ولی نظرم اینه که MOH توی جنگ جهانی استعداد بیشتری داره تا جنگ مدرن

رقیب کالاو دیوتی ، امسال خیلی جدی تر و گردن کلفت تر از بتلــفیلد 3 هست ؛ گیم پلی وارفایتر رو دیدم معرکه بود خدایی ؛ ازون طرف تریارک هم اون قدرت اینفینیتی رو نداره بنظرم ... وای میستیم ببینیم چی در میاد :دی !
به نظر من امسال رقابت اصلی بین کالاو و هیلو هست و مدال اصلا وارد این رقابت هم نمیتونه بشه.
امیوارم مثل همیشه برنده ی این رقابت هم کالاو باشه :دی
تریارک به نظرم خیلی خوب کار میکنه فقط تنها مشکلی که تو کارهاشون دیدم اینه که از نظر دیباگ و پولیش کردن به اینفینیتی نمیرسه. به هر حال BO که عالی بود این شماره هم امیوارم عالی تر بشه.

به نظر من امسال رقابت اصلی بین کالاو و هیلو هست و مدال اصلا وارد این رقابت هم نمیتونه بشه.
تریارک به نظرم خیلی خوب کار میکنه فقط تنها مشکلی که تو کارهاشون دیدم اینه که از نظر دیباگ و پولیش کردن به اینفینیتی نمیرسه. به هر حال BO که عالی بود این شماره هم امیوارم عالی تر بشه.

متاسفم که هیلو داره با کال او مقایسه میشه

امیوارم مثل همیشه برنده ی این رقابت هم کالاو باشه
از چه نظر؟ اگه MetaCritic رو به عنوان یه مرجع برای مقایسه دو بازی در یک سبک در نظر بگیریم (هر چند به نظرم اصلا مقایسه جالبی نمیشه ولی منطقی ترین راه همین هست)، کفه ترازو یه مقدار بیشتر به سمت Halo سنگینی می کنه.
2007
Call of Duty 4: Modern Warfare 94
Halo 3 94
==
2010
Halo: Reach 91
Call of Duty: Black Ops 88

البته من خودم از سری Call of Duty خیلی خوشم میاد و از تک تک شماره هاش لذت بردم، این شماره هم به نظرم یه چیز متفاوت و جالب خواهد شد.

از چه نظر؟ اگه MetaCritic رو به عنوان یه مرجع برای مقایسه دو بازی در یک سبک در نظر بگیریم (هر چند به نظرم اصلا مقایسه جالبی نمیشه ولی منطقی ترین راه همین هست)، کفه ترازو یه مقدار بیشتر به سمت Halo سنگینی می کنه.
2007
Call of Duty 4: Modern Warfare 94
Halo 3 94
==
2010
Halo: Reach 91
Call of Duty: Black Ops 88

البته من خودم از سری Call of Duty خیلی خوشم میاد و از تک تک شماره هاش لذت بردم، این شماره هم به نظرم یه چیز متفاوت و جالب خواهد شد.
درسته ولی علاوه بر میانگین امتیازات سال 2007 مدرن وارفر چندین برابر هیلو GOTY درو کرد (در حدی که اصلا تعداد گاتی ها قابل مقایسه نیست - 21 به 4) آخر سال هم بهترین شوتر سال شد. سال 2010 هم باز BO بهترین شوتر سال شد. + اینکه سری COD تو این نسل 2 عنوان با متای 94 داره.
از نظر میزان بازی شدن مولتی پلیر تو ایکس باکس لایو هم همیشه سری COD خیلی بالاتر بوده. (پارسال 4 نسخه ی آخر تو TOP 20 بود و دو نسخه ی آخر اول و دوم)
متاسفم که هیلو داره با کال او مقایسه میشه
منظورت اینه که از نظر سبک قابل مقایسه نیست یا باز همون ژانر " بازی مورد علاقه ی من خیلی خفنه و هیچ بازی ای در حدش نیست " ؟ :-/

آخرین ویرایش:

بهنام جان ظاهر قضیه این هست که HALO و Call of رقیب هم هستن امسال اما مسئله کمی غلط انداز هست.

پارسال هم همین وضعیت بود و رقابت در بخش نظامی فقط بین کال او و بتل بود و کیلزون و کرایسیس و رزیستنس و گیرز اصلا نقشی در این بازار فروش عناوین نظامی نداشتن.

واقعا تنها شباهتشون سبک اول شخص بازی هست این 2 تا وگرنه در مظمون و محتوا حتی یک نقطه مشترک هم با هم ندارن و همین کال او جدید هم حتی با اینکه اینده رو هدف قرار داده

باز هم نظامی هست و بر مبنای واقعیت های نظامی امروز طرح فردا رو ریخته در حالی که در Sci-Fi Shooter ها اساسا واقعیت های ملموس دنیای انسانی نقش اصلی رو ندارن و هدف اینها

وفاداری به اصول قابل باور و واقعی و یا حداقل قابل تصور عقل در اینده نیست.حتی رزیستنس هم که در گذشته روایت می شه رنگی از واقعیت های دوران خودش نداره وگرنه اگه اون زمان چنان سلاح های

پیشرفته ای وجود داشت که الان سیستم نظامی فعلی جهان تا حالا زیر و رو شده بود.

در مورد انتخاب عناوین سال هم داریم می بینیم که تا مجبور نشن به عنوان انحصاری سعی می کنن عناوین سال رو ندن.باور کن پارسال اگه عنوان بهترین رو به اسکایریم نمی دادن

می دادن به بتمن و دیگه به انچارتد نمی دادن با وجود شایستگی قطعیش.سال قبلش هم همین بود و اخیرا که این رویه شدت پیدا کرده.

پارسال هم من با وجودی که بین عناوین نظامی فقط کال او رو انخاب می کنم اما واقعا با توجه به تجربه 2-3 باره اتمام MW3 و GEARS OF WAR 3 و با وجودی که MW3 عنوان نظامی محبوب من هست

اما GEARS OF WAR 3 رو در دریافت عنوان بهترین شوتر سال قبل شایسته تر می دونم و معتقدم قربانی انحصاری بودنش شد.

آخرین ویرایش:
درسته ولی علاوه بر میانگین امتیازات سال 2007 مدرن وارفر چندین برابر هیلو GOTY درو کرد (در حدی که اصلا تعداد گاتی ها قابل مقایسه نیست - 21 به 4) آخر سال هم بهترین شوتر سال شد. سال 2010 هم باز BO بهترین شوتر سال شد. + اینکه سری COD تو این نسل 2 عنوان با متای 94 داره.
خب اگه بازی سال رو هم یکی از شرایط حساب کنیم، به نظرم در نهایت هر دو تا بازی تو این نسل به صورت کلی در یه سطح قرار می گیرن و نمیشه گفت CoD همیشه برتر از Halo بوده :دی البته امیدوارم هر دو تا بازی امسال پر قدرت ظاهر بشن تا همه از این دو بازی لذت ببرن، ولی من فکر می کنم امسال Halo 4 قدرتمند تر از Black OPS II ظاهر بشه.

بهنام جان ظاهر قضیه این هست که HALO و Call of رقیب هم هستن امسال اما مسئله کمی غلط انداز هست.

پارسال هم همین وضعیت بود و رقابت در بخش نظامی فقط بین کال او و بتل بود و کیلزون و کرایسیس و رزیستنس و گیرز اصلا نقشی در این بازار فروش عناوین نظامی نداشتن.

واقعا تنها شباهتشون سبک اول شخص بازی هست این 2 تا وگرنه در مظمون و محتوا حتی یک نقطه مشترک هم با هم ندارن و همین کال او جدید هم حتی با اینکه اینده رو هدف قرار داده

باز هم نظامی هست و بر مبنای واقعیت های نظامی امروز طرح فردا رو ریخته در حالی که در Sci-Fi Shooter ها اساسا واقعیت های ملموس دنیای انسانی نقش اصلی رو ندارن و هدف اینها

وفاداری به اصول قابل باور و واقعی و یا حداقل قابل تصور عقل در اینده نیست.حتی رزیستنس هم که در گذشته روایت می شه رنگی از واقعیت های دوران خودش نداره وگرنه اگه اون زمان چنان سلاح های

پیشرفته ای وجود داشت که الان سیستم نظامی فعلی جهان تا حالا زیر و رو شده بود.

در مورد انتخاب عناوین سال هم داریم می بینیم که تا مجبور نشن به عنوان انحصاری سعی می کنن عناوین سال رو ندن.باور کن پارسال اگه عنوان بهترین رو به اسکایریم نمی دادن

می دادن به بتمن و دیگه به انچارتد نمی دادن با وجود شایستگی قطعیش.سال قبلش هم همین بود و اخیرا که این رویه شدت پیدا کرده.

پارسال هم من با وجودی که بین عناوین نظامی فقط کال او رو انخاب می کنم اما واقعا با توجه به تجربه 2-3 باره اتمام MW3 و GEARS OF WAR 3 و با وجودی که MW3 عنوان نظامی محبوب من هست

اما GEARS OF WAR 3 رو در دریافت عنوان بهترین شوتر سال قبل شایسته تر می دونم و معتقدم قربانی انحصاری بودنش شد.
درسته. منظور من هم از نظر بازار فروش و محبوبیت هست واینکه هر دو عنوان غول هستند. آخر سال هم باید برای بدست آوردن مقام بهترین شوتر سال باهم رقابت کنن.

وگرنه من فکر نمیکنم که ناشر و سازنده های این دو عنوان همدیگه رو به طور مستقیم رقیب بدونن. در صورتی که پارسال BF3 و MW3 به طور علنی همدیگه رو رقیب میدونستن و میخواستن پوز همدیگه رو بزنن :دی

در مورد بازی سال هم به نظرم انحصاری بودن نقش زیادی نداره. این خود بازی ها هستن که باید قوی ظاهر بشن. پارسال U3 علیرغم شایستگی هاش نتونست در حد U2 ی 2009 قدرتمند ظاهر بشه در صورتی که بتمن و اسکایریم و حتی پرتال فوق العاده قوی ظاهر شدن.

آخرین ویرایش:
واقعا بلک ابس زندگی بود و من بیشترین بازی ای که تا حالا با ایکس باکس و توی ایکس باکس لایو کردم و میکنم بلک ابس مخصوصا بخش زامبی بوده....بلک ابس توی سری کال اف بهترین گیم بلی و گرافیک و داستان رو داره ولی سری مدرن مولتی بهتری داره و حماسی تره....بی صبرانه منتظر تریلر ام...و با تمام وجودم منتظر بازی اصلی! امیدورام بازم بخش زامبی توش باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or