تااریخ انتشار بازی Call Of Duty:Black Ops II

Satan1992

کاربر سایت
blops1.jpg

طبق کارتهای پیش فروشی که از بازی
Call Of Duty:Black Ops II برای IGN فرستاده شده بازی جدید ندای

وظیفه در تاریخ 13 نوامبر عرضه میشود. طبق اینPeservation Card ها، هم نام بازی و هم تاریخ بازی

تایید میشوند و به شایعات در باره این بازی که

در این ماه به اوج خود رسیده بودند،پایان داده میشود.

طبق ویدئویی که سایت Callofduty.com نشون داد و پرده از یه سلاح پیشرفته برداشت احتمال میرود

بازی در 10 یا 15 سال آینده به وقوع بپیوندد.

تاریخ رو نمایی از بازی 1 می در نظر گرفته شده است.

CODpo468_1335559756-156x117.jpg

تصویر 2

منبع

آخرین ویرایش:
تجربه نشون داده بازی هایی که در آینده رخ میدن،ممکنه خوب از آب در نیاد.همین بحث ها هم راجع به Ghost Recon : Future Soldier هست.
امیدوارم ژانرش خیلی تخیلاتیک نشه!!!/:)

تجربه نشون داده بازی هایی که در آینده رخ میدن،ممکنه خوب از آب در نیاد.همین بحث ها هم راجع به Ghost Recon : Future Soldier هست.
اهان یعنی الان GHOST RECON هنوز نیومده شما فهمیدی که خوب درنیومده؟؟
مردم چه حرف هایی میزننا...:|

به نظرم بازی اینقدرام تغییر جهت نمیده، منظورم اینه مثل سری قبل که یه دفعه از جنگ جهانی اومد جنگ مدرن عمل نمیکنه بلکه شاید سلاح هایی از آینده و تغییرات جزیی که ما ممکنه در آینده شاهدش باشیم وارد بازی شه.مطمئن باشید این بازی مانند Ghost Recon : Future Soldier به صورت حرفه ای وارد آینده نمیشه.

اهان یعنی الان GHOST RECON هنوز نیومده شما فهمیدی که خوب درنیومده؟؟
مردم چه حرف هایی میزننا...:|
مراجعه به چشم پزشکی رو حتما بهت پیشنهاد میکنم.;) خوب به این 3 تا کلمه دقت کن مخصوصا اونی که قرمزش کردم تا ببینیش:
تجربه نشون داده
هر وقت من گفتم که همیشه همینجوری هست،اونوقت تو میتونی بیایی و یکی به پستات اضافه کنی;)
به نظرم بازی اینقدرام تغییر جهت نمیده، منظورم اینه مثل سری قبل که یه دفعه از جنگ جهانی اومد جنگ مدرن عمل نمیکنه بلکه شاید سلاح هایی از آینده و تغییرات جزیی که ما ممکنه در آینده شاهدش باشیم وارد بازی شه.مطمئن باشید این بازی مانند Ghost Recon : Future Soldier به صورت حرفه ای وارد آینده نمیشه.
دقیقا منم همین عقیده رو دارم که نباید از قدیم، یه ضرب بریم به آینده.

فکر نمیکنم دیگه از MW3 تخیلی تر باشه در واقع تخ..... تخیلی تر زمان حال و اینده هم نداره مهم روند و اصالتش که حفظ بشه.
اگر هم tryarch پشتش باشه تا حد زیادی تضمین شدس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or