بیگاری کشیدن از دانش آموزان در کارخانه ساخت PlayStation 4 کشور چین

A.R.A.$.H

کاربر سایت
54086434547409829518.jpg

وبسایت Games In Asia گزارش کرده است که کارخانه Foxconn در کشور چین، به زور از دانش آموزان برای کار در خط تولید کنسول نسل بعد شرکت سونی یعنی PlayStation 4 استفاده می کند.
در این گزارش آمده است که دانش آموزان موسسه مهندسی تکنولوژی Xi'an بدون دریافت مبلغی مجبور به کار در Foxconn هستند و در صورت رد این کار مبلغ 6 دوره تحصیلی خود را از دست می دهند که این مورد در آینده مانع از فارغ التحصیل شدن آنها خواهد شد. آنها با کارگر معمولی دارای ساعت کاری یکسانی هستند و تنها فرقی که وجود دارد این است که دانش آموزان مذکور هیچ مبلغی را به عنوان حقوق دریافت نمی کنند.
Foxconn مدعی است که دانش آموزان به موجب قرار دادی بین کارخانه با موسسه Xi'an به کار مشغول هستند اما خود این دانش آموزان می گویند که به زور آورده شده اند. تعداد آنها به 1000 نفر
می رسد.
کمپانی سونی فعلا پاسخی در ارتباط این موضوع ارائه نکرده است. این اولین رسوایی کارخانه Foxconn نیست و قبلا یک سری نوجوان چنین مسئله ای را با تولید Wii U داشتند اما نینتندو پس از تحقیقاتی، جلوی این کار را گرفت.
1
2

مگه بیگاری کشیدن کار بدیه؟؟ اصلا هم بد نیست خیلی هم انسانی و خداپسندانس
مهم اینه که قیمت کنسول 399 دلار بیشتر نشه بقیه چیزها مهم نیست

الان فك ميكنم حقشونه نفت مارو ميگيرن بجاش يوآن ميدن
بعدشم هرچي جنس بونجل هست ميفرستن اينور:|
عامل بدبختيا و گرون بودن دلار همين چيني ها هستن:|
بقول معروف هر چی پول بدی آش میخوری ایران خودش میخواد از چین جنس ارزون و بنجل وارد کنه و به قیمت خدا تومن به ملت بدبخت بندازه وگرنه چین جنس خوب هم داره که متاسفانه سمت ایران نمیاد یعنی منافع یه عده اجازه اینکار رو نمیده;)

برای تفهیم بهتر این قضیه:

شرکت A برای تولید یک دستگاه با شرکت B قرارداد میبنده. شرکت B قراره توی مثلا 1 هفته 100 تا از اون محصول تولید کنه. اینکه شرکت B چطوری این کار رو کنه به شرکت A اصلا مربوط نیست و فقط باید تا پایان مدت مشخص شده، اون 100 محصول رو تحویل بده.

عوضش مثل ما که سربازی اجباری ندارن ! . اینا 1000 نفرن ما هفتاد میلیون ! صبح تا شب بیگاری میدیم خودمونو حالیمون نیست .

برای من افتخاریه توی یکی از کارخونه های ساخت PS4 کمک کنم . بهتر از اینه که وقتمو با استادای دانشگاه که حفظیاتشونو به خورد ما میدن بگذرونم . اونجا کار یاد میگیری اینجا مدرکتو باید بزاری تو کوزه ، کوزه رم بزاری تو موزه

عوضش مثل ما که سربازی اجباری ندارن ! . اینا 1000 نفرن ما هفتاد میلیون ! صبح تا شب بیگاری میدیم خودمونو حالیمون نیست .

برای من افتخاریه توی یکی از کارخونه های ساخت PS4 کمک کنم . بهتر از اینه که وقتمو با استادای دانشگاه که حفظیاتشونو به خورد ما میدن بگذرونم . اونجا کار یاد میگیری اینجا مدرکتو باید بزاری تو کوزه ، کوزه رم بزاری تو موزه

دوست عزیز سربازی اینجا حقوق داره من وقتی سربازی رفتم ماهی 60 تومن میگیرفتم وقتی برگشتم از سربازی تونستم با اون پول 1تراکتور بخرم 2تا پسرامو هم فرستادم دانشگاه برای دخترم هم عروسی گرفتم.
اما برای اینا فقط هزینه تحصیل 6سالشون تامین میشه با این کار!!

این ربطی به سونی نداره

مستقیمن به سونی ربط داره

فرض کن یه خانواده چیز باارزشی مثل زمین داره زمین موقعیتش خوب باشه من برای بدست آوردن زمین با قیمت کمتر از اراذل و اوباش استفاده کنم مزاحم خانواده مردم بشن . حالا شما میگی تقصیر من نیست؟
اراذل و اوباش سر خود اومدن امنیت یه خانواده بهم زدن؟

مگه دوران برده داریه؟ انسانیت کجاست؟ مثالم برای یه خانواده بود اما اینجا به هزارتا خانواده ظلم شده

سونی شرکت قعطی بود رفته با همچین شرکت هایی قرداد بسته؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or