بیگاری کشیدن از دانش آموزان در کارخانه ساخت PlayStation 4 کشور چین

A.R.A.$.H

کاربر سایت
54086434547409829518.jpg

وبسایت Games In Asia گزارش کرده است که کارخانه Foxconn در کشور چین، به زور از دانش آموزان برای کار در خط تولید کنسول نسل بعد شرکت سونی یعنی PlayStation 4 استفاده می کند.
در این گزارش آمده است که دانش آموزان موسسه مهندسی تکنولوژی Xi'an بدون دریافت مبلغی مجبور به کار در Foxconn هستند و در صورت رد این کار مبلغ 6 دوره تحصیلی خود را از دست می دهند که این مورد در آینده مانع از فارغ التحصیل شدن آنها خواهد شد. آنها با کارگر معمولی دارای ساعت کاری یکسانی هستند و تنها فرقی که وجود دارد این است که دانش آموزان مذکور هیچ مبلغی را به عنوان حقوق دریافت نمی کنند.
Foxconn مدعی است که دانش آموزان به موجب قرار دادی بین کارخانه با موسسه Xi'an به کار مشغول هستند اما خود این دانش آموزان می گویند که به زور آورده شده اند. تعداد آنها به 1000 نفر
می رسد.
کمپانی سونی فعلا پاسخی در ارتباط این موضوع ارائه نکرده است. این اولین رسوایی کارخانه Foxconn نیست و قبلا یک سری نوجوان چنین مسئله ای را با تولید Wii U داشتند اما نینتندو پس از تحقیقاتی، جلوی این کار را گرفت.
1
2

وقتی فشار سونی بالا باشه که کنسول زیاد تولید بشه این کارخونه هم مجبوره دست به هر کاری بزنه فروش به هر قیمتی ارزش نداره باید ارزش های انسان دوستانه رو هم لحاظ کرد

چین با همین بیگاری ها شده رتبه 1 تولید در دنیا، اصلا مهم نیست این، تازه واسه شون کلاس هم داره، اگه نیرو خواستن من هم هستما!؟؟!!؟؟ ;)

یعنی چی دولت چین چطور واسه همچین چیزی سکوت کرده و اجازه داده ؟؟ مگه میشه بگن واسه گرفتن مدرک تحصیلی باید مفت حمالی کنید ؟ اونم دانش اموز

وقتی فشار سونی بالا باشه که کنسول زیاد تولید بشه این کارخونه هم مجبوره دست به هر کاری بزنه فروش به هر قیمتی ارزش نداره باید ارزش های انسان دوستانه رو هم لحاظ کرد
همه کشورا وسایل هاشون رو میدن چین که هزینه ساخت پایین بیاد به این که اعتقاد داری ؟ !! درضمن سونی گفته اون کمپانی
بچه رو سرکار بزاره ؟!!! این رفتار در خور شما نیست منطقی فک کنید .

پستارو که میخونی کلا حالِت بد میشه! اونجا دارن هم سن و سالاتونو زیر فشار کار نابود میکنن بعد شما هنوز پی این هستین که چجوری چاپلوسی سونی یا ماکرو رو بکنید که چنتا لایک بیشتر زیر پستتون بخوره!:|

یه مقدار ذهنتون رو وسعت بدین،همه چیو با یه "متر" مسخره نسنجید!

فقط افسوس....

آخرین ویرایش:
یعنی چی دولت چین چطور واسه همچین چیزی سکوت کرده و اجازه داده ؟؟ مگه میشه بگن واسه گرفتن مدرک تحصیلی باید مفت حمالی کنید ؟

انگار فقط اخبار بازی ها را دنبال میکنی!؟ این موضوع دیگه خیلی نخ نما شده! فکر کنم 20 سال پیش بود که دولت چین جواب شما و خیلی های دیگه که مخالف Child Labour بودند را با ادامه به این روند داد. چینه دیگه کاریش نمیشه کرد! تا الان چندین رکورد از چین تو این زمینه ثبت شده!!!!

همه کشورا وسایل هاشون رو میدن چین که هزینه ساخت پایین بیاد به این که اعتقاد داری ؟ !! درضمن سونی گفته اون کمپانی
بچه رو سرکار بزاره ؟!!! این رفتار در خور شما نیست منطقی فک کنید .
داداش من که از سونی یا کمپانی دیگری اسم نبردم میدونم بهش این قضیه ربطی نداره

در مورد دولت چین بود حرفم که لطف کردن جواب دادن و جواب دادین...

یعنی چی دولت چین چطور واسه همچین چیزی سکوت کرده و اجازه داده ؟؟ مگه میشه بگن واسه گرفتن مدرک تحصیلی باید مفت حمالی کنید ؟ اونم دانش اموز
تو چین عادی ـه ... اونجا قانون تجارت خاصی نداره هرکی میتونه هر تجارتی بکنه مگر موارد خاص مثل ادوات جنگی و ... به خاطر همین موضوع قانون کار و .. هم کشکه وگرنه زیر 18 سال مجاز به کار کردن نیست تو قانون
مورد بعدی جمعیت زیاد ـشونه که باید یه طور سیر بشن ...

داداش من که از سونی یا کمپانی دیگری اسم نبردم میدونم بهش این قضیه ربطی نداره

در مورد دولت چین بودم حرفم که جواب دادن ...
داداش بی سی یه نیم ساعتی قاطی کرده فک کنم الان این سومین تاپیک که این جور چیزا رو میبینم نمیدونم چرا :-/

مگه بده بجای اینکه ول بشن توی خیابان حداقل سرشون گرمه ، من که حاضرم برم کمکشون :d!!

البته این هم حرفیه، ولی اگه می دونستی که بیش از 150 میلیون نفر!!!!! در چین فقط در روز 1 دلار درآمد از طریق همین کار ها دارن چی؟ باز هم میخواستی؟؟؟ 150 میلیون نفر فقط 1 دلار!!!!

عزیز دلم چرا همچین میکنی ؟ چنتد تا ps3 یا ps2 یا ps one سه چراغ کردی که اینقد از سونی متنفری ؟ ( والا 3 تا 360 سه چراغ کردم ولی ....)

سونی دقیقن چطور فشار میاره ؟ یعنی میره سر کارگرا وایمسه با شلاق چرمی بعد تونی که کم کار کنه رو ..... ؟

سونی فقط قرارداد میبنده با این کارخونه و اصلا هم قرار نیست به کارگرای این کارخونه سرک بکشه و حالشون رو بپرسه و اصلا هم بهش مربوط نیست این چیزا

خوبه شما چاپوندن کینکت رو فروش به هر قیمتی نمیدونین بعد اینجا .....

پستارو که میخونی کلا حالِت بد میشه! اونجا دارن هم سن و سالاتونو زیر فشار کار نابود میکنن بعد شما هنوز پی این هستین که چجوری چاپلوسی سونی یا ماکرو رو بکنید که چنتا لایک بیشتر زیر پستتون بخوره!:|

یه مقدار ذهنتون رو وسعت بدین،همه چیو با یه "متر" مسخره نسنجید!

فقط افسوس....​

آخرین ویرایش به وسیله Turok-71؛ امروز در 12:57

اولا این که بیشتر بچه های BC لایکاشون جای دیگه میگیرن .
دوما شما میگی چی کار کنیم ؟اعتصاب غذا ! مگه اونا دلشون به حال ما سوخته که کنسولی که سه سال پیش باید میگرفتیم 500 تومن الان باید بگیریم2 ملیون تومن !
شماهم بهتره افسوس نخوری تز روشن فکریم به خودت نگیری.

پس الان نتیجه گرفتی که بین این شرکت ها:
فاکس کان طرف قرارداد دیگر شرکت های بزرگ فروش رایانه و قطعات الکترونیکی چون دِل، اپل، سونی، هیولت پاکارد، نوکیا، موتورلا، مایکروسافت و سیسکو می باشد و ۷۵ درصد محصولات شرکت آمریکایی اینتل و درصد بسیار بالایی از محصولات کمپانی های اپل، دل و صدها شرکت دیگر را تولید می کند.
سونی فشار آورده و فاکس کان هم به خاطر سونی به بردگی روی آورده...
سایه عالی مستدام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or