بیگاری کشیدن از دانش آموزان در کارخانه ساخت PlayStation 4 کشور چین

A.R.A.$.H

کاربر سایت
54086434547409829518.jpg


وبسایت Games In Asia گزارش کرده است که کارخانه Foxconn در کشور چین، به زور از دانش آموزان برای کار در خط تولید کنسول نسل بعد شرکت سونی یعنی PlayStation 4 استفاده می کند.
در این گزارش آمده است که دانش آموزان موسسه مهندسی تکنولوژی Xi'an بدون دریافت مبلغی مجبور به کار در Foxconn هستند و در صورت رد این کار مبلغ 6 دوره تحصیلی خود را از دست می دهند که این مورد در آینده مانع از فارغ التحصیل شدن آنها خواهد شد. آنها با کارگر معمولی دارای ساعت کاری یکسانی هستند و تنها فرقی که وجود دارد این است که دانش آموزان مذکور هیچ مبلغی را به عنوان حقوق دریافت نمی کنند.
Foxconn مدعی است که دانش آموزان به موجب قرار دادی بین کارخانه با موسسه Xi'an به کار مشغول هستند اما خود این دانش آموزان می گویند که به زور آورده شده اند. تعداد آنها به 1000 نفر
می رسد.
کمپانی سونی فعلا پاسخی در ارتباط این موضوع ارائه نکرده است. این اولین رسوایی کارخانه Foxconn نیست و قبلا یک سری نوجوان چنین مسئله ای را با تولید Wii U داشتند اما نینتندو پس از تحقیقاتی، جلوی این کار را گرفت.
1
2
 
حاضرن تن به هر خفتو خاری بدن اما قیمت کنسولشون از 399 دلار بیشتر نشه . احتمالا دونفر هم اون پشت با شلاق واستادن پشت سر بچه ها

کنسولی که از زیر دست اینا بیاد بیرون معلومه چه کیفیتی هم خواهد داشت

سه تا یکی پیچارو نبستن .

منبع: پایرت هدفمند
فاکس‌کان

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد


[TABLE="class: infobox vcard, width: 22"]
[TR]
[TD="class: logo, colspan: 2, align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]بنیانگذاری[/TH]
[TD]۱۹۷۴[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]شعبه مرکزی[/TH]
[TD]تایوان[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]موقعیت[/TH]
[TD]تایپه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]محصولات[/TH]
[TD]رایانه، قطعات و دستگاه‌های الکترونیکی، مخابراتی، کابل‌های رابط، نمایشگرمسطح، کنسول بازی، مادربورد، رایانه کارساز (سِرور)، و تلویزیون[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]درآمد[/TH]
[TD]۵۹٫۳۲ میلیارد دلار (۲۰۱۰)[SUP][۱][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]سود خالص[/TH]
[TD]۲٫۲۹ میلیارد دلار (۲۰۱۰)[SUP][۲][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]شمار کارکنان[/TH]
[TD]۱،۲۰۰٬۰۰۰ نفر (۲۰۱۱)[SUP][۳][/SUP][/TD]
[/TR]
[TR]
[TH]وب‌گاه[/TH]
[TD]Foxconn.com[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
فاکس‌کان (به انگلیسی: Foxconn)‏ که نام تجاری شرکت «هون های پریسیژن اینداستری» (به انگلیسی: Hon Hai Precision Industry Co., Ltd)‏ و در واقع شرکت تابعه آن است، شرکتی تایوانی و بزرگترین تولیدکننده‌ی قطعات رایانه‌ای و الکترونیکی جهان است که واحد بزرگی در کشور چین دارد و بزرگترین صادر کننده این کشور محسوب می‌شود. این شرکت در سال ۱۹۷۴ توسط «تری گو» (Terry Gou) راه اندازی شد. هون های ۲۱٬۰۰۰ اختراع ثبت کرده و با درآمد فروشی معادل ۵۹ میلیارد دلار آمریکا، در کل ۹۲۰٬۰۰۰ کارمند (۱۵٬۰۰۰ مهندس طراح در آمریکا، ژاپن، چین و تایوان) دارد. (آمار سپتامبر ۲۰۱۰)
فاکس کان طرف قرارداد دیگر شرکت‌های بزرگ فروش رایانه و قطعات الکترونیکی چون دِل، اپل، سونی، هیولت پاکارد، نوکیا، موتورلا، مایکروسافت وسیسکو می‌باشد و ۷۵ درصد محصولات شرکت آمریکایی اینتل و درصد بسیار بالایی از محصولات کمپانی‌های اپل، دل و صدها شرکت دیگر را تولید می‌کند. از جمله قطعات رایانه‌های رومیزی شرکت دل و اچ‌پی، قطعات گوشی‌های تلفن همراه نوکیا و موتورلا، آی پد، آی فون و برخی مدلهای آی‌پادشرکت اپل، پلی استیشن سونی، وینینتندو و غیره. مدتیست این شرکت سعی دارد با محصولات خود، در آسیا با نام WinFast و در غرب با نام Foxconn، مستقیماً وارد بازار مصرف کنندگان شود. کارخانه تولیدی بزرگ فاکس‌کان در سال ۱۹۸۸ در حومه شهر شنژن کشور چین افتتاح شد که اکنون بین ۳۰۰٬۰۰۰ تا ۴۵۰٬۰۰۰ کارگر در آن مشغول به کارند. این کارخانه برای کارگران، دارای اقامتگاه، فروشگاه، بانک، رستوران، کتابفروشی، بیمارستان و یک شبکه تلویزیونی به نام «فاکس‌کان تی‌وی» است و در فضای ۳ کیلومتر مربع به دور آن حصار کشیده شده که به «شهر فاکس‌کان» یا گاه «شهر آی‌پاد» معروف است.
محصولات شرکت فاکس‌کان، رایانه، دستگاه‌های الکترونیکی، مخابراتی، کابل‌های رابط، نمایشگر مسطح، کنسول بازی، مادربورد، رایانه کارساز (سرور) و تلویزیون را شامل می‌شود.



یک کارخانه فاکس‌کان در جمهوری چک

شرایط بسیار شاق کاری و حداقل یازده خودکشی کارگران در نه ماه اول سال ۲۰۱۰ در کارگاه‌ها طی ساعات کار:
به گفته مجله اشپیگل و بسیاری منابع دیگر، کارمندان و کارگران شرکت فاکس‌کان در خاک چین و تایوان از پایین ترین استانداردهای رفاهی دنیای کار امروزی برخوردار نیستند و اکثر کارگران تا اواسط سال ۲۰۱۰ با ۱۶ ساعت کار در روز (تقریباً ۴۰۰ ساعت در ماه) اجرتی برابر ۴۰ یورو ماهانه دریافت می‌کردند. به گفته وال استریت ژورنال، به علت پاسخگویی به اعتراضات، در نیمه دوم سال ۲۰۱۰ حقوق بسیاری از کارگران ماهر تا مرز ۱۴۳ دلار، در این شرکت اضافه شده‌است.
در پنج ماه اول سال ۲۰۱۰، سیزده کارگر با بیرون پریدن از پنجره محل کار دست به خودکشی زده‌اند. برای جلوگیری از این خودکشی‌ها و حفظ آبرو، کارفرما در دورتادور برخی اماکن تولیدی حفاظ و جان پناه توری نصب کرده‌است. صحبت بین کارگران و رفتن به توالت خارج از وقت‌های مجاز اکیداً ممنوع است و کارگران در صورت عدم رعایت، با جرائم سنگین از جمله اخراج فوری روبرو میشوند. مدتیست کارگران می‌بایست در قرارداد کاری تعهد کنند که در ساعات خدمت دست به خودکشی نخواهند زد. در صورت عدم رعایت، برای بازماندگان کارگر مقتول ضررهای مالی پیش بینی شده‌است.
در ماه ژانویه ۲۰۱۲ سیصد کارگر برای اعتراض به قول شکنی کارفرما در رابطه با اضافه کردن دستمزد ها بصورت دسته جمعی بروی پشت بام یکی از کارگاه ها رفته و تهدید به خودکشی دسته جمعی کردند. اعتراض کار گران بی نتیجه ماند زیرا انبوه داوطلبان کار بخاطر فقر شدید در جامعه کارگری چین پشت دروازه های فاکس کان به صف ایستاده‌اند.[SUP][۴]
[/SUP]
-------------------




 
آخرین ویرایش:
کنسول مایکرو هم تو همین چین اینا شاید هم با همین شرایط تولید میشه ... ربطی به سونی نداره ... به خاطر همینه که هزینه تولید تو چین اینقدر پایینه ... از قدیم همین طور بوده که کلا به جای حقوق به کارگر 2 وعده غذا میدادن !!!
 
کنسولی که توسط بچه های چینی اسمبل شود ، کنسول نیست

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2
قابل توجه شما و هم قطاریای شما سونی و ماکرو و اپل فقط و فقط سفارش میدن و جنس تهویل میگرن فرایند تولید هیچ ربطی به شرکت نداره !!!!
 
قابل توجه شما و هم قطاریای شما سونی و ماکرو و اپل فقط و فقط سفارش میدن و جنس تهویل میگرن فرایند تولید هیچ ربطی به شرکت نداره !!!!

سونی کارش حرف نداره قابل تجه شما ایران تحریمه مشکل داره

ژاپنم که یکه سرعت اینترنتشون گیگ هست تاپیکا رو ببنید داشته باشید پست بدید
http://forum.bazicenter.com/thread83011/#post2891033
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or