به Max Payne 3 اعتراض كنيد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
همانطور كه مي دانيد Max Payne 3 تغييرات زيادي داشته و متاسفانه بسياري از عناصر اين بازي به طور كامل عوض شده. مطمئنا اگر شما هم طرفدار اين بازي باشيد , از اين تغييرات ناراضي هستيد.

از تمام طرفدارن مكس پين مي خواهم اعتراض خود را اينجا اعلام كنند و البته تا جايي كه امكان هست اين لينك در Twitter , Face Book به دست دوستان خود برسانيد تا انها هم اعتراض خود را اعلام كنند.

http://www.petitiononline.com/otnmxpx8/petition.html

امیدوارم این پستم خدای نکرده توهینی به هیچ کس تلقی نشه و همچنین امیدوارم پاک نشه،در واقع خواهش میکنم که پاکش نکنید.
جناب آقا کسری من بیشتر از اینکه الآن ناراحت باشم خوشحال هستم.چون بالاخره در شان خودتون دیدید و به من جواب دادید،من 3-4 تا پیام به شما دادم ولی متاسفانه منو در حدی ندیدید که جوابمو بدید.
اگه هم نقل قول کردم برای اینه که منظورم مستقیما متوجه شماست.
در واقع شما اگه انتقاد پذیر باشید نباید این پستو پاک کنید.
آقای محترم مگه من کف دستمو بو کرده بودم که بفهمم این اعتراضو شما ترتیب دادین؟؟؟!!!
و در مورد همین مسئله هم ازتون پرسیدم که شما متاسفانه هرگز جواب ندادید.
منی که به قول خودتون یه اپسیلون هم اطلاعات ندارم میخواستم در مورد همین مسئله ازتون بپرسم و بعد اقدام به پست زدن بکنم که متاسفانه با جوابی رو به رو نشدم...
پس مقصر من نیستم...
واقعا من تعجب میکنم!
این چه قانونیه که هر کس حتما باید با شما هم عقیده باشه؟؟؟
هر کس اومد و اینجا مخالف این بازی نبود شما واقعا پشیمونش کردید.
به نظرم کاربرد عباراتی مثل"به جز فروم بازی سنتر هیچ چیزی ندیدید،یه اپسیلون اطلاعات ندارید،هیچ کامنتی رو توی سایتای دیگه نخوندید،اصلا مکس پین بازی نکردید و.." اصلا در شان سایر کاربرای محترم این سایت نیست.
در واقع اگه کسی با شما هم عقیده باشه هیچ گونه توهینی بهش صورت نمیگیره ولی در غیر اینصورت .....
در واقع من از سایر ناظمین محترم سایت اینگونه توهین و تحقیری که شما انجام میدید نسبت به خودم و دیگران ندیدم.
در استاد بودن و زیادی اطلاعات شما فکر نکنم کسی شک داشته باشه در واقع نمیشه به اطلاعات سردبیر تحریریه بزرگترین سایت بازی ایران کوچکترین شکی کرد.
ولی این دلیل نمیشه که شما دیگران رو اینطوری خطاب کنید.
یعنی هر کس با نظر شما موافق نباشه مکس پین بازی نکرده و اطلاعاتی نداره؟؟؟؟!!!!
اگه اینطوری باشه که من واقعا نمیدونم چی بگم...
در واقع هر کس مخالفت کنه با این بازی از توهین های شما در امان میمونه...
...............
یه بار دیگه میگم من اصلا قصد توهین و ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم و فقط قصد دفاع از خودمو داشتم....
خواهشا پستو پاک نکنید
.
با تشکر.:smile:
تمام اين چيزهاي كه گفتي من جوابم به يك پست ديگه بود. پس اصولا نصف حرفات هيچ ربطي نداره.( و در مورد اين پستم كاملا روي حرف خودم هستم.) بعدشم 7 صفحه است يك سري مي گند خوبه يك سري مي گند بده مگه من به جز يك پست نظري دادم ؟ بعدشم معلومه شما بايد بودنيد اين صفحه رو كي درست كرده چون توي همون صفحه اول گفته شده و پايين صفحه هم نوشته شده چه كسي اين اعتراض ترتيب داده. شما هم 3 تا پست دادي , ديدي كسي جوا نداد بعدش اومدي گفتي ما خودمون مضحكه عام كرديم.
در اخر اگه من حرفي زدم چون واقعيت گفتم. بهتره ببنيد كي اول اينجا گفت مسخره بازي در اوردي , جنبه نداري.
والا به خدا نمیدونم کی رو قسم بخورم که نمیدونستم این اعتراضو شما ترتیب دادید و الآن هم تازه هنوز ندیدم!
پس پيشنهاد ميدم از اين به بعد وقتي توي يك تاپيك ميايد پست ميديد به دقت پست ديگه رو بخونيد.

آخرین ویرایش:
تمام اين چيزهاي كه گفتي من جوابم به يك پست ديگه بود. پس اصولا نصف حرفات هيچ ربطي نداره.( و در مورد اين پستم كاملا روي حرف خودم هستم.) بعدشم 7 صفحه است يك سري مي گند خوبه يك سري مي گند بده مگه من به جز يك پست نظري دادم ؟ بعدشم معلومه شما بايد بودنيد اين صفحه رو كي درست كرده چون توي همون صفحه اول گفته شده و پايين صفحه هم نوشته شده چه كسي اين اعتراض ترتيب داده. شما هم 3 تا پست دادي , ديدي كسي جوا نداد بعدش اومدي گفتي ما خودمون مضحكه عام كرديم.
در اخر اگه من حرفي زدم چون واقعيت گفتم. بهتره ببنيد كي اول اينجا گفت مسخره بازي در اوردي , جنبه نداري.
دوست عزیز من گفتم که به شما پیام فرستادم(اونم پیام بازدید کننده).
والا به خدا نمیدونم کی رو قسم بخورم که نمیدونستم این اعتراضو شما ترتیب دادید و الآن هم تازه هنوز ندیدم!
من کاملا صادقانه دارم میگم که منظورم توهین نبوده و اصلآ این موضوع رو نمیدونستم.
و شما بازم داری منو متهم میکنی.
گفتم که اطلاعی نداشتم، حالا شما جور دیگه ای برداشت کردی من مقصر نیستم...
الآن من بهترین نوع حرف زدنمو ارائه دادم.

دوست عزیز من گفتم که به شما پیام فرستادم(اونم پیام بازدید کننده).
من کاملا صادقانه دارم میگم که منظورم توهین نبوده و اصلآ این موضوع رو نمیدونستم.
و شما بازم داری منو متهم میکنی.
گفتم که اطلاعی نداشتم، حالا شما جور دیگه ای برداشت کردی من مقصر نیستم...
الآن من بهترین نوع حرف زدنمو ارائه دادم.
خوب عزیز این مشکل شماست که چیزی رو نخونده میاین میپرین وسط و سخنان رکیک بار کسری میکنید. مشکل کسری نیست که، هست؟!!!

حالا هم عاجزانه تقاضا دارم بحث رو ادامه ندین چون اف تاپیک شده.

برای بار هزارم کسانی که اعتراض ندارن اسپم بارون نکنن لطفا.

فصل الخطاب .

خطاب به دوستانی که به سراطی مستقیم هستن و هدفشون از بحث ارتقاء سطح معرفتیه باید گفت که بحث کردن سر موضوعی خاص نیازمند حفظ چهارچوب و تعریف مشترک بین دو طرف بحث از موضوع بحثه و وقتی بعضی دوستان هنوز به حدی از ادراک در این زمینه خاص نرسیدن که بین ماهیت بازی و ماهیت عنوان اون و الزامات در این بین تفکیک قائل بشن نباید تعجب کرد که بحث منحرف و طرف محق از روی دلسوزی یا تاسف ، ناراحت بشه .

یه اصولی در بازی سازی و در بین سازندگان در جریان و برقراره که خدارو شکر هنوز بزرگان این صنعت به اونها پایبندند و به قیمت ضرر های هنگفت هم راضی به زیر پا گذاشتن اونها نیستن.

این بازی جدید شاید یه بازی خوب باشه و فکر نکنم کسی به این مورد اعتراضی داشته باشه اما قرار دادن اون زیر عنوان MAX PAYNE الزاماتی رو برای سازنده به وجود میاره که مجبور به رعایتشون خواهد بود . مگر اینکه هدف دیگری داشته باشه .

- التزام به حفظ شیوه روایت داستان در چهار چوب و فضای کلی نسخه های قبلی به شکلی که فضای کلی داستان جدید کاملاً قابل ربط به نسخه اصلی و عقلاً و منطقاً بر اساس روند اتفاقات قابل توجیه باشه .

- التزام به حفظ ستون های اصلی داستان در روند بازی و مهمترین اونها یعنی شخصیت پردازی و حفظ تمام وجوه ذاتی شخصیت اصلی به طور کامل و بی کم و کسر که کاملاً با روند و چرایی داستان نسخه اصلی بافته شده و تغییر اون باعث شکاف کلی هر نسخه جدید و هر ادامه ای خواهد شد .

- التزام به حفظ سنت و شیوه روایت داستان ، به وسیله عناصری مشخص و خاص قالب بازی که همون GamePlay بازیست و تمام عناصر اون کاملاً با توجه به ضروریات داستان و هویت و روحیات شخصیت اصلی و فضایی که به ضرورت بازیباز در اون بازی را درک خواهد کرد ، شکل خواهند گرفت .

این سه اصل از اصول اصلی ساخت ادامه برای یک عنوان موفق و خاص هستند که به طور خلاصه میشه در حفظ ساختار و محتوای و شیوه روایت داستان - حفظ شیوه شخصیت پردازی و حاشیه پردازی به صورت کلی و شخصیت اصلی به صورت کامل و با تمام جزئیات ذاتی و نه عرضی - حفظ کامل ساختار ، عناصر و روند GamePlay با توجه به ضروریات داستان و هویت شخصیت اصلی که معاند با نوآوری نباشه ، یعنی حفظ کامل گذشته مضاف بر عناصر جدید و نوآورانه به صورتی که این فرایند تکاملی و نه تحولی باشد .

به تمام این اصول یه اصل هم مضاف بفرمایید که همون حفظ طرفداران قبلی و ارضاء انتظارات اونها و جذب طرفداران جدیده ، نه بالعکس ! این اصل اهم اصول پیش گفته ـست و در صورت رعایت اون اصول قبلی به بهترین شکل حفظ خواهند شد . گفتن این نکته هم لازمه که اون سه اصل اساسی اصول کلی و عقلی هستند و هر کدوم شامل جزئیات و زیر موضوعات خاص دیگری هم هستند که رعایت یا عدم رعایت هر کدوم با توجه به سهم و تاثیری که در بازی نهایی خواهند داشت باعث تکامل یا تضعیف و انحراف کلی محصول نهایی خواهند شد .

به نظر میرسه در صورتی که همگی از اصول پیش گفته مطلع و معتقد باشیم و تعریف مشترکی از موضوع بحث داشته و به حدی از ادراک در این زمینه خاص رسیده باشم که بتونیم خود بازی رو از ماهیتش و عنوان رو از محتوا تفکیک کنیم و در کنار تمام این موارد از نعمت عقل بهره ای برده باشیم و به سراطی مستقیم باشم تنها به یک نتیجه میرسیم .

حالا نتیجه گیری به خودتون مربوطه و اگه نظری هم در بین باشه در همین چهارچوب باید ارایه بشه . در غیر این صورت نظر ارایه شده نقشی جز معرفی شخصیت و سطح شعور نویسندش نخواهد داشت و چیز جدیدی حاصل نخواهد شد .
بالاخره ما باید یه زمانی تعارفات رو کنار بزاریم و بخاطر خودمونم شده ملتزم به اجرای قانون و حافظ روند تکاملی کل مجموعه باشیم و اجازه ندیم عده ای فقط برای برخی تمایلات شخصی بی ارزش تمام ارزش های بدست اومده رو پایمال کنند ، خارج از تعارفات و به دور از تملق ، اساتیدی در این مجموعه رو به تکامل فعالیت میکنند که نسبت به کل مجموعه کاملاً محق اند و به هر شکل نباید اجاز داد عده ای این اجازه رو به خود بدن که با نظرات نسنجیده و بدون پشتوانه و دلیل و منشاء معتبر و قابل پذیرش و از روی ناآگاهی جلوی روند تکاملی مجموعه رو گرفته ، به اساتید صاحب نظر تعرض و بحث های مفید و سودمند رو منحرف کنن .

از دوستانی که در فروم های فعال غیر فارسی عضویت و هویت معتبر دارن ، خواهش میکنم لینک نظر خواهی رو در اختیار اونها هم قرار بدن .

آخرین ویرایش:
از دوستانی که در فروم های فعال غیر فارسی عضویت و هویت معتبر دارن ، خواهش میکنم لینک نظر خواهی رو در اختیار اونها هم قرار بدن .
الان توی خیلی جاهای دیگه هست...
همینجا جا داره از کاربر GENE تشکر کنم :)
http://forum.alanwake.com/showthread.php?p=44136#post44136
و همچنین از آقا شهاب
و همچنین از امیر:
http://www.the-horror.com/forums/showthread.php?p=114348
و بقیه:
http://www.petitionspot.com/petitions/changemaxpayne3

تو فروم های خارجی گفتن این چیزها فایده ای نداره و اکثراً تاپیک ها قفل میشه...
مثلا اگه من همچین تاپیکی در GAF درست میکردم اول خودم بن می شدم و بعد هم ترد قفل می شد.

اون تاپیک هایی هم که گفتی همش قفل شده... من نمی خوام بگم اثری نداره ولی جاش توی فروم ها نیست.
مثلا تو N4G اگه پست کنید بیشتر مورد توجه قرار می گیره.

مشکل اینه که کسی از ما هیچ شناختی نداره مثلا من خودم فقط عضوم هیچ فعالیتی ندارم مثلا تو GAMESPOT من از سال 2006 عضوم ولی 5 تا پست تو فروم بیشتر ندادم :biggrin1: اگه سرشناس بودیم بد نبود :(

هر کس اومد و اینجا مخالف این بازی نبود شما واقعا پشیمونش کردید.
این تاپیک اسمش معلومه، هدفش هم معلومه.
پس نیازی نیست کسی که از Max Payne 3 خوشش اومده بیاد و روی اعصاب طرفدارای قدیمی این بازی پیاده روی کنه...آره 114 نفر امضا کردن چون 95% اعضای این سایت تازه 2 ساله دارن بازی میکنن و اصولا نمی فهمن Max payne چی بوده و دارن چه بلایی سرش میارن.
واقعا وجود 114 نفر آدم فهیم بین این همه n00b خودش غنیمتی هست.

تو فروم های خارجی گفتن این چیزها فایده ای نداره و اکثراً تاپیک ها قفل میشه...
مثلا اگه من همچین تاپیکی در GAF درست میکردم اول خودم بن می شدم و بعد هم ترد قفل می شد.

اون تاپیک هایی هم که گفتی همش قفل شده... من نمی خوام بگم اثری نداره ولی جاش توی فروم ها نیست.
مثلا تو N4G اگه پست کنید بیشتر مورد توجه قرار می گیره.
حق با کیوان ـه...اکثرا کار رو بی نتیجه و مسخره میدونن...
حالا کسری مثلا قراره با یکی از کسایی که تو n4g عضون هماهنگ کنه اونجا بذاره :)

واقعا وجود 114 نفر آدم فهیم بین این همه n00b خودش غنیمتی هست.
قربونتون برم خیلی ممنون:biggrin1:
ولی جدا بعد اون همه تظاهرات هیچ فرقی نکرد؟ آخه بدبختی پروژه به وسطاش رسیده و لو دادن و تقریبا راهی برای کنسل کردنش نداریم:(

من هم رای دادم ، اما تاثیری نداره !
مگه اعتراضات و رای هایی که دادیم برای اینکه ایران هم توی FIFA اضافه بشه تاثیر داشت تا این داشته باشه ؟
ای کاش سرنوشت SplinterCell Conviction هم در انتظار مکس پین 3 بود .

راستی من دیشب داشتم فیلم Iron Man رو بعد از مدتها نگاه می کردم ، چیز جالبی نظرم رو جلب کرد .
این شخصیت منفی فیلم که آخرش هم به دست Iron Man از بین میره ، انگار خود Max Payne 3 هستش یا به عبارتی انگار مکس رو از روی اون ساختن !

ولی جدا بعد اون همه تظاهرات هیچ فرقی نکرد؟ آخه بدبختی پروژه به وسطاش رسیده و لو دادن و تقریبا راهی برای کنسل کردنش نداریم:(

خود کسری هم گفت امکانش 1% هم نیست که بازی بیان دوباره سازی کنن . ولی اینطوری مثل Fallout میشه که تیم Fallout1.2 دارن نسخه جدیدو میسازن .
-
جواد باید پستتو طلا گرفت.

راستی من دیشب داشتم فیلم Iron Man رو بعد از مدتها نگاه می کردم ، چیز جالبی نظرم رو جلب کرد .
این شخصیت منفی فیلم که آخرش هم به دست Iron Man از بین میره ، انگار خود Max Payne 3 هستش یا به عبارتی انگار مکس رو از روی اون ساختن ![/QUOTE]

راست ميگي ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or