به Max Payne 3 اعتراض كنيد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
همانطور كه مي دانيد Max Payne 3 تغييرات زيادي داشته و متاسفانه بسياري از عناصر اين بازي به طور كامل عوض شده. مطمئنا اگر شما هم طرفدار اين بازي باشيد , از اين تغييرات ناراضي هستيد.

از تمام طرفدارن مكس پين مي خواهم اعتراض خود را اينجا اعلام كنند و البته تا جايي كه امكان هست اين لينك در Twitter , Face Book به دست دوستان خود برسانيد تا انها هم اعتراض خود را اعلام كنند.

http://www.petitiononline.com/otnmxpx8/petition.html

به نظر بنده خیلی خیلی خیلی تند میرید.به قول خودتون هیچی از بازی نمیدونید,حالا اومدید اعتراض میکنید؟؟؟ مثل اینه که من بیام crysis 2 رو نقد کنم و بگم چقدر مسخره شده یا بگم assassins creed 2 چرا شخصیت جدید داره!!!! بذارید بازی بیاد یا حداقل اطلاعات کاملی ازش بیاد اونوقت اگر بد بود خود من هم 1000 تا نقد می نویسم.عجله نکنید لطفا.مگه gta که کار همین rockstar هست هر دفعه شخصیت و داستان بازی رو عوض نمیکنه؟؟؟والا هر دفعه هم بهتر شده.باید به rockstar اعتماد کرد.
بعضی از دوستان واقعا حرفایی میزنن اخه عزیز من AC2 که داستانش همون هست چیزی عوض نشده اخه GRAND TEFT AUTO چه ربطی به MAX PAYNE داره اون بازی هر دفعه یه سری اتفاقات رو تو شهر های مختلف پیاده میکته و بعد از 30 ساعت بازی داستان همه چی بسته میشه ولی بازی مثل مکس پین همه چیزو کنفیکون کردن چیزی از عناصر بازی 1و2 نذاشتن به شخصه با سیاستهای غلط ROCKSTAR مخالفم اخه مکس و کاور گیری ؟مکس با کله کچل:eek:
یکمی تعمل کنید بعد صحبت کنید عزیزان
احتمالا شما هم شماره 1.2 این بازی رو انجام ندادید که اینجوری نظر میدید
موفق باشید

با اجازه دوستان من یه نطق غرّا ارائه بدم:
همونطور که گفتم من اعتراض نمیکنم و نخواهم کرد.
به نظرم افرادی که این نامه و اعتراضو ترتیب دادن خودشونو مضحکه خاص و عام کردن...
با اینکه شاید برای گفتن این حرف کمی زود باشه ولی از این جماعت گیمری هزار نفری یا چند هزار نفری یا چند صد هزار نفری یا حتی چند میلیونی فقط 114 نفر پیدا شدن که این اعتراضو امضا کنن!!!
در واقع توی این نامه از نکات مثبت بازی هیچ سخنی به میون نیومده و همون حرفای تکراری رو زدن.
یه جوری نوشتن که انگار شرکت سازنده این بازی از پشت کوه اومده و داره این بازی رو میسازه!!!
.....................
با اینکه داستان بازی هنوز معلوم نیست ولی با کمال تعجب ورداشتن نوشتن که:چرا مکس به برزیل رفت!!!!؟
حتما دلیلی داشته که رفته،نرفته اونجا که رونالدینیو رو ببینه که!
.....................
به نظرم این یه کار بی دلیل بوده و با اینکار جز تعداد کمی امضا و... هیچی عایدشون نمیشه.
راک استار هم هیچگاه به این اعتراض گوش نمیده مطمئن باشید...
با تشکر.

بحث سر این نیست که این بازی خوب یا بد میشه.بحث اینه که هیچ نشانی از max payne نداره.حال و هوای بازی به کلی عوض شده.مخصوصا اون کاراکتره مسخرش که هیچ نشانی از اون وقار و جنتلمنیه max رو نداره.مثل اینکه rockstra کلا دوس داره شخصیتهای بد چهره و بدون جذابیت درست کنه.نمونشم gta iv.

شرمنده ام ولی باید خدمتتون عرض کنم هر کدوم رو 10 بار تموم کردم.اینجوری که شما صحبت میکنی انگار که هرکس با نظر شما موافق نیست یعنی mp بازی نکرده!!!به قول یه بزرگمردی(!) : من واقعا دلم میسوزه... به عقیده ی من اگه کچل شدن مکس یا بازی تو برزیل کیفیت mp رو بالا میبره اصلا قیافش رو سیاه کنن.مهم سبک بازی و شیوه ی بیان داستان هست نه شخصیت بازی.مثلا sam fisher رو کچل کردن,مو دار کردن,عینک گذاشتن,برداشتن... ولی بازی هر بار بهتر شد.قیافه مهمتره یا بازی؟؟؟

شرمنده ام ولی باید خدمتتون عرض کنم هر کدوم رو 10 بار تموم کردم.اینجوری که شما صحبت میکنی انگار که هرکس با نظر شما موافق نیست یعنی mp بازی نکرده!!!به قول یه بزرگمردی(!) : من واقعا دلم میسوزه... به عقیده ی من اگه کچل شدن مکس یا بازی تو برزیل کیفیت mp رو بالا میبره اصلا قیافش رو سیاه کنن.مهم سبک بازی و شیوه ی بیان داستان هست نه شخصیت بازی.مثلا sam fisher رو کچل کردن,مو دار کردن,عینک گذاشتن,برداشتن... ولی بازی هر بار بهتر شد.قیافه مهمتره یا بازی؟؟؟
شما اصلا منظورمو متوجه نشدی.مگه من گفتم بازیش چرت میشه؟من میگم هیچ نشانی از حال و هوای مکس نداره.شما به مافیا نگاه کن.همهء اون چیزهایی که برای یه دنباله لازمه وجود داره.یا به متال.یا اصلا هر بازیی که اسم دنباله رو یدک میکشه.ولی این چیزی که ما میبینیم هیچ نشانی از ادامهء مکس نداره.

باشه دوسته من حرف شما قبول مهم سبک و شیوه بازی هست؟ معذرت میخوام شما کاور گیری تو کدوم شماره که 10 با تموم کردی دیدی بگو تا ما هم بودنیم دیگه سم فیشر هم اینقدر اعتراض کردن UBI کلا بازی رو عوض کرد تو 4 تا شماره قبل هم سم فیشر قیافش یکی بوده عوض نشده

شما به مافیا نگاه کن.همهء اون چیزهایی که برای یه دنباله لازمه وجود داره
اتفاقا اینی رو که شما میفرمایید به نظرم مافیا 2 هیچ ایده ای برای ادامه بازی نداره!
اگه بخوایم اینطوری قضاوت کنیم باید بگیم که آخرش سرنوشت سالیری و... چی شد؟
این ویتوی زمان جنگ جهانی دوم یه دفه از کجا پیداش شد؟
به نظرم اگه مکس 3 ربط کمی به 2 شماره قبلی داشته باشه مافیا 2 کلّا هیچ ربطی به شماره اولش نداره.

اتفاقا اینی رو که شما میفرمایید به نظرم مافیا 2 هیچ ایده ای برای ادامه بازی نداره!
اگه بخوایم اینطوری قضاوت کنیم باید بگیم که آخرش سرنوشت سالیری و... چی شد؟
این ویتوی زمان جنگ جهانی دوم یه دفه از کجا پیداش شد؟
به نظرم اگه مکس 3 ربط کمی به 2 شماره قبلی داشته باشه مافیا 2 کلّا هیچ ربطی به شماره اولش نداره.
به خدا من منظورم جو بازیه.مافیا همون جو مافیا رو داره.ولی مکس انگار چند دهه تغییر نسل داده.

از نظر من که باید اعتراض کرد این حال و هوای مسخره تو این بازی با اون قیافه شبیه گوریلش همه خاطرات که من با بازی مکس پین داشتم از بین برد

خواهشا اون دوستانی که اصلا نمیدونند داستان مکس چیه الکی پست ندند ! اخه خودت بشین یه نگاه به مکس 1 و 2 بکن ! بعد به این شماره نگاه کن انگار شده uncherted یا army of two ! به خدا اسم بازی رو میزاشتند یه چیز دیگه من خودم میرفتم اریج میخریدم ولی برداشتند فقط از اسم مکس سو استفاده کردند !

دوستانی که انقدر قاطعانه از بازی بد میگن لطفا داستان بازی رو کاملا شرح بدن تا ما غیر گیمرها که اصلا مکس پین بازی نکردیم بدونیم داستان بازی چقدر تغغیر کرده!!! تو امریکا هم کسی نمیدونه چه اتفاقی برای مکس افتاده و چرا کچل شده و تو برزیل هست اونوقت تو ایران که کیلومترها با rockstar فاصله داره همه داستان بازی رو حفظ هستن و بی وقفه نقدش میکنن که چرا اینجوری شده!!! :shocked:

دوستانی که انقدر قاطعانه از بازی بد میگن لطفا داستان بازی رو کاملا شرح بدن تا ما غیر گیمرها که اصلا مکس پین بازی نکردیم بدونیم داستان بازی چقدر تغغیر کرده!!! تو امریکا هم کسی نمیدونه چه اتفاقی برای مکس افتاده و چرا کچل شده و تو برزیل هست اونوقت تو ایران که کیلومترها با rockstar فاصله داره همه داستان بازی رو حفظ هستن و بی وقفه نقدش میکنن که چرا اینجوری شده!!! :shocked:
برادرم به والله نام تاپیک مشخصه!!
هی On میشم میبینم توی این تاپیک پست جدید اومده بعد که میخونم میبینم هنوز داره سر خوب یا بد بودن بازی بحث میشه،خواهشاً نه ما رو نه خودتونو به زحمت نندازین و فقط اگه دوست دارین اعتراض کنین...

*البته منظورم فقط شما نبودی...کلی عرض کردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or