به Max Payne 3 اعتراض كنيد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
همانطور كه مي دانيد Max Payne 3 تغييرات زيادي داشته و متاسفانه بسياري از عناصر اين بازي به طور كامل عوض شده. مطمئنا اگر شما هم طرفدار اين بازي باشيد , از اين تغييرات ناراضي هستيد.

از تمام طرفدارن مكس پين مي خواهم اعتراض خود را اينجا اعلام كنند و البته تا جايي كه امكان هست اين لينك در Twitter , Face Book به دست دوستان خود برسانيد تا انها هم اعتراض خود را اعلام كنند.

http://www.petitiononline.com/otnmxpx8/petition.html

دوستانی که می گن ما اعتراض نمی کنیم حتما این شمارش بهتره...اینا طرفدارای بازی نیستن و تا حالا این بازی رو انجام ندادن پس لطف کنید نظر ندین در مورده بازی ای که طرفدارش نیستید.

شما مگه داستان رو میدونید که احساس میکنید سیاهی خودشو از دست داده و یا کلا قضیه چیه یا gameplay چجوریه.

الان تقریبا همه داستان رو میدونن، پس شما کمی عقب موندین. داستان توی برزیل اتفاق می افته و آقای به اصطلاح مکس پین معتاد داروی های مسکن هست و بادی گارد یا همون محافظ یک خانواده در برزیل.

حالا شکم در آوردن و کچل شدن و هیکل گوریل شدن و ..... بماند.

حالا اگه تونستین این داستان رو به 1 و 2 ربط بدین یه شام مهمون من.

الان تقریبا همه داستان رو میدونن، پس شما کمی عقب موندین. داستان توی برزیل اتفاق می افته و آقای به اصطلاح مکس پین معتاد داروی های مسکن هست و بادی گارد یا همون محافظ یک خانواده در برزیل.

شما چون همین یه قسمت از داستان بازی رو خوندی که همینقدر هم بیشتر RS منتشر نکرده ، فکر میکنی داستان به همین سادگی هست ، تا بازی نکنی که نمیشه همه جور عیب و ایراد به مکس و نسخه 3 بازی ببندی.

اگه این Rockstarه که بازم یه عنوان فوق العاده رو عرضه میکنه:love:

شما هنوز نمیدونید که چطور محافظ یک خانواده در برزیل شده.اصلا چرا رفته برزیل.
مکس از همون اول مسکن مصرف میکرد اون painkiller ها که میخوردین و hp میگرفتید سرماخوردگی بزرگسالان نبود. حالا معتاد شده طبیعیه احتمالا میخوان یه افکت مثل همون slow motion تو 1 و 2 بزارن این قضیه رو مطرح کردن.
تغییرات هیکلش نشون دهنده اینه که پیر شده قیافش هم احتمالا میخواسته شبیه اونا باشه

اقایون نمیخواین این بحث رو تموم کنین نه ؟!!! هر کسی یه نظری داره ! من خودم اصلا قبل از این که اطلاعاتی بدن با ساختش مخالف بودم ! هر کسی هم یه نظری داره !
اینجا بحث سر بهتر بودن این نسخه یا تفاوت هاش با نسخه قبل که نیست
از تمامی دوستان خواهش مندم که این بحث رو دیگه ادامه ندن ! هر کسی که نمیخواد اعتراض کنه خوب نکنه ! هر کسی هم که میخواد اعتراض کنه بکنه ! فکر نمیکنم این به کسی ربطی داشته باشه که میاین اینجا و الکی نظرات قشنگ قشنگ میدین هیچ سودی هم نداره به جز اینکه دل نفراتی مثل من رو که دارم از ناراحتی میمیرم خشمگین تر میکنین
فکر هم نمیکنم دلیلی وجود داشته باشه که اصلا کسی اعتراضی از بازی نداره اصلا بخواد بیاد توی این تاپیک !
چه خوب چه بد ما باید اعتراضمونو اعلام کنیم حالا میخواد تاثیری داشته باشه میخواد نداشته باشه ;) ( که مطمئن باشین بی تاثیر نیست )

من راضیم این هیکل گوریل انگوریش رو تغییر بدند و بشه همون مکس ! حالا هر جا که میخواد باشه! راستی یه پاسخ به دوستان : هیچ فکر کردین کسی که معتاد میشه چاق و فربه میشه یا لاغرو نحیف؟؟؟ lol

دوستان عزیز با توجه به اینکه از قدیم گفتن که همیشه قبل از امضای متنی اونو بخونید من این متن اعتراضو معنی کردم و اینجا قرار میدم تا اول بخونید و بعد اگه خواستید اعتراض کنید...

با اجازه...

به Rockstar Games:

ما طرفداران واقعی مکس پین از شما خواهش میکنیم که این کار رو با سری مکس پین نکنید و آنرا نابود نکنید.
همینطور که می بینید،بعد از دادن اطلاعات و جزییاتی از این بازی مردم زیادی به تمام بازی در بلاگ ها،فروم ها، وب سایت ها و ... اعتراض کردند.
شما کاملا تمام بازی رو تغییر داده اید،چهره ی مکس،گیم پلی و مهمترین چیز ها رو و در حقیقت تمام داستان بازی رو تغییر داده اید و به بازی دیگری تبدیل کرده اید،در حقیقت شما آنرا کاملا ویران کرده اید.
مکس پین جدید بزرگ به نظر میرسد(البته اگر شما به چیزی غیر از مکس پین به آن نگاه کنید)
از جزییات و تصاویری که شما بیرون داده اید خیلی عجیب است(مایه تعجب است) که ما این بازی رو همون مکس پین افسانه ای بنامیم.
یکی از ناراحت کننده ترین تغییرات در مکس پین 3 چهره ی او هست که مرا یاد Bully می اندازد!!!
چیز دیگر گیم پلی بازی هست،سیستم جدید کاور گیری...آیا این Gears of War هست؟... کجاست آن مکس پین بی همتا؟؟!
. همچنین در مورد طراحی گرافیک بازی...کجایند اون محیط های دارای تم تاریک؟
داستان...چرا مکس به برزیل رفت؟چه اتفاقی برای او افتاد؟
من فکر میکنم شما دارید از این IP معروف برای نشان دادن قدرت خودتان استفاده می کنید...
فقط نام بازی رو تغییر دهید واونو نابود نکنید...
.
.
.
.
با تشکر.

خوب چیزی بود 1 جمله:
بخدا راکستار این بازی رو به عنوان یه بازی جدید اکشن سوم شخص معرفی میکرد هم موفق میشد هم فروش
میکرد و هم طرفدارای خوبی داشت !!

جداً نظرات همه دوستان محترمه ، اما مثل اینکه بعضیا موضوعیت این اعتراض رو اشتباه متوجه شدن .
این اعتراض متوجه ساخت این بازی نیست ! متوجه عنوان این بازیست ! این بازی جدید هرچی هست ، MAX PAYNE نیست .
سازندشم که MAX PAYNE ساز نیست ، شاید در یک سبک خاص (OpenWorld - SandBox) مهارت قابل توجهی داشته باشه ولی در "زیر سبک" شاخصی که یک عنوان کاملاً تعریف شدست و ماهیت و جو کاملاً مشخصی داره اصلاً حرفی برای گفتن نداره .
ماهیت و جو شاخص و خاص MAX PAYNE اصلی قابل بسط و تنوع پذیر نیست ، نمیشه بهش دست زد ، انعطاف پذیر نیست و بخاطر این خاصیتش در ذهن تمام گیمرهای اصیل کاملاً تعریف شدست و سازندها هم برای بازسازی اون با محدودیت های جبری زیادی روبه رو هستن .

اگه خود Remedy هم که تو این سبک خاص مهارت تام داره ، بخواد دست به ساخت ادامه ای برای این عنوان بزنه با مشکلاتو محدودیت های زیادی روبه رو خواهد بود .

اصلاً این ویژگی ذاتی عناوین یگانه و شاخصه که نشه یا به سختی بشه ادامش داد !

دوستان ، قرار بود این لینک اعتراضو در اختیار طرفداران فروم های دیگه هم قرار بدین ! این کار شده !

آخرین ویرایش:
بله از لحاظ هایی شما درست میگید.
بالاخره باید هر کاری که میشودکرد ولی تغییر شکل مکس پین غیر ممکن نیست
در بازی fracture سازندگان شکل شخصیته اول را کاملا تغییر دادند.

به نظر بنده خیلی خیلی خیلی تند میرید.به قول خودتون هیچی از بازی نمیدونید,حالا اومدید اعتراض میکنید؟؟؟ مثل اینه که من بیام crysis 2 رو نقد کنم و بگم چقدر مسخره شده یا بگم assassins creed 2 چرا شخصیت جدید داره!!!! بذارید بازی بیاد یا حداقل اطلاعات کاملی ازش بیاد اونوقت اگر بد بود خود من هم 1000 تا نقد می نویسم.عجله نکنید لطفا.مگه gta که کار همین rockstar هست هر دفعه شخصیت و داستان بازی رو عوض نمیکنه؟؟؟والا هر دفعه هم بهتر شده.باید به rockstar اعتماد کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or