به Max Payne 3 اعتراض كنيد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
همانطور كه مي دانيد Max Payne 3 تغييرات زيادي داشته و متاسفانه بسياري از عناصر اين بازي به طور كامل عوض شده. مطمئنا اگر شما هم طرفدار اين بازي باشيد , از اين تغييرات ناراضي هستيد.

از تمام طرفدارن مكس پين مي خواهم اعتراض خود را اينجا اعلام كنند و البته تا جايي كه امكان هست اين لينك در Twitter , Face Book به دست دوستان خود برسانيد تا انها هم اعتراض خود را اعلام كنند.

http://www.petitiononline.com/otnmxpx8/petition.html

بله حق با شماست.من هم یه تاپیک درست کردم تا سر این موضوع بصورت اختصاصی بحث بشه.بنده دیگه اینجا پست نمیدم.بیاین تو اون تاپیک بحث کنیم و یه نتیجه گیری کنیم.

دوستانی که انقدر قاطعانه از بازی بد میگن لطفا داستان بازی رو کاملا شرح بدن تا ما غیر گیمرها که اصلا مکس پین بازی نکردیم بدونیم داستان بازی چقدر تغغیر کرده!!! تو امریکا هم کسی نمیدونه چه اتفاقی برای مکس افتاده و چرا کچل شده و تو برزیل هست اونوقت تو ایران که کیلومترها با rockstar فاصله داره همه داستان بازی رو حفظ هستن و بی وقفه نقدش میکنن که چرا اینجوری شده!!! :shocked:
آينقدر بدم مياد از اين حرفا كه ميشينند مي گند تو امريكاش نميدونن ميخواي اينجا بدونن و... بد نيست بدوني اون زمان كه تو امريكا داشتن درباره پايان بازي Gears OF war 2 صحبت مي كردن و ميگفتن يعني آخرش چي ميشه اينجا 90 درصد تموم كرده بودن.
خب درباره داستان چيزي كه خود راكستار به طور رسمي اعلام كرده :

داستان بازي 12 سال بعد دو نسخه قبلي اتفاق مي افتد ، مكس حالا خشن تر ، بي رحم تر و خسته تر از گذشته است ، و از NYPD خارج شده است.و حالا او به شغل شريف باديگارد روي آورده است. مكس به عنوان محافظ يك خانواده ثروتمند سائوپائولي مشغول به كار است ، او خيلي زود متوجه مي شود كه بايد در كوچه هاي شهر برزيل به درگيري با گنگستر ها بپردازيد.
اين خبرش توي VG هست ميتوني بري بخوني.

حالا يك سوال دارم ، مكس كه از همه جا بريده و ديگه زنده بودن يا مرده بودن براش مهم نيست و توي كل دو قسمت روي اين مسئله تاكيد داشتند چرا بايد كاور بگيره ؟ به نظرت كسي كه ميزنه به دل دشمن ميره يك جا خودش رو مخفي ميكنه؟
----------------------------
يك كم براي من درباره اين دو عكس صحبت كن :
http://upload.iranblog.com/6/1247092890.jpg
http://upload.iranblog.com/6/1247097440.jpg
به صورت لينك گذاشتم تا كسي اذيت نشه.
البته زياد به هم ربط ندارن :biggrin1: ولي كاملا تفاوت واضح و روشن هست.
حالا هي بگيد نمي دونيد نمي دونيد.

آخرین ویرایش:
معذرت میخوام نکته مثبت اینه که بازی رو از این رو باون رو بکنن سبک بازی رو عوض کنن شخصیت رو به این وضع در بیارن شما یه نگاهی تو بقیه فروما بنداز بعد بیا اینجا نظر بده ببین چند درصد از طرف دارای واقعی مکس به همچین داستانی راضی هستند در ضمن اگه این کارا مسخره هست من نمیدونم وقتی طرفدارای SC اعتراض کردن جوابو بهشون دادن و همه چی رو به حالت قبل بر گردوندن
من خودم طرفدار افراطی راک استار هستم ولی واقعا این کارش عنوان به این بزرگی رو خراب میکنه

فکر نمیکنم جای بحثی باقی باشه توی این تاپیک . هر کی اعتراض داره petition رو امضا کنه و هر کی نداره امضا نکنه و به کس دیگه ای هم توهین نکنه چون نظر هر کسی محترمه .

ببخشید یه سوال داشتم.همه دارن میبینن کی مخالف این سر و وضع مکس هست و کی براش فرقی نداره.خب حالا فرض کنیم بازی بیاد و مکس همینطور کچل باشه.کدوم یکی از معترضان بازی رو نمیگیره؟؟؟ شک ندارم 99/99 بازی رو میگیرن.این اعتراض شما موقعی اعتراضه که واقعا بهش پایبند باشید.4 روز دیگه وقتی بازی اومد یه سری از همین دوستان میان از شکل و قیافه و gameplay تعریف میکنن.اگر واقعا اعتراضتون بات پایبندی همراه بود شک نکنید همه با شما موافق بودن. زیادی فک زدم.شرمنده

ببخشید یه سوال داشتم.همه دارن میبینن کی مخالف این سر و وضع مکس هست و کی براش فرقی نداره.خب حالا فرض کنیم بازی بیاد و مکس همینطور کچل باشه.کدوم یکی از معترضان بازی رو نمیگیره؟؟؟ شک ندارم 99/99 بازی رو میگیرن.این اعتراض شما موقعی اعتراضه که واقعا بهش پایبند باشید.4 روز دیگه وقتی بازی اومد یه سری از همین دوستان میان از شکل و قیافه و gameplay تعریف میکنن.اگر واقعا اعتراضتون بات پایبندی همراه بود شک نکنید همه با شما موافق بودن. زیادی فک زدم.شرمنده
چقدر جک میگی ! بسه دیگه هی اسپم میدی ! اینجا همه دارند مخالفت خودشون اعلام میکنند ! هی جنابعالی پارازیت میندازی ! وقتی از یه بازی سر در نمیاری و در سن طفولیت نشستی مکس بازی کردی خواهشا نظر نده که اعصاب 4 نفر رو بهم میریزی از پست هات معلومه سنت رو 13 14 هستش ! ! ! اخه خودت فکر کن مگه مکس gta هستش که بره با خانواده های گنگستری بجنگه ؟؟؟ اینا فکر کنم مکس رو با CJ اشتباه گرفتند ! lol

من به شخصه نظر خودم هست این بازی رو نمگیرم چون هیچ ربطی به مکس پین نداره هر کسی دوست داره رو بازی اعتراض میکنه هر کی هم دوست نداره نمیکنه کسی مجبورشون نکرده دوستان هم دیگه خوهشا پست اسپم ندید که تاپیک بسته میشه خیلی ممنون

این اخرین پست من (به قول بعضی دوستان اسپم یا جک)تو این تاپیک هست.1:این شمایی که داری اسپم میدی نه بنده,در ضمن من از استفاده کردن از ادبیات غنی شما دوری میکنم برادر من.فکر میکنم رفتار شما شبیه به طفل باشه نه بنده,من یه سوال پرسیدم که خوشبختانه با استقبال خوب شما مواجه شد.اقای kian_x خیلی با احترام و خوب جواب داد اما شما دوست عزیز باید بگم که خیلی راهت اشتباه هست.به نظر شما هرکس با حرفت موافقه گل میگه و استاده!!!هرکس با شما مخالفه mp رو تو بچگی بازی کرده و جک میگه. بازم اون حرف رو تکرار میکنم : بزرگی میگه : من دلم میسوزه......

با اجازه دوستان من یه نطق غرّا ارائه بدم:
همونطور که گفتم من اعتراض نمیکنم و نخواهم کرد.
به نظرم افرادی که این نامه و اعتراضو ترتیب دادن خودشونو مضحکه خاص و عام کردن...
با اینکه شاید برای گفتن این حرف کمی زود باشه ولی از این جماعت گیمری هزار نفری یا چند هزار نفری یا چند صد هزار نفری یا حتی چند میلیونی فقط 114 نفر پیدا شدن که این اعتراضو امضا کنن!!!
بهتره درست صحبت كني. عالم و ادم ميدونند توي اين سايت شما فن بوي راكستار پس سعي نكن از خودت نطق بگي. الكي هم نيا بگو من 100دبار مكس پين تموم كردم. چوب بالاسرتون نذاشتند كه راي بديد. اين 114 نفر همه براي همين سايت هستند جناب ...... اين اعتراض من و امير با هم درست كرديم پس بهتره حرف دهنت بفهمي.
هر كسي مي خواد راي نده , نده. من نميدونم چه زوري هي نظرتون اثبات كنيد. همين الان بهتر كامنت سايت هايي مثل GT , VG 47 , N4G , Giant Bomb بخونيد بعد از خودتون نطق بديد.
اين سايت هم مخصوص ايراني ها نيست. سره خيلي از بازي هاي ديگه هم چنين وضعي بوده.
متاسفانه يك سري جنبه ازادي هم ندارند.
خوش باشيد.

دیگه تمومش کنید این بحث مسخره رو...
هرکسی دوست داره میره Sign میکنه هر کسی هم دوست نداره میره پی کارش...
از این به بعد هم نطق های جالب و دیدنی و نظرات بی پایه و اساس و پست های نامربوط دیده بشه برخورد میشه...

بهتره درست صحبت كني. عالم و ادم ميدونند توي اين سايت شما فن بوي راكستار پس سعي نكن از خودت نطق بگي. الكي هم نيا بگو من 100دبار مكس پين تموم كردم. چوب بالاسرتون نذاشتند كه راي بديد. اين 114 نفر همه براي همين سايت هستند جناب ...... اين اعتراض من و امير با هم درست كرديم پس بهتره حرف دهنت بفهمي.
هر كسي مي خواد راي نده , نده. من نميدونم چه زوري هي نظرتون اثبات كنيد. همين الان بهتر كامنت سايت هايي مثل GT , VG 47 , N4G , Giant Bomb بخونيد بعد از خودتون نطق بديد.
اين سايت هم مخصوص ايراني ها نيست. سره خيلي از بازي هاي ديگه هم چنين وضعي بوده.
متاسفانه يك سري جنبه ازادي هم ندارند.
خوش باشيد.
امیدوارم این پستم خدای نکرده توهینی به هیچ کس تلقی نشه و همچنین امیدوارم پاک نشه،در واقع خواهش میکنم که پاکش نکنید.
جناب آقا کسری من بیشتر از اینکه الآن ناراحت باشم خوشحال هستم.چون بالاخره در شان خودتون دیدید و به من جواب دادید،من 3-4 تا پیام به شما دادم ولی متاسفانه منو در حدی ندیدید که جوابمو بدید.
اگه هم نقل قول کردم برای اینه که منظورم مستقیما متوجه شماست.
در واقع شما اگه انتقاد پذیر باشید نباید این پستو پاک کنید.
آقای محترم مگه من کف دستمو بو کرده بودم که بفهمم این اعتراضو شما ترتیب دادین؟؟؟!!!
و در مورد همین مسئله هم ازتون پرسیدم که شما متاسفانه هرگز جواب ندادید.
منی که به قول خودتون یه اپسیلون هم اطلاعات ندارم میخواستم در مورد همین مسئله ازتون بپرسم و بعد اقدام به پست زدن بکنم که متاسفانه با جوابی رو به رو نشدم...
پس مقصر من نیستم...
واقعا من تعجب میکنم!
این چه قانونیه که هر کس حتما باید با شما هم عقیده باشه؟؟؟
هر کس اومد و اینجا مخالف این بازی نبود شما واقعا پشیمونش کردید.
به نظرم کاربرد عباراتی مثل"به جز فروم بازی سنتر هیچ چیزی ندیدید،یه اپسیلون اطلاعات ندارید،هیچ کامنتی رو توی سایتای دیگه نخوندید،اصلا مکس پین بازی نکردید و.." اصلا در شان سایر کاربرای محترم این سایت نیست.
در واقع اگه کسی با شما هم عقیده باشه هیچ گونه توهینی بهش صورت نمیگیره ولی در غیر اینصورت .....
در واقع من از سایر ناظمین محترم سایت اینگونه توهین و تحقیری که شما انجام میدید نسبت به خودم و دیگران ندیدم.
در استاد بودن و زیادی اطلاعات شما فکر نکنم کسی شک داشته باشه در واقع نمیشه به اطلاعات سردبیر تحریریه بزرگترین سایت بازی ایران کوچکترین شکی کرد.
ولی این دلیل نمیشه که شما دیگران رو اینطوری خطاب کنید.
یعنی هر کس با نظر شما موافق نباشه مکس پین بازی نکرده و اطلاعاتی نداره؟؟؟؟!!!!
اگه اینطوری باشه که من واقعا نمیدونم چی بگم...
در واقع هر کس مخالفت کنه با این بازی از توهین های شما در امان میمونه...
...............
یه بار دیگه میگم من اصلا قصد توهین و ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم و فقط قصد دفاع از خودمو داشتم....
خواهشا پستو پاک نکنید
.
با تشکر.:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or