بهتره درست صحبت كني. عالم و ادم ميدونند توي اين سايت شما فن بوي راكستار پس سعي نكن از خودت نطق بگي. الكي هم نيا بگو من 100دبار مكس پين تموم كردم. چوب بالاسرتون نذاشتند كه راي بديد. اين 114 نفر همه براي همين سايت هستند جناب ...... اين اعتراض من و امير با هم درست كرديم پس بهتره حرف دهنت بفهمي.
هر كسي مي خواد راي نده , نده. من نميدونم چه زوري هي نظرتون اثبات كنيد. همين الان بهتر كامنت سايت هايي مثل GT , VG 47 , N4G , Giant Bomb بخونيد بعد از خودتون نطق بديد.
اين سايت هم مخصوص ايراني ها نيست. سره خيلي از بازي هاي ديگه هم چنين وضعي بوده.
متاسفانه يك سري جنبه ازادي هم ندارند.
خوش باشيد.
امیدوارم این پستم خدای نکرده توهینی به هیچ کس تلقی نشه و همچنین امیدوارم پاک نشه،در واقع خواهش میکنم که پاکش نکنید.
جناب آقا کسری من بیشتر از اینکه الآن ناراحت باشم خوشحال هستم.چون بالاخره در شان خودتون دیدید و به من جواب دادید،من 3-4 تا پیام به شما دادم ولی متاسفانه منو در حدی ندیدید که جوابمو بدید.
اگه هم نقل قول کردم برای اینه که منظورم مستقیما متوجه شماست.
در واقع شما اگه انتقاد پذیر باشید نباید این پستو پاک کنید.
آقای محترم مگه من کف دستمو بو کرده بودم که بفهمم این اعتراضو شما ترتیب دادین؟؟؟!!!
و در مورد همین مسئله هم ازتون پرسیدم که شما متاسفانه هرگز جواب ندادید.
منی که به قول خودتون یه اپسیلون هم اطلاعات ندارم میخواستم در مورد همین مسئله ازتون بپرسم و بعد اقدام به پست زدن بکنم که متاسفانه با جوابی رو به رو نشدم...
پس مقصر من نیستم...
واقعا من تعجب میکنم!
این چه قانونیه که هر کس حتما باید با شما هم عقیده باشه؟؟؟
هر کس اومد و اینجا مخالف این بازی نبود شما واقعا پشیمونش کردید.
به نظرم کاربرد عباراتی مثل"به جز فروم بازی سنتر هیچ چیزی ندیدید،یه اپسیلون اطلاعات ندارید،هیچ کامنتی رو توی سایتای دیگه نخوندید،اصلا مکس پین بازی نکردید و.." اصلا در شان سایر کاربرای محترم این سایت نیست.
در واقع اگه کسی با شما هم عقیده باشه هیچ گونه توهینی بهش صورت نمیگیره ولی در غیر اینصورت .....
در واقع من از سایر ناظمین محترم سایت اینگونه توهین و تحقیری که شما انجام میدید نسبت به خودم و دیگران ندیدم.
در استاد بودن و زیادی اطلاعات شما فکر نکنم کسی شک داشته باشه در واقع نمیشه به اطلاعات سردبیر تحریریه بزرگترین سایت بازی ایران کوچکترین شکی کرد.
ولی این دلیل نمیشه که شما دیگران رو اینطوری خطاب کنید.
یعنی هر کس با نظر شما موافق نباشه مکس پین بازی نکرده و اطلاعاتی نداره؟؟؟؟!!!!
اگه اینطوری باشه که من واقعا نمیدونم چی بگم...
در واقع هر کس مخالفت کنه با این بازی از توهین های شما در امان میمونه...
...............
یه بار دیگه میگم من اصلا قصد توهین و ناراحت کردن هیچ کس رو ندارم و فقط قصد دفاع از خودمو داشتم....
خواهشا پستو پاک نکنید.
با تشکر.:smile: