به Max Payne 3 اعتراض كنيد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
همانطور كه مي دانيد Max Payne 3 تغييرات زيادي داشته و متاسفانه بسياري از عناصر اين بازي به طور كامل عوض شده. مطمئنا اگر شما هم طرفدار اين بازي باشيد , از اين تغييرات ناراضي هستيد.

از تمام طرفدارن مكس پين مي خواهم اعتراض خود را اينجا اعلام كنند و البته تا جايي كه امكان هست اين لينك در Twitter , Face Book به دست دوستان خود برسانيد تا انها هم اعتراض خود را اعلام كنند.

http://www.petitiononline.com/otnmxpx8/petition.html

شما مگه بازی کردی که میگی سبکش بدرد نمیخوره. سبکش همون 3rd person shoter هست مثل قبلیاش. اگه میخواهید همون max 1 یا 2 رو بسازن خب شما برو همونا رو بازی کن.شما فکر میکنید بعد از این همه سال انتظار میان همون max 1& 2 رو باز سازی میکنن.اتفاقا من خودم موافق تغییرات هستم ولی فقط در gameplay نه خط داستانی.به نظر من اگه داستانش به سری قبل ربط داشته باشه عالی میشه.

شما مگه بازی کردی که میگی سبکش بدرد نمیخوره. سبکش همون 3rd person shoter هست مثل قبلیاش. اگه میخواهید همون max 1 یا 2 رو بسازن خب شما برو همونا رو بازی کن.شما فکر میکنید بعد از این همه سال انتظار میان همون max 1& 2 رو باز سازی میکنن.اتفاقا من خودم موافق تغییرات هستم ولی فقط در gameplay نه خط داستانی.به نظر من اگه داستانش به سری قبل ربط داشته باشه عالی میشه.

اولا قبل از صحبت كردن كمي فكر كنيد بد نيست.

دوما:كسي در مورد سبك بازي صحبت نكرد . قضيه سره ماهيت اصلي سري Max Payne هست.

سوما:اگر اين جور باشه پس چرا ما مثلا Fifa 2009 بازي مي كنيم. سريهاي قبلي هست ديگه؟
يا مثلا چرا Gears of war2 رو بازي مي كنيد شماره ي اولش هست ديگه.

رابعا:كسي در مورد بازسازي صحبت نكرد و همونطور كه مشاهده مي كنيد اين شماره نسخه 3 هست.

خيلي ممنون از كسري جان كه همچين كاري رو راه انداخت . همه تا مي تونيد لينك رو به دوستانتون بديد.

من فکر میکنم این بازی حتما بازی خیلی خوبی میشه ، چون به *R ایمان دارم ، ولی این رو هم مطمئن هستم که برای طرفدارن Max Payne اصلا راضی کننده نخواهد بود .

من فکر میکنم این بازی حتما بازی خیلی خوبی میشه ، چون به *R ایمان دارم ، ولی این رو هم مطمئن هستم که برای طرفدارن Max Payne اصلا راضی کننده نخواهد بود .

آخه نيما جان متاسفانه Screenshot هايي كه از بازي اومده زياد بازي جالبي رو نشون نميده.

لباسهاي مكس رو دقت كن. مثل San Andreas به بدنش چسبيده . حتي چين و چروكهاش به چسبيده و از قبل آماده شده هستش. حالا لباسهاي Uncharted 2 رو ببين !!!!.

Draw to ِDistance بازي افتضاح هستش. ساختمون ها همه يك شكل با رنگهاي مختلف هست. دشمن ها همه به سرشون پارچه پيچيده پس زحمت ساخت چهره هم از بين رفته و جالب اينجاست همه لباسها و دشمنها شبيه به هم با رنگهاي مختلف هستند.

سر مكس رو نگاه كن ... حالا با سر Sam Fisher توي Double Agent مقايسه كن.!!!

البته هيچ وقت نميشه از Screenshot هاي يك بازي در مورد گرافيكش نظر داد ولي حداقل R* روي اين Screenshot ها يكم بيشتر وقت مي گذاشت .چيز بهتري رو ميديديم.

اولا قبل از صحبت كردن كمي فكر كنيد بد نيست.

دوما:كسي در مورد سبك بازي صحبت نكرد . قضيه سره ماهيت اصلي سري Max Payne هست.

سوما:اگر اين جور باشه پس چرا ما مثلا Fifa 2009 بازي مي كنيم. سريهاي قبلي هست ديگه؟
يا مثلا چرا Gears of war2 رو بازي مي كنيد شماره ي اولش هست ديگه.

رابعا:كسي در مورد بازسازي صحبت نكرد و همونطور كه مشاهده مي كنيد اين شماره نسخه 3 هست.

خيلي ممنون از كسري جان كه همچين كاري رو راه انداخت . همه تا مي تونيد لينك رو به دوستانتون بديد.
اولا من کاملا فکر کردم به حرفام

دوما شما با چندتا عکس متوجه شدید ماهيت اصلي سري Max Payne عوض شده.شما مگه داستان رو میدونید که احساس میکنید سیاهی خودشو از دست داده و یا کلا قضیه چیه یا gameplay چجوریه.

سوما مگه gears of war تغییرات زیادی نکرد برای بهبود بازی و موفق بود این هم باید تغییرات زیادی به سمت بهبودی بازی داشته باشه .در ضمن fifa رو با max مقایسه نکنید تازه fifa رو هم به خاطر تغییرات بازی هست که ما جدید هاشو بازی میکنیم اگر عینا مانند قبلیش باشه فروش نمیره.

رابعا من هم همین رو میگم اين شماره نسخه 3 هست پس نباید کاملا شبیه 1 و 2 باشه
و باید تغییراتی در اون انجام بشه

بابا .صبر کنید بیاد شاید بازی بدی نباشه.خیلی بازی ها بودند که قبل از انتشارشون همه فکر می کردند شاهکار میشند ولی افتضاحاتی بیش نشدند و بسیار بازی هایی بودند که انتظار زیادی از انها نمی رفت ولی بسیار خوب از اب در امدند.پس بیایید صبر کنیم ببینبم چه میشود.:cheesygri

بابا .صبر کنید بیاد شاید بازی بدی نباشه.خیلی بازی ها بودند که قبل از انتشارشون همه فکر می کردند شاهکار میشند ولی افتضاحاتی بیش نشدند و بسیار بازی هایی بودند که انتظار زیادی از انها نمی رفت ولی بسیار خوب از اب در امدند.پس بیایید صبر کنیم ببینبم چه میشود.:cheesygri
100 از 100 هم بگیره ، اون مکس سابق برای ما نمیشه و جاشو پر نمیکنه :((
-
من از این اقدام حمایت می کنم و لینک رو تو امضام گذاشتم و پراکندش میکنم
شما هم انجام بدید :smile:

من که فکر کردم این مرد یکی از دوستان یا قول آخر بازی مکس پین است حالا که فهمیدم کیه بی خیال بازی شدم این مکس پین ریشاش منو کشته انگار 100 سال حموم نکرده ;)

با تشکر از کسری
این مسخره بازی ها را فقط توی فروم ها ایرانی میبینم واقعا که
نمیدونم تا حالا به خودت زحمت دادی صفحه ی اصلی ـه این سایت رو ببینی...احتمالا نه چون اگه میدیدی می فهمیدی که احتمالا Christian Sørensen- James Raynor- Carlos Floyd- Jennifer Edwards- احتمالا تا حالا توی فروم های ایرانی نبودند...:|
من که سرم بره هم اعتراض نمیکنم.
اصلا معنی نداره این کار ها.
یعنی چی مثلا؟؟؟؟
هدف شما پس از اومدن و پست دادن توی اینجا چیه؟ :|
به همون دلایلی که توی Statementـه Petition بیان شد!!!
عزيز من شما بازي كن قول مي دم از كاراكتر خوشت مياد.
اون تريپ خوشتيپ با كاپشن چرم مال دهه قبله.به كاراكتر سازي Rockstar ايمان داشته باشيد.بازي كنيد خوشتون مياد​
مگه سالن مده که بخواد طبق مد روز لباس عوض کنه؟؟
بعد من نمیدونستم تیریپ جدید این دهه اینه که آدم با کلی ریش و پشم و تیریپس لات و آسمان جل و نعتاد باشه...ممنون که بهم اطلاع دادین :smile:
بعد شما خودت توی این پست گفتی که بذارید یه تریلری چیزی از بازی بیاد بعد نظر بدید...شما چجوری به ما قول میدی خوشمون بیاد؟
دلیلی نداره اعتراض کنیم .
حتما یک دلیلی داشته که اونا تغییراتی رو توی بازی اعمال کردن . و حتماٌ در جهت پیشترفت بازی این کار رو کردند و تمام سعی خودشون رو هم میکنند که بازی خوبی ارائه بدن.
خوب شما بذار به حساب نوبی ـه من که این Petition رو درست کردم و به من بگو دلیل "راک استار خیِّر"برای این Natural Disaster چیه؟
من از تنوع طلبی و ابتکار کشورهای غربی خوشم میاد و قابل تحسین هست.البته مشکلی هم با این تغییرات ندارم و همینطور که قبلا گفتم ماهیت و محتوای کلی بازی با توجه به گفته های بازیسازها تغییری نکرده.....
Owwwwwwwwwww!How Cute
خوب مسلما کسی با تنوع طلبی مشکلی نداره ولی این به نظر من شبیه ـه کسی ـه که برای تنوع میره جنسیتشو عوض میکنه!!!
بعد میشه به من بگید کدوم بازی سازها این حرف رو زدن؟؟
شما مگه بازی کردی که میگی سبکش بدرد نمیخوره.
شما مگه بازی کردی که میگی بدرد میخوره؟
من نمیدونم چه اصراری به تز دادن هست؟
بابا .صبر کنید بیاد شاید بازی بدی نباشه
آخه بحث سر این ـه که خیلی بازی ـه جالب و خوبی میشه احتمالا برای منی که فن مکس نیستم(مثلا)...
من مکس پین 3 رو تحریم می کنم و اصلا و به هیچ وجه نمی خرمش و بازی هم نمی کنم.
آخی...Pirate کوچولو :دی چقدر راک استار میترسه تو بای رو به صورت کپی و با قیمت 2 چوق نخری که هیچ سودی براش نداره :دی
من همون اوایل موقعی که 12 تا بود اعتراضمو به نام Mohamad پست کردم...
کو؟لینک
در ضمن چرا تو بی سی اعلام نکردین؟

آخرین ویرایش:
والا منم به RockStar اعتماد دارم و ميدونم بازی خيلی خوبی رو ارايه ميده ولی برای کدوم قشر ؟

کسايی که دفعه اول هست که اين بازی رو ميخوان بازی کنن و هيچ backgroundی نسبت به سری های قبلی ندارن ...

يا کسايی که براشون مهم نيست... و فقط ميخوان لذت ببرن...

اما اون کسايی که وفادار هستن ( همينطور که داخل نامه نوشته بود ) ....خوششون نمياد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or