VENOMEM
کاربر سایت
تا وقتی حوصله داشته باشه
البته مانی هم تاثیرگذاره
البته مانی هم تاثیرگذاره
من خودم همیشه گیم پای یک زندگیم بوده و هست و خواهد بود . هرچند گهگاهی دور میشی ازش ولی دوباره برمیگردی .دوری خیلیارو تونستم تحمل کنم ولی گیم لعنتی مثل خوره تو تنته بازی نکنی مریضی .
آخ آخ گفتی . دلم واسه سرورای مدرن وارفیر که توش کلی ایرانی بود تنگ شده .من بیشتر دلم برا دوستام تنگ شده که نیستن
دیگه وجود ندارن
دوستا زمان گیمم و گیمری
دوستام تو یاهو مسنجر ، تو همین فروم بازیسنتر که اولین بار ۹ سال پیش عضو شدم ، دوستام تو پرشین تولز ، فیسبوک و ......
خیلی هاشونم از ایران رفتن
مثل الآنم نبود تلگرامی باشه شماره داشته باشی ازشون و .....
فقط ایمیل داشتیم حداکثر
که اونام وجود ندارن ، دیگه کی ایمیل یاهوشو چک میکنه
به جز عوامل بیرونی بازی ها مثل قدیم فاکتور fun بودن رو ندارن مخصوصا بازی های مولتی جو سنگین رقابتی بدون فان همش بر اساس متا بازی کردن و ... بازی ها اصلا مثل قدیم نیستن دقیقا چیزی که گفتی بیشتر از این که بخوان سرگرم کننده و فان باشن به یک سری چالش های سنگین تبدیل میشنبعضی وقتا احساس میکنم بعضی بازیها زیاد منو به چالش میکشن یا من حوصله قدیمو ندارم . البته عوامل بیرونی هم تاثیر گذارن
به جز عوامل بیرونی بازی ها مثل قدیم فاکتور fun بودن رو ندارن مخصوصا بازی های مولتی جو سنگین رقابتی بدون فان همش بر اساس متا بازی کردن و ... بازی ها اصلا مثل قدیم نیستن دقیقا چیزی که گفتی بیشتر از این که بخوان سرگرم کننده و فان باشن به یک سری چالش های سنگین تبدیل میشن
نظرا متفاوتن دوستان من شخصا علاقه زیادی به سخت بودن بازی دارم یعنی انقدر سخت باشه که سر یه قسمتیش ۳ روز یا حتی بیشتر گیر کنم
این باعث میشه بعد از رد کردن اون چالش یه حس رضایت و موفقیت و شادی عجیبی بهم دست بده که انگار دنیا رو فتح کردم گیم برای من تو همین لذت بعد از چالش خلاصه میشه حالا میخواد یه باسفایت سنگین باشه یا یه 1v1 سنگین آخر یه بتل رویال ۱۰۰ نفره
خیلیم فانه برام
از زمان کمودور و آتاری گیمر شدم،یعنی ۶ سالگی، تا الان که ۳۷ ساله شدم
میکرو،سگا،نینتندو۶۴،نئوجیو،سوپر نینتندو ، ps1 , دریم کست ، ps2 , ps3 ,xbox360 , ps4
رو داشتم و تجربه کردم
فعلا سراغ نسل جدید نرفتم
بشخصه محدودیت سنی نمیتونم تصور کنم برای ادامه گیمر بودن ولی امیدوارم گیمر بمیرم