تا وقتی که زنده باشی می تونی.اگه بخوای نه اینکه اگه بزارن.
با احترام به زننده ی تاپیک و دوستانی که اینجا بحث میکنن ولی این چه سوالیه اخه! مگه چیه گیمر که تا کی میتونه باقی بمونه! تا وقتی کپک نزنه!؟ یک هفته بعد از اینکه درشو باز کردی؟! گیمیرو تو فریزر بذاری بیشتر باقی میمونه؟! خب ادم بازی میکنه دیگه سنو سال نداره! تو معدن که کار نمیکنی نشستی رو مبل! تا هرزمان عشقت کشید شرایط بود گیم میزنی انگار که به یکی بگی تا چه سنی فیلم میبینی؟! نمیشه که!
خودم الان دیدم تاپیک رو 9 سال پیش زدم ! برق از سرم پریدچه حس عجیبی داشت دیدن این نظر بعد هفت سال
چه زود میگذره
رفلکس بدن میاد پایین، نمیدونم چجوری میره بالامن از بچگی آتاری داشتم و عاشق گیم و کلا بازی کردن بودم.همیشه فکر میکردم تا چند سالگی میتونم بازی کنم؟(الان داره 36 سالم میشه)و همیشه ناراحت میشدم از اینکه یه روز
بازی نکنم.ولی خب سعی میکنم تا وقتی زندم بازی کنم چه گیم چه هر وسیله ی بازی.ولی یه اتفاقی افتاده متاسفانه و عکس العمل هام و توانایی بازی کردنم نسبت به 5 سال یا 10 سال پیش
خیلی کمتر شده!قبلا فرز تر بودم و توی گیم ها بهتر بودم الان یه کم کند شدم.
تا وقتی که مشغله ذهنی نداشته باشی و اوضاع به کامت باشه :d
همین که یه ذره مشکلات فشار بیاره گیم که جای خود داره خواب و خوراک هم از یاد آدم می ره
با اینکه گیم هم سن خودشو داره و بنظر من هم با فیلم قابل مقایسه نیست اما مخالفم که بحث "وقت" باشه آدم دست خودشه که وقت آزادشو پای چه چیزی بزاره، اینکه کسی کلا وقت اضافه نداشته باشه برا هیچ چیز وقت اضافه نداره، کلی آدم دیدم میگن خوش به حالت وقت داری میشینی بازی میکنی ای یاد جوونی بخیر و فلان بعد نگاه میکنی میبینی تو یک هفته 3 سیزن سریال با 3 تا فیلم مختلف دیده بعد یک دفعه وقت واسه بازی ندارهمقایسه گیم با فیلم هم واقعا مسخره است که چون فیلم تو 90 دقیقه به پایان می رسد و قطعا می توانی در آن وقتی که خالی داری، بشینی فیلم نگاه کنی ولی گیم ادامه دار است و واقعا ممکن است به مقطعی برسد که دیگر نتوانی آن گیمی را شروع کردی به پایان برسانی! ارادتمند
چه حس عجیبی داشت دیدن این نظر بعد هفت سال
چه زود میگذره
با اینکه گیم هم سن خودشو داره و بنظر من هم با فیلم قابل مقایسه نیست اما مخالفم که بحث "وقت" باشه آدم دست خودشه که وقت آزادشو پای چه چیزی بزاره، اینکه کسی کلا وقت اضافه نداشته باشه برا هیچ چیز وقت اضافه نداره، کلی آدم دیدم میگن خوش به حالت وقت داری میشینی بازی میکنی ای یاد جوونی بخیر و فلان بعد نگاه میکنی میبینی تو یک هفته 3 سیزن سریال با 3 تا فیلم مختلف دیده بعد یک دفعه وقت واسه بازی نداره
اینکه خیلیا بعد یک سنی بیخیال گیم میشن بنظرم بیشترش بخاطر کمتر شدن علاقه هست (حالا این هم میتونه دلایلی مثل دغدغه های زندگی و افکار و ... داشته باشه) و دیگه مثل قدیم لذت نمیبرن که این واسه آدمای متفاوت فرق میکنه، یکیو میبینی که 15 سالگی 24 ساعته پا گیم بود الان که 22 سالشه و هنوز درگیر زندگی هم نشده و وقت اضافه هم داره دیگه نهایت در روز یک فیفا میزنه از اونطرف یکی هست 40 سالشه هنوز میشینه ساعت ها پا یک گیم RPG
یک جورایی به نقاشی کردن شباهت داره، تقریبا همه تو بچگیشون نقاشی میکنن و لذت هم میبرن اما سن که میره بالا کم کم ولش میکنن و درگیر چیزایی میشن که بهش علاقه دارن، در صورتی که از اون وسط یکی آرتیست میشه و تا وقتی که نفس میکشه قلم دستشه حالا "گیمر" بودنو بزار جاش