آقا اگه 1500 داری نوت 2 رو هم یه نیگا بنداز.
من خودم S3 , Note 2 , Note 1 , S2 دارم.
یه هفته هم S4 داشتم.
Xperia z , HTC One , HTC Butterfly رو هم هفته پیش 2 روز تمام تست کردم.
این حاصل تجربیات گهربار من : :d
1- سامسونگ:
- اگر و اگر کیفیت تصویر و نور صفحه نمایش برات مهمه به چیزی غیر از سامسونگ فکر نکن. من رو گوشیها هم گیم میزنم و هم کلیپ 1080P میبینم. هیچ چی سامسونگ نمیشه.
- از لحاظ گرم کردن مال قدیما بود. و بیشتر هم به خاطر عدم همخوانی رام و گوشی هستش. الان S2 من داغ میکنه و باید رامش رو عوض کنم.
- توی سامی ها فقط نوت 2 اس 4 و اس3 دو هسته ای هستن. رم 2 رو هم فقط اس3 نداره.
- از لحاظ حافظه هم همیشه 16 گیگش گیر میاد و 32 هم به ندرت. ولی خوبیشون اینه که کارت حافظه اکسترنال میخورن و برا فیلم و موسیقی و دیتا جا کم نمیاری. ولی دقت داشته باش که هر چیزی که بخوای نصب کنی میره تو حافظه داخلی.
من بین سامسونگ ها از نوت 2 بیشتر از همه راضی هستم. تنها مشکلش سایز بزرگش هست که فقط تو 2-3 روز اول بهش عادت میکنی. از قلمش هم هر چی بگم کم گفتم.
اینم قیمتها :
اس 3 = 1400 - 1500
نوت 2 = 1600 - 1700
اس 4 = 1900 - 2000
2- سونی:
پرچمدار سونی Xperia Z هستش.
اولین بار که دیدمش خیلی خوشم اومد ولی در عرض 10 دیقه حالم عوض شد.
بدترین و ناراحت کننده ترین چیزش کیفیت خیلی خیلی پایین تصویرش هستش. یه سر بری یوو تووب و ریویوها رو ببینی متوجه میشی.
رم اکسترنال نمیخوره.
ضد آب هست البته برا 10 دیقه و عمقشو هم نمیدونم. مال دوست من آب رفته توش توی حموم.
به گفته همون دوستم واشرهاش و درپوش های لاستیکیش بعد یه مدت وا میرن و دیگه مث روز اول نیستن.
رنگ مشکیش در عرض 1 دیقه پر از لکه چربی دستت میشه و همیشه باید با یه دستمال پاکش کنی.
قیمت هم 1500-1600
3- اچ تی سی:
اینجا وان و باتر فلای رو داریم.
قیافشون یه چیز سلیقه ای هستش.
جفتشون خیلی خیلی خوشگلن و از لحاظ متریال خیلی حلوتر از اس 4 هستن.
صفحه نمایششون از لحاظ رزولوشن عالی هستش ولی نور حداکثر هر 2تاشون 60% اس4 میشه. یعنی کنار هم بزاری HTC ها رسما تاریک هستن.
حافظه اکسترنال نمیخورن. ولی در عوض داخلیشون 32 هستش.
من بین این 2 تا از باتر فلای خیلی خوشم اومد.
یه ایرادی هم که دارن اینه که کیبورد فارسی ندارن و باید براشون نصب کرد در حالی که سامی از اول رو خودش داره و باید تیکش بزنی عین ویندوز 7.
یه ایراد دیگه هم که خیلی خیلی منو ناراحت کرد اینه که تو اکثر اندروید فون ها و آیفون وقتی انگشتت رو میزاری بالای صفحه و میکشی پایین ، یه صفحه ای میاد که توش کلی امکانات داره. مث روشن و خاموش کردن WiFi و Bluetooth و GPS و صدا و ......
ولی تو HTC ها فقط 2 تا چیز داشت : Setting + یه چیز دیگه که یادم نیست. احتمال میدم با یه تعویض رام و یا نصب اپلیکیشن سرد پارتی حل شه منتها تو یووتووب خیلی ناراضی داشت.
قیمت هر تا شون هم 1900 - 2000
میدونم گرون تر از بودجه شماست منتها ارزشش رو داره.
من همه اینا رو گغتم که خودت تصمیم بگیری. چون گوشی یه چیز سلیقه ای هستش .
سوالی بود در خدمتم.