به نظر شما کدام گوشی بهترین گوشی آندروید است ؟؟؟

بهترین گوشی آندروید کدام است؟

• Huawei Ascend D Quad

رای‌ها: 4 2.2%
  • Panasonic Eluga Power

رای‌ها: 1 0.5%
  • LG Optimus 4X HD

رای‌ها: 6 3.2%
  • Meizu MX

رای‌ها: 0 0.0%
  • Samsung Galaxy S3

رای‌ها: 99 53.5%
  • Sony Xperia S

رای‌ها: 32 17.3%
  • Motorola Atrix 3

رای‌ها: 1 0.5%
  • HTC One X

رای‌ها: 42 22.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    185
من ندارم ولی هر جا پرسیدم گفتن بی خیالش شو:دی
مثل این که قدرتش به اندازه اعدادی که زده بالا نیست و ساپورت رسمی خوبی هم از لحاظ رام نداره و کیفیت صفحه پایینی هم داره!
کلا تو چه رنج قیمتی می‌خوای؟!
مرد مؤمن تو 1.5 میلیون تومان پول داری اونوقت رفتی سراغ Huawei؟:دی اگه نظرم می‌خوای بدون هیچ شکی برو Xperia Z بگیر. البته فکر کنم باید یه 100 تومانی هم به بودجت اضافه کنی، ولی واقعاً ارزش داره...
الویت هام اینه:

2 گیگ رم.
حافظه داخلی، هرچی بیشتر بهتر.
رز 720p.
صفحه نمایش G Glass.
پردازنده هم 4 هسته ی باشه بد نیست :دی.

حالا بگید چی خوبه.

الویت هام اینه:

2 گیگ رم.
رز 720p.
صفحه نمایش G Glass.

حالا بگید چی خوبه.
با 1250 تا 1300 می تونی S III بگیری ولی رم یک گیگ داره ( فکر کنم ) ، سونی ZR هم خوبه 1500 4 هسته ای با 2 گیگ رم ضد آب هم هست ولی همین ضد آب بودن روی اعصابه ، روی پورتهاش روکش گذاشتن :|
ولی همون S III بهتره چون ارزون شده ، عمومیت بیشتری داره

الویت هام اینه:

2 گیگ رم.
رز 720p.
صفحه نمایش G Glass.

حالا بگید چی خوبه.
همه‌ی انایی که می‌خوای رو Xperia Z داره:دی
2 گیگ رم.
رزولیشن 1080 (این تازه بهتره)
این صفحه نمایش Gorilla Glass رو مطمئن نیستم، اما واسه صفحه نمایش دو تا محافظ داره خودش.
پردازنده‌اش هم Quad Core 1.5 GHZ Kraitـه که خیلی قدرتمنده:دی

با 1250 تا 1300 می تونی S III بگیری ولی رم یک گیگ داره ( فکر کنم ) ، سونی ZR هم خوبه 1500 4 هسته ای با 2 گیگ رم ضد آب هم هست ولی همین ضد آب بودن روی اعصابه ، روی پورتهاش روکش گذاشتن :|
ولی همون S III بهتره چون ارزون شده ، عمومیت بیشتری داره
همه‌ی انایی که می‌خوای رو Xperia Z داره:دی
2 گیگ رم.
رزولیشن 1080 (این تازه بهتره)
این صفحه نمایش Gorilla Glass رو مطمئن نیستم، اما واسه صفحه نمایش دو تا محافظ داره خودش.
پردازنده‌اش هم Quad Core 1.5 GHZ Kraitـه که خیلی قدرتمنده:دی
بکشید ییرون از برند اکسپریا :دی.

Gorilla Glass نداشته باشه نمیخوام :دی.
پردازنده 2 هسته ی باشه هم موردی نداره ولی اسنپ دارگون باشه :دی.
حافظه 8-16 گیگ.
رم هم کمتر از 2 گیگ نباشه (4 تا اپ گذاشتم سرعت نیاد پایین).
عمر باطری برام مهمه.
1080 نباشه بهتر چون الکی مصرف باتری بالا میره.

بکشید ییرون از برند اکسپریا :دی.

Gorilla Glass نداشته باشه نمیخوام :دی.
پردازنده 2 هسته ی باشه هم موردی نداره ولی اسنپ دارگون باشه :دی.
حافظه 8-16 گیگ.
رم هم کمتر از 2 گیگ نباشه (4 تا اپ گذاشتم سرعت نیاد پایین).
عمر باطری برام مهمه.
1080 نباشه بهتر چون الکی مصرف باتری بالا میره.

الویت هام اینه:

2 گیگ رم.
رز 720p.
صفحه نمایش G Glass.

حالا بگید چی خوبه.
بهترین گزینه برای تو Nexus 4 هست تمام این چیز هایی که گفتی رو داره و راست کاره خودت هست یکی از بهترین گوشی ها نسبت به قیمت هست که میتونی پیدا کنی !
LCD:
720p 4.7 inch
Corning Gorilla Glass 2
16Gb Storage
2Gb Ram
Qualcomm APQ8064 Snapdragon
Quad-core 1.5 GHz Krait
به نظر من به هیچ وجه سمت GS3 نرو

قیمت Nexus 4 هم حدود 1300 هست

یه چیز هم راجع به Gorilla Glass که خیلی دوستش داری بگم :d من تا الان 1000تا گوشی داشتم که همشون از مدل های مختلف Gorilla Glass استفاده میکردن و من به این نتایج رسیدم

این گوریلا گلس همش توهم و حربه تبلیغاتی شرکت ها هست من الان GS4 که از Corning Gorilla Glass 3 استفاده میکنه دارم تقریبا لای پر قو گذاشتمش ولی وقتی از نزدیک نیگا به صفحش میکنم یه خش های بسیار ریزی معلومه ، هنوز در کفم که این به کجا مالیده و خط افتاده.
بهترین کار یه برچسب LCD خوبه ، که از 90% خط و خش ها صفحه رو محافضت میکنه ! خرجش هم 10-20 تومنه
برای HTC Oneـم یه برچسب LCD انداختم (تازه HTC ONE گوریلا گلس 2 استفاده میکنه نه 3 ) روی برچسب کمی خط و خش افتاده بود ولی زیرش کوچکترین مشکلی نداره ،‌الان افسوس میخورم چرا واسه GS4 هم محافظ LCD نگرفتم :d

خلاصه از یکی که تجربه داره این رو قبول کن که این تبلیغات گوریلا گلس همش چرندیاته ! :d

- - -ویرایش - - -

جندتا نکته یادم رفت که اضافه میکنم :
- گوشی به سرعت Upadate براش میاد مستقیم از خود گوگل ،‌و مثل گوشی های بقیه شرکت ها لازم نیست کلی صبر کنی تا Update براشون عرضه بشه ،‌ همن الان میتونی Android 4.3 رو با گوشی راحت دانلود و نصب کنی
- باتری گوشی متوسط هست یعنی نه خیلی خوبه نه بد
gsmarena_003.jpg

جندتا نکته یادم رفت که اضافه میکنم :
- گوشی به سرعت Upadate براش میاد مستقیم از خود گوگل ،‌و مثل گوشی های بقیه شرکت ها لازم نیست کلی صبر کنی تا Update براشون عرضه بشه ،‌ همن الان میتونی Android 4.3 رو با گوشی راحت دانلود و نصب کنی
- باتری گوشی متوسط هست یعنی نه خیلی خوبه نه بد
gsmarena_003.jpg
ممنون.
یادتون رفت لینک بدید. این هست GN 4؟

ممنون.
یادتون رفت لینک بدید. این هست GN 4؟
آره،
من خودم دارم ، چندتا از دوستان و آشنایان هم دارن ،‌تا حالا کسی شاکی نبوده،‌ و یا به مشکل خاصی بر نخورده !
فکر نمیکنم از خریدش پشیمون بشی !
--------------------
علی تو دقیقا چندتا گوشی داری ؟؟
:-/:d
فکر کنم یه 7 الی 8 تایی میشه
:d
اینجا جاش نیست :d
ولی من خیلی گوشی عوض میکنم خیلی گوشی میاد زیره دستم ، اگه از چیزی خوشم بیاد نگه میدارم
تقریبا 90%‌ گوشی های High-end رو تست کردم ،‌اگه تو این تاپیک ها نظری میدم بیشتر از روی تجربه کار کردن هست نه اینکه مثلا فن Appleـم یا سامسونگ

آخرین ویرایش:
آره،
من خودم دارم ، چندتا از دوستان و آشنایان هم دارن ،‌تا حالا کسی شاکی نبوده،‌ و یا به مشکل خاصی بر نخورده !
فکر نمیکنم از خریدش پشیمون بشی !

علی تو دقیقا چندتا گوشی داری ؟؟ :-/:d فکر کنم یه 7 الی 8 تایی میشه :d

اگه بهترین تجربه اندروید رو بخواید, قطعا سری محصولات نکسوس بهترین دستگاهایی هستند که میتونید تهیه کنید
اندروید خالص
به روز رسانی سریع و طولانی مدت
سخت افزار مناسب {نه بیش از حد لزوم قوی و نه ضعیف}
قیمت مناسب
و....

آقا اگه 1500 داری نوت 2 رو هم یه نیگا بنداز.
من خودم S3 , Note 2 , Note 1 , S2 دارم.
یه هفته هم S4 داشتم.
Xperia z , HTC One , HTC Butterfly رو هم هفته پیش 2 روز تمام تست کردم.
این حاصل تجربیات گهربار من : :d
1- سامسونگ:
- اگر و اگر کیفیت تصویر و نور صفحه نمایش برات مهمه به چیزی غیر از سامسونگ فکر نکن. من رو گوشیها هم گیم میزنم و هم کلیپ 1080P میبینم. هیچ چی سامسونگ نمیشه.
- از لحاظ گرم کردن مال قدیما بود. و بیشتر هم به خاطر عدم همخوانی رام و گوشی هستش. الان S2 من داغ میکنه و باید رامش رو عوض کنم.
- توی سامی ها فقط نوت 2 اس 4 و اس3 دو هسته ای هستن. رم 2 رو هم فقط اس3 نداره.
- از لحاظ حافظه هم همیشه 16 گیگش گیر میاد و 32 هم به ندرت. ولی خوبیشون اینه که کارت حافظه اکسترنال میخورن و برا فیلم و موسیقی و دیتا جا کم نمیاری. ولی دقت داشته باش که هر چیزی که بخوای نصب کنی میره تو حافظه داخلی.
من بین سامسونگ ها از نوت 2 بیشتر از همه راضی هستم. تنها مشکلش سایز بزرگش هست که فقط تو 2-3 روز اول بهش عادت میکنی. از قلمش هم هر چی بگم کم گفتم.
اینم قیمتها :
اس 3 = 1400 - 1500
نوت 2 = 1600 - 1700
اس 4 = 1900 - 2000
2- سونی:
پرچمدار سونی Xperia Z هستش.
اولین بار که دیدمش خیلی خوشم اومد ولی در عرض 10 دیقه حالم عوض شد.
بدترین و ناراحت کننده ترین چیزش کیفیت خیلی خیلی پایین تصویرش هستش. یه سر بری یوو تووب و ریویوها رو ببینی متوجه میشی.
رم اکسترنال نمیخوره.
ضد آب هست البته برا 10 دیقه و عمقشو هم نمیدونم. مال دوست من آب رفته توش توی حموم.=))
به گفته همون دوستم واشرهاش و درپوش های لاستیکیش بعد یه مدت وا میرن و دیگه مث روز اول نیستن.
رنگ مشکیش در عرض 1 دیقه پر از لکه چربی دستت میشه و همیشه باید با یه دستمال پاکش کنی.
قیمت هم 1500-1600
3- اچ تی سی:
اینجا وان و باتر فلای رو داریم.
قیافشون یه چیز سلیقه ای هستش.
جفتشون خیلی خیلی خوشگلن و از لحاظ متریال خیلی حلوتر از اس 4 هستن.
صفحه نمایششون از لحاظ رزولوشن عالی هستش ولی نور حداکثر هر 2تاشون 60% اس4 میشه. یعنی کنار هم بزاری HTC ها رسما تاریک هستن.
حافظه اکسترنال نمیخورن. ولی در عوض داخلیشون 32 هستش.
من بین این 2 تا از باتر فلای خیلی خوشم اومد.
یه ایرادی هم که دارن اینه که کیبورد فارسی ندارن و باید براشون نصب کرد در حالی که سامی از اول رو خودش داره و باید تیکش بزنی عین ویندوز 7.
یه ایراد دیگه هم که خیلی خیلی منو ناراحت کرد اینه که تو اکثر اندروید فون ها و آیفون وقتی انگشتت رو میزاری بالای صفحه و میکشی پایین ، یه صفحه ای میاد که توش کلی امکانات داره. مث روشن و خاموش کردن WiFi و Bluetooth و GPS و صدا و ......
ولی تو HTC ها فقط 2 تا چیز داشت : Setting + یه چیز دیگه که یادم نیست. احتمال میدم با یه تعویض رام و یا نصب اپلیکیشن سرد پارتی حل شه منتها تو یووتووب خیلی ناراضی داشت.
قیمت هر تا شون هم 1900 - 2000
میدونم گرون تر از بودجه شماست منتها ارزشش رو داره.
من همه اینا رو گغتم که خودت تصمیم بگیری. چون گوشی یه چیز سلیقه ای هستش .
سوالی بود در خدمتم.

این چیزایی که تو گفتی رو الان بیشتر گوشیا با این رنج قیمت دارن....بحث بیشتر سبیقه هست..من مثلا با سامسونگ زیاد راحت نیستم بخاطر تاچ ویز اما برعکس آرم موتورولا میبینم کف میکنم :d
پس کلا همیشه سلیقه و حسی که نسبت به اون محصول داری شرط اوله...
این چیزایی که تو گفتی اگه Moto X ایران میومد سریع ارجاعت میدادم اونجا!اما واقعا فقط N4 هست که یه تناسب خوبی بین سخت افزار نرم افزار و قیمتش هست.اما خوب عمر باتری متوسط هست کاملا.
دو طرفش شیشه با نقطه های میکروسکپی که هر کدوم در به جهت نورو بازتاب میدن و واقعا قشنگ کرده گوشیو. از اون گوریلا که میخوای داره!
صفحه نمایشش واقعا عالیه.اگه دنبال صفحه فانتزی هستی سامسونگ رو بهت پیشنهاد میکنم که البته S4 فقط که اونم 2 اینا هست قیمتش و بنظرم اصلا سمت S3 نرو..یک خوبی که این گوشی داره اینه که رم نمیخوره!چون بهرجهت رم سرعتش خیلی کمتر از حافضه Nand خوده گوشیه و اگه گوشیتو روت کنی و روی رم بازی بریزی بعضی وقتا میخوای با سر بری تو گوشی :d
تنها نقطه ضعف گوشی دوربینه که اصلا در مقابل گوشی های high end بقیه جالب نیست و کلمه درخورش متوسطه!
حتما حتما گوشی رو بگیر دستت قبل از خرید و امتحانش کن و بعد اگه خواستی بخر :)

صفحه نمایششون از لحاظ رزولوشن عالی هستش ولی نور
حداکثر هر 2تاشون 60% اس4 میشه
. یعنی کنار هم بزاری HTC ها رسما تاریک هستن.
حافظه اکسترنال نمیخورن. ولی در عوض داخلیشون 32 هستش.
من بین این 2 تا از باتر فلای خیلی خوشم اومد.
یه ایرادی هم که دارن اینه که کیبورد فارسی ندارن و باید براشون نصب کرد در حالی که سامی از اول رو خودش داره و باید تیکش بزنی عین ویندوز 7.
یه ایراد دیگه هم که خیلی خیلی منو ناراحت کرد اینه که تو اکثر اندروید فون ها و آیفون وقتی انگشتت رو میزاری بالای صفحه و میکشی پایین ، یه صفحه ای میاد که توش کلی امکانات داره. مث روشن و خاموش کردن WiFi و Bluetooth و GPS و صدا و ......​

ولی تو HTC ها فقط 2 تا چیز داشت : Setting + یه چیز دیگه که یادم نیست. احتمال میدم با یه تعویض رام و یا نصب اپلیکیشن سرد پارتی حل شه منتها تو یووتووب خیلی ناراضی داشت.
قیمت هر تا شون هم 1900 - 2000

60% ? بیخیال باو :d این عکس هارو من همین الان گرفتم از عمد هم روی صفحه نمایش فوکوس کردم که کاملا معلوم باشه ،‌دوتا گوشی روی حداکثر نور صفحه قرار دارند به سختی میشه تشخیص داد کدوم روشن تره سمت راست GS4 و سمت چپ Htc One

این
فسمت سبز هم با آپدیت گوشی به 4.2.2 اضافه میشه به One و قابل ذکر که با کشیدن از بالا به پایین صفحه آیفون هیچ گونه تنضیماتی در اختیار شما قرار نمیگره فقط آب و هوا و بورس رو میشه دید !

ولی دقت داشته باش که هر چیزی که بخوای نصب کنی میره تو حافظه داخلی.
البته با آپدیت جدید که سامسونگ داده میتونی برنامه و بازی هارو به SD Card منتقل کنی
از لحاظ گرم کردن مال قدیما بود. و بیشتر هم به خاطر عدم همخوانی رام و گوشی هستش
با رام رسمی هردو گوشی هم S4 و هم One به شدت گرم میشن در هنگام کار های سنگین کردن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or