به نظر شما کدام بازی خواهد توانست عنوان بهترین بازی سال 2009 را به خود اختصاص دهد؟

Just AND Only
images

به نظر من Uncharted 2 همین الانشم بهترین هست! اگرم بدنش به این FPS چرت حقه این بازی خورده شده!
چرت که نیست حالا :eek:
به نظر من زیاد خوب نیست که بازی انحصاری بیاد بهترین بازی سال بشه ترجیح میدم مولتی پلتفرم باشه:-"

mw2
خیلی حماسی بود
گیم پلی متنوع و شاهکاری داشت
آخر بازی خیلی ها رو میشناسم که نفسشون کاملا حبس شده بود و واقعا حس میکردن دارن چاقو رو از بدن خودشون در میارن!
مرحله no russian هم یه مرحله کاملا زیبا و هنری بود و قطعا میتونه آغازی باشه برای پیشرفتی دیگه تو صنعت گیم

بیخیال:دی
به نظرم همیشه تو این موقع ها یه بازی میاد میزنه رو دست همه بازیا مثل جریان gta که همه میگفتن توپه هیچی بهش نمیرسه و..... که mgs اومد به طور سه بعدی از وسط به 4 قسمت مایل به مساوی تقسیمش کرد:دی

وقتی صفحه اول تاپیک رو دیدم واقعا" نتونستم به نظرات کاملا" بی طرفانه (:laughing::lol:) دوستان نخندم !
آخه AW که هنوز نیومده بیاد هم با این نمایش های که من ازش دیدم چیزی بیشتر از alone in the dark 2008 نخواهد بود اونوقت انتظار دارید بهترین بازی تاریخ لقب بگیره ؟
mw2 هم بازی خوبی بود ولی از نظرم یه شوتر نظامی بود که برای بار هزارم دیدم !
خواهشا هم الکی در موردش غلو نکنید !
فقط و فقط Uncharted 2 لیاقت عنوان بهترین بازی امسال رو داره !
به نظر من Uncharted 2 همین الانشم بهترین هست! اگرم بدنش به این FPS چرت حقه این بازی خورده شده!
نظر شخصی!
صد در صد موافقم ! اگه Uncharted 2 بهترین بازی سال شناخته نشه از این ببعد جور دیگه ای در مورد صنعت گیم فکر می کنم ! ;)
چرت که نیست حالا :eek:
به نظر من زیاد خوب نیست که بازی انحصاری بیاد بهترین بازی سال بشه ترجیح میدم مولتی پلتفرم باشه:-"
یعنی چون Uncharted 2 بازی انحصاری PS3 هست حق نداره بهترین بازی سال شه ؟
حق مسلم mgs4 که خورده شد آخه این فن بازیها تا کی می خواد ادامه داشته باشه ؟
lol !

خوبه نگفتي alone in the dark از Alan wake بهتره !
بله از نظر من alone in the dark از AW خیلی بهتره . البته این نظر شخصیمه و چون دیدم دوستان از حدش گذروندن مجبور شدم بگم . در مورد بازیهای امثالش هم به مراتب نظر خیلی بدتری دارم که ترجیح می دم اینجا نگم .
اینا رو هم به این دلیل گفتم که من بعد دوستان وقتی دستشون به یه بازی نخورده در حقش کم لطفی نکنند...;)

آخرین ویرایش:
با این نمایش های که من ازش دیدم چیزی بیشتر از alone in the dark 2008 نخواهد بود اونوقت انتظار دارید بهترین بازی تاریخ لقب بگیره ؟

lol !

خوبه نگفتي alone in the dark از Alan wake بهتره !

آخه این فن بازیها تا کی می خواد ادامه داشته باشه ؟
چون تحمل این فن بوی بازیها رو ندارم میگم که بهترین بازی باید مولتی پلتفرم باشه دیگه :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or