3 3!NA کاربر سایت Oct 19, 2009 #46 نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: خب تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون ! الان بگید....... به نظرم Uncharted 2 : AT میشه .... بیشتر... میشه ...:biggrin1:
نوشته شده توسط Dr.ДядsЙ: خب تاپیک رو از زیر خاک کشیدم بیرون ! الان بگید....... به نظرم Uncharted 2 : AT میشه .... بیشتر... میشه ...:biggrin1:
mehdi-ss کاربر سایت Oct 20, 2009 #49 Assassin's Creed2 COD:MW2 انتخاب بهترين از بين اين دوتا واقعا سخته
ДядsЙ کاربر سایت Oct 21, 2009 #51 نوشته شده توسط AYARAN: امسال فکر کنم u2 بشه.ولی سال دیگخ %100 مافیا2 میشه :biggrin1:. بیشتر... نه سال بعد Alan Wake ــه حتما ! :biggrin1:
نوشته شده توسط AYARAN: امسال فکر کنم u2 بشه.ولی سال دیگخ %100 مافیا2 میشه :biggrin1:. بیشتر... نه سال بعد Alan Wake ــه حتما ! :biggrin1:
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Oct 21, 2009 #53 Uncharted:Among Thieves تو E3 که همه چی رو درو کرد!انشاالله آخر سال هم درو میکنه
JAKI CHAN کاربر سایت Oct 21, 2009 #55 دقت کردید هرچی بازی خوب قراره امسال و سال بد بیاد و اومده 2 داره ! برای مثال : uncharted2 mafia2 just cuse 2 assassin s creed 2 bioshock 2 mass efect 2 modern warfer 2 و..... اما امسال صد درصد برنده MW2 ااست سال بعد هم اگر بازی جدیدی معرفی نشه فعلا MAFIA 2
دقت کردید هرچی بازی خوب قراره امسال و سال بد بیاد و اومده 2 داره ! برای مثال : uncharted2 mafia2 just cuse 2 assassin s creed 2 bioshock 2 mass efect 2 modern warfer 2 و..... اما امسال صد درصد برنده MW2 ااست سال بعد هم اگر بازی جدیدی معرفی نشه فعلا MAFIA 2
Niko Bellic کاربر سایت Oct 21, 2009 #56 امسال که آنچارتده صبر کن تا سال بعد مافیا 2 بشه..... بی شک سال یکی از ایناست GoWIII یا Heavy Rain و یا Splinter Cell Conviction
امسال که آنچارتده صبر کن تا سال بعد مافیا 2 بشه..... بی شک سال یکی از ایناست GoWIII یا Heavy Rain و یا Splinter Cell Conviction
versus کاربر سایت Oct 22, 2009 #57 میدونم .من اسم تاپیک رو درست حسابی نخوندم. خوب الان FFXIII نظر من هست.
SOL!D 5NAK3 کاربر سایت Oct 25, 2009 #58 احتمالا mw2 ميشه اما بازي هاي عالي ديگه هم داريم كه شايد بشن .ac2- uncharted:at gta :bogt هم احتمالا بهترين xbox 360 ميشه
احتمالا mw2 ميشه اما بازي هاي عالي ديگه هم داريم كه شايد بشن .ac2- uncharted:at gta :bogt هم احتمالا بهترين xbox 360 ميشه
ДядsЙ کاربر سایت Nov 24, 2009 #60 نوشته شده توسط Paymax: God Of War III بیشتر... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این بازی که 2010 میاد عزیز. با نمایش فوق العاده ای که من از MW 2 دیدم، بهترین بازی شدنش امسال خیلی دور از انتظار نیست....
نوشته شده توسط Paymax: God Of War III بیشتر... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این بازی که 2010 میاد عزیز. با نمایش فوق العاده ای که من از MW 2 دیدم، بهترین بازی شدنش امسال خیلی دور از انتظار نیست....