آفرین ..بچه درس خوناگر کارنامه ام را ببینید قطعا تعجب خواهید کرد !
یعنی بازی کردن بر ازدواج ارجحیت داره :exclaim: ؟؟؟؟...اگه شما یک دختر مورد علاقه ی خودتون را پیدا کنید که ازش خوشتون بیاد و دوستش داشته باشید باهاش ازدواج نمی کنید ؟؟؟يعني هر زن بگيره ديگه نبايد بازي كنه
مي گم مصطفي بدجوري آتيشت تند هست .....ولي عمرا هيچي جلوي يه بازي باز رو نمي تونه بگيره....
فرزاد بي خيال من كه بيشتر با بازي حال ميكنمنوشته شده توسط farzadlion:آفرین ..بچه درس خون
یعنی بازی کردن بر ازدواج ارجحیت داره :exclaim: ؟؟؟؟...اگه شما یک دختر مورد علاقه ی خودتون را پیدا کنید که ازش خوشتون بیاد و دوستش داشته باشید باهاش ازدواج نمی کنید ؟؟؟
من خودم ترجیح میدم یک موجود زنده همدمم باشه تا یک کامپیوتر و یا کنسول بیجان :rolleyes: ....تازه خیلی از دخترا هم هستند که خوره بازی هستند ..میتونید یک همسر مثل خودتون انتخاب کنید :surprised ...اما اینی که بگید بخاطر بازی کردن ازدواج نمی کنید برام واقعا خیلی عجیبه :exclaim: !!!! اما حالا اگه برای ازدواج نکردن دلایل غیر از این دارید اون بحثش جداست :confused:
امید جان با حرفت در باره کمتر بودن بازیخورهای مونث مخالفم .د رمورد اینکه چرا دخترها کمتر بازی میکنند یا اصلا بازی نمی کنند چون بازیها مناسبتی با اونها نداره مثلا خواهر خود من الان یه دختر 1 ساله داره ولی خوب هنوزکه هنوزه فانال فانتازی 10 و x2 رو بازی میکنه یا هنوز بازی نورهود رو خیلی دوست داره بازی کنه...
سلام دوستان .نوشته شده توسط parham_safa:سلام
اول من یه معذرت خواهی اساسی خدمت همه عرض کنم .
چون صحبتایه اولیه من باعث قفل شدن تاپیک شد .
بعدم اینکه اگر دقت کنین خیلی از همینهایی که به ما میگن چون سنمون رفته بالا دیگه نباید بازی کنیم تا یه کم بیکار میشن دست به مبایل میشن و میفتن به جون snak .
این خودش سابت میکنه که بازی کردن اصلا سن و سال نمیشناسه .
پرهام جان تحقیقی که در امریکا انجام شده نشون میده که دختران و کلا جنس مونث علاقه ی بسیار کمتری به بازی کردن دارند تا مردان و پسران و این قضیه فقط مربوط به کشور ما نمیشه من چند وقت پیش در سایت tomshardware یک مقاله ای خوندم که علت علاقه ی کمتر دختران به بازی را ریشه یابی کرده بود...جالبه در مورد بازی هایی مثل Sims بدونید دختران علاقه ی بیشتری نسبت به پسر ها به این بازی دارند همچنین اخیرا دختران به سمت بازی های آنلاین بیشتر گرایش پیدا کردند...اما کماکان تمایل پسرها به بازی کردن بمراتب بیشتر از دختر هاست :tick:امید جان با حرفت در باره کمتر بودن بازیخورهای مونث مخالفم .
شاید تو ایران تعداد بازخورهای دختر از پسر کمتر باشه که البته الان دیگه دخترهاه هم زیاد شدن . نمونش تو سایت خودون سایه . مونا و مرم رو داریم . جدیدا هم روشنک خانم اضافه شده .
ولی تو کشورهای دیگه اصلا اینجوری نیست و تعداد دختر و پسرا داره با هم برابر میشه
خب..من از همون مطالبی که نوشتی فهمیدم که دلیلت فقط بازی کردن نیست...صحبتی هم که کردم کلی بود و منظورم تو نبودی مصطفی جان ops:فرزاد جان من علاوه بر بازی دلایل زیاد دیگه ای هم دارم . فقط بازی نیست