به نظر شما تا چه سني ميشه بازي كرد؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا من اگه زن بگیرمم زنم میارم تو کار و عملیش میکنم
smile.gif

به نظر من هم می شود تا هر وقت بخواهیم بازی کنیم.البته بایستی تعادلی درست بین فعالیتهای روزانه ی خودمان و بازی کردن بوجود بیاوریم تا از هر دو عقب نمانیم.مثلا من الان امتحانات نیم ترم اول پیش دانشگاهی ام را می دهم.صبح می روم سر جلسه.ظهر بازی ps2 انجام می دهم.عصر تا شب هم درس می خورم.اگر کارنامه ام را ببینید قطعا تعجب خواهید کرد !

سلام
يعني هر زن بگيره ديگه نبايد بازي كنه
بهزاد نگفتم بازی نمیکنه .
گفتم کمتر به سایت سر میزنه .
بازی کردنش سر جاش هست .
ولي احماد رو هم در نظر بگيريد...فكر كنم متاهل شده!!
قیافش به این کارا نمیخوره .
39.gif

احتمالا بازم در حال تغییر تحول هست
79.gif

اگر کارنامه ام را ببینید قطعا تعجب خواهید کرد !
آفرین ..بچه درس خون

يعني هر زن بگيره ديگه نبايد بازي كنه

مي گم مصطفي بدجوري آتيشت تند هست .....ولي عمرا هيچي جلوي يه بازي باز رو نمي تونه بگيره....
یعنی بازی کردن بر ازدواج ارجحیت داره :exclaim: ;) ؟؟؟؟...اگه شما یک دختر مورد علاقه ی خودتون را پیدا کنید که ازش خوشتون بیاد و دوستش داشته باشید باهاش ازدواج نمی کنید :o ؟؟؟
من خودم ترجیح میدم یک موجود زنده همدمم باشه تا یک کامپیوتر و یا کنسول بیجان :rolleyes: ....تازه خیلی از دخترا هم هستند که خوره بازی هستند ..میتونید یک همسر مثل خودتون انتخاب کنید :surprised ...اما اینی که بگید بخاطر بازی کردن ازدواج نمی کنید برام واقعا خیلی عجیبه :exclaim: !!!! اما حالا اگه برای ازدواج نکردن دلایل غیر از این دارید اون بحثش جداست :confused:

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط farzadlion:
آفرین ..بچه درس خون

یعنی بازی کردن بر ازدواج ارجحیت داره :exclaim: ;) ؟؟؟؟...اگه شما یک دختر مورد علاقه ی خودتون را پیدا کنید که ازش خوشتون بیاد و دوستش داشته باشید باهاش ازدواج نمی کنید :o ؟؟؟
من خودم ترجیح میدم یک موجود زنده همدمم باشه تا یک کامپیوتر و یا کنسول بیجان :rolleyes: ....تازه خیلی از دخترا هم هستند که خوره بازی هستند ..میتونید یک همسر مثل خودتون انتخاب کنید :surprised ...اما اینی که بگید بخاطر بازی کردن ازدواج نمی کنید برام واقعا خیلی عجیبه :exclaim: !!!! اما حالا اگه برای ازدواج نکردن دلایل غیر از این دارید اون بحثش جداست :confused:
فرزاد بي خيال من كه بيشتر با بازي حال ميكنم

اقا خدايش راست بگين تا حالا دختري ديدين بازي خور باشه؟ نه اينكه دوست داشته باشه .يعني حداقل روزي 1 ساعت بازي كنه؟ من كه نديدم .فكر كنم عقل دخترهاي ايراني به اين چيزا نميرسه و به اونها فقط اشپزي ياد ميدن ولي يه جا خوندم تو امريكا 43 درصد بازي خورها زنها هستند. نظر شما چيه؟

آقا شرمنده ولی اینجا نه از این وبلاگای عاشقانس نه دفتر ازدواج طلاق!گویا اینم از اون بحثاییه که به ندرت جاوب میده.هر کی تا هر موقع که علاقه داشته باشه و شرایطش بازی میکنه.هر کی هم نخواد بازی نمیکنه.با این بحثا هم نمیشه یه معیار معین تعیین کرد...

سلام

آقا دعوا سر چیه این پرهام بازفنگ انداخت خدایمن هنوزهم بازی میکنم همین دیروزخونه خواهرمینا داشتم کال 2 میزدم با فار کری پیش حسین اف ایکس هم اسپلینتر سل 3 درسته مثل اول وقت ندارم ولی باز هم بازی میکنم تازه بازی اویل هم البته 4 رو یه 2 ساعتی بازی کردم تازه فیلمش هم آوردم دیویدش رو دیدم هم 2 هم 1 خواستم با این کارم خانومم رو بکشم سمت گیم پرهام حرف مفت از خودت درورنکن من تا بمیرم هم گیم بازی میکنم ولی خدایش قبول دارم وقتم کم شده کمتر بازی میکنم

سلام
اول من یه معذرت خواهی اساسی خدمت همه عرض کنم .
چون صحبتایه اولیه من باعث قفل شدن تاپیک شد .
بعدم اینکه اگر دقت کنین خیلی از همینهایی که به ما میگن چون سنمون رفته بالا دیگه نباید بازی کنیم تا یه کم بیکار میشن دست به مبایل میشن و میفتن به جون snak .
این خودش سابت میکنه که بازی کردن اصلا سن و سال نمیشناسه .

بازی سن .سال نمی شناسه ولی خوب یه چیزی رو خوب میشناسه اونم جیب پر از پول هست و د رمورد اینکه چرا دخترها کمتر بازی میکنند یا اصلا بازی نمی کنند چون بازیها مناسبتی با اونها نداره مثلا خواهر خود من الان یه دختر 1 ساله داره ولی خوب هنوزکه هنوزه فانال فانتازی 10 و x2 رو بازی میکنه یا هنوز بازی نورهود رو خیلی دوست داره بازی کنه...

سلام
د رمورد اینکه چرا دخترها کمتر بازی میکنند یا اصلا بازی نمی کنند چون بازیها مناسبتی با اونها نداره مثلا خواهر خود من الان یه دختر 1 ساله داره ولی خوب هنوزکه هنوزه فانال فانتازی 10 و x2 رو بازی میکنه یا هنوز بازی نورهود رو خیلی دوست داره بازی کنه...
امید جان با حرفت در باره کمتر بودن بازیخورهای مونث مخالفم .
شاید تو ایران تعداد بازخورهای دختر از پسر کمتر باشه که البته الان دیگه دخترهاه هم زیاد شدن . نمونش تو سایت خودون سایه . مونا و مرم رو داریم . جدیدا هم روشنک خانم اضافه شده .
ولی تو کشورهای دیگه اصلا اینجوری نیست و تعداد دختر و پسرا داره با هم برابر میشه .

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
اول من یه معذرت خواهی اساسی خدمت همه عرض کنم .
چون صحبتایه اولیه من باعث قفل شدن تاپیک شد .
بعدم اینکه اگر دقت کنین خیلی از همینهایی که به ما میگن چون سنمون رفته بالا دیگه نباید بازی کنیم تا یه کم بیکار میشن دست به مبایل میشن و میفتن به جون snak .
این خودش سابت میکنه که بازی کردن اصلا سن و سال نمیشناسه .
سلام دوستان .
راستش باید من عذر خواهی کنم نه پرهام جان . شرمنده . من بحث رو شروع کردم . ببخشید . :crying1:
من دست خودم نیست حرف از این موارد که زده میشه من قاطی میکنم و دست خودم نیست چی میگم ! در هر حال من بازم معذرت میخوام .
------------
فرزاد جان من علاوه بر بازی دلایل زیاد دیگه ای هم دارم . فقط بازی نیست ! :peace:

من خوشحال شدم که دیدم این تاپیک باز شد

امید جان با حرفت در باره کمتر بودن بازیخورهای مونث مخالفم .
شاید تو ایران تعداد بازخورهای دختر از پسر کمتر باشه که البته الان دیگه دخترهاه هم زیاد شدن . نمونش تو سایت خودون سایه . مونا و مرم رو داریم . جدیدا هم روشنک خانم اضافه شده .
ولی تو کشورهای دیگه اصلا اینجوری نیست و تعداد دختر و پسرا داره با هم برابر میشه
پرهام جان تحقیقی که در امریکا انجام شده نشون میده که دختران و کلا جنس مونث علاقه ی بسیار کمتری به بازی کردن دارند تا مردان و پسران و این قضیه فقط مربوط به کشور ما نمیشه من چند وقت پیش در سایت tomshardware یک مقاله ای خوندم که علت علاقه ی کمتر دختران به بازی را ریشه یابی کرده بود...جالبه در مورد بازی هایی مثل Sims بدونید دختران علاقه ی بیشتری نسبت به پسر ها به این بازی دارند همچنین اخیرا دختران به سمت بازی های آنلاین بیشتر گرایش پیدا کردند...اما کماکان تمایل پسرها به بازی کردن بمراتب بیشتر از دختر هاست :tick:

فرزاد جان من علاوه بر بازی دلایل زیاد دیگه ای هم دارم . فقط بازی نیست
خب..من از همون مطالبی که نوشتی فهمیدم که دلیلت فقط بازی کردن نیست...صحبتی هم که کردم کلی بود و منظورم تو نبودی مصطفی جان :oops:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or