به نظر شما تا چه سني ميشه بازي كرد؟

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

بازی که سن نداره مشکل اینجاست که وقت کم داریم مثلا من بعد از یک مدتی توی مغازه یکی از بچه ها یخورده یاد گذشته کردیم یه حالی از فار کری محبوب بردیم

سلام

بازي كردن رو من دوست دارم...ولي نمي تونم اونو مقدم كنم به كارهاي روزمره و اجباري زندگي ام

اگه تو كشورم صنعت بازي سازي اونقدر در آمد داشت كه بتونه خرج يه جوون 23 ساله رو در بياره حتما شغلم رو تغيير مي دادم

ولي وقتي مي بيني كه مجبور هستي براي كسب در آمد و همچنين اينكه نخواي همش جلوي مامان و بابا دست دراز كني خواه و ناخواه مجبور هستي كه شاغل بشي....حتي براي خريدن وسايل جديد بازي و خود گيم هم ناچار به كسب درآمد هستي

حالا اگه اينها رو با هم جمع كني مي بيني كه اصلا ديگه وقتي براي بازي نمي مونه.....همين طور هم كه سن به بالا مي ره از بازي و دنياي اون هم كم كم جدا مي شي و وارد دنياي جديد تري مي شي

سلام

سلام بازی اصلا سن سرش نمیشه هر کی بازیش بگیره بازی میکنه

بابای من

گان....جی تی ای2....کواک... وخیلی از بازیهای جدید را تمم کرده!!!

dj%7bwww.bia2music.com%7d.gif

بابای من

ايول...خودش يه همبازي توپ هست....يه رقيب قوي هم ميشه گفت(راستي اشكان جان اگه ميشه امضا رو كوچيكتر كن)

من الان تو خونه كه بازي ميكنم غير از برادرم بقيه بهم ميگن بچه و ............ اين حرفا ديگه ولي بازي رو من حداقل تا 20 ساله ديگه هم كنار نميذارم چون تازه بازيها از لحاظ كيفي دارن به يه جايي ميرسن

اين حرفا ديگه ولي بازي رو من حداقل تا 20 ساله ديگه هم كنار نميذارم چون تازه بازيها از لحاظ كيفي دارن به يه جايي ميرسن

تازه هنوز مي خواد كنسول هاي جديد بياد...اونها رو كه نمي شه از بازي هاشون گذشت....

منم میگم بازی که سن نمیشناسه 50 سال هم داشته باشی می تونی بازی کنی
ولی حرف بهزاد جان درست که ادم شاغل بشه دیگه بازی نمیشه کرد

منم میگم بازی که سن نمیشناسه 50 سال هم داشته باشی می تونی بازی کنی
ولی حرف بهزاد جان درست که ادم شاغل بشه دیگه بازی نمیشه کرد

تازه من ديدم تو گيم نت ها كساني هستند كه سن اونها بالاي 30 هست..ولي اونها علاقه دارند و اصلا توجهي به جو محيط ندارند

البته من دوست داشتم كه زمينه شغلي در ايران باشه كه آدم تو همين صنعت فعاليت كنه

سلام
به نظر من آدم تا هر وقط دلش بخواد میتونه بازی کنه بعد هم 20 سال بازی نکنه و باز شروع کنه بعد از 20 سال . ولی بهتره بای رو تو اولویت 2یا سوم گذاشت .
(یکی نیست اینو به خودم بگه . )

بابای من

سلام.
ایول بابات
خدئا بهت شانس بده
خوبیش اینه که میره خودش بازی میخری دیگه مثل ما گدا گشنه نیست که برای یه بازی له له بزنیم
smile.gif

به نظر من آدم تا هر وقط دلش بخواد میتونه بازی کنه بعد هم 20 سال بازی نکنه و باز شروع کنه بعد از 20 سال . ولی بهتره بای رو تو اولویت 2یا سوم گذاشت .

دل آدم رو كه ول كني خواسته هاش تمومي نداره!!!

اصل اين هست كه هميشه به حرف دل نكرد و كمي منطقي بود.....

بازی کردن به عنوان یک سر گرمی خیلی خوبه منتها کسانی که روز و شب

عمرشون را صرف بازی کردن می کنند در بزرگترین اشتباه عمرشون بسر

میبرند ..یادمه یک استاد داشتیم میگفت خارجی ها این بازی ها را

میسازند که ما کشور های جهان سوم را عقب نگه دارند خب من خیلی با

این حرف موافق نیستم اما اگه ما به فکر آینده ی خودمون نباشیم و در هر

کاری تعادل را رعایت نکنیم در آینده خودمون هستیم که پشیمون

میشیم ..بخصوص که آینده ی ما در این سنین رقم میخوره....اگه در روز

بیشتر از 2 ساعت بازی می کنید سعی کنید در روش زندگیتون تجدید نظر

کنید و در کنار اون کمی به آینده ی خودتون هم فکر کنید...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or