به مناسبت 4 سالگی عنوان Uncharted 4: A Thief's End

انتخاب بهترین Uncharted از نظر شما

• Uncharted: Drake's Fortune

• Uncharted 2: Among Thieves

• Uncharted 3: Drake's Deception

• Uncharted 4: A Thief's End

• Uncharted: The Lost Legacy

• Uncharted: Golden Abyss

Results are only viewable after voting.

.Amirone

ソニー株式会社
کاربر فعال
uncharted-comparisons-nathan-drake-by-gtone339-d7luui8-fullview-min.jpg

شخصیت هایی که تحسینشون می کنیم و دوسشون داریم، بسیاری از خاطرات فوق العاده ما با سری بازی های آنچارتد گره خورده. نیتن، سالی .. 4 سالگیتون مبارک ❤

به همین مناسبت، مقاله ی کوتاهی از این مجموعه برای شما عزیزان آماده کردیم.

Uncharted ترکیبی از عناصر سبک‌های Third-person shooter، پلتفرمر سه بعدی و اکشن ماجراجویی است.

pngguru-com-min.png

Uncharted: Drake's Fortune: اولین شماره از این مجموعه که داستان سفر نیتن دریک به جنگل‌های آمازون را روایت می‌کند. جد بزرگ نیتن دریک یعنی فرانسیس دریک در سفری که قرن‌ها پیش به جزیره‌ای ناشناخته به آمریکای جنوبی داشته، گنج ال دورادو را کشف می‌کند، اما در پی اتفاقاتی آن را از دست می‌دهد. نیتن دریک برای پیدا کردن این گنج به جزیره سفر می‌کند ولی او هم دستش از رسیدن به گنج ال دورادو کوتاه می‌ماند. در این سفر، ویکتور سالیوان و روزنامه نگاری به نام النا فیشر، نیتن را همراهی می‌کنند. شجره‌نامهٔ شخصیت نیتن دریک به فرانسیس دریک می‌رسد که یک شخصیت حقیقی در طول تاریخ است. نیتن در شماره اول این مجموعه برای پیدا کردن گنج گمشده فرانسیس دریک سفر خودش را آغاز می‌کند و در ابتدای بازی دفترچه راهنما و دست نوشته‌های فرانسیس دریک را هم پیدا می‌کند. تقریباً در اواخر بازی با جسد فرانسیس دریک روبرو می‌شود.

Uncharted 2: Among Thieves: در شماره دوم از این مجموعه، نیتن دریک برای پیدا کردن شهر گمشده شامبالا، راهی تبت و رشته کوه های هیمالیا می‌شود. در این قسمت برخی از شخصیت‌های شماره اول مانند ویکتور سالیوان و النا فیشر در کنار شخصیت‌های جدید مانند کلویی فریزر، هری فلین (شریک سابق نیتن دریک) و زوران لازارویچ (یک جنایتکار جنگی صرب، که شخصیت اصلی منفی شماره دوم است) حضور پیدا کردند. این نسخه اولین بازی از این مجموعه بود که بخش چندنفره داشت. این قسمت بسیار مورد تقدیر و تحسین منتقدین قرار گرفت، مجموع امتیازات این بازی 96 و متاکریتیک آن را تاثیرگذارترین بازی سال ۲۰۰۹ برشمرد، همچنین عنوان بهترین بازی سال ۲۰۰۹ را، از دید منتقدین و سایت های معتبر از آن خود کرد. بازی همچنین یک موفقیت تجاری به حساب می‌آمد و تا دسامبر ۲۰۱۱ به فروشی بیش از ۶ میلیون نسخه در سراسر جهان دست پیدا کرد.

Uncharted 3: Drake's Deception: سومین شماره از این مجموعه در نوامبر ۲۰۱۱ منتشر شد. داستان بازی بیشتر روی رابطه نیتن دریک با دوست قدیمی او ویکتور سالیوان تمرکز دارد. دوستی که برای نیتن حکم یک پدرخوانده دارد.
نیتن برای پیدا کردن شهری گمشده، راهی شبه‌جزیره عربستان می‌شود، نیتن در یکی از سکانس ها مدت زیادی در بیابان گرفتار می‌ماند که این سکانس، به یکی از بهترین سکانس‌های سال ۲۰۱۱ در حوزه بازی‌های رایانه‌ای تبدیل شده‌است. بازیکن در شماره سوم برای اولین بار در این مجموعه می‌توانست به‌طور همزمان با چند دشمن مبارزه کند. این بازی مورد تحسین بسیاری قرار گرفت و به میانگین امتیاز 92 دست یافت.

Uncharted: Golden Abyss: این قسمت همانند سه شماره قبلی، برای کنسول خانگی پلی‌استیشن 3 منتشر نشد، توسط Bend Studio و زیر نظر استودیوی ناتی داگ به عنوان یک بازی فرعی برای کنسول دستی پلی‌استیشن ویتا ساخته شد. بازی ابتدا در تاریخ ۱۷ دسامبر ۲۰۱۱ همراه با عرضه کنسول پلی‌استیشن ویتا در ژاپن منتشر شد و چند ماه بعد در تاریخ ۲۲ فوریه ۲۰۱۲ در آمریکای شمالی منتشر شد.
وقایع بازی مربوط به قبل از وقایع Drake's Fortune است، ولی داستان آن ارتباطی به داستان شماره ابتدایی مجموعه ندارد و روندی مستقل دارد.
بازی در متاکریتیک امتیاز ۸۰ را بدست آورد که شاید برای مجموعه آنچارتد کمی پایین باشد، اما در نوع خود بسیار خوب بود و یکی از بهترین های کنسول پلی استیشن ویتا است.منتقدان عموماً از گیم پلی و گرافیک تعریف کردند ولی داستان آن را ضعیف دانستند.

kindpng-1286567.png
Uncharted 4: A Thief's End: چهارمین قسمت در سری بازی‌های آنچارتد که با حفظ سبک بازی‌های پیشین، توسط شرکت بزرگ ناتی داگ در می ۲۰۱۶ برای کنسول پلی‌استیشن ۴ منتشر شد. نیتن دریک شخصیت اصلی این مجموعه یک بار دیگر در این نسخه حضور دارد و به عنوان یک جوینده گنج بازنشسته، به ناچار به دنیای دزدان باز می‌گردد. داستان بازی ۳ سال بعد از اتفاقات آنچارتد ۳ رخ می‌دهد، در این قسمت نیت در جستجوی گنج هنری ایوری که سالیان درازی گم شده است به برادر خود سم می‌پیوندد.
آنچارتد 4 بصورت گسترده پذیرای نقدهای مثبت شد و بسیاری از منتقدان: جلوه‌های بصری، گرافیک، گیم‌پلی و روایت داستانی بازی را از نقاط قوت آن ذکر کردند. این بازی در متاکریتیک به میانگین امتیاز فوق العاده 93 رسید.

ba26ee1bab95efad3371ca089e1b3108-min.png

Uncharted: The Lost Legacy: در جریان مراسم E3 2017 شاهد رونمایی عنوان جدیدی از سری با نام میراث گمشده بودیم. این بازی در واقع یک بسته الحاقی برای Uncharted 4: A Thief's End محسوب می‌شود که بازیکن را نه در نقش نیتن دریک، بلکه در نقش کلویی فریزر قرار می‌دهد و وقایع آن حدود ۶ تا ۱۲ ماه بعد از سری اصلی روایت می شود. کلویی که به همراه همکارش، نیدین راس به دنبال عاج گانش (یکی از شناخته‌شده‌ترین و مورد احترام‌ترین خدایان در مذهب هندوئیسم است) می‌گردد، در حین این ماجراجویی با گروهی خطرناک مواجه می‌شوند. این بازی طولانی‌ترین بستهٔ الحاقی در تاریخ ناتی داگ به‌شمار می‌رود.

fake-logo-uncharted-5.png

یونیورس سری بازی های آنچارتد: با انتشار نسخهٔ چهارم، بسیاری بر این عقیده بودند که این شماره پایان سری آنچارتد خواهد بود، اما در جریان معرفی میراث گمشده، در مصاحبه‌ای شون اسکیگ، نویسنده و کارگردان هنری، با خبرنگار یوروگیمر چنین گفت:
من نمی‌گویم که این پایان کار است. دنیای ما وسعت زیادی دارد و شخصیت‌های بسیاری را نیز در خود جای داده است. ما حتی پیش از این، دو شخصیت سالیوان و کاتر را بررسی کرده و این دو را به هم ربط داده‌ایم، به این ترتیب نقاط قوت و ضعف داستان مشخص شد. ما به دنبال چیزی جدید و تازه بودیم که در پایان شخصیت کلویی به ذهنمان رسید...
در مورد بسته شدن پرونده‌ یونیورس آنچارتد نیز، به شدت بعید می‌دانم که این مجموعه به پایان راه خود رسیده باشد.

شون اسکیگ نیز تأیید کرد که در آینده احتمالاً بازی‌های جدیدی از دیگر شخصیت‌ها منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بهترین نسخه سری با اختلاف نسخه اول هست هیچ پایانی تو یه بازی خفن تر قشنگ تر و جذاب تر هیجان انگیز تر از پایان U1 ندیدم
همیشه آروزمه یه فیلم از U براساس همین نسخه اول بسازن

Greatness From Small Beginnings

141141

واسه من هر نسخه آنچارتد نقطه قوت خودش رو داره و بنظرم از شروع تا انتها یه مسیری رو طی کرد که کاش همه‌ی فرنچایزهای محبوب می‌تونستن طی کنن...داستان نیتن دریک از سادگی توی نسخه اول شروع شد، رسید به اوج اکشن خودش و بعدش با سنگینی و آرامش به پایان رسید.
Uncharted 4 بهترین نسخه سری از نظر مقیاس، تنوع، داستان، شخصیت‌پردازی هستش...میشه گفت ادونچرترین بازی سری هم محسوب میشه و واقعا بازیهای خیلی کمی داریم که انقدر گشت و گذار و اکتشاف داخلش لذت بخش باشه. صد در صد برام بین بازیهای برتر نسل قرار میگیره.

کلا الان هیچی مثل آنچارتد نداریم که جایگزین این سری بشه...امیدوارم زودتر نسخه بعدی رو با شخصیت‌های جدید ببینیم.

یعنی تو سایت به این درندشتی فقط 6 نفر معتقدیم UC3 بهترینه؟:دی

به نظر من از نظر Level Design و Combat System و کلا ست پیس ها UC4 با اختلاف بهترینه، UC2 هم باز جایگاه ویژه ای داره، چون رسما یه انقلاب تو گیم دیزاین و ست پیس دیزاین و کلا داستان گویی بود و باید نقطه شروع و معرفی ND به عنوان یه استدیو مافوق بشری دونستش، اما با این همه باز من UC3 رو به همه ترجیح میدم، چون به نظر من یه پکیج کامل از چیزیه که من شخصا از UC انتظار دارم، یعنی یه بازی فانتزی. من دوز فانتزی UC3 و اون تم شرقیش رو بسیار میپسندم، و به نظرم ورژن پخته تره UC2 هست، و باز درسته UC4 در بسیاری از موارد، از جمله همین لول دیزاین و AI و کلا سیستم مبارزاتش و همینطور پلتفرمر خیلی بهتره، اما سر این دارک شدن و فاصله گرفتن از تم فانتزی شماره های قبلی برای من کمتر لذت بخش میشه. ضمن اینکه به نظر من UC4 میتونست کوتاه تر باشه و یه بخش هایی، خصوصا تو اواخر بازی، اضافه است کامل و با حذفش به بازی بهتری میرسیدیم.

من انچارتد ها رو با اختلاف زمانی کم ( یکی دو سال ) با نسخه ی چهارم بازی کردم اونم برای اولین بار کالکشنش رو رفتم. میخوام بگم از لحاظ زمانی فاصله ی انچنانی نداشت تجربه ی سه گانه ام با نسخه ی ۴ که ممکن بود کهنگی یه نسخه های ps3 نسبت به انچارتد ۴ روی نظرم نسبت به سری تاثیر بذاره ... با این حال از نظر من سری به این شکل رتبه بندی میشن :D
U3>U2>U4>U1
انچارتد ٢ از نظر من شروع یک سبکی بود که با ضرب اهنگ بالا و بی وقفه ی بازی و لول دیزاین بینظیر همراه بود که توی قسمت سوم به اوج خودش میرسید، با اینحال انچارتد ۴ با اینکه توی خیلی از موارد پیشرفت کرده بود اما به اندازه انچارتد سه و دو توی این موارد راضی کننده نبود برام و بازی خیلی تاکید روی گشت و گذار توی محیط داشت و تا حدودی از اون ضرب اهنگ هیجان انگیزی که مد نظرم بود دور شده بود.

برای من انتخاب بین 2 و 3 خیلی سخته! ولی چون می‌دونستم بیشتر 2 رو می‌زنن، 3 رو انتخاب کردم که مظلومیتش کمتر بشه. :دی

کلا الان هیچی مثل آنچارتد نداریم که جایگزین این سری بشه...امیدوارم زودتر نسخه بعدی رو با شخصیت‌های جدید ببینیم.
اگه Bend سراغ Days Gone نرفته بود، به نظرم پتانسیلش رو داشت که نسخه‌ی بعدی رو بسازه. من Golden Abyss رو بازی نکردم ولی این‌طور که شنیدم به‌عنوان یه نسخه‌ی فرعی از Uncharted چیز بدی نبوده. بازی بعد از نسخه‌های دوم و سوم اومد که هر دو کلی ترکوندن و انتظارات رو خیلی بالا بردن. فاصله‌ش با نسخه‌ی سوم هم فقط ۳ ماه بود! یعنی ملت در حالی که نوامبر ۲۰۱۱ روی PS3 سراغ یه تجربه‌ی عظیم رفته بودن و دیگه تا خرخره Unchartedزده شده بودن، فوریه ۲۰۱۲ (نسخه ژاپنی که دسامبر ۲۰۱۱) رفتن سراغ بازی جمع و جورتر و دستی Golden Abyss و با این حال امتیازهای خیلی بدی هم نگرفت.
بعدش Bend می‌تونست با تجربه‌ای که پیدا کرده یه نسخه‌ی کامل‌تر برای کنسول خونگی بسازه. ولی خب الآن دیگه بعد از تولید Days Gone که یه جورایی اولین بازی بزرگ‌شون بعد از سال‌ها بوده، بعید می‌دونم سطح استودیو جوری باشه که سونی بهشون بگه بی‌خیال کارهای خودتون بشین و برین سراغ بازی‌ای که برای یه استودیوی دیگه هست. :دی یعنی یه جورهایی حکم توهین رو داره! :دی

برای من انتخاب بین 2 و 3 خیلی سخته! ولی چون می‌دونستم بیشتر 2 رو می‌زنن، 3 رو انتخاب کردم که مظلومیتش کمتر بشه. :D
مظلومیت تو این سری یعنی شماره ۱ فقط :D
همون موقع هم که این بازی اومد ۸۸ گرفت هیچکی به ی ورش هم نبود!:D
کلی بودن که PS3 داشتن و این بازی رو مدت ها بعد عرضه هنوز بازی نکرده بودن.من خودم میگم بهترین نسخه ۲ هست ، اما از نسخه ۱ بسیار بسیار لذت بردم و اون موقع ها برام جالب بود که چرا انقد این بازی بی سر و صداس:D

نی
یعنی تو سایت به این درندشتی فقط 6 نفر معتقدیم UC3 بهترینه؟:D

به نظر من از نظر Level Design و Combat System و کلا ست پیس ها UC4 با اختلاف بهترینه، UC2 هم باز جایگاه ویژه ای داره، چون رسما یه انقلاب تو گیم دیزاین و ست پیس دیزاین و کلا داستان گویی بود و باید نقطه شروع و معرفی ND به عنوان یه استدیو مافوق بشری دونستش، اما با این همه باز من UC3 رو به همه ترجیح میدم، چون به نظر من یه پکیج کامل از چیزیه که من شخصا از UC انتظار دارم، یعنی یه بازی فانتزی. من دوز فانتزی UC3 و اون تم شرقیش رو بسیار میپسندم، و به نظرم ورژن پخته تره UC2 هست، و باز درسته UC4 در بسیاری از موارد، از جمله همین لول دیزاین و AI و کلا سیستم مبارزاتش و همینطور پلتفرمر خیلی بهتره، اما سر این دارک شدن و فاصله گرفتن از تم فانتزی شماره های قبلی برای من کمتر لذت بخش میشه. ضمن اینکه به نظر من UC4 میتونست کوتاه تر باشه و یه بخش هایی، خصوصا تو اواخر بازی، اضافه است کامل و با حذفش به بازی بهتری میرسیدیم.
نیمه اول ۳ خیلی ضعیف بود. بازی تا یمن کاملا درجا میزد. بعد یمن تازه اوج میگرفت بازی :D نسبت به ۲ خطی تر هم شده بود.

مظلومیت تو این سری یعنی شماره ۱ فقط

من از UC1 سر مرحله آخر و اون زامبی ها خیلی خوشم نمیاد و برام آخرین UC هست، بعدا بروس استرالی هم اعتراف کرد طراحی اونجا اشتباه بود و نباید میزدن تو خط هارور.

سونی که قطع به یقین بیخیال یکی از بزرگترین IP هاش نمیشه و گفته میشه حالا که ND گفته دیگه UC رو نمیسازه سپردتش دست استدیو SD. امیدوارم در غیبت سازندگان اصلی بازی افت نکنه و بازم چیز خفنی از توش در بیارن. و امیدوارم ریبوتش نکنن و دختر نیت نشه شخصیت اصلی! همون نیت و سالی باشن دوباره.

نی

نیمه اول ۳ خیلی ضعیف بود. بازی تا یمن کاملا درجا میزد. بعد یمن تازه اوج میگرفت بازی :D نسبت به ۲ خطی تر هم شده بود.

مهدی بیخیال:دی اتفاقا من ایده های داستانی نیمه اول رو خیلی دوست داشتم، اپنینگش و اون فلش بک به گذشته و شرح داستان آشنایی نیت و سالی خیلی خوب بود. و در ادامه هم باز به نظر من خیلی خوب داستان اوج گرفت و هرچند میتونم بگم از نظر فرم روایت عینن الگو UC2 رو تکرار میکنه، اما باز بخاطر شرقی بودنش و اینکه کامبت و کلا گان پلی و میلی ها بهتره برای من لذت بخش تر بود. بخصوص اون مرحله کویر. واقعا عالی بود. در کل سلیقه ای هست و میدونم هرکی بنا به نظر خودش متمایل به یکی از نسخه هاست، و در کل همه UC ها خیلی خفن بودن و جزو معدود سری هاست که همه نسخه هاش یه کلاس کاری خیلی بالایی دارن.

من انچارتد 1 رو با تعرف ها و هایپ شدید که پشت سری بود رفتم سراغش و به شدت تو ذوقم خورد، انچارتد، انچارتد که میگفتن این بود، یه جای کار میلنگه(شاید صرفا فن بازی سونی فنا بوده) ... اگه اکشن نیم ساعت آخر بازی که اون جونورا میان نبود، هیچ وقت سراغ انچارتد 2 نمیرفتم.... :Punish: آنقدر انچارتد 1 برام بد بود... به جای لذت عذاب بود.

اما انچارتد 2 از همون ثانیه اولش جادوش رو ارسال کرد... لول دیزاین خفن، هیجان فزاینده، داستان به مراتب بهتر.. و از همه چیز برام جذاب تر و جادویی تر طراحی محیطی، خصوصا موزه استانبول و نپال، واقعا فوق العاده بود.... بازی پر از شگفتی و لوکیشن های فانتزی بود.... با اکشنی که بعضی جاها صدای ووهووو آدم رو در میورد

قشنگ حس من از ابتدا تا انتها انچارتد 2 این بود

View attachment AcceptableBlackandwhiteAmericanavocet-mobile.mp4

آنقدر حس رضایت داشتم که تا ماه ها سمت انچارتد 3 نرفتم...

و اما انچارتد 3 به نظرم اگر 2 نبود یه پیشرفت و بازی عالی به حساب میومد... ولی هر چقدر بیشتر بزی می‌کرد... آدم بیشتر حس می‌کرد یه چیزی درست نیست، یه چیزی کمه....

بازی بیشتر از اینکه یه ادونچر ایندیانا جونزی باشه، چیزی که آدم از انچارتد انتظار داره، یه جیمزباند ضد تروریستی بود... محیط ها و معابد نپال جای خودشون رو داده بودن تو انبار کشتی های اوراقی...، سکانس شگفت انگیز قطار توی 2 با یه اکشن بدون توقف جای خودش رو داده بود به کشتی کسالت بار... و مثال های دیگه طراحی محیطی اون جزئیات و اون مکان های فانتزی رو دیگه نداشت و داستان هم خیلی سر هم بندی شده بود و حس وصله پینه ای بودن رو میداد...
خلاصه به هیچ وجه نتونست wow منو در بیاره

انچارتد گلدن ابیس رو من فقط یادمه خیلی ازش لذت بردم،. ولی هیچی از جزئیاتش یادم نمیاد...

و اما انچارتد 4، از خیلی نظر ها بهترین نسخه سریه خصوصا که حس ایندیانا جونزی به سری برگردونده. فقط سه تا مشکل اساسی داره، به نظرم سند باکس شدن محیط ها خوب پیاده نشده بود، داستان خیلی رئال تر از حتی انچارتد 3 شده بود، یعنی همون خالی بندی های جیمز باندی هم توش نمی‌دیدیم و خبر از شگفتی های اسرار آمیز 2 و لوکیشن های باستانی محسور کننده هم نبود توش... و سومیش طولانی و کسالت بار شدن بعضی مراحل بود... اگه این سه تا مشکل نبود به نظرم میتونست بهترین نسخه سری باشه، خصوصا با اون لول دیزاین خفن، لوکیشن های زیبا و مخفی کاری و هوش مصنوعی عالی... و خیلی چیزای دیگه، اما مهمترین پیشرفت انچارتد 4 داستانش بود که چند لول عمیق تر و پیچیده تر از نسخه های قبل بود که بالطبع باعث شخصیت پردازی بهترم شده بود....

انچارتد لاست لگاسی.... من همچنان متای بازی برام سواله، درسته کوتاه بود،. یا داستانش لنگ میزد و ضعیف تر از انچارتد 4 بود، ولی یه عنوان شدیدا با کیفیت بود....
لاست لگاسی از هر نظر راه انچارتد 2 رو رفته بود و دقیقا همون حس حال و تداعی می‌کرد...جدا از اینکه مشکلات سند باکس انچارتد 4 رو هم رفع کرده بود و معنی بهش داده بود. گیم پلیش برام خیلی هیجان انگیز بود و من شدیدا از بازی کردنش لذت بردم. برای همینم این نسخه برام در کنار انچارتد 4 دومین نسخه با ارزش سری هست.

آخرین ویرایش:
مهدی بیخیال:D اتفاقا من ایده های داستانی نیمه اول رو خیلی دوست داشتم، اپنینگش و اون فلش بک به گذشته و شرح داستان آشنایی نیت و سالی خیلی خوب بود. و در ادامه هم باز به نظر من خیلی خوب داستان اوج گرفت و هرچند میتونم بگم از نظر فرم روایت عینن الگو UC2 رو تکرار میکنه، اما باز بخاطر شرقی بودنش و اینکه کامبت و کلا گان پلی و میلی ها بهتره برای من لذت بخش تر بود. بخصوص اون مرحله کویر. واقعا عالی بود. در کل سلیقه ای هست و میدونم هرکی بنا به نظر خودش متمایل به یکی از نسخه هاست، و در کل همه UC ها خیلی خفن بودن و جزو معدود سری هاست که همه نسخه هاش یه کلاس کاری خیلی بالایی دارن.
دشمن ها تو شماره 3 تقریبا hit reaction به گلوله ها ندارند همین کامبت بازی رو ضعیف تر از 2 میکنه، تفنگ ها بهترند ولی encounter design و enemy placement عقب گرد کامل داره .کلا بعد از uncharted 2 بازی های ND یکی درمیون به من اصلا نمیسازه part 2 بد از آب در نیاد

• Like
Reactions: Nameless King
من از شدت بی‌قراری برای Part II، چند روز پیش دوباره 4 رو شروع کردم. 4 سال پیش فکر می‌کردم بازی مشکل پیسینگ نداره، اما این سری‌ چون برای بار سوم داشتم بازیش می‌کردم فهمیدم واقعا بی‌ایراد نیست. من چون شیفته‌ی این دنیا و شخصیتهاش بودم، کندی بیش‌ از حد و اضافی بودن بعضی بخشهای بازی رو اصلا متوجه نشدم! اما همچنان بنظرم پخته‌ترین نسخه‌ی سری هست. شاید اندازه‌ی 2 انقلابی نبوده باشه - شاید نه، واقعا نبود. اون لامصب مسیر ناتی داگ و سونی و بقیه‌ استودیوهاش و کلی بازی بزرگ دیگه رو تغییر داد - ولی غیر از پیسینگ، تقریبا تو همه‌ی موارد پخته‌ترین عنوان سری هست. مثلا داستان و شخصیت پردازی تو این نسخه اصلا قابل قیاس نیست با نسخه‌های قبلی. برای مثال خود نیت که مشخصه نیل تا جایی که زورش می‌رسید سعی کرد از یه شخصیت کول و بانمک که چپ و راست آدم می‌کشه، به یه شخصیت که خاکستری‌تر شده - البته دوز خاکستری شدنش واقعا کم بود. چون بیشتر از این احتمالا اکثر طرفدارا رو عصبانی می‌کرد - تبدیلش کنه. از نظر گیم پلی و لول دیزاین هم فقط 2 می‌تونه بهش نزدیک بشه.

بنظرم 4 با وجود تمام مشکلاتی که برای ساختش به وجود اومد و با توجه به اینکه کارگرداناش عوض شدن و تو دو سال خیلی از بخشهای مربوط به داستان و گیم‌پلی کاملا عوض شد، بازم در نهایت به یکی از بهترین بازی‌های نسل تبدیل شد. ولی خب اون تحول و انقلابی که از ناتی داگ بعد از U2 و TLoU انتظار داشتم رو نتونستم توش حس کنم. ولی یه حسی بهم می‌گه Part II به اون دو بازی ملحق می‌شه تا چهل روز دیگه. :D

پ.ن: احتمالا خیلیا باهام مخالف باشن، اما دوست ندارم ناتی‌ داگ دیگه وقتش رو برای Uncharted خرج کنه. من دیگه از اینا بازی تماما mature می‌خوام. دوست دارم حرفایی رو بزنن که واقعا تو دنیای Uncharted نمی‌شه زد. اما دلم برای این سری و شخصیتهاش تنگ می‌شه. برای همین امیدوارم شایعه‌های استودیوی جدید سونی واقعیت داشته باشه و یه استودیوی گنده و بااستعداد برای ساختن و ادامه دادن این سری درست کرده باشن. دست امثال Bend هم بهش نرسه که واقعا در حدی نیستن که دست به همچین فرنچایزی بزنن. واقعا دوست ندارم رو یکی از فرنچایزهای محبوبم سیفون کشیده بشه! :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or