پست قبلی برگشتم گفتم که مثل دفعه قبل ، یه مدت بگذره عادت میکنیم به قالب جدید ولی حقیقت من یکی نتونستم هنوز 
تم کلاسیک که من رو یاد فروم هایی میندازه که تعطیل شدن و افسردگی میگیرم رسما .
تم مدرن چند تا مشکل اساسی داره به نظرم :
1- تو صفحه اصلی واقعا سرگیجه میگیره ادم . مگر این که تغییراتی تو سر تیتر ها و یا رنگ ها ایجاد شه .
2- رنگ ها خیلی بی روحن ! خیلی !! با یه سری تغییر در رنگ ها ، قالب از این چیزی که هست خیلی میتونه بهتر شه .
3- به نظر میاد کاربرایی رو که در حال بازدید از یه تاپیک هستن رو دیگه نمیشه دید . این رو اگه بشه برگردوند خیلی خوبه .
4- آواتار ها رو هم اگر امکانش هست (که بعید میدونم) ، به همون حالت سابقش برگردونید یا حداقل به عنوان یه اپشن بذارید برای کاربرای gold . (البته ترجیحم اینه برای همه برگردونده شه تا یه گروه خاص !)
بازم تشکر
-----------ویرایش----------
مثل این که مورد سوم اوکی شده . متشکر

تم کلاسیک که من رو یاد فروم هایی میندازه که تعطیل شدن و افسردگی میگیرم رسما .
تم مدرن چند تا مشکل اساسی داره به نظرم :
1- تو صفحه اصلی واقعا سرگیجه میگیره ادم . مگر این که تغییراتی تو سر تیتر ها و یا رنگ ها ایجاد شه .
2- رنگ ها خیلی بی روحن ! خیلی !! با یه سری تغییر در رنگ ها ، قالب از این چیزی که هست خیلی میتونه بهتر شه .
4- آواتار ها رو هم اگر امکانش هست (که بعید میدونم) ، به همون حالت سابقش برگردونید یا حداقل به عنوان یه اپشن بذارید برای کاربرای gold . (البته ترجیحم اینه برای همه برگردونده شه تا یه گروه خاص !)
بازم تشکر
-----------ویرایش----------
مثل این که مورد سوم اوکی شده . متشکر

آخرین ویرایش: